15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Pak påskegaver med disse 23 originale ideer

emballage-påske-gaver-pap-påskehare-gør-det-selv-påske græs-grøn-plast-æg

Ikke kun selve påskegaverne, men også emballagen skulle gøre et stort indtryk. Det sikrer jo, at nysgerrigheden og dermed forventningen stiger. Hvis du ikke ønsker at vælge det klassiske indpakningspapir denne gang, men derimod andre store varianter, kan du bruge vores ideer til i dag Pak påskegaver ind overvej, som du også kan lave selv. Der er interessante eksempler på etiketter samt påskekurve og originale æsker. Gør dine kære specielle i år!

Pak påskegaver i æggekasser

Påskegaver pakker original-æg-æske-dekoration-bånd-blomster

Lad os starte med en særlig enkel idé til indpakning af påskegaver. Alt du behøver er æggekasser. Det er bedst at kigge efter dem i en lys farve. Almindelig, beige gør det også. Du kan også dekorere disse ved at male eller indsætte dem. Variationerne er utallige: Tørrede forårsblomster, sløjfer, etiketter med beskeder, papirgræs og hvad der ellers kommer til at tænke på. Du kan derefter fylde æskerne ikke kun med påskeæg, men også med mindre gaver og slik.

Indpakning af påskegaver – påske gulerod

pakke-påske-gaver-gulerod-trekant-kasse-håndværk-idé-grønt-bånd

Hvorfor skulle en sukkerpose kun være nyttig til skoletilmelding? Den trekantede eller kegleformede emballage er også velegnet som en beholder til de slik, du vil give væk til påske. For at genskabe ideen om at pakke påskegaver ind, kan du bruge nedenstående vejledning, eller du kan forme en simpel kegle.

Dekorer med en etiket

emballage-påske-gaver-hilsen-tegn-rød-hvid-snor-romantisk-stil-vintage

Måske vil du også gerne tilføje et navneskilt eller et hilsenstag til påsken. I dette tilfælde kan du bruge denne idé til at tilføje en interessant accent efter at have pakket påskegaverne. Du kan også bruge etiketten til at mærke emballagen fra en æggekasse som beskrevet ovenfor.

Stofskilt til påske

emballage-påske-gaver-diy-tegn-tekstil-sy-påskehare

Indpakning af etiketten som dekoration til påskegaver kan designes på en særlig original måde, hvis stof bruges som materiale. På denne måde har du også mulighed for at tilføje forskellige påskemotiver og bruge rester af stof, som du ikke vil smide væk.

Ugle skjold

emballage-påske-gaver-ugle-papir-tegn-lykønskningskort-beige-indpakningspapir-garn

Ugle motiver er i øjeblikket temmelig moderne, som du måske ved. Af denne grund er uglen også velegnet til indpakning af påskegaver. Uanset om det er i form af en etiket eller som en dekoration til at klæbe på emballagen, er ideen velegnet til enhver lejlighed.

Pak vinflasken

emballage-påske-gaver-vin-flaske-indpakningspapir-grøn-gennemsigtig-bånd

Hvis du vil give væk vin i påsken, har flasken også brug for passende emballage. Du kan vikle indpakningspapir rundt om flasken som vist og binde det rundt om halsområdet. Til dekoration kan du bruge en interessant teknik. Tilføj f.eks. Dråber lim af enhver størrelse og drys glitter over dem, inden limen er tørret. På denne måde kan du designe indpakningspapir til påskegaver på enhver måde, du ønsker.

Pakning af påskegaver – papirpose

emballage-påske-gaver-pose-papir-tulipaner-tegn-tavle-maling-plast-æg

Til dette gaveemærke kan du bruge den udskrivbare skabelon i vejledningen herunder. Med tavlemaling har du mulighed for at skrive på skiltet og derefter slette det efter et stykke tid. Til gengæld kan du lave sådan en kanin af en papirpose.

Fyldte kaniner

emballage-påske-gaver-stof-kanin-tinkering-farverige-accenter

Du kan også prøve ideen om papirposen lavet af stof. Noget syning er dog dagens orden. Men dette gøres hurtigt og let og er også meget velegnet til begyndere. Med lidt filt og farverige rester af stof har du hurtigt tryllet frem sådan en emballage til indpakning af påskegaver.

Emballage med guld accenter

emballage-påske-gaver-bånd-dekoration-kasser-pap-design-diy

Disse emballage -ideer ser meget stilfulde og nacn ud. Tag en hvilken som helst boks (f.eks. En skokasse) og pakk indpakningspapir med gyldne prikker på. Hvis du har lyst, kan du også selv tilføje de gyldne prikker med en matchende farve.

Gyldne bånd

pakke-påske-gaver-indpakningspapir-guld-prikker-bånd-gør-det-selv

Synes du ikke buen er særlig smuk? Lav det så selv. Du kan finde ud af præcis hvordan i instruktionerne herunder. Du skal bruge papir, der er dekoreret med guldglitter. Du er også velkommen til at vælge en anden glitterfarve.

Lav en gavepose

Med denne idé kan du ikke kun pakke gaven ind på en original måde. Emballagen bliver også til en praktisk gave. Det er faktisk en taske, der senere kan bruges til shopping eller stranden. Du kan finde ud af, hvordan denne idé skabes i videoen.

Påske kurv lavet af pap

Påskekurve er også velegnede til indpakning af påskegaver. Du kan lave disse af papir eller pap, men det er bedst at vælge pap med smukke, farverige motiver for at bringe dig i et forårsstemning. Påskekurvene er ekstremt lette at kopiere.

Påskeharen kurv som emballage

pakning påske præsenterer påske kurv-idé-kanin-stof-plast-æg-moehre-form

Med lidt syning kan du lave denne yndige kanin, som er en påskekurv. Det er en fantastisk variant af ovenstående eksempel lavet af papir og faktisk ikke for svært at efterligne. Prøv det og skab en idé til emballering af påskegaver, der kan bruges år senere.

Pyramidemballage

pakke-påske-gaver-taske-pyramide-gennemsigtig-vindues-æske-sød

Denne idé til indpakning af påskegaver ser kompliceret ud, men den kan hurtigt ombygges. De gennemsigtige vinduer, der tilføjes, så modtageren får et lille glimt, er meget effektive. Den smukke sløjfe giver emballagen prikken over i’et.

Variant til pyramideemballage

emballage-påske-gaver-pyramide-form-kaniner-numse-bobble-ører

Disse sjove kaniner er lavet i samme form. Desuden får ideen om at pakke påskegaver papirører og en bobblehale. Alternativt kan du lave en hale af vat.

Ideer til kasser

pakke-påske-gaver-æske-æg-pastel-farve-beige-slag-kyllinger

Som du kan se, kan kasser laves i forskellige former. Kasserne til venstre i form af påskeæg er meget originale og velegnede til påske. Boksen til venstre har en klassisk terningform. For at det ikke ser for kedeligt ud, kan du perforere væggene ved hjælp af et slag. Du kan lade hullerne stå åbne. Men hvis du pakker mindre ting, der kan falde ud, kan du dække dem med pap i en anden farve.

Punch påskemotiver

emballage-påske-gaver-perforering-pap-farvet-garn-bånd

Her kan du se en idé til indpakning af påskegaver uden at dække det hullede hul. Som et alternativ til ovenstående eksempel kan du også pakke slik i en ekstra pose, der er gennemsigtig og derefter lægge det i gaveposen.

Spande og poser til påskegaverne

pakke-påske-gaver-spand-dekorere-farverige-mønstre-male-kaniner-papirpose

Her kan du igen se en original idé til påskeposer, samt et eksempel på at pakke påskegaver med spande. Skovlene kan designes på enhver måde, du vil. Brug maling eller papir og klistermærker til at klæbe på overfladen. Med påskegræs eller bagepapir kan du lukke åbningen som en sukkerpose.

Lav enkel emballage

emballage-påske-gaver-krus-sølv-kanin-pomponer-vatter-ansigt-vrikke-øjne-filt

Selv større papirkopper er perfekte til kunsthåndværk. Du kan give væk forskellige slik i det. Til tanken om at pakke påskegaver er alt hvad du behøver, fjollede øjne, pomponer, vat og filt eller papir til ørerne. Alle disse ting bliver derefter tapet på kruset som vist.

Lav poser til påske

emballage-påske-gaver-poser-påske-motiver-kyllinger-påske-kanin-påske-æg-sløjfer

Sådanne påskeposer laves hurtigt. Et enkelt design i hvidt kan krydres vidunderligt med nogle påskemotiver. For at lukke det skal du blot sætte et smukt bånd gennem huller, som du kan tilføje med en hulning.

Skjold i form af en hare

Påske-gaver-emballage-påske-kanin-hoved-tegn-rustikt-indpakningspapir

Du kan se et særligt simpelt skilt til emballagen her. Kaninen er blot et eksempel og kan også erstattes af kyllinger, et påskeæg eller andre påskemotiver. Du skal blot male den valgte figur på papir i enhver farve og klippe motivet ud.

Gaveetiket instruktioner her.

Påskeemballage i pyramideform – vejledning her.

Pakning af påskegaver i en æggeformet æske – vejledning her.

Spiltaske – vejledning her.

Papirpose i form af en kanin – vejledning her.

Gavebunny dekoration – vejledning her.

Pyramidekaninemballage til slik – vejledning her.

Farverig papkasse med hulmotiv – vejledning her.

To -lags papkasse med hulmotiv – vejledning her.

Spiltaske til udskrivning – vejledning her.

Gavekort til udskrivning med instruktioner her.

Stofkaninemballage – vejledning her.

Tinker gavebøtte – vejledning her.

Påskeharen kurv – vejledning her.

Emballage med gyldne prikker – vejledning her.

At lave gyldne buer – instruktioner her.

Tasker med påskemotiver – vejledning her.

Æske i form af en gulerod – vejledning her.

Kaninkrus – vejledning her.

Previous Post
Udformning med 2-årige børn-20 ideer med forskellige materialer
Next Post
Ultimate HIIT -træning – øvelser til at opbygge muskler og forbrænde fedt