15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

DIY vinreol lavet af en kommode til alle vinelskere

kommode remodel diy vin rack ideer møbler

Hvis du er vild med god vin og gerne vil prale med dine dyrebare stykker, er det her DIY vinreol fra en gammel kommode og tagsten lige til dig! Du behøver ikke at have nogen særlige færdigheder til projektet. Du vil blive overrasket over, hvor let det er at genskabe hylden.

Hvis du ikke har en gammel kommode, som du har brug for til DIY vinreol kig forbi en brugt eller antik butik, eller køb en ny med det samme. Det hele afhænger af din smag og det budget, du selv har sat.

DIY vinreol lavet af en gammel kommode

DIY vin rack kommoder skuffer bygge elskere

I kommoden stables murstenene oven på hinanden. En lille ulempe ved kommoden i eksemplet var, at den var delt for de enkelte skuffer, og at den ikke repræsenterede en tom ramme efter fjernelse af skufferne. Af denne grund kan murstenene ikke placeres oven på hinanden, som du ønsker det, fordi du er begrænset af højden på hvert rum. Så det skal du gå efter DIY vinreol enten køb en kommode, der ikke bare deler brædder, eller du kan simpelthen fjerne den, så kun den ydre ramme er tilbage. Eller du kan kun efterlade to rum i alt og fylde dem med mursten. Det ville måske endda være den bedre løsning, da vægten af ​​murstenene kan holdes bedre. Nu kan du arrangere tagstenene, som du vil.

DIY vinreol – arranger tagstenene

Arranger tagsten gør vinflasker hyldeskuffe selv

Udformningen af ​​kommoden forhindrede murstenene til det DIY vinreol stable oven på hinanden kontinuerligt, hvilket igen er tilfældet på det næste billede.

vinhylde gør det selv tagsten

Arranger vinflaskerne, som du vil

Ved at genbruge en gammel kommode og gamle tagsten kan du ikke kun spare penge, men du beskytter også miljøet på en eller anden måde. Bedst af alt, du behøver ikke engang søm, skruer eller værktøjer til dette projekt DIY vinreol at efterligne, så enkelt er det. Og mottoet for dette projekt er: “Tro på billigt på vinreolen, men ikke på selve vinen.”

God fornøjelse med at bygge det! Vi ønsker jer hyggelige aftener i godt selskab med lækker vin!

Vinreol mursten rustik metalstel DIY -efterligning

Du kan også lave en vinstativ af metal

vinsamling mursten diy kopi møbel

En vinreol til den særlige vinsamling

Previous Post
Karnevalslook: Mime, kat og stamprinsesse gør op med Mardi Gras
Next Post
Byg din egen vinkassehylde til et stilfuldt interiør