15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jaký spínač velikosti stmívače potřebuji?




Přepínače stmívače

Shrnutí přepínačů stmívače

1. Jak zjistím, jaký přepínač tlumí? Vyberte si stmívač s hodnocením příkonu, který splňuje nebo překračuje celkový příkon všech žárovek, který ovládá stmívač. Například, pokud stmívač ovládá příslušenství s deseti 75-wattovými žárovkami, potřebujete stmívač hodnoceni pro 750 wattů nebo vyšší.

2. Jaký druh spínače stmívače potřebuji pro LED světla? Ve vašem domě jsou dva typy přepínačů pro stmívání sítě; přední hrana a koncová hrana. Přepínače koncových okrajů fungují nejlépe s LED. Pokud je váš přepínač stmívače starý, je to pravděpodobně přepínač přední hrany a stojí za to se změnit na verzi Edge Edge.

3. Jakou velikost šířku pro LED světla? Obecně řečeno, budete hledat buď maximální zatížení 600 W nebo 1000 wattů. Při výběru tlumených pro stmívatelné LED nebo CFL byste neměli načíst stmívač vyšší než přibližně 25% jmenovitého zatížení pro stmívač.

4. Jak zjistím, zda je můj stmívač kompatibilní? Nejjednodušší způsob, jak zajistit, aby vaše žárovky a ovládací prvky stmívače byly kompatibilní, je zkontrolovat list specifikace lampy nebo listu kompatibility stmívače.

5. Jaký je rozdíl mezi jednosměrným a obousměrným přepínačem? Jednosměrný přepínač má dva kontakty a obousměrný přepínač má tři kontakty. Ve obousměrném přepínači jsou dva jednosměrné přepínače kombinované v jednom. Jeden z terminálů může být připojen k jedné z nich, ale ne oba současně.

6. Mohu použít jakýkoli přepínač pro LED? Standardní přepínač stmívače nelze použít s LED světlem, protože nikdy nebudete moci tlumit LED světlo buď úplně nebo ne moc dobře. LED světla potřebují svůj vlastní speciální přepínač elektronického stmívače, aby měli plně fungující a stmívací světlo.

7. Je speciální přepínač stmívače potřebný pro LED světla? Standardní přepínač stmívače nelze použít s LED světlem, protože nikdy nebudete moci tlumit LED světlo buď úplně nebo ne moc dobře. LED světla potřebují svůj vlastní speciální přepínač elektronického stmívače, aby měli plně fungující a stmívací světlo.

8. Mohu použít standardní přepínač stmívače s LED světly? Dimmer přepíná funguje snižováním napájení dodávané do vaší žárovky. Dělají to ořezáváním části průběhu, a to buď na přední hraně, nebo na koncové hraně vlny. Výrobci navrhli své LED žárovky tak, aby byly kompatibilní se specifickými přepínači stmívače. Proto se doporučuje používat spínač stmívače speciálně navržený pro LED světla, aby se zajistila správná funkčnost a stmívání.

Otázky:

1. Jak zjistím, jaký přepínač tlumí? – K určení typu spínače stmívače, který potřebujete, vypočítejte celkový příkon všech žárovek, který ovládá šíř.

2. Jaký druh spínače stmívače potřebuji pro LED světla? – Pro LED světla se doporučuje použít přepínač stmívače koncové hrany. Pokud je váš aktuální přepínač stmívače starý, zvažte jej změnu na verzi Edge Edge.

3. Jaké je maximální zatížení přepínače stmívače pro LED světla? – Při výběru stmívače pro stmívatelné LED diody hledejte maximální zatížení 600 wattů nebo 1000 wattů.

4. Jak mohu zkontrolovat, zda je můj stmívač kompatibilní s mými žárovkami? – Informace o kompatibilních dimmerech naleznete v listu výrobce lampy nebo listu kompatibility výrobce lamp.

5. Jaký je rozdíl mezi jednosměrným a obousměrným přepínačem? – Jednosměrný přepínač má dva kontakty, zatímco obousměrný přepínač má tři kontakty. Ve obousměrném přepínači jsou dva jednosměrné spínače kombinovány v jednom, což umožňuje ovládání z více míst.

6. Mohu použít jakýkoli přepínač pro LED? – Ne, standardní přepínač stmívače není vhodný pro LED světla. LED světla vyžadují speciální přepínač elektronického stmívače pro správnou funkčnost stmívání.

7. Potřebuji speciální přepínač stmívače pro LED světla? – Ano, LED světla potřebují svůj vlastní speciální přepínač elektronického stmívače, aby zajistili správné fungování a stmívání.

8. Mohu použít standardní přepínač stmívače s LED světly? – Ne, standardní přepínač stmívače se nedoporučuje pro použití s ​​LED světly, protože nemusí poskytovat dostatečné stmívání nebo nemusí vůbec fungovat. Je vhodné použít spínač stmívače speciálně navržený pro LED světla.


Jakou velikosti stmívače potřebuji?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, jaký přepínač tlumí

Vyberte si stmívač s hodnocením příkonu, který splňuje nebo překračuje celkový příkon všech žárovek, který ovládá stmívač. Například, pokud stmívač ovládá příslušenství s deseti 75-wattovými žárovkami, potřebujete stmívač hodnoceni pro 750 wattů nebo vyšší.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký druh spínače stmívače potřebuji pro LED světla

Ve vašem domě jsou dva typy přepínače stmívače; přední hrana a koncová hrana. Přepínače koncových okrajů fungují nejlépe s LED. Pokud je váš přepínač stmívače starý, je to pravděpodobně přepínač přední hrany a stojí za změnu na verzi Edge Edge.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jakou velikost šířku pro LED světla

Obecně řečeno, budete hledat buď 600 watt max, nebo 1000 watt. Při výběru tlumených pro stmívatelné LED nebo CFL byste neměli načíst stmívač vyšší než přibližně 25% jmenovitého zatížení pro stmívač.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda je můj stmívač kompatibilní

Nejjednodušší způsob, jak zajistit, aby vaše žárovky a ovládací prvky stmívače byly kompatibilní, je zkontrolovat list specifikace lampy nebo listu kompatibility stmívače.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi 1 Way a 2 -Way Switch

Jednosměrný přepínač má dva kontakty a obousměrný přepínač má tři kontakty. Ve obousměrném přepínači jsou dva, jednosměrné spínače kombinované v jednom. Jeden z terminálů může být připojen k jedné z nich, ale ne oba současně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít jakýkoli přepínač pro LED

Standardní přepínač stmívače nelze použít s LED světlem, protože nikdy nebudete moci tlumit LED světlo buď úplně nebo ne moc dobře. LED světla potřebují svůj vlastní speciální přepínač elektronického stmívače, aby měli plně fungující a stmívací světlo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je speciální přepínač stmívače potřebný pro LED světla

Standardní přepínač stmívače nelze použít s LED světlem, protože nikdy nebudete moci tlumit LED světlo buď úplně nebo ne moc dobře. LED světla potřebují svůj vlastní speciální přepínač elektronického stmívače, aby měli plně fungující a stmívací světlo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít standardní přepínač stmívače s LED světly

Dimmer přepíná funguje snižováním napájení dodávané do vaší žárovky. Dělají to ořezáváním části průběhu, a to buď na přední hraně, nebo na koncové hraně vlny. Výrobci navrhli své LED žárovky tak, aby byly kompatibilní s většinou běžných „koncových hraných“ domácností.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] LED světla potřebují speciální přepínač stmívače

Standardní přepínač stmívače nelze použít s LED světlem, protože nikdy nebudete moci tlumit LED světlo buď úplně nebo ne moc dobře. LED světla potřebují svůj vlastní speciální přepínač elektronického stmívače, aby měli plně fungující a stmívací světlo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co Dimmer funguje nejlépe s LED světly

Koncové hrany stmívače

Trailing Edge Dimmers fungují nejlépe s LED žárovkami a špičkovými dimmery pracují nejlépe s tradičními žárovkami a halogenovými žárovkami.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když používáte nesprávný stmívač s LED světly

Existující přepínače stmívače mají často minimální výkon 50 W, ale protože LED světla mají tendenci mít nižší příkony než standardní žárovka, když se žárovka připojí k tomuto přepínači stmívače, nedosáhne minimálního požadovaného výkonu a obvykle by zmást spínač stmívače a Světla začnou blikat a vydávat bzučení hluku …

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji speciální stmívač pro LED světla

Ano, LED světla vyžadují speciální stmívač. Staromódní žárovka spínače stmívače nebude správně fungovat s LED žárovkami. Nemůžete jednoduše snížit napětí na ovladač LED.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít obousměrné přepínač pro 1 způsob

Ano, můžete použít obousměrný přepínač pro jednosměrné přepínání. Ve skutečnosti mnoho výrobců již nenabízí jednosměrné přepínání, nabízejí pouze obousměrné přepínače. Je to proto, že náklady na výrobu jsou velmi podobné, proto z výroby není jen málo z výroby pouze přepínačů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu dát stmívač na světlo se 2 přepínači

S třícestným stmívačem můžete ovládat světlo dvěma přepínači. Budete potřebovat třícestný stmívač a třícestný přepínač. To vám umožní ztlumit z jednoho místa a zapnout a vypnout světla z jiného. Pokud světlo ovládá pouze jeden přepínač, zakupte si jednokomový stmívač.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak víte, zda je váš stmívač vedený kompatibilní

Nejlepší způsob, jak zjistit, zda je váš aktuální stmívač kompatibilní, je zkontrolovat minimální a maximální rozsah zatížení samotného spínače. A také zvažte, o čem jsme diskutovali o nejběžnějších typech stmívače: koncové dimmery: speciálně navržené pro LED žárovky kvůli schopnostem s nízkým příkonem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč někteří stmívače nepracují s LED

Nevýhodou je, že LED žárovky mají extrémně nízké druhy (využívají velmi málo energie), což znamená, že špičkové stmívání nemohou velmi dobře číst nebo ovládat své obvody. Na druhé straně mají dimmery koncových hranců mnohem nižší rozsah příkonu a mohou snadno a efektivně číst a ovládat žárovky LED.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, pokud na LED světla použijete pravidelný stmívač

Co se tedy stane, pokud používáte nedimmable LED na stmívačské studni, žárovka v nejlepším případě prostě nebude správně mazat. V nejhorším případě však můžete žárovku poškodit. Uvidíte, že stmívatelné LED mají uvnitř zvláštní obvody, které jim umožňují reagovat na různé úrovně proudu nebo „pulzující“ proudové vlny, aby se vytvořily stmívací efekt.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi LED stmívačem a standardním stmívačem

Existující přepínače stmívače mají často minimální výkon 50 W, ale protože LED světla mají tendenci mít nižší příkony než standardní žárovka, když se žárovka připojí k tomuto přepínači stmívače, nedosáhne minimálního požadovaného výkonu a obvykle by zmást spínač stmívače a Světla začnou blikat a vydávat bzučení hluku …

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji speciální přepínač stmívače pro LED světla

Standardní přepínač stmívače nelze použít s LED světlem, protože nikdy nebudete moci tlumit LED světlo buď úplně nebo ne moc dobře. LED světla potřebují svůj vlastní speciální přepínač elektronického stmívače, aby měli plně fungující a stmívací světlo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč žárovky LED vyžadují speciální přepínač stmívače

Protože LED diody používají tak nízký příkon, někteří staří dimmers s nimi nebudou fungovat stejným způsobem, jako by pracovali s žárovkami, které konzumují vysoký příkon.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít pravidelný přepínač stmívače s LED světly

Můžete tedy použít spínač stmívače na LED světlech, odpověď je ano; můžeš; Musíte však zajistit, abyste si zakoupili správný stmívač pro LED světla. Než provedete nákup, nezapomeňte se podívat na výrobce pro všechny informace o kompatibilitě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít pravidelný přepínač stmívače pro LED světla

Můžete tedy použít spínač stmívače na LED světlech, odpověď je ano; můžeš; Musíte však zajistit, abyste si zakoupili správný stmívač pro LED světla. Než provedete nákup, nezapomeňte se podívat na výrobce pro všechny informace o kompatibilitě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít svůj starý přepínač stmívače s LED žárovkami

V mnoha případech nebude typický přepínač stmívače (nyní nazývaný dědictví v elektrickém průmyslu) fungovat správně, pokud vůbec, s CFL nebo LED žárovkami. Dědicové dimmery byly navrženy tak, aby fungovaly s uctívači, a CFL a LED žárovky nesou žádnou elektrickou podobnost s těmito typy žárovek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Bude pravidelný přepínač stmívače pracovat s LED světly

Většina tradičních přepínačů stmívače je kompatibilní pouze se světly, která mají minimální úroveň výkonu. Tyto typy LED žárovek nikdy nebudou s LED žárovkami. Stručně řečeno, pokud chcete, aby vaše LED žárovky pracovaly se přepínačem stmívače, musíte hledat kompatibilní žárovku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi 1 Way a 2 Way Dimmer

Spínače 1 Way: Pokud je spínač světla „1 způsob“, znamená to, že je to pouze přepínač zapnutí/vypnutí. Toto je nejjednodušší typ přepínače, který můžete získat. Jeden spínač ovládá jedno světlo (nebo osvětlovací obvod). Dvouschodové přepínače: Přepínač „2 Way“ znamená, že existuje další přepínač ovládající stejné světlo.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué es lo más común robado de Walmart??
Next Post
Proč se moje arlo kamera připojuje k mému telefonu?