15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hur väljer man ett metallskor i korridoren?

Det är redan omöjligt att föreställa sig en hall utan skohållare. Detta är en användbar detalj i små lägenheter, där det är omöjligt att tilldela ett separat rum specifikt för skor och kläder. På grund av den ökande efterfrågan på varan erbjuder tillverkningsföretag nu olika hyllor och skoställ. De är av trä, metall, i form av en kantsten och andra. Korridoren finns kvar rent och snyggt, vilket är viktigt för detta rum. Idag pratar vi om en av typerna av skoställ.

17

17

Köp eller inte?

En liknande fråga ställs inte länge. Övertygade om behovet av ett separat föremål för skor, tänker de ofta på materialet från vilket de är gjorda. Tänk på fördelarna med ett metallställ och analoger av trä och plast.

De allra flesta metallhyllorna är öppna, vilket gör att skorna torkar snabbare. Metall absorberar lukt mindre än plast eller trä. Detta material är inte mottagligt för att ruttna och bli blött. I vissa fall är den impregnerad med en korrosionsskyddande förening. Skopacket i metall har ett estetiskt utseende som kan dekorera alla korridorer. Metallföremål passar enkelt in i olika stilar som valts av ägarna.

Hur väljer man ett metallskor i korridoren?

Skopacket i metall har ett estetiskt utseende som kan dekorera alla korridorer.

Men metallskostativet i korridoren har också ett antal nackdelar:

 • skor blir snabbt dammiga när de förvaras på en öppen plats;
 • om ett helt metallskåp köps, är det tungt;
 • stålskåp är mer lämpade för ett grovkök än för en hall.

  arton

  arton

Om så önskas kan de komma ur situationen. Så en ram utan botten, gjord av spånskiva eller trämaterial, blir en bra lösning, och hyllorna är av metall. Sedan uppnås flera mål:

 • skor visas inte;
 • det andas och torkar lätt;
 • den perfekta modellen väljs för interiör och färg.

  16

  16

Stativ och skåp finns i olika storlekar. I grund och botten ger de två eller tre nivåer. Om ett metallskåp tillverkas, kommer det på grund av det vertikala läget att krävas en liten bredd. Uppsättningar är gjorda av stål, som representerar en enda helhet med galgar och stativ.

Ska jag köpa eller inte?

Oftast ger de två eller tre nivåer..

Typer skoställ

Skorack i metall i korridoren så långt som möjligt presenteras synligheten i två versioner:

 • öppen hylla;
 • stängda skåp.

Den är endast avsedd för förvaring av skor eller ger ytterligare funktioner. Antalet hyllor, tillverkningsmaterial, placering och naturligtvis pris varierar också. Låt oss stanna närmare på dessa typer.

15

15

Öppna produkter

Vissa föreställer sig öppna metallstrukturer som någon form av besvärliga hyllor från Sovjetunionens tid. Men dessa dagar är sedan länge förbi, och idag erbjuder marknaden ett stort antal olika snygga föremål som passar alla smaker.. Skorack i metall i korridoren öppen typ har inga dörrar. Skorna förblir synliga, och att hitta rätt par är inget problem.

fjorton

fjorton

Till exempel gör de ett val till förmån för en enkel version, bestående av två hyllor, utan ytterligare dekorationer. Detta ställ kommer att passa fans av minimalism..

Älskare av komfort och värme i huset precis lagom att tänka på hyllor – banketter. De representerar en kombinerad design med ett säte som har olika klädsel. Sedan, i ett litet rum, kan du enkelt förvara skor och ta på eller ta av dem under bekväma förhållanden..

Öppna produkter

Skopack i metall för den öppna korridoren har inga dörrar

För lyxälskare är ett smidd skoskåp lämpligt. Speciellt kommer den att passa in i inredningen i lantlig stil, särskilt med massiv smide.

Med Provence -stilen bör du välja ett föremål med tunna och graciösa linjer..

Det kommer också att vara användbart i barock- och empirestilen, vackert kombinerat med andra dyra inredningsdetaljer. En asymmetrisk hylla i smidesjärn med en puff i ljusa färger är perfekt för henne..

13

13

Uppsättningar av galgar, hyllor för paraplyer och skostativ ser spektakulära ut.

Tips: var uppmärksam på höjden när du köper en öppen skohållare. Av denna parameter att döma kan du navigera vilken typ av skor som ska placeras på hyllorna. En höjd krävs för tofflor och lågklackade skor, och en annan för vinterstövlar..

Stängda produkter

12

12

I sådana modeller är skorna gömda bakom dörrar, korgar eller vikbara hyllor. De kallas också skoskåp eller skåp. Kantstenarna är gjorda av stålplåt. De är tunna men mycket hållbara. Skåpen finns i en mängd olika färger tack vare pulverfärgen. Det kommer att göra ytan av vilken nyans som helst och skyddar mot aggressiva effekter..

Ytan blir tillförlitlig vid olika skador, inklusive från klorna på älskade husdjur. Tänk på den “smala” konstruktionen. Det lyckas minska produktens vikt och storlek. Mer utrymme kommer att krävas av alternativ där dörrarna svänger upp. Detta ögonblick måste verkligen beaktas när du köper ett skåp. I en liten hall är det bättre att bo på andra typer av modeller, till exempel med gångjärnsdörrar, där skofacken är placerade vertikalt.

Stängda produkter

Skåpen finns i en mängd olika färger tack vare pulverfärgen.

Funktionell

Enligt denna parameter finns, förutom produkter där skor bara lagras, följande hyllor.

Med inbyggda säten. Med en hylla ovanpå för förvaring av exempelvis handskar. Med inbyggda lådor för förvaring av små föremål. Justerbara hyllor.

elva

elva

Antal hyllor

Denna parameter är också annorlunda. För en familj räcker det med en liten hylla, och för en annan passar skorna knappt på tre.

Den mest populära är modellen med två hyllor. Nivåavstånd möjliggör både stövlar och tofflor.

Dessa stativ är vanligtvis öppna typer. Men du kan också hitta kantstenar. Men för dem är närvaron av tre eller flera hyllor mer inneboende. Gångjärnade skoställ finns med upp till åtta hyllor.

tio

tio

Öppna ställningar med tre eller fler hyllor är sällsynta. Hängare är ofta installerade över dem. Därför är det problematiskt att hänga en regnrock med en stor mängd. Men sådana underlägg är praktiska i omklädningsrum. Då kommer alla skor att vara “i full vy”, och det kommer inte att vara svårt att välja ett lämpligt par..

Antal hyllor

Nivåavstånd möjliggör både stövlar och tofflor.

Tillverkningsmaterial

Förutom metallställningar är de:

 • plast;
 • trä;
 • från MDF;
 • från en kombination av material.

Plasttyper är tillverkade i form av pallar och är utformade för att förhindra att skor droppar ner på golvet och fläckar det. Det finns läktare med två och tre nivåer. Men deras utseende är inte särskilt attraktivt. Därför blir sådana hyllor inte populära..

nio

nio

Träprodukter är av öppna och slutna typer. De skiljer sig också avsevärt i kostnad: från budgetalternativ till dyra lyxmodeller. Men det rekommenderas att bara förvara torra och rena skor i dem, lägg inte skor på hyllorna, först efter att ha kommit tillbaka från gatan.

MDF är också ett populärt material. Produkter av olika stilar är gjorda av det. De är vanligtvis av stängd typ..

åtta

åtta

Kombinationen av olika material är bekväm. Traditionellt är hyllorna gjorda av stål, och sidorna och ramen är gjorda av andra material (trä eller MDF). Med det här alternativet kan du dölja skorna från ögonen samtidigt som de kan skickas till torkning efter gatan..

Pris och boende

Prisparametern spelar en avgörande roll när du köper ett skoställ. Skilja sig:

7

7

 • billiga modeller, vars pris varierar från tusen till fyra tusen rubel;
 • den mellersta nivån – från fyra tusen rubel till tiotusen;
 • dyra föremål värda tiotusen rubel eller mer.

Hyllor placeras i skåp eller fixeras på väggen. Men oftare är det fristående föremål. De är praktiska och passar alla skor.

Pris och boende

Hyllor placeras i skåp eller fixeras på väggen

Vanliga modeller

1

1

Förutom de som övervägs finns det andra parametrar som skiljer skostativ. Det finns en intressant design i form av runda hyllor. På var och en av nivåerna finns krokar där skor hängs. Strukturen roterar, så att alla skor, oavsett var de hängdes, har samma tillgänglighet. Men överväg de alternativ som är populära idag..

6

6

Skohållare representeras av många inhemska och utländska tillverkare. De skiljer sig åt både prestanda och pris. Därför väljer varje ägare enkelt en produkt som passar inredningen och är prisvärd..

2

2

Älskare av smidda möbler bör uppmärksamma specialiserade platser där olika smidda produkter säljs..

Vanliga modeller

Skohållare representeras av många inhemska och utländska tillverkare..

Hängare med banketter är populära. Designen ger en klädhängare, en bekväm sittplats och ett skoställ under den. Detta alternativ är lämpligt när det finns en extra garderob i korridoren där skor förvaras..

3

3

Enkla metallunderlägg med två nivåer är mycket populära. Sådana alternativ placeras framgångsrikt i en stadslägenhet och på landet..

Denna skohållare kommer att tilltala dem som är bekväma med att hålla olika små saker här, till exempel nycklar.

5

5

Slutsats

Den där metall skohållare i korridoren – ett nödvändigt ämne, förmodligen är det ingen som tvivlar. En sådan produkt låter dig noggrant förvara dina skor. Du kan glömma utspridda skor och stövlar.

4

4

På grund av olika modeller i stilar, tillverkningsmaterial och prisklass är det möjligt att välja lämpligt alternativ som kommer att komplettera interiören i rummet. Det finns modeller för små korridorer som inte tar mycket plats. Och det finns de som är speciellt utformade för rymliga rum där skor förvaras utan att oroa dig för att spara utrymme. Att hålla en hall ren hela tiden är inte lätt. Detta är trots allt det första rummet där människor kommer från gatan. Men med bekväma möbler löses detta problem snabbt. Både ytterkläder och skor är kompakt placerade. Då är rummet lätt att hålla i ordning, och skorna förblir bärbara längre..

Skoställ i hallen: 54 kompakta assistenter

Skopack i metall 38 foton:

Previous Post
Skandinavisk stil plantskola – en ny trend inom mode
Next Post
سقوف متوترة في غرفة الأطفال: أفضل الصور وخيارات التصميم