15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Proč se moje arlo kamera připojuje k mému telefonu?

Shrnutí článku:

1. Proč se můj arlo kamera dvojí s mým telefonem?
Chcete -li spárovat svůj fotoaparát Arlo s telefonem, ujistěte se, že je nainstalován a funkční smarthub nebo základní stanice. Zkontrolujte dostatečné nabití baterie fotoaparátu. Synchronizovat jednu kameru najednou na Smarthub nebo základní stanici. Pokud stále máte problémy, možná budete muset provést resetování továrny.

2. Proč se moje zařízení Arlo připojuje?
Pokud Arlo stále nemůže objevit vaši základní stanici, zkontrolujte barvu internetu LED na vaší základní stanici. Pokud se LED internetu po dvou minutách neosvětluje, základní stanice se nepodařilo připojit k vašemu routeru. Zkuste odpojit a znovu zavést oba konce z kabelu Ethernet, který spojuje vaši základní stanici s routerem.

3. Jak přimět Arlo, aby rozpoznal můj telefon?
Chcete-li přidat důvěryhodné zařízení z vašeho mobilního zařízení, spusťte aplikaci Arlo Secure App, klepněte na profil a zabezpečení účtu a poté klepněte na ověření dvou kroků. Pro ověření SMS můžete přidat důvěryhodná zařízení nebo telefonní čísla.

4. Proč se můj iPhone nepřipojuje s Arlo?
Chcete -li tento problém vyřešit, zkuste znovu otevřít aplikaci Arlo Secure a znovu se přihlásit. Můžete také restartovat zařízení a znovu se logizovat na aplikaci. Pokud problém přetrvává, zkuste ji odstranit a znovu nainstalovat. Ujistěte se, že máte nejnovější verzi zabezpečené aplikace Arlo.

5. Proč se můj fotoaparát nepřipojí k mému telefonu?
Vymažte mezipaměť aplikací pro kameru stisknutím a podržením aplikace fotoaparátu a poté klepnutím na tlačítko „I“ otevřete nabídku Informace o aplikaci. Přejděte do nabídky úložiště a klepněte na vymazání mezipaměti. Zkuste znovu použít fotoaparát.

6. Jak mohu ručně spárovat svou kameru Arlo?
Chcete -li ručně synchronizovat fotoaparáty Arlo Ultra nebo Pro 3, uvolněte kameru z pouzdra, vytáhněte ji, stiskněte tlačítko synchronizace pod ním a počkejte, až se kamera a smarthub synchronizují. Ověřte, že kamera byla synchronizována kontrolou jeho živého proudu v aplikaci Arlo.

7. Proč není moje kamera Arlo detekující pohyb?
Pokud vaše kamera Arlo nezjistí pohyb, ujistěte se, že je správně umístěna a má dostatek nabití baterie. Vyvarujte se zaměření kamery skrz sklo, okna nebo jiné průhledné objekty.

8. Jak znovu připojím svou arlo kameru do aplikace?
Pokud je fotoaparát offline po přepnutí na nový router nebo provedení změn ve vaší internetové síti, stiskněte a uvolněte tlačítko synchronizace na arlo smarthubu nebo základní stanici.

Otázky:

  1. Proč se můj arlo kamera dvojí s mým telefonem?
    Chcete -li spárovat svou kameru Arlo s telefonem, musíte se ujistit, že je nainstalována a funkční smarthub nebo základní stanice. Kromě toho zkontrolujte baterii fotoaparátu na dostatečné nabíjení a synchronizujte jednu kameru najednou na Smarthub nebo základní stanici. Pokud stále máte problémy, může být nutné provádět tovární reset.
  2. Proč se moje zařízení Arlo připojuje?
    Pokud se vaše zařízení Arlo nepřipojuje, můžete zkontrolovat barvu LED internetu na základní stanici. Pokud se LED po dvou minutách neosvětluje, naznačuje to, že základní stanice se nepodařilo připojit k vašemu routeru. V takových případech zkuste odpojit a znovu zavést oba konce kabelu Ethernet, který spojuje vaši základní stanici s routerem.
  3. Jak přimět Arlo, aby rozpoznal můj telefon?
    Chcete -li přimět Arlo, aby rozpoznal váš telefon, můžete jej přidat jako důvěryhodné zařízení z aplikace Arlo Secure. Spusťte aplikaci a přejděte na profil a zabezpečení účtu a poté klepněte na ověření ve dvou krocích. Odtud můžete přidat telefon jako důvěryhodné zařízení nebo telefonní číslo pro ověření SMS.
  4. Proč se můj iPhone nepřipojuje s Arlo?
    Pokud se váš iPhone nepřipojuje s Arlo, můžete zkusit znovuotevření zabezpečené aplikace Arlo a znovu se přihlásit. Restartování zařízení a přeinstalování aplikace může také pomoci. Ujistěte se, že máte na vašem iPhonu nainstalovanou nejnovější verzi zabezpečené aplikace Arlo.
  5. Proč se můj fotoaparát nepřipojí k mému telefonu?
    Pokud se fotoaparát nepřipojí k telefonu, můžete zkusit vymazat mezipaměť aplikace pro kameru. Stiskněte a podržte aplikaci fotoaparátu a poté klepněte na tlačítko „I“ a otevřete nabídku Informace o aplikaci. Přejděte do nabídky úložiště a klepněte na vymazání mezipaměti. Po vymazání mezipaměti zkuste znovu použít fotoaparát.
  6. Jak mohu ručně spárovat svou kameru Arlo?
    Chcete -li ručně spárovat fotoaparát Arlo, musíte ji uvolnit z pouzdra kamery, vytáhnout a stisknout synchronizační tlačítko umístěné pod kamerou. Počkejte, až se synchronizuje kamera a Smarthub, a poté ověřte živý proud kamery v aplikaci Arlo, abyste se ujistili, že byla úspěšně synchronizována.
  7. Proč není moje kamera Arlo detekující pohyb?
    Pokud vaše kamera Arlo nezjistí pohyb, měli byste zkontrolovat jeho polohování a zajistit, aby měla dostatek nabíjení baterie. Vyvarujte se zaměření kamery na prohlédnutí skrz sklo, okna nebo jiné průhledné objekty, protože to může ovlivnit jeho schopnosti detekce pohybu.
  8. Jak znovu připojím svou arlo kameru do aplikace?
    Pokud je váš fotoaparát offline po přepnutí na nový router nebo provedení změn ve vaší internetové síti, můžete stisknout a uvolnit tlačítko synchronizace na Smarthubu nebo základní stanici Arlo. To by mělo pomoci znovu připojit váš fotoaparát do aplikace.

Proč se moje kamera Arlo připojuje k telefonu?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč vyhrál můj pár kamer arlo s mým telefonem

Ujistěte se, že je nainstalována a funkční smarthub nebo základní stanice. Zkontrolujte dostatečné nabití baterie fotoaparátu. Synchronizovat jednu kameru najednou na Smarthub nebo základní stanici. Pokud provedete všechny kroky správně a stále máte problémy, možná budete muset provést tovární resetování.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč není moje zařízení arlo připojující

Pokud Arlo stále nedokáže objevit vaši základní stanici, zkontrolujte barvu LED internetu na vaší základní stanici: Pokud se LED internetu po dvou minutách neosvětluje, základní stanice se nepodařilo připojit k vašemu routeru. Odpojte a znovu vložte oba konce kabelu Ethernet, který spojuje vaši základní stanici s routerem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přimět Arlo, aby rozpoznal můj telefon

Chcete -li přidat důvěryhodné zařízení z vašeho mobilního zařízení: spusťte aplikaci Arlo Secure.Klepněte. .Klepněte na profil účtu a zabezpečení.Klepněte na dvoustupňové ověření.Klepněte. Přidat důvěryhodná zařízení nebo telefonní čísla pro ověření SMS.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj iPhone nepřipojuje s Arlo

Znovu otevřete zabezpečenou aplikaci Arlo a znovu loginu. Restartujte zařízení a znovu se loginu na aplikaci Arlo Secure. Zkuste smazat App App App App App App and Reinstall. Ujistěte se, že aplikace Arlo Secure je na nejnovější verzi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj fotoaparát nepřipojí k mému telefonu

Vymazat mezipaměť aplikací pro kameru

Stiskněte a podržte aplikaci kamery a klepněte na „I" tlačítko pro otevření nabídky Informace o aplikaci. Přejděte do nabídky úložiště. Klepněte na Clear Cache. Zkuste znovu použít fotoaparát.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu ručně spárovat svou kameru Arlo

Ručně synchronizovat Arlo Ultra nebo Pro 3: Uvolněte kameru Arlo z pouzdra kamery.Vytáhněte kameru z pouzdra fotoaparátu.Stiskněte tlačítko synchronizace pod fotoaparátem.Počkejte, až se synchronizuje.Zkontrolujte živý proud své arlo kamery v aplikaci Arlo a ověřte, zda byla kamera synchronizována.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč není moje arlo kamera detekující

Pokud vaše kamera Arlo nezjistí pohyb: ujistěte se, že je váš fotoaparát správně umístěn. Ujistěte se, že je váš fotoaparát online a má dostatek nabíjení baterie. Ujistěte se, že nezaměřujete svou kameru Arlo, aby se dívali skrz sklo, okna nebo jiné průhledné objekty.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak znovu připojím svou arlo kameru do aplikace

Pokud je váš fotoaparát offline po přepnutí na nový router nebo provedl změny ve vaší internetové síti, stiskněte a uvolněte tlačítko synchronizace na Smarthubu nebo základní stanici Arlo. Internet LED bliká po dobu 10 sekund, poté vaše kamera Arlo obnoví normální provoz.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj fotoaparát nepřipojí k mému iPhone

Restartujte svůj iPhone, iPad nebo iPod touch. Aktualizujte svůj iPhone na nejnovější verzi iOS. Znovu vyzkoušejte fotoaparát pořízením fotografie. Pokud má vaše zařízení přední a zadní kameru, zkontrolujte, zda jeden nebo oba nefungují.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak synchronizuji svou bezpečnostní kameru s telefonem

Jak připojím fotoaparát k telefonu bezdrátově stáhnout aplikaci kamery z obchodu s aplikacemi nebo Google Play Store, zaregistrujte se na účet a klepněte na „Přidat zařízení“. Spárujte kameru přes QR kód nebo se k němu připojíte jako bezdrátová síť.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svou arlo kameru k telefonu

Chcete-li nastavit fotoaparát bez drátu Arlo: spusťte aplikaci Arlo Secure.Přejděte dolů na spodní část obrazovky a klepněte na Přidat nové zařízení.Na obrazovce zařízení pro vyberte ARLO klepněte na kamery.Na obrazovce vyberte svůj model ARLO klepněte na ostatní.Na obrazovce Legacy klepněte na Arlo.Vyberte základní stanici Arlo Smarthub nebo Arlo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak resetujete kameru Arlo

Klepněte na nastavení zařízení > Odebrat zařízení. To vyžaduje, aby byla kamera online a měla napájení baterie. Chcete-li továrnu resetovat svůj vodič bez vodiče: stiskněte a podržte tlačítko synchronizace na kameře asi 15 sekund, dokud LED kamera nezačne blikat jantarovou, pak pusťte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu resetovat své zařízení Arlo

Chcete -li provést tovární resetování na základní stanici Arlo nebo Smarthub: Pomocí pera nebo narovnaného papírového sponky stisknutím a podržením tlačítka resetování na zadní straně základní stanice nebo smarthubu po dobu asi 10 sekund. Uvolněte tlačítko Resetování. Po dokončení resetu LED na přední straně základní stanice bliká jantar.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu získat svůj arlo kameru zpět online

Pokud je váš fotoaparát offline po přepnutí na nový router nebo provedl změny ve vaší internetové síti, stiskněte a uvolněte tlačítko synchronizace na Smarthubu nebo základní stanici Arlo. Internet LED bliká po dobu 10 sekund, poté vaše kamera Arlo obnoví normální provoz.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu osundorovat svou bezdrátovou kameru Arlo

Stiskněte tlačítko synchronizace na horní části fotoaparátu asi dvě sekundy a poté uvolněte tlačítko. Modrá LED na kameře rychle zamrdí, aby potvrdila synchronizaci. Pokud LED na kameře bliká jantar, synchronizace není úspěšná. Musíte opakovat synchronizovaný proces.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj telefon nemůže připojit k fotoaparátu

Vymazat mezipaměť aplikací pro kameru

Stiskněte a podržte aplikaci kamery a klepněte na „I" tlačítko pro otevření nabídky Informace o aplikaci. Přejděte do nabídky úložiště. Klepněte na Clear Cache. Zkuste znovu použít fotoaparát.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se kamera nepřipojuje

Nezapomeňte zkontrolovat, zda jsou všechna připojení, kabely a napájení neporušené a pevně propojené. Pokud jsou vaše bezpečnostní kamery bezdrátové, zkontrolujte internet a ujistěte se, že je úspěšně připojen k WiFi. Můžete také zkontrolovat, zda router správně funguje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje bezpečnostní kamera nepřipojí k mému telefonu

Pokud se vaše telefonní aplikace nepřipojuje, musíte zkontrolovat připojení a napájení kamery pro sledování. Zajistěte, aby bylo připojení k internetu stabilní. Ještě lépe, můžete restartovat bezpečnostní kameru pro řešení problémů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj telefon nepřipojí k mému fotoaparátu

Potvrďte, že aplikace kamery má nezbytná oprávnění

Stiskněte a podržte aplikaci kamery a klepněte na „I" tlačítko pro otevření nabídky Informace o aplikaci. Přejděte do nabídky oprávnění. Potvrďte, že z nabídky, která následuje, jsou povolena oprávnění kamery, umístění a mikrofonu. Pokud tomu tak není, povolte tato oprávnění.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj arlo k mému iPhone

Chcete -li nastavit Arlo Q na zařízení iOS: spusťte aplikaci Arlo z vašeho zařízení iOS nebo z počítače, navštivte můj.Arlo.com.Klikněte nebo klepněte na Nastavení nového systému.Klikněte nebo klepněte na Arlo q.Připojte si kameru Arlo Q.Když LED začne blikat jantar, klikněte nebo klepněte na Pokračovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má arlo kamera tlačítko resetování

Stiskněte a podržte tlačítko synchronizace na fotoaparátu asi 15 sekund. Počkejte, až se ujistěte, že fotoaparát po 15 sekundách rychle zamrká modře, a poté tlačítko uvolněte. Váš fotoaparát je resetován na nastavení výchozí továrny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu oživit svou arlo kameru

Stiskněte tlačítko synchronizace na horní části fotoaparátu asi dvě sekundy a poté uvolněte tlačítko. Modrá LED na kameře rychle zamrdí, aby potvrdila synchronizaci. Pokud LED na kameře bliká jantar, synchronizace není úspěšná. Musíte opakovat synchronizovaný proces.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu resetovat továrnu a znovu se zaměřit na kameru Arlo

Stiskněte a podržte tlačítko synchronizace na fotoaparátu asi 15 sekund. Počkejte, až se ujistěte, že fotoaparát po 15 sekundách rychle zamrká modře, a poté tlačítko uvolněte. Váš fotoaparát je resetován na nastavení výchozí továrny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč vyhrál moje arlo kamery jít online

Odstraňování problémů, když je vaše kamera Arlo GO offline:

Odpojte si kameru Arlo Go, odstraňte baterii, znovu vložte baterii a všimněte si chování LED kamery, když jsou zavřené dveře. Pokud se LED neosvětluje, zkontrolujte, zda je baterie nainstalována ve správné orientaci a že baterie není mrtvá.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj fotoaparát s mobilním telefonem

Aplikace, která je právě tady a uvidíte pěknou prázdnou obrazovku Další věc, kterou musíte udělat, je zamířit do fotoaparátu. A jděte do nabídky. A přejděte do nabídky sítě. A přejděte dolů

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué tamaño de interruptor de atenuación necesito??
Next Post
Jak přimět Alexa, aby ignorovala své dítě?