15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jogging for begyndere: Hvilket tøj er det rigtige for dig?

drivende sne løb tips jogging begyndere

Jogging har altid været en populær sport. De fleste atleter, der lige er startet, vælger også at løbe. Det følgende side tilbyder for eksempel en klar træningsplan for begyndere. Men det tøj, der er slidt, skal også passe. Der er bestemt ikke noget, der hedder det rigtige tøj til alle, når de løber. Præferencerne er forskellige, i princippet kan du gå i ethvert åndbart tøj. For de fleste handler træning naturligvis om træning, ikke at se godt ud. Alligevel bliver stilfuldt sportstøj mere og mere vigtigt, ikke kun for kvinder. Udvalget af funktionelt tøj til løb er nu stort. Der er moderigtigt, farverigt tøj til mænd og kvinder.

Jogging for begyndere – Det er, hvad godt løbetøj skal tilbyde

Valg af det rigtige sportstøj Jogging for begyndere

Hvorfor skulle jeg på Jogging for begyndere købe specielt løbetøj? I teorien kan du begynde at løbe i joggingbukser og en T-shirt i bomuld, hvilket selvfølgelig fungerer meget godt. Men jo længere du løber, jo mere sveder du. Tøjet opsuger sved. En bomulds-T-shirt klæber til din krop efter kort tid, og du begynder at fryse, især om vinteren.

Funktionelt tøj er derimod åndbart. Specielle fibre transporterer fugt til ydersiden. Selvom du sveder meget, forbliver kroppen tør og kan ikke køle ned. Sådant specielt tøj er derfor meget vigtigt, især i de køligere årstider.

Jogging for begyndere – tilpas løbetøj til sæsonen

Tøjidéer sommertræning hold dig i form

Der er nu løbetøj til hver sæson. Om sommeren er let tøj tilstrækkeligt, korte shorts og en skjorte uden ærmer er i orden. For at beskytte dig selv mod solen kan længere løbetøj også være nyttigt om sommeren. Sortimentet af opvarmning af løbejakker og løbebukser med termisk funktion er nu særligt stort til vinter. Termisk tøj beskytter mod fugt, opvarmer og leder fugt til ydersiden.

Hovedbeklædningen skal heller ikke glemmes ved kølige temperaturer, da kroppen over hovedet kan køle betydeligt af. Specielt fleecetøj til løbere er ideelt her. Ved temperaturer under nul er handsker også en del af udstyret.

Zumba tøj – Farverigt fitness tøj, der bevæger sig med dig

Dygtigt at kombinere smykker og tøj – 27 ideer med deres egen stil

Fedt tøj til baby drenge – 55 stilfulde oufits

Praktisk: funktionelt tøj, der kan bruges hele året rundt.

Drift vinter regnfuld vejrbestandig jogging for begyndere

Mange producenter har løbejakker med aftagelige ærmer og bukser i deres produktsortiment, som er korte om sommeren.

Tip: Begyndere overvurderer ofte temperaturerne, de klæder sig for tyndt til sport. Klæd dig passende på til temperaturen, det er altid lettere at tage noget af end at fryse, mens du kører.

Særligt løbetøj til regnvejr og funktionelt undertøj til kvinder og mænd

Begyndere køber det rigtige tøj i henhold til årstiden

Når du får smag for det, skal du ikke lade dårligt vejr forhindre dig i at dyrke din nye sport. Løbstøj til regnvejr er åndbart og stadig vandtæt. Tynde, vandtætte regnjakker, som du kan tage på, er praktiske. De kan bruges hele året rundt, om vinteren bæres der simpelthen en varmere termiskjorte nedenunder.

En let regnjakke kan også bindes om livet under løb, hvis det ikke er nødvendigt. Jakker, der kan foldes til en meget lille pakke og derefter fastgøres til et bælte, er for eksempel praktiske.

Hvis du virkelig vil gå gennem vandpytter eller våde enge, skal du også tænke på vejret, når du vælger sko. Fordi der nu er løbesko til hver sæson, luftige sko til sommer og regntætte, varme løbesko til vinteren.

Uanset årstid har alle kvinder brug for en sports -bh. Dette understøtter brystet, hvilket ikke kun er behageligt, men også beskytter vævet på lang sigt. Producenterne har normalt forskellige modeller til forskellige sportsgrene i deres sortiment. Støttefunktionen spænder fra let til medium til stærk støtte. BH’en skal også passe til bryststørrelsen. Kvinder med en lille byste klarer sig med en løbe -bh med en let støttefunktion, mens den med en større buste bør vælge den maksimale støttefunktion.

Derudover kan særligt løbende undertøj give mening, afhængigt af sæsonen. Åndbart undertøj til kvinder og mænd leder sved væk fra kroppen. Varmt termisk undertøj til løbere bør foretrækkes om vinteren. Skiundertøj kan også bruges.

Vinter og regn

holde naturen jogging gå sko købe tøj

Afhængigt af udetemperaturen skal du bruge:

– Termisk undertøj, der beskytter dig mod hypotermi.

– Løbejakke og bukser skal være varme, vær opmærksom på producentens temperaturanbefalinger.

– Husk også at bære det rigtige hovedbeklædning og om nødvendigt handsker.

– Løbeskoene selv skulle også være lidt varmere afhængigt af årstiden.

– Om nødvendigt kan termosokker bruges.

Når det regner, har du ikke kun brug for varmt, men også regntæt tøj.

– Konventionelle regnjakker er ikke velegnede til løb, fordi de ikke er åndbare.

– Regn Funktionelt tøj fra sportsudstyrsproducenten beskytter dig mod regn og transporterer stadig fugt til ydersiden.

– Du skal mindst have et par regntætte bukser og en løbende regnjakke med hætte.

– Vandtætte sko, alternativt er der også regnslag til løbesko.

– Tænk også på trafiksikkerhed på mørke dage. Enhver, der er ude og færdes i trafikken, foretrækker farverigt løbetøj.

sommer

køb jogging til begyndere

Sommeren er det bedste tidspunkt at løbe på, men når det er rigtig varmt, bør løbetøj ikke være for stramt.

– Lette, åndbare stoffer er valgmulighederne her. Samtidig beskytter de mod UV -stråling og holder irriterende myg og andre insekter væk i skoven.

– Sportsundertøj med høj sugeevne holder kroppen tør om sommeren.

– Tænk også på en hat til at beskytte dig mod solen.

Hvad skal jeg bruge på godt løbetøj?

udendørs naturtøj efterår kvinder tips

Så du kan nyde at løbe i lang tid, bør du ikke spare på løbetøj. Der er enorme forskelle i kvalitet, mærketøj af høj kvalitet er behageligt at have på og er også holdbart. Men det behøver ikke at være den nuværende mode, se efter særtilbud, for eksempel i salget eller på Internettet.

I mellemtiden bevæger sportstøj sig også med mode, hvor nye kollektioner kommer på markedet mindst to gange om året. De ældre modeller tilbydes da ofte til en reduceret pris, f.eks. B. i butikker som mysportworld.de. Selvfølgelig kan du Brug funktionelt tøj, fordi det vigtigste kriterium for løbetøj selvfølgelig skal være funktionalitet. I tvivlstilfælde skal du undvære det nyeste design og vælge et reduceret mærkevare fra sidste år.

Funktionelt tøj fås også i discountbutikker, men uafhængige tests har gang på gang vist, at sådan billigt løbetøj ikke altid holder hvad det lover. Ofte er materialerne ikke åndbare. De største kvalitetsforskelle findes i skoene, emnet løbesko er et emne i sig selv. Sørg for at søge råd hos specialforhandlere og købe løbesko, der passer til dine fødder og din løbestil. Godt fodtøj er vigtigt for at beskytte led og ledbånd under løb.

Konklusion: Med det rigtige funktionelle tøj er løb sjovt i al slags vejr. Funktionelt tøj er særlig vigtigt i de køligere måneder af året og også i fugtigt, regnvejr. Invester lidt mere i godt sportstøj, for kvalitetsforskellene er store og begrunder den lidt højere pris på mærkevarerne.

Previous Post
Oprettelse af en tør strøm i haven – instruktioner og tips til plantning
Next Post
Varme smoothies til de kolde dage – 20+ opskrifter perfekte til efterår og vinter