15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hur man använder graffiti i interiören

Bokstäver och inskriptioner i inredningen kan vara en underbar dekoration för ditt hem. De gör vackra design accenter. Dessutom har de ett intressant, roligt eller filosofiskt budskap. Till exempel orden i korridoren “Välkommen!” eller “Kom in, härliga människor bor här” kommer omedelbart att ge gästerna ett positivt humör. En affisch i vardagsrummet med orden ”We were born to be real, not perfect” får dig att tänka på enkel världslig visdom. Skylten på dörren till barnkammaren ”Varning! Rummet är en fruktansvärd röra “kommer att få även de mest seriösa besökarna att le.

Inskriptionen ovanför soffan i det inre av ett bostadshus

Vanligtvis talar graffiti på väggarna om vad som är viktigt för husets ägare.

Bokstäver och inskriptioner i interiören för motivation och design

Kalligrafiskt graffiti på väggarna i interiören och inre bokstäver är en riktig Klondike för designers, särskilt i västerländska länder. Det var de som uppfann mode för textinredningen i rummen. Det finns miljontals idéer för att skriva en fras vackert i alla interiörer. Ord och meningar kan vikas med hjälp av textil, trä, papper, skum volymetriska bokstäver. Det är väldigt enkelt att göra dem själv eller beställa från mästarna. Motiverande texter är inte svåra att ändra ens varje dag. För detta behöver du lite – köp en skifferbräda med kritor. Förresten är sådana brädor ofta täckta med ett magnetiskt lager på vilket bokstäver kan fästas..

Bokstäver ovanför sänggavel i sovrummet

Det finns inga tydliga regler för att skriva fraser – allt beror på fantasi och smak.

Inskriptionen på engelska i det inre av vardagsrummet

Berömd fras på vardagsrumsväggen

Vinylklistermärken hjälper dig att applicera text på väggarna. De fäster på ytan utan problem. Att ta bort dem är lika enkelt som att limma fast dem. Om du vill kan du zonera en del av rummet med vanlig tapet med bokstäver på. Det finns ett ännu enklare alternativ – att måla den putsade väggen och sedan skriva önskemål, motto, namn med hjälp av specialmarkörer eller använda akrylfärg.

Inskriptionen på ryska över en ljus soffa

Vinyldekaler kan göras på beställning i önskad storlek och färg

Träbokstäver med glödlampor i vardagsrummets inre

Bakgrundsbelysta träbokstäver

Bakgrundsbelysta bokstäver för heminredning

Ett exempel på montering av bakgrundsbelysningslampor

Alfabetsstavar, fraser, siffror är lätta att hitta på Internet och skriva ut med en vanlig skrivare. Kuddar med bokstäver eller gardiner som duplicerar påståendena på väggarna kan koppla ihop textdesignen i interiören med inredningen i rummet. Dekorativa souvenirer i form av det kyrilliska eller latinska alfabetet kommer att klara denna uppgift väl..

Bokstäver, siffror och motivatorer i en bostadsinredning

Bokstäver, citat, fraser är lämpliga i nästan alla rum i huset. Endast temat och stilen för varje rum bör vara olika. Kontorsbokstäver anpassar sig till arbets- och karriärmål. I barns nummer är bokstäverna på infödda och främmande språk ljusa, glada, men samtidigt utför de en viktig funktion – de undervisar. De hjälper ditt barn att älska att lära sig från tidig ålder. I köket kommer alfabetet och siffrorna också att vara till nytta. Med deras hjälp kan du utse burkar med olika spannmål eller göra en väggur. En annan idé är att hänga upp en bräda med ett kulinariskt skämt som lyder: “Applåder till kocken!” Textilier med ett kaotiskt skrivet tryck kommer att se bra ut i sovrummet..

Färgade skumbokstäver på vardagsrumsväggen

Volymetriska bokstäver är ganska enkla att göra av skum.

Bokstäver i vardagsrummets inre

Det finns många inredningsmöjligheter för vardagsrummet. Men oftare än inte föredrar ägarna att spela upp sina initialer i det inre av gästrummet. De kan vara gjorda av trä eller sys av tygskrot. De är lätta att göra av plywood, måla och fästa sedan på väggen. En annan idé ser snygg ut – en motivator eller ett klokt uttalande väljs för rummet, som blir rumsdesignens främsta accent. Den enkla frasen ”Vårt hem är där vår själ är” kan förvandlas till vardagsrummets huvudsakliga semantiska innehåll. Om dessa ord skrivs ut på en matta, gardiner, kuddar, kommer en snygg logisk anslutning att visas i interiören..

Bokstäver i form av en karta ovanför soffan i vardagsrummet

En världskarta av inskriptioner är lämplig för ett vardagsrum i loftstil

Hyresvärdens namn på rummets vägg

Skrymmande bokstavenamn

Träbokstäver i det inre av vardagsrummet

Volymetriska bokstäver av trä

Förresten, inre inskriptioner på engelska, tyska och andra språk används ofta för dekoration. Vardagsrum i små utrymmen kan zoneras med textguider. För detta markeras läsområdet med lugnare tapeter, dekorerade med hyllor och ordet BOKAR eller BÖcker. Och delen där gästerna kommer att tas emot är ljusare, med gästvänliga texter “Välkommen” eller “Välkommen”, “Var vår gäst” eller “Var våra gäster”.

Brev för skåpdekoration

Asketismens stil råder alltid på kontoret. Ingenting ska distrahera från jobbet. Tvärtom skapar varje detalj i interiören en arbetsmiljö. Orden från kända personer är mest lämpliga här. De kan skrivas ut och inramas. Optimistiska motivatorer hjälper också till, till exempel: “För att bli framgångsrik, tro på framgång.” Om studien är en kreativ workshop kan du här ge fantasin fria tyglar.

Dekorera väggen på ett hemmakontor med målningar med inskriptioner

Eklektiskt hemmakontor

Väggdekoration över skrivbordet med inskriptioner

Kreativ persons skrivbord

En ovanlig idé är att beställa ett skåp i en snickeriverkstad, där varje hylla är huggen i form av en bokstav i det latinska alfabetet eller kyrilliska. Denna kreativa idé har en praktisk sida – skåpet kommer att vara en utmärkt arrangör för papper som enkelt kan ordnas i alfabetisk ordning. Ovanliga möbler i form av siffror eller typsnitt hjälper till att uttrycka den kreativa atmosfären.

Interiörbrev och inskriptioner i köket

Köket är den perfekta platsen för denna typ av design. Texter kan skrivas ut på en kakel, varefter du kan göra ett förkläde av det över köksbordet och handfatet. Mycket ofta började skifferbrädor användas i köksinredningen. Med deras hjälp är det bekvämt att skriva ner ett recept på en maträtt eller lämna en anteckning till dina nära och kära. Det finns till och med köksmöbler, vars fasad är gjord av skifferbelagda brädor. Varje skåp är signerat med krita. Nu borde det inte finnas någon mer förvirring med dess syfte..

Vinyldekaler med bokstäver på köksförklädet

Det är bekvämt att använda vinylklistermärken på brickan

Inskrift på en skärbräda i trä

Dekorativ skärbräda

Väggarna kommer att dekoreras med temainskrifter i ramar. Idé för kryddälskare – Dela innebörden av dina favoritkryddor med texten: ”Sage is power. Persilja – lugn. Mynt är gästfrihet. Rosmarin är lojalitet. Timjan är mod. Marjoram är lycka. ” En sådan tallrik kommer att vara ett bra komplement till inredningen, särskilt om den är tillverkad i en vintagestil med hjälp av decoupage -tekniken..

Bokstäver och siffror i det inre av ett barnrum

Textdesign är av största praktiska betydelse för ett barns rum. Det är så intressant att sätta ord på färgade filtbokstäver, att lära sig matematikens regler med hjälp av mjuka tal. Och efter lektionen blir allt detta roliga alfabet lätt till kuddar eller andra dekorativa element. Volymetriska bokstäver eller siffror kan bli vad som helst i barnkammaren: en barnstol, en spjälsäng, en liten kudde, en favoritleksak.

Dekorera väggen i barnrummet med färgade bokstäver

Färgade bokstäver i barnrummet

Inskriptionen i rosa toner på väggen i flickans rum

Inskription i flickans rum

Panel med bokstäver på väggen i barnrummet

En sådan panel med bokstäver kan göras med barnet.

Hyllor i barnrummet i form av ryska bokstäver

Barnställ i form av bokstäver

Textila fyrkantiga puffar ser bra ut. Kardborreband sys på varje sida. Därefter görs en uppsättning tygbokstäver och siffror, till vilka den andra delen av kardborren är fäst. Sedan kan puff-kuberna viks till ord eller lösa matematiska problem. Handgjorda föräldrar kan enkelt göra en interaktiv matta för sina barn. Det kommer inte bara att dekorera barnrummet, utan också hjälpa till att lära sig alfabetets och matematikens värld. Magnetbrädor, skiffer staffli med kritor eller markörer klarar samma uppgift..

Dekorativa bokstäver i sovrummet

I sovrummet är det bättre att behålla ett lugnt färgschema. I modern design används en svartvitt palett alltmer. Det går bra med grafisk design. Mot en sådan kontrasterande bakgrund blir texten tydligare och mer framträdande. I sovrummet är motiverande uttalanden också lämpliga. Ett uttryck för en sådan plan kommer att ge livskraft för hela dagen: ”Det spelar ingen roll hur du känner. Stå upp, le, fortsätt och ge aldrig upp! ” Om du inte behöver motivatorer kan du klistra in över området ovanför sänggavel med tapeter med textinlägg. Det skulle vara trevligt att upprepa utskriften på en golvlampa, puff, överkast.

Kärleksfraser över sängens huvud

Ett vackert typsnitt i sig fungerar som en fantastisk grafisk dekoration.

Sänggavel med dekorativa bokstäver

Inskriptionerna över huvudet på makarnas säng

Klockor eller dekorativa hyllor i form av initialerna på ägarnas namn ser original ut. Och designen kommer att kompletteras med en lampa i form av ordet “lycka” eller “lycka”.

Bokstäver och siffror i interiören: olika alternativ för produktion och användning

Du kan göra inre bokstäver och siffror från vad som helst. Det finns många alternativ för att skapa en alfabetisk inredning. Du kan skapa det själv på olika sätt:

  • Skär ur kartong och linda med färgade trådar.
  • Sy av filt, chintz eller tyg.
  • Beställ trä (plywood) brev från snickaren.
  • Skär från metall i en speciell verkstad.
  • Sticka eller sy kuddar i form av bokstäver och siffror.

Gör-det-själv-tygbokstäver för inredning

Inre bokstäver av filt

Inskriptioner på en ljusgrå vägg i matsalen

Du kan helt enkelt måla väggen i den färg du gillar och göra en inspirerande inskription med mörk färg genom en stencil

Gör-det-själv-vägginskriptioner för rumsinredning

Ett av de enklaste alternativen är att fixa A4 -ark med fraser skrivna med vacker handstil på väggen.

Väggdekoration med krita

Krita på en skiffer kan ändras när du vill

Förutom den vanliga placeringen av texter på väggen finns det många andra designidéer. Till exempel kan du dekorera väggen i alla rum genom att “sprida” tredimensionella bokstäver i olika storlekar och teckensnitt på den i en kaotisk röra. Du får en kreativ panel. Men här är det viktigt att inte överdriva det med antalet färger – det ska inte vara mer än tre eller fyra. Invändiga inskriptioner hjälper gästerna att hitta sin väg i någon annans hus. Till exempel kommer orden “Här tar vi av oss skorna” att berätta var du ska ta av dig skorna. Och frågan på väggen “Är du hungrig?” (“Är du hungrig?”) Kommer att peka dig i riktning mot köket. Idéer för utförande – havet, det viktigaste är att lägga din själ och all din kreativitet i dem.

DIY plywoodbokstäver på vardagsrumsväggen

Om du har en sticksåg och en önskan att snickra kan bokstäverna klippas av tjock plywood, slipas och målas.

Video: hur man gör bokstäver för dekoration med egna händer

Foto: inskriptioner inuti rummen

Skriver på väggen i en rockälskares rum Väggdekor ovanför sängen i sovrummet Bokstäver på hängen i barnrummet Mörka bokstäver på sovrumets ljusa vägg Dekorera väggen i barnkammaren med hemlagade bokstäver Vackra bokstäver över spjälsängen till en nyfödd Inskriptioner på insidan av toaletten i en stadslägenhet DIY 3D -bokstäver på band DIY bokstäver på träplankor Skriva på väggen i matsalen Bokstäver i det inre av ett rum för en tonåring Svart bokstäver på en vit vägg Sovrumsinredning med inskriptioner Bokstäver och bilder i vardagsrummets design Bokstäver på väggen i ett rum i Provence -stil Vägggraffiti i moderna interiörer Väggdekoration över matbordet med inskriptioner och målningar Bokstäver ovanför diskbänken i ett modernt kök Inskriften med ett vackert teckensnitt ovanför sängens huvud Vägg med bokstäver ovanför soffan i barnkammaren Väggdekoration med bokstäver i romantiskt sovrum Gift sovrum med skrift på väggen Trä och bokstäver i sovrumsinredningen Väggdekoration med inskriptioner i den unga musikerens rum Barns sovrum med bokstaven C på väggen Bokstäver ovanför soffan i vardagsrummets design Bokstäver med köksregler på en skifferbräda Brev och bilder på den röda väggen i vardagsrummet Bokstäver i dekorationen av rummet i en sportig stil Sovrum glas bokstäver Målning med inskrift i ett vitt vardagsrum Bakgrundsbelysta bokstäver i ett ljust vardagsrum Svarta engelska bokstäver på vit vägg Bokstaven K ovanför sängens huvud Berömd fras på engelska Träbrev under trappan i ett privat hus Initialerna till husets ägare på köksväggen Tegelvägg med bokstäver i vardagsrummet Bakgrundsbelysta metallbokstäver framför entrén Volymetrisk inskription över våningssängar Skifferbräda med inskriptioner bredvid målningarna på väggen Världskarta på badrumsväggen Svart bokstäver på gul sovrumsvägg Röda bokstäver med glödlampor i det inre av vardagsrummet Affischer med bokstäver på väggen i vardagsrummet Ljus inskrift bredvid den röda sängen Tapeter med bokstäver i vardagsrummets design Badrum design bokstäver Gör-det-själv-tygbokstäver för inredning Barnbokstäver på rummets vägg

Previous Post
Tipy na dizajn sauny
Next Post
متطلبات داخل الحمام