15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu odpojit svůj transformátor ADT?

Souhrn: Tento článek poskytuje pokyny a informace o odpojení zařízení ADT a zrušení služeb ADT. Pokrývá témata, jako je odpojení systému ADT, lokalizace transformátoru, řezání energie do systému a co se stane s zařízením, když zrušíte. Zabývá se také, co dělat se starým zařízením ADT, ať už můžete stále používat zařízení ADT bez servisu a jak odpojit poplašný systém.

Klíčové body:

  1. Zrušení služeb ADT vyžaduje telefonní hovor se zákaznickým servisem na 800-238-2727. Může být také vyžadována písemná žádost.
  2. Systém ADT můžete odpojíte odpojením transformátoru od hlavní výstupy a odstraněním baterie zálohování. Ujistěte se, že je klávesnice prázdná pro vypnutí panelu.
  3. Umístění transformátoru ADT se může lišit, ale obvykle se nachází v garážích, podkrovích nebo skříních.
  4. Chcete -li snížit napájení systému ADT, odpojte na baterii červený nebo černý vodič připnuté na baterii. Odpojení transformátoru zcela vypne systém.
  5. Když zrušíte služby ADT, ADT má právo odstranit, deaktivovat nebo opustit zařízení, které vlastní.
  6. ADT pronajímá vybavení a obvykle ho po skončení smlouvy neberou zpět. Můžete to buď nechat doma, nebo to zlikvidovat.
  7. Kamery pro nastavení ADT můžete použít bez systému systému nebo monitorovacího plánu. Plány předplatného úložiště také nejsou vyžadovány.
  8. Chcete-li odpojit poplašný systém, najděte alarmový panel, obvykle středně velký bílý box a postupujte podle potřebných kroků.

Otázky a odpovědi:

  1. Jak mohu odpojit zařízení ADT? Zrušení ADT vyžaduje telefonní hovor zákaznický servis na čísle 800-238-2727. Agent zákaznického servisu poskytne pokyny a může požádat o písemnou žádost.
  2. Mohu jen odpojit svůj systém ADT? Ano, můžete odpojit svůj systém ADT odpojením transformátoru od hlavní výstupy a odstraněním baterie zálohování. Ujistěte se, že klávesnice je prázdná pro vypnutí panelu.
  3. Kde se nachází můj transformátor ADT? Transformátor ADT je ​​obvykle nainstalován v garážích, podkrovích nebo skříních. Umístění se však může lišit.
  4. Jak mohu snížit napájení do svého systému ADT? Chcete -li snížit napájení systému ADT, odpojte na baterii červený nebo černý vodič připnuté na baterii. Odpojte transformátor, aby se systém úplně vypnul.
  5. Co se stane s zařízením ADT, když zrušíte? Při ukončení vaší smlouvy má ADT právo odstranit, deaktivovat nebo opustit zařízení, které vlastní. V budoucnu mohou zařízení nechat vybavení v domě pro reaktivaci.
  6. Co mohu dělat se starým zařízením ADT? ADT pronajímá vybavení, takže ho obvykle nepřijímá zpět po skončení smlouvy. Můžete to buď nechat doma, nebo to zlikvidovat.
  7. Můžete stále používat zařízení ADT bez servisu? Ano, můžete používat kamery pro nastavení ADT bez systému nebo plánu monitorování. Plány předplatného úložiště také nejsou vyžadovány.
  8. Jak mohu odpojit svůj poplachový systém? Pokud nechcete používat poplašný systém vloupání nebo chcete úplně vypnout napájení, najděte svůj poplachový panel, obvykle bílou krabici střední velikosti a postupujte podle potřebných kroků.

Doufám, že vám tato informace pomůže s procesem odpojení a zrušení vašeho zařízení ADT.

Jak odpojím svůj transformátor ADT?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu odpojit zařízení ADT

Zrušení ADT vyžaduje telefonní hovor zákaznický servis na čísle 800-238-2727. Během hovoru vám agent zákaznického servisu poskytne pokyny a může vás požádat o předložení písemné žádosti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu jen odpojit svůj systém ADT

Mohu jen odpojit svůj systém ADT Ano, můžete odpojit svůj systém ADT. Jediné, co musíte udělat, je odpojit transformátor z hlavního výstupu a odstranit baterii zálohy. Také se ujistěte, že je klávesnice prázdná, abyste se ujistili, že panel je vypnutý.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde se nachází můj transformátor ADT

Transformátor je obvykle nainstalován v garážích, podkrovích nebo skříních ve vašem domě … i když se toto umístění může lišit. Pokud budou fungovat správně, by měli být teplé na dotek.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu snížit napájení do svého systému ADT

Na baterii bude oříznut červený vodič a černý drátěný, je třeba vytáhnout pouze jeden vodič, aby se baterie od systému úplně odpojila od systému. Jakmile je to hotovo a transformátor je odpojený, měl by být systém zcela vypnutý.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane s zařízením ADT, když zrušíte

Při ukončení vaší smlouvy má ADT právo odstranit, deaktivovat nebo opustit jakékoli vybavení, které vlastní. Obvykle jednoduše opustí zařízení v domě a vy (nebo nový majitel, pokud prodáte), můžete kdykoli znovu aktivovat službu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co mohu dělat se starým zařízením ADT

S ADT pronajmete vybavení. Cena zařízení se valí do vaší měsíční monitorovací platby. Když jsme hovořili s agentem z ADT, řekli, že jakmile je smlouva nahoře, nevzali své vybavení zpět – takže je můžete buď nechat doma, nebo ho vyhodit nebo vyhodit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete stále používat zařízení ADT bez servisu

Mohu použít kamery pro nastavení ADT bez systému ano, nepotřebujete bezpečnostní systém ADT pro nastavení nebo monitorovací plán, abyste mohli používat své kamery. Kamery pro nastavení ADT můžete také použít bez plánu předplatného úložiště.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu odpojit svůj poplachový systém

Pokud nepoužíváte alarm vloupání. Systém nebo chcete úplně vypnout napájení, pak musíte provést následující nejprve vyhledejte svůj poplachový panel, jedná se obvykle o bílou krabici střední velikosti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odpojíte alarmový transformátor

Většina domácích poplachových systémů používá elektřinu dodávanou do domu a záložní baterii.Vyhledejte hlavní pole Panel zabezpečení. Toto je obvykle kovová krabička umístěná v zabezpečené oblasti, jako je například prostor pro procházení suterénu nebo skříň.Otevřete hlavní pole pro bezpečnostní panel.Odpojte transformátor.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je umístěn výkonový transformátor

Power Transformer je statické zařízení, které převádí dané napájecí napětí na jiné napájecí napětí. Transformátor je obvykle umístěn v rámci výkonu = rozvodny .

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odpojíte pevný poplachový systém

8 kroků k odstranění starého domácího alarmového systému Alarm Components, které je třeba odstranit.Informujte svou poplachovou společnost, abyste se vyhnuli falešnému poplachu.Zakázat alarm nebo jej vložit do režimu údržby.Odpojte bezpečnostní sirény.Odpojte zdroj energie, abyste zabránili zraněním.Odstraňte starý ovládací panel.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vypnout napájení do svého poplachového systému

Napájte downunplughed napájení a baterii do pole Alarm Panel. Obvykle se nacházejí v nebo kolem:. Sklep. Garáž.Nezapomeňte se zapojit zpět, když je proces zapnutí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Udržujete zařízení ADT po zrušení

Při ukončení vaší smlouvy má ADT právo odstranit, deaktivovat nebo opustit jakékoli vybavení, které vlastní. Obvykle jednoduše opustí zařízení v domě a vy (nebo nový majitel, pokud prodáte), můžete kdykoli znovu aktivovat službu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu odpojit starý poplachový systém

8 kroků k odstranění starého domácího alarmového systému Alarm Components, které je třeba odstranit.Informujte svou poplachovou společnost, abyste se vyhnuli falešnému poplachu.Zakázat alarm nebo jej vložit do režimu údržby.Odpojte bezpečnostní sirény.Odpojte zdroj energie, abyste zabránili zraněním.Odstraňte starý ovládací panel.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co mohu dělat se svým starým zařízením ADT

Cena zařízení se valí do vaší měsíční monitorovací platby. Když jsme hovořili s agentem z ADT, řekli, že jakmile je smlouva nahoře, nevzali své vybavení zpět – takže je můžete buď nechat doma, nebo ho vyhodit nebo vyhodit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete odpojit svůj vlastní poplach

Pokud máte alarm bezdrátového zloděje, nemělo by vás to odstranit. Je to proto, že to můžete jen odšroubovat ze zdi sami. Na druhou stranu, pokud je váš alarm vloupání zapojen, budete chtít, aby to pro vás profesionál bezpečně odpojil.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odpojíte transformátor

Provozujte přepínač napájení na transformátoru.Pokud není spínač, vytáhněte zástrčku.Pokud je pevně zapojený, zakopněte jistič nebo odstraňte pojistku.Pokud to nemůžete najít, zavolejte na pomoc elektrikáře.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuje transformátor odpojení

K odpojení všech transformátorových primárních vodičů je nutné odpojit odpojení, pokud transformátor není třída 2 nebo třídy 3.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vypadá elektrický transformátor

Vlastně. Začneme s železným jádrem. Potom přijde izolovaný vysoký napěťový drát a několikrát se kolem něj obává, pak se vrátí nahoru k zemi. Toto není mrtvé krátké, kdy je napětí

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak je transformátor připojen k sílu systému

Obecně je primární vinutí transformátoru připojeno k napájení vstupního napětí a převádí nebo transformuje elektrickou energii na magnetické pole. Zatímco úlohou sekundárního vinutí je převést toto střídavé magnetické pole na elektrickou energii a vytváří požadované výstupní napětí, jak je znázorněno.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu odpojit svůj bezpečnostní systém od energie

Pokud nepoužíváte alarm vloupání. Systém nebo chcete úplně vypnout napájení, pak musíte provést následující nejprve vyhledejte svůj poplachový panel, jedná se obvykle o bílou krabici střední velikosti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Odpojení baterie deaktivuje alarm

Pokud všechno ostatní selže, skvělým způsobem, jak vypnout autoalarm, je hladovět z energie odpojením baterie. Jedním jednoduchým způsobem, jak toho dosáhnout, je odstranit negativní (černou) konektor baterie z baterie.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Chce ADT zpět

S ADT pronajmete vybavení. Cena zařízení se valí do vaší měsíční monitorovací platby. Když jsme hovořili s agentem z ADT, řekli, že jakmile je smlouva nahoře, nevzali své vybavení zpět – takže je můžete buď nechat doma, nebo ho vyhodit nebo vyhodit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musím vrátit své vybavení ADT

Požadované vybavení musí být vráceno v dobrém provozním stavu, normálním opotřebení. Chcete-li se vyhnout jakýmkoli poplatkům za návrat*. Do 30 dnů od přijetí etikety RMA vyhýbáte zabránění nezačleněné poplatky (NRF)*.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete odříznout dráty ze starého poplachového systému

Nikdy se nepokoušejte odstranit žádné elektricky nabité dráty nebo komponenty v pevném bezpečnostním systému bez jeho odpojení od napájení jako první. Nejlepší je použít kvalifikovaného elektrikáře, pokud máte nejistotu.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué casos son compatibles con magsafe??
Next Post
Kolik stojí Cox DVR za měsíc?