15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jaké případy jsou kompatibilní s magsafe?

souhrn

1. Jakýkoli případ bezdrátového nabíjení kompatibilního QI bude fungovat s Magsafe. Pokud máte iPhone 12 nebo vyšší, můžete také použít nabíječku Apple Magsafe bez pouzdra.

2. Apple prodává pouzdra Magsafe v čistém plastu, silikonu a kůži. Mají také kožený rukáv s popruhem zápěstí pro modely iPhone 12. Otterbox a další společnosti třetích stran také prodávají případy kompatibilních s Magsafe.

3. Pouzdra Otterbox jsou speciálně navrženy pro technologii iPhone a Apple Magsafe, aby chránila váš telefon a ukázala váš závazek k udržitelnosti.

4. Hlavní rozdíl mezi případy nabíjení Magsafe a Lightning je to, že Magsafe nabízí bezdrátové nabíjení a elegantní design, zatímco blesk poskytuje rychlejší rychlosti nabíjení a širší kompatibilitu. Váš výběr by měl být založen na osobních preferencích, potřebách nabíjení a kompatibilitě zařízení.

5. Pokud při nabíjení s nabíječkou Magsafe použijete kožené pouzdro, může to ukázat kruhové otisky kvůli kompresi. Použití případu bez kožehu může tento problém minimalizovat.

6. Bez pouzdra s povoleným magsafe nebude magnetické držení mezi telefonem a příslušenstvím tak silné. Případ Magsafe zajišťuje sebevědomý a rychlý zážitek z nabíjení.

7. Hlavní rozdíl mezi pouzdrem na telefon kompatibilního s kompatibilním magsafe a pouzdrem Magsafe je prsten magnetů, které vám umožňují připojit další příslušenství.

Otázky

  1. Dělat jakékoli případy pracují s magsafe?
  2. Ano, jakýkoli případ bezdrátového nabíjení kompatibilního QI bude fungovat s Magsafe. Pokud máte iPhone 12 nebo vyšší, můžete také použít nabíječku Apple Magsafe bez pouzdra.

  3. Jaké případy jsou kompatibilní s nabíjením magsafe?
  4. Apple prodává pouzdra Magsafe v čistém plastu, silikonu a kůži. Nabízejí také kožený rukáv s popruhem zápěstí pro modely iPhone 12. Otterbox a další společnosti třetích stran také prodávají případy kompatibilních s Magsafe.

  5. Případy otterboxu pracují s magsafe?
  6. Ano, případy OTTERBOX jsou speciálně navrženy pro technologii iPhone a Apple Magsafe pro ochranu vašeho telefonu a prokázání závazku k udržitelnosti.

  7. Jaký je rozdíl mezi případy nabíjení magsafe a blesku?
  8. Klíčové rozdíly spočívají v tom, že Magsafe umožňuje bezdrátové nabíjení a má elegantní design, zatímco Lightning poskytuje rychlejší rychlosti nabíjení a širší kompatibilitu. Váš výběr by měl být založen na osobních preferencích, potřebách nabíjení a kompatibilitě zařízení.

  9. Můžete použít nabíječku Magsafe s normálním pouzdrem?
  10. Pokud při nabíjení s nabíječkou Magsafe použijete kožené pouzdro, může případ ukázat kruhové otisky z komprese. Aby se tomu zabránilo, doporučuje se použít případ bez kože. Zjistěte, jak vyčistit nabíječku Magsafe.

  11. Potřebujete konkrétní případ pro nabíječku Magsafe?
  12. Bez pouzdra s povoleným magsafe nebude magnetické držení mezi telefonem a příslušenstvím tak silné. Proto se použití pouzdra Magsafe doporučuje pro sebevědomí a rychlé nabíjení.

  13. Co odlišuje pouzdro na telefon kompatibilního s kompatibilním magsafe z pouzdra Magsafe?
  14. Hlavní rozdíl spočívá v tom, že pouzdro Magsafe zahrnuje prsten magnetů, které vám umožňují připojit další příslušenství, zatímco pouzdro na kompatibilní s kompatibilním magsafe nemusí mít tuto funkci.

Jaké případy jsou kompatibilní s magsafe?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dělat jakékoli případy pracují s magsafe

Trik udělá jakýkoli případ bezdrátového nabíjení kompatibilního s Qi. A pokud máte iPhone 12 nebo vyšší, můžete také použít nabíječku Apple Magsafe k bezdrátovému nabití telefonu bez pouzdra.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké případy fungují s nabíjením magsafe

Apple prodává pouzdra Magsafe v čistém plastu, silikonu a kůži a také prodává kožený rukáv s popruhem zápěstí pro modely iPhone 12. Apple také prodává případy od Otterboxu a řada společností třetích stran prodává případy kompatibilních s Magsafe.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Případy otterboxu pracují s magsafe

Speciálně navržený pouzdro pro technologii iPhone a Apple Magsafe, případ Otterbox Core Series chrání váš iPhone a zobrazuje váš závazek k udržitelnosti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi případem nabíjení Magsafe a Lightning

Magsafe i Lightning mají své výhody a nevýhody. Magsafe nabízí pohodlí bezdrátového nabíjení a elegantního designu, zatímco Lightning poskytuje rychlejší rychlosti nabíjení a širší kompatibilitu. Váš výběr by měl být založen na vašich osobních preferencích, potřebách nabíjení a kompatibilitě zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít nabíječku Magsafe s normálním pouzdrem

Pokud si ponecháte svůj iPhone v koženém pouzdře při nabíjení s nabíječkou Magsafe, může případ ukázat kruhové otisky z komprese kůže. To je normální, ale pokud se o to zajímáte, doporučujeme použít případ bez kože. Naučte se, jak vyčistit nabíječku Magsafe.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebujete určitý případ pro nabíječku Magsafe

Bez pouzdra na Magsafe budou magnety v telefonu dále od příslušenství a magnetické držení nebude tak silné. S pouzdrem Magsafe můžete telefon s jistotou nastavit na nabíjení, rychle.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít nabíječku Magsafe s normálním pouzdrem

Pokud si ponecháte svůj iPhone v koženém pouzdře při nabíjení s nabíječkou Magsafe, může případ ukázat kruhové otisky z komprese kůže. To je normální, ale pokud se o to zajímáte, doporučujeme použít případ bez kože. Naučte se, jak vyčistit nabíječku Magsafe.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi pouzdrem na telefon kompatibilního s kompatibilním magsafe a pouzdrem Magsafe

Hlavním rozdílem mezi případem Magsafe a případem bez magsafe je kruh magnetů, které vám umožňují připojit další příslušenství. Ale je to složitější než plácnutí na některých magnetech – musí být splněny specifické tloušťky a specifikace, aby byly splněny standardy Apple.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, jestli je můj Otterbox magsafe

Všechny tři modely případů Otterboxu jsou kompatibilní se standardem Magsafe Apple, což znamená.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je lepší mít případ Magsafe

Je případ Magsafe, který stojí za to, říkáme ano! Kromě rychlého bezdrátového nabíjení a flexibilního montáže Magsafe zjednodušuje každodenní život a také nabízí řadu praktických doplňků pro váš iPhone 12, 13 & 14. Rozhodnutí samozřejmě je na vás a záleží na vašich individuálních potřebách.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je magsafe rychlejší než blesk

Tradiční nabíjení. S nabíječkou ‌magsafe‌ to trvá asi hodinu nabití ‌iphone 12‌ z nuly na 50 procent, což je dvojnásobek času, který trvá nabitý pomocí kabelu USB-C k blesku a 20W+ USB-C napájecího adaptéru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi případem Magsafe a případem blesku

Případ nabíjení Magsafe a pouzdro na nabíjení Lightning Sdílejte mnoho funkcí. Oba případy dávají vašim airpodům až 30 hodin doby poslechu a oba jsou hodnoceny IPX4 odolné vůči vodě-takže se postaví na déšť a pocení. Rozdíl je v tom, jak účtujete každému. Obě případ lze účtovat pomocí konektoru Lightning.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Opravdu potřebuji případ magsafe

Bez pouzdra na Magsafe budou magnety v telefonu dále od příslušenství a magnetické držení nebude tak silné. S pouzdrem Magsafe můžete telefon s jistotou nastavit na nabíjení, rychle.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi magsafe a běžným Otterboxem

Hlavním rozdílem mezi případem Magsafe a případem bez magsafe je kruh magnetů, které vám umožňují připojit další příslušenství.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Znamená magsafe, že případ je magnetický

Případy magsafe mají magnety integrované do zad. To umožňuje, aby se iPhone 12 bezpečně zachytil přímo na pouzdro Magsafe a pro externí příslušenství Magsafe, jako je bezdrátová nabíječka, provést totéž. Apple navrhl pouzdra Magsafe vyrobené z kůže a silikonu, které přicházejí v různých barvách.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje nevýhoda Magsafe

Nabíječky magsafe přenášejí energii indukcí, což znamená, že mohou přenášet teplo přes povrchy. To může být pro vás a další zařízení kolem vás trochu nebezpečné.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi magsafe a magnetickým pouzdrem

Hlavním rozdílem mezi případem Magsafe a případem bez magsafe je kruh magnetů, které vám umožňují připojit další příslušenství. Ale je to složitější než plácnutí na některých magnetech – musí být splněny specifické tloušťky a specifikace, aby byly splněny standardy Apple.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete nechat iPhone na Magsafe přes noc

Můžete pokračovat v nabíjení svého iPhone 12 Pro na nabíječce Magsafe tak dlouho, jak se vám líbí. Do vašeho iPhone jsou zabudovány bezpečnostní obvody, které zabrání jakýmkoli poškozením souvisejícím s nabíjením. Budete v pořádku, nabíjíte svůj iPhone celou noc.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má magsafe vypouštěcí baterie rychleji

Bezdrátové nabíjení prostřednictvím MagSafe nebude degradovat vaši baterii více než jiné metody nabíjení; Mýtus, že použití metody změny magsafe může poškodit baterii nebo snížit její životnost, je nepravdivý.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je lepší nabíjet magsafe nebo blesk

Nabíjení s nabíječkou ‌magsafe‌ je rychlejší než nabíjení nabíječky založené na Qi, která maximuje v 7.5W, ale pro nejrychlejší nabíjení budete stále chtít používat kabelové nabíjecí spojení s bleskem na kabel USB-C.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, pokud použijete nabíječku Magsafe bez pouzdra Magsafe

Odpovědět na vaši otázku o tom, zda potřebujete případ magsafe pro bezdrátové nabíjení nebo ne; odpověď je ne. Přesto, že vylepšené případy Magsafe účtují váš telefon mnohem rychleji než běžné případy a nabízejí řadu výhod, o kterých jsme diskutovali výše.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi magsafe a normálním případem

Hlavním rozdílem mezi případem Magsafe a případem bez magsafe je kruh magnetů, které vám umožňují připojit další příslušenství. Ale je to složitější než plácnutí na některých magnetech – musí být splněny specifické tloušťky a specifikace, aby byly splněny standardy Apple.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí za to magsafe

Je případ Magsafe, který stojí za to, říkáme ano! Kromě rychlého bezdrátového nabíjení a flexibilního montáže Magsafe zjednodušuje každodenní život a také nabízí řadu praktických doplňků pro váš iPhone 12, 13 & 14. Rozhodnutí samozřejmě je na vás a záleží na vašich individuálních potřebách.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měl bych získat případ Magsafe nebo pravidelný

Hlavním rozdílem mezi případem Magsafe a případem bez magsafe je kruh magnetů, které vám umožňují připojit další příslušenství. Ale je to složitější než plácnutí na některých magnetech – musí být splněny specifické tloušťky a specifikace, aby byly splněny standardy Apple.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je magsafe špatný pro baterii Apple

Je důležité si uvědomit, že zatímco případ Magsafe nemá přímo vliv na baterii, jiné faktory, jako je nadměrné teplo, přebíjení nebo použití nekompatibilního příslušenství pro nabíjení. Další informace o případech Magsafe a bezdrátovém nabíjení zde.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo conecto mi nido a mi televisor??
Next Post
Jak mohu odpojit svůj transformátor ADT?