15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lav blomster af crepe -papir – lav forårsblomster, roser, valmuer og åkander selv

Papir kan virkelig bruges til at lave de smukkeste blomster og blomster, der ligner de rigtige. Og nu hvor foråret nærmer sig og dermed de smukke blomster overalt i naturen, er der vel også en vis puslet stemning i dig? Crepe blomster er en rigtig god idé, synes du ikke? Du kan lave alle mulige ting fra de færdige blomster og blomster ud af crepe -papir – en smukkere forårsbuket, en krans, et gardin eller kranse, som dekoration til glasklokker og meget mere. For at du snart kan begynde at pynte til foråret, tilbyder vi dig nogle enkle instruktioner, som du kan lave smukke blomster af crepe -papir til og bruge dem som grundlag for andre projekter. Roser, træblomster og forårsblomster er blot nogle få af de mulige varianter.

Lav blomster af crepe papir som dekoration til foråret

Lav enorme blomster af crepe -papir

Lav store blomster af crepe papir - valmuer og andre ideer

Hvis du vil have ægte blikfang i din lejlighed, som ingen kan overse, bør du lave kæmpe blomster af crepe-papir. Deres imponerende størrelse betyder, at du ikke har brug for andre dekorationer – fastgør dem til en væg, lad dem hænge fra lysekronen eller læg en blomst på bordet for en fantastisk borddækning. Vi viser dig, hvordan du laver en stor blomst selv. Hvis du bruger rødt papir får du en valmueblomst, men andre farver er naturligvis også mulige.

 • Crepepapir i enhver farve (for valmuen, f.eks. Sort og rød)
 • grønt blomsterhandlerbånd
 • tråd
 • saks

Lav blomster af crepe papir – vejledning

Gør stamusen gul til en stor blomst

Til midten af ​​blomsten (støvdrageren) har du brug for en stribe crepe, som du fint skærer på langs på begge sider for at få frynser. Normalt er denne del af blomsten gul på grund af pollen. Men for en valmue skal du bruge en sort farve. Rul derefter den kantede strimmel sammen og fold den om på midten. Du får en sløjfe, hvorigennem du skubber et stykke ledning og knytter det. Da tråden ikke er smuk at se på og gøre den til en blomsterstængel, skal du pakke den ind med tapen. Start i midten af ​​blomsten, så de to ender ikke altid åbnes. Derefter kan du gå videre og bruge kronbladene til at lave blomsterne af crepepapir.

Enkle håndværksidéer til forår og påske - papirblade

Skær mange kronblade i tre forskellige størrelser ud af crepe -papir i en anden farve (i eksemplet 19, 15 og 11,5 cm lange). Det er bedst at altid bruge den første af hver størrelse som en skabelon for de resterende. Sørg for at skære papiret i retning af dets “vener”, ellers vil du ikke kunne bøje kronbladene ordentligt bagefter. Fordi det er det næste trin: træk hvert kronblad forsigtigt fra hinanden. Lim dem derefter til stilkene.

Lav XXL blomster af crepe papir i lyse farver - enkle instruktioner

Start med det mindste – fastgør det første kronblad til stilken med tapen, læg det næste ovenpå og fortsæt med at vikle båndet. Hver ny række skal være lidt højere end den forrige. Gør derefter det samme med de mellemstore kronblade og afslut med de store.

At lave roser af crepe -papir – vejledning

Lav roser af crepe -papir til smukke kunstige blomsterbuketter

Vi er ikke overraskede, hvis du selv vil lave roser, for de er uden tvivl en af ​​de mest populære og smukkeste blomster. Du kan lave roser af enhver form for papir. Vi viser dig en flot variant, som du kan lave roser som blomster af crepe -papir med.

 • Crepepapir i enhver farve til blomsten og i grønt
 • tråd
 • grønt blomsterhandlerbånd
 • varm lim

Lav selv papirroser

Hjemmelavede crepe blomster til at dekorere lejligheden - romantiske roser

I princippet laver du papirroser som blomsterne i vejledningen ovenfor, bortset fra at du ikke har brug for et gult center her, kan du starte direkte med kronbladene. Forbered igen tre størrelser kronblade. Som i denne vejledning kan disse være hjerteformede, men også have en simpel trapezform. Den første række kronblade er bedst aflange. På billedet ovenfor kan du se et eksempel på, hvordan kronbladene kan se ud. Du har brug for omkring 12 kronblade pr. Blomst. Derefter kan du lave blomsterne af crepepapir:

Lav crepe spirer i pink eller andre farver til brylluppet

Træk forsigtigt kronbladene fra hinanden og krøl dem lidt op på siderne. Pak ledningen ind med tapen. Derefter vikles hvert kronblad rundt om ledningen et ad gangen, altid forskudt fra de tidligere. Du kan bare holde fast i de enkelte lag eller altid rette dem med en lille klat varm lim. Når du har limet de smalle og lange kronblade, kan du fortsætte med de midterste. Bøj kanterne lidt udad ved hjælp af en tandstikker, inden du også limer dem til blomsten.

Så snart du er færdig og tilfreds med blomstringen, skal du klippe endnu et blad eller to og en stribe af det grønne papir ud. Du frynser strimlen på den ene side og vikler den derefter rundt om blomsten (udkantene vender opad). Lim bladene til stilken, og den første rose er klar. I øvrigt kunne du også lave blomsterne af crepepapir til brylluppet som et alternativ til den klassiske brudebuket.

Lav forårsblomster med crepepapir – krokus

Lav krokus som blomster af crepepapir i lilla om foråret

Hvis du vil bringe foråret ind i dit hjem med et par hjemmelavede forårsblomster, vil du helt sikkert gøre et godt valg med krokus. Brug hvidt eller gult papir, som du vil, eller farv hvidt crepe -papir i subtile lilla nuancer for at få lilla krokus med deres karakteristiske ombré. Hvordan gør man det:

 • hvidt papir
 • Akvarel maling og pensler
 • Papirtråd
 • Lim

Sådan laver du denne papirblomst

Mal crepe for at få den lilla farve på krokus

Skær først papiret i firkanter, hvis du vil lave krokuserne som blomster af crepe -papir. Du kan derefter male den ene halvdel af papiret med akvarellerne. Du har brug for cirka 5 kronblade pr. Blomst. Du får 4 kronblade for hver firkant, som du blot folder fire gange. Så har du stadig brug for støvdrageren, som du farver en crepe firkantet gul til. Lad malingen tørre, skær derefter kronbladets former og firkanten ud på den ene side op til midten for at få frynser.

Lav krokusblomster selv med crepe og silkepapir

Rul nu støvfrøen tæt om et stykke papirtråd og vrid den lidt ind, så den ikke ruller ud igen. Tilføj også en klat lim. Fordel derefter kronbladene rundt om stilken. Du kan skjule overgangen fra blomst til stilk lidt ved at vikle en tynd strimmel crepe omkring den.

Lav påskeliljer

Lav selv kunstige forårsblomster af papir - påskeliljer i en gryde med grus

Påskeliljer er en del af foråret og især påsken. Så hvis du laver blomster af crepe -papir til at dekorere dit hus med forår, kan du også lave en buket påskeliljer. Brug hvid, lysegul eller, som i eksemplet, to lyse gule nuancer til papiret til blomsterne. I øvrigt er dette også en god gaveide! Sådan let er det:

 • grønt crepepapir samt de ønskede blomsterfarver
 • tråd
 • Blomsterhandlerens tape
 • saks
 • Lim
 • hvidt papir til at lave stenciler

Lav blomster af papir – lav bare påskeliljer

At lave blomster af crepe papir - instruktioner til kunsthåndværk til påskeliljer

Tegn et hvidt kronblad, et blad og de to elementer til støvdrageren og skær dem ud. Du kan nu bruge de skabeloner, der er opnået på denne måde som en skabelon til at få elementerne fra det farvede crepe -papir – 1 ark pr. Blomst, 6 kronblade, 1 lille rektangel med en bølgekant og et endnu mindre til stilken. Lim kronbladene sammen som et pinwheel. Skær det lille rektangel i på en af ​​de kortere sider for at få frynser og rul det sammen.

Lav forårsblomster af crepe -papir - påskeliljer i hvide eller gule påskeliljer

Pak den anden lille firkant rundt om den, stikk derefter tråden gennem blomsten og fastgør stilken til blomsten. Pak den nederste ende af arket rundt om tråden (du kan også pakke tråden ind med tape på forhånd). Du kan arrangere de færdige blomster i en gryde med frigolit eller blomsterskum og småsten.

Tinker blomster – smukke kirsebærblomster

Papir blomstrer - lav kirsebærblomster selv og hold dig til grene

Ikke kun blomster kan laves af crepe -papir, men også smukke træblomster, der pryder frugttræerne hvert forår. Hvad med så smukke kirsebærblomster? Du kan vælge mellem hvide og lyserøde blomster. Hvis du vender dig til lyserødt papir i stedet for hvidt papir, får du i stedet de imponerende ferskenblomster. Sådanne blomster kan bruges til at dekorere ægte eller kunstige trægrene og på denne måde skabe en forårs- eller påskebuket, der vil vare i lang tid. Sådan kan du lave blomsterne af crepe -papir i stedet for de klassiske blomster:

 • lysegul, pink og grønt crepe -papir
 • saks
 • varm lim
 • grønt silkepapir

Lav blomster af crepe papir selv – vejledning

Lav kirsebærblomster selv af crepe hurtigt og nemt

Hvis du vil lave blomsterne af crepepapir, skal du skære små firkanter ud af det gule papir, fra de lyserøde striber og fra de grønne striber, men længere. Fold strimlerne i to og skær derefter de lyserøde i form af kronblade og de grønne som blade. Hvis du folder dem ud nu, får du dobbelt blade eller kronblade, som du kun skal folde en gang på langs for at gøre dem mere omfangsrige. Du slækker de gule firkanter på den ene side ved at skære i dem flere gange og rulle dem sammen.

Lim tre dobbelte blade sammen pr. Blomst. Fastgør et dobbeltblad på bagsiden af ​​blomsten og de gule ruller foran og i midten. Lim så mange blomster som du har brug for til dine grene, og vis dem derefter i en smuk vase. En smuk forårsdekoration, ikke sandt? Skær et grønt rektangel ud af silkepapiret, tag en af ​​de kortere sider og vikl det grønne rundt om blomsten. Du kan derefter bruge den til at lave en smuk buket eller en kunstig gryde.

Lav simple blomster af crepe -papir – hævede kirsebærblomster

Lav hævede blomster eller blomster af crepe -papir

For en mere omfangsrig variant, fold en strimmel crepe som et harmonika, skær den strimmel, du modtog i midten, og bind snoren der. Derefter kan du trække de enkelte lag fra hinanden, krumme dem lidt op og bringe dem i den ønskede form. I øvrigt kan du også bruge denne teknik, hvis du vil lave normale eller store blomster af crepe -papir. Disse blomster er så enkle, at du kan vælge dem, når du laver crepepapirblomster med børn.

Åkande som en crepepapirblomst

Åkande i hvid, pink eller pink til en romantisk sommerdekoration

Selvom åkanden ser ud til at have en indviklet blomstring, er den gjort enklere, end du måske tror. Så hvis du vil lave blomster af crepe -papir, er det værd at overveje. Tjek hvor let det er at lave sådanne blomster selv:

 • pink crepe papir (også i to lignende nuancer)
 • cremefarvet crepe -papir
 • lyserødt håndværkspapir
 • Lim
 • saks

Lav papirblomster

Lav blomster af crepe papir - smuk og enkel åkande i pink

Klip først strimler ud fra den mørkere nuance (de lange sider skal løbe parallelt med papirets “vener”) og fra den lyse skygge den klassiske blomsterform. Skær sidstnævnte lidt i den nederste midten for at gøre det lettere at bue det. Skær derefter en cirkel ud af det lyserøde byggepapir. Dette behøver ikke at have en nøjagtig kant, da det ikke vil være synligt senere. Lim derefter blomsterne langs kanten af ​​cirklen, som du tidligere buede lidt. Lav derefter en anden række sammenkoblet med den første og gentag dette med en tredje række kronblade. Skær derefter en tynd strimmel ud af det cremefarvede papir, floss det på den ene af de to langsider, rul det sammen og lim det til midten af ​​blomsten.

Previous Post
Karnevalslook: Mime, kat og stamprinsesse gør op med Mardi Gras
Next Post
Byg din egen vinkassehylde til et stilfuldt interiør