15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu přimět svůj iPhone, aby rozpoznal svou chytrou televizi?

moje chytrá televize bezdrátově

Chcete -li připojit telefon s bezdrátovým televizí, postupujte podle těchto kroků:

1. Ujistěte se, že váš telefon i inteligentní televize jsou připojeny ke stejné síti Wi-Fi.
2. V telefonu přejděte do nabídky Nastavení a vyberte „Obrazovku obrazovky“ nebo „Obsazení obrazovky“.
3. Počkejte, až váš telefon vyhledejte dostupná zařízení a ze seznamu vyberte chytrý televizor.
4. Váš telefon nyní začne zrcadlit jeho obrazovku do inteligentní televize.
5. Nyní můžete použít telefon k přehrávání videí, zobrazení fotografií nebo procházení internetu na vaší chytré televizi.

Často kladené otázky:

1. Proč můj iPhone nenajde můj chytrý televizor?
Chcete-li tento problém vyřešit, ujistěte se, že vaše zařízení kompatibilní s Airplay jsou zapnutá a v jeho blízkosti. Zkontrolujte, zda jsou zařízení aktualizována na nejnovější software a jsou ve stejné síti Wi-Fi. Restartujte iPhone i inteligentní televizi, kterou chcete použít s airplay nebo zrcadlení obrazovky.

2. Jak připojím svůj iPhone s bezdrátově chytrým televizí?
Chcete -li připojit iPhone bezdrátově s inteligentní televizí, postupujte podle těchto kroků:
– Připojte svůj iPhone a Smart TV ke stejné síti Wi-Fi.
– Otevřete ovládací centrum na vašem iPhone přejetím z pravého horního rohu obrazovky (nebo nahoru zdola na starších iPhonech).
– Klepněte na možnost „Zrcadlovací obrazovky“.
– Vyberte chytrý televizor ze seznamu dostupných zařízení.
– Obrazovka vašeho iPhone bude nyní odrážena na vaší chytré televizi.

3. Jak mohu spárovat svůj iPhone s televizí?
Chcete -li spárovat svůj iPhone s televizí, postupujte podle těchto kroků:
– Otevřete ovládací centrum na vašem iPhone přejetím z pravého horního rohu obrazovky (nebo nahoru zdola na starších iPhonech).
– Klepněte na možnost „Zrcadlovací obrazovky“.
– Váš televizor by se měl objevit v seznamu dostupných zařízení. Pokud tomu tak není, vaše televize nemusí mít tuto funkci.
– Vyberte televizi ze seznamu a obrazovka vašeho iPhone bude zrcadlena na televizi.

4. Může se iPhone připojit k jakékoli chytré televizi?
Ano, pokud používáte inteligentní televizi, která podporuje AirPlay 2 nebo máte Apple TV nebo jiné streamovací zařízení s podporou AirPlay, můžete snadno připojit iPhone k televizi. Ujistěte se, že televizní i streamovací zařízení jsou zapnuté a připojeny ke stejné síti Wi-Fi.

5. Proč se můj telefon nepřipojuje k mé televizi?
Pokud máte problémy s telefonem, který se nepřipojí k televizoru pro zrcadlení obrazovky, zkuste následující kroky odstraňování problémů:
– Ujistěte se, že váš televizor a telefon jsou kompatibilní s funkcí, kterou se snažíte použít, a že nastavení je provedeno správně.
– Restartujte jak televizi, tak telefon.
– Ujistěte se, že váš telefon je spárován a připojen k vaší televizi pomocí stejné sítě Wi-Fi.
– V případě potřeby restartujte svůj router Wi-Fi.

6. Proč můj telefon nenajde můj televizor do zrcadla?
Pokud váš telefon nenajde váš televizor pro zrcadlení obrazovky, zkuste následující kroky odstraňování problémů:
– Ujistěte se, že vaše televizor a mobilní zařízení nebo počítač jsou kompatibilní s funkcí, kterou se snažíte použít, a že nastavení je správně provedeno.
– Restartujte své mobilní zařízení nebo počítač.
– Restartujte televizi.
– Pro Android TV vypněte nastavení Bluetooth televize.

7. Jak mohu spárovat telefon s televizí?
Chcete -li spárovat telefon s televizí, postupujte podle těchto kroků:
1. Když sledujete YouTube ve svém televizi, otevřete aplikaci YouTube v telefonu nebo tabletu.
2. Ujistěte se, že jste na obou zařízeních přihlášeni na stejný účet.
3. Hledejte ikonu „obsazení“ v aplikaci YouTube v telefonu nebo tabletu a vyberte televizor ze seznamu dostupných zařízení.
4. Video, které sledujete na telefonu nebo tabletu, bude nyní hrát na televizi.

8. Jak připojím svůj telefon k televizi přes Bluetooth?
Chcete -li připojit telefon k televizoru přes Bluetooth, postupujte podle těchto kroků:
1. Přejděte do nastavení na telefonu a povolte Bluetooth.
2. Ve své televizi přejděte do nastavení a povolte Bluetooth.
3. Otevřete nastavení Bluetooth v telefonu a vyberte televizor ze seznamu dostupných zařízení.
4. Postupujte podle pokynů na obrazovce a dokončte proces párování.
5. Jakmile je spárován, můžete nyní streamovat zvuk nebo jiný obsah z telefonu do televize přes Bluetooth.

9. Jak připojím svůj telefon bezdrátově?
Chcete -li připojit telefon s televizí bezdrátově, postupujte podle těchto kroků:
1. Ujistěte se, že vaše mobilní zařízení Samsung má vestavěné inteligentní zobrazení. Pokud tomu tak není, můžete si stáhnout aplikaci Smart View z obchodu Play.
2. Na zařízení Android přejděte dvakrát z horní části obrazovky a otevřete panel rychlého nastavení.
3. Klepněte na ikonu „Smart View“ nebo „Screen Mirroring“.
4. Vyberte televizi ze seznamu dostupných zařízení.
5. Obrazovka vašeho telefonu bude nyní odrážena na vaší televizi.

10. Jak mohu spárovat telefon s chytrou televizí?
Chcete -li spárovat telefon s inteligentní televizí, můžete použít dvě metody: bezdrátové připojení nebo kabelové připojení.
– Pro bezdrátové připojení se ujistěte, že vaše inteligentní televize má schopnosti Wi-Fi a Bluetooth. Připojte svá zařízení přes Wi-Fi nebo Bluetooth podle konkrétních kroků pro váš televizor a telefon.
– Pro kabelové připojení můžete použít kabel HDMI k přímému připojení telefonu a inteligentní televize.
– Přesné kroky se mohou lišit v závislosti na značce a modelu vaší chytré televize a telefonu.
– Podrobné pokyny, jak je spárovat, naleznete v uživatelských příručkách vašich zařízení.

Toto jsou běžné otázky a odpovědi související s připojením iPhone nebo telefonu s bezdrátovou televizí nebo přes Bluetooth. Postupujte podle výše uvedených pokynů a užijte si své zařízení a užijte si bezproblémový zážitek z prohlížení.
Jak přiměji svůj iPhone, aby rozpoznal svou chytrou televizi?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj iPhone nenajde můj chytrý televizor

Ujistěte se, že vaše zařízení kompatibilní s Airplay jsou zapnutá a v jeho blízkosti. Zkontrolujte, zda jsou zařízení aktualizována na nejnovější software a jsou ve stejné síti Wi-Fi. Restartujte zařízení, která chcete použít s airplay nebo zrcadlení obrazovky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj iPhone s bezdrátově chytrým televizí

Zrcadlí váš iPhone nebo iPad na televizi nebo MacConnect váš iPhone nebo iPad do stejné sítě Wi-Fi jako vaše Apple TV, Smart TV kompatibilní s Airplay nebo Mac.Otevřené ovládací centrum: Klepněte na obrazovku obrazovky .Vyberte televizi nebo Mac ze seznamu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu spárovat svůj iPhone s televizí

A pak jděte do svého iPhone. Řídicí centrum klepněte přímo zde na zrcadlení obrazovky. A vaše televize by se měla objevit přímo, pokud se neobjeví, pak vaše televize tuto funkci nemá. A budete potřebovat

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může se iPhone připojit k jakékoli chytré televizi

Dokud používáte inteligentní televizi, která podporuje AirPlay 2 (nebo máte Apple TV nebo jiné streamovací zařízení s podporou Airplay), můžete snadno připojit svůj iPhone k televizi. Pokud televizor (a streamovací zařízení, pokud jej máte) již není zapnuto, zapněte jej hned.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj telefon nepřipojuje k mé televizi

Pokud máte problémy se svými zařízeními, které nepřipojují zrcadlení obrazovky, rychlou opravou je restartování vašeho televizoru i telefonu. Ujistěte se, že váš telefon je spárován a připojen k televizoru pomocí stejné sítě Wi-Fi a poté restartujte router Wi-Fi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj telefon nenajde můj televizor do zrcadla

Odstraňování potíží, ujistěte se, že vaše televizní a mobilní zařízení nebo počítač jsou kompatibilní s funkcí, kterou zkoušíte, a že nastavení je správně provedeno.Restartujte mobilní zařízení nebo počítač.Restartujte televizi.Pro Android TV nastavte nastavení Bluetooth televizoru na vypnutí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu spárovat telefon s televizí

Zkušenosti spárováním telefonu nebo tabletu zde jsou kroky. Když sledujete YouTube v televizi, přejděte do telefonu nebo tabletu. Poté otevřete YouTube. Aplikace Ujistěte se, že jste přihlášeni do stejné

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj telefon k televizi přes Bluetooth

Takže tohle je tady, jen říkám připojeným a teď, pokud se můžete podívat. Nyní se skutečně připojuje k televizi. Takže kdybych měl jít na BBC iPlayer.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj telefon bezdrátově

Většina nových mobilních zařízení Samsung má zabudováno inteligentní zobrazení, můžete si také stáhnout aplikaci Smart View z obchodu Play, pokud se nejedná o nativní funkci na vašem zařízení na zařízení Android, dvakrát přejeďte dolů

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu spárovat svůj telefon do své chytré televize

První metoda, kterou můžete použít, je bezdrátové připojení, pokud máte chytrou televizi, můžete své zařízení propojit prostřednictvím Wi-Fi nebo Bluetooth. Přesné kroky k tomu se budou lišit v závislosti na tom, co

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přimět chytrou televizi, aby zrcadl můj telefon

Vezměte prosím na vědomí, že váš televizor by měl podporovat bezdrátový displej a televize musí být připojena k síti Wi-Fi stejně jako váš telefon pro telefony Samsung, můžete použít SmartView k obrazovce zrcadlení zařízení Android zařízení. Tvému

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu bezdrátově připojit svůj telefon k mému chytré televizi

Většina nových mobilních zařízení Samsung má zabudováno inteligentní zobrazení, můžete si také stáhnout aplikaci Smart View z obchodu Play, pokud se nejedná o nativní funkci na vašem zařízení na zařízení Android, dvakrát přejeďte dolů

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj iPhone k televizi Samsung

A první věc, kterou chcete udělat, je, že se chcete obecně vydat na nastavení a pak chcete přejít na aktualizace softwaru. A ujistěte se, že váš iPhone je aktuální, ujistěte se, že iPhone

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu bezdrátově připojit svůj telefon k mému chytré televizi

Většina nových mobilních zařízení Samsung má zabudováno inteligentní zobrazení, můžete si také stáhnout aplikaci Smart View z obchodu Play, pokud se nejedná o nativní funkci na vašem zařízení na zařízení Android, dvakrát přejeďte dolů

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přimět svůj telefon k připojení k televizi

Jak sledovat videa z telefonu na tvplug in in s datovým kabelem USB. Téměř všechny smartphony a tablety se mohou připojit k USB portu USB pomocí kabelu USB, jako je tento 6-noha datový kabel pro USB-A na USB-C.Použijte Google Chromecast s Google TV.Připojte se prostřednictvím vaší chytré televize.Velká obrazovka, velká zábava.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu svému telefonu připojit k televizi

Potřebujete kabel HDMI chytrý telefon a buď USB C nebo Lightning na adaptér HDMI v závislosti. Na tom, zda používáte zařízení iPhone nebo Android. Začněte s umístěním jednoho konce kabelu HDMI

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dostanu svůj telefon k rozpoznání mého televize

Je snadné připojit tyto dva pro sdílení obrazovky podle těchto kroků: WiFi Network. Ujistěte se, že váš telefon a televize jsou připojeny ke stejné síti Wi-Fi.Nastavení televize. Přejděte do vstupní nabídky v televizi a zapněte „Zrcadlení obrazovky.“Nastavení Android.Vyberte TV.Nastavit spojení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje chytrá televize nezrátí můj telefon

Pokud máte problémy se svými zařízeními, které nepřipojují zrcadlení obrazovky, rychlou opravou je restartování vašeho televizoru i telefonu. Ujistěte se, že váš telefon je spárován a připojen k televizoru pomocí stejné sítě Wi-Fi a poté restartujte router Wi-Fi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přimět telefon, aby se připojil k mé televizi

Jak sledovat videa z telefonu na tvplug in in s datovým kabelem USB. Téměř všechny smartphony a tablety se mohou připojit k USB portu USB pomocí kabelu USB, jako je tento 6-noha datový kabel pro USB-A na USB-C.Použijte Google Chromecast s Google TV.Připojte se prostřednictvím vaší chytré televize.Velká obrazovka, velká zábava.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj iPhone nepřipojí k mé televizi Samsung

Zrcadlování obrazovky iPhone nebo airplay nefunguje na televizi Samsung

Ujistěte se, že vaše zařízení iOS i TV Samsung jsou připojeny ke stejnému připojení k internetu. Zkontrolujte obou zařízení pro nejnovější aktualizaci. Restartujte router. Restartujte svůj iPhone a Samsung TV.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj iPhone nezráží do mé televize Samsung

Připojení Bluetooth v telefonu a inteligentní televizi může zabránit zrcadlení obrazovky. Zakažte Bluetooth do telefonu a TV Samsung a zkuste to znovu. Uživatelé Androidu mohou Bluetooth vypnout z nabídky rychlého přepínání, zatímco uživatelé iPhone je musí vypnout z řídicího centra.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj telefon nepřipojí k televizi

Pokud máte problémy se svými zařízeními, které nepřipojují zrcadlení obrazovky, rychlou opravou je restartování vašeho televizoru i telefonu. Ujistěte se, že váš telefon je spárován a připojen k televizoru pomocí stejné sítě Wi-Fi a poté restartujte router Wi-Fi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojit telefon s chytrou televizí

Požádá vás tedy, abyste se připojili k telefonu a nyní si vezměte telefon a přejděte na Nastavení, pokud přejdete na nastavení a zde máte možnost, jako je jiná bezdrátová připojení, do toho půjdete. Poslední

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu spárovat svůj iPhone do své Smart TV Samsung

A nejrychlejší způsob, jak připojit jakýkoli iPhone s některým z modelů Samsung TV. Dobře, začněme na většině modelů Samsung TV, které chcete stisknout tlačítko Home a přejděte na Nastavení. Pak generál pak Apple

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj telefon nemůže připojit k mému Smart TV Samsung

1 zrcadlení obrazovky nefunguje na kompatibilitě Samsung TVDevice.Zkontrolujte své připojení Wi-Fi.Vypněte a na Bluetooth.Udržujte obě zařízení blíže.Vyzkoušejte jiný smartphone.Restartujte televizi Samsung.Restartujte své mobilní zařízení.Aktualizujte svůj software.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Puedo retirarme del karma de crédito??
Next Post
Co znamená ozbrojené blikající?