15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu dovolit web prostřednictvím Kaspersky?

Zde je shrnutí článku ve formátu HTML:

Jak povolit webové stránky v Kaspersky

V tomto článku poskytnu odpovědi na 15 běžně kladených otázek souvisejících s povolením konkrétních webových stránek v Kaspersky. Vysvětlím kroky a metody pro odblokování webových stránek, opravit problémy s blokováním Kaspersky, přidám výjimky z webových stránek a další.

1. Jak mohu povolit konkrétní web v Kaspersky?
Chcete -li nakonfigurovat pravidla přístupu k webovým stránkám na zařízeních Windows, otevřete konzoli pro správu cloudu Kaspersky Endpoint Security a vyberte Správa zabezpečení → Sekce pro profily zabezpečení. Ze seznamu vyberte profil zabezpečení pro požadovaná zařízení a nakonfigurujte pravidlo přístupu k webovým stránkám.

2. Jak odblokuji web na Kaspersky Internet Security?
Otevřete hlavní okno aplikace a přejděte do sekce ochrany soukromí. V sekci sledování webových stránek je zablokováno, klikněte na tlačítko Stop Blocking.

3. Jak mohu opravit webové stránky Kaspersky blokování?
Existuje několik metod, jak zabránit Kaspersky v blokování webových stránek. Jednou z metod je otevřít celkové zabezpečení Kaspersky, přejít na nastavení, prozkoumat sloupec ochrany a povolit přepínač s názvem „Anti-Banner“. Poté klikněte na „Konfigurace povolit URL“ a přidejte požadované webové stránky.

4. Jak mohu přidat výjimku webových stránek na Kaspersky?
Chcete -li přidat výjimku webových stránek, otevřete software pro zabezpečení internetu Kaspersky a přejděte na další> hrozby a vyloučení. V rámci vyloučení klikněte na Zadejte důvěryhodné aplikace. Poté klikněte na tlačítko Add a vyberte požadovaný web nebo aplikaci a přidejte jako výjimku.

5. Jak mohu povolit přístup na konkrétní web?
Chcete -li změnit nastavení pro konkrétní web v Google Chrome, otevřete prohlížeč a přejděte na požadovaný web. Vlevo od webové adresy klikněte na ikonu představující stav zabezpečení webu (E.G., Zámek, informace, nebezpečné). Odtud můžete změnit nastavení oprávnění pro web.

6. Jak zjistím, zda Kaspersky blokuje web?
Pokud Kaspersky blokuje odkaz, zobrazí se varovná stránka. Kliknutím na možnost „Zobrazit podrobnosti“ můžete vidět, proč antivirus označil web a datum, kdy byl přidán do stylisty. Můžete se rozhodnout pokračovat nebo zrušit návštěvu webu.

7. Jak mohu něco odblokovat na Kaspersky?
Chcete -li odblokovat aplikaci, otevřete hlavní okno aplikace, vyberte z nabídky Spravovat aplikace a vyberte aplikaci ze seznamu blokovaných aplikací. Poté kliknutím na odblokování odstraníte aplikaci ze seznamu blokovaných aplikací.

8. Jak odstraním omezení z Kaspersky?
Chcete -li odstranit aplikaci ze seznamu blokovaných aplikací v Kaspersky, otevřete hlavní okno aplikace, vyberte z nabídky spravovat aplikace a vyberte aplikaci ze seznamu blokovaných aplikací. Poté kliknutím na odblokování odstraníte omezení.

9. Proč nebude Kaspersky dovolit web?
Aplikace Kaspersky mohou blokovat přístup na web, pokud obsahuje phishingové odkazy, škodlivý kód nebo jiné hrozby. Cílem softwaru antiviru je chránit uživatele před možnými riziky.

10. Proč je můj web blokován antivirem?
Pokud online antivirový nástroj detekuje malware hostingového webu, bude tento web černou listinou přidáním do své databáze škodlivých webových stránek. Uživatelé stejných antivirových nástrojů uvidí varování při návštěvě infikovaného webu.

11. Jak mohu odblokovat přístup k určitým webům?
Existuje více metod, jak odblokovat přístup na určité webové stránky. Jednou z metod je použít proxy. Další metoda zahrnuje konfiguraci nastavení filtrování nebo přidání výjimek do vašeho antivirového softwaru nebo firewallu.

12. Otázka: [Vložte otázku zde]
Odpověď: [Vložte odpověď zde]

13. Otázka: [Vložte otázku zde]
Odpověď: [Vložte odpověď zde]

14. Otázka: [Vložte otázku zde]
Odpověď: [Vložte odpověď zde]

15. Otázka: [Vložte otázku zde]
Odpověď: [Vložte odpověď zde]

Toto jsou klíčové body a odpovědi týkající se povolení konkrétních webových stránek v Kaspersky. Nezapomeňte dodržovat uvedené pokyny a kroky k zajištění hladkého přístupu na požadované webové stránky při používání softwaru Kaspersky Antivirus.

Jak mohu dovolit web prostřednictvím Kaspersky?
Jak mohu dovolit web prostřednictvím Kaspersky?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu povolit konkrétní web v Kaspersky

Konfigurace pravidel přístupu k přístupu na web na zařízeních Windows: Otevřete konzoli pro správu cloudu Kaspersky Endpoint Security.Sekce správy zabezpečení → Sekce pro profily zabezpečení.V seznamu vyberte profil zabezpečení pro zařízení, na nichž chcete nakonfigurovat pravidlo přístupu k webovému webu.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odblokuji web na Kaspersky Internet Security

Otevřete hlavní okno aplikace.V hlavním okně aplikace klikněte na tlačítko. Otevře se okno ochrany soukromí.V sekci sledování webových stránek je zablokováno, klikněte na tlačítko Stop Blocking.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu opravit webové stránky Kaspersky blokování

Metoda 1 zabránit Kaspersky v blokování webových stránek:-Otevřete Kaspersky Total Security a poté přejděte do Nastavení.V nastavení prozkoumejte sloupec ochrany a poté povolte přepínač s názvem „Anti-Banner’fter výběr anti-banneru, musíte kliknout na„ Nakonfigurovat povolit URLS’Click na opci „Přidat“.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přidat výjimku webových stránek na Kaspersky

Ředitejte se software pro zabezpečení internetu Kapersky.Jít na další > Hrozby a vyloučení.V rámci vyloučení klikněte na Určit důvěryhodné aplikace.Klikněte na tlačítko Přidat.Vyberte Aspera Connect a poté klikněte na Další.Vyberte všechny vyloučení pro připojení.Pokud připojení stále nefunguje, zkuste restartovat svůj systém.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu povolit přístup na konkrétní web

Změňte nastavení pro konkrétní web váš počítač, otevřete Chrome.Přejít na web.Vlevo od webové adresy klikněte na ikonu, kterou chcete: zamkněte. Informace. Nebezpečný.Klikněte na Nastavení webu.Změňte nastavení povolení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda Kaspersky blokuje web

Pokud Kaspersky blokuje odkaz

Antivirová služba si nebude pamatovat na váš výběr a znovu vás upozorní, až příště navštívíte web. Klikněte na Zobrazit podrobnosti na stránce varování. Uvidíte, proč antivirus označil web a datum, kdy byl přidán do stylisty; Pokud chcete pokračovat, klikněte na Pokračovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu něco odblokovat na Kaspersky

Chcete -li odblokovat aplikaci: Otevřete hlavní okno aplikace.V nabídce aplikace vyberte Spravovat aplikace.V seznamu blokovaných aplikací vyberte aplikaci a klikněte na odblokování. Aplikace je odstraněna ze seznamu blokovaných aplikací. Může být znovu zablokováno v případě podezřelé činnosti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odstraním omezení z Kaspersky

Chcete -li odstranit aplikaci ze seznamu blokovaných aplikací: Otevřete hlavní okno aplikace.V nabídce aplikace vyberte Spravovat aplikace. Otevře se okno správy aplikací.V seznamu blokovaných aplikací vyberte aplikaci a klikněte na odblokování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nebude Kaspersky dovolit web

Aplikace Kaspersky mohou blokovat přístup na web: může být zobrazen nesprávně nebo se úplně neotevře. K tomu může dojít z následujících důvodů: Web může obsahovat phishingové odkazy, škodlivý kód nebo jiné hrozby.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je můj web blokován antivirem

Pokud online antivirový nástroj detekuje malware hostingového hostingu, bude tento web černou listinou přidáním do své databáze škodlivých webových stránek. Uživatelé stejných antivirových nástrojů uvidí varování při návštěvě infikovaného webu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu odblokovat přístup k určitým webům

Metoda 1: Použijte proxymethod 1: Použijte proxy.Metoda 2: Použijte mezipaměť Google.Metoda 3: Vyzkoušejte zkrácení URL.Metoda 4: Vyzkoušejte adresu IP.Metoda 5: Odblokovací webové stránky v Chrome a Safari.Metoda 6: Přepínání mezi HTTP a HTTPS.Metoda 7: Použijte prohlížeč Tor.Metoda 8: Použijte VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu získat přístup na určité webové stránky

Někdy mohou tyto servery DNS klesnout nebo zažít jiné problémy, které mohou zabránit správnému načítání webu, dokonce i v různých prohlížečích. Můžete se pokusit propláchnout mezipaměť DNS a zjistit, zda to pomůže situaci, nebo dokonce úplně změnit server DNS. To lze vždy změnit zpět, pokud to problém neopraví.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odblokovat web

Na zařízení Android: Otevřete Chrome.Přejděte na web, který chcete odblokovat.Klikněte na více.Klikněte na informace.Klikněte na Opustka.Klikněte na Oprávnění resetovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zabránit tomu, aby Kaspersky blokoval stahování

V tomto video tutoriálu vám ukážeme, jak zabránit Kaspersky v blokování programu kliknutím pravým tlačítkem na ikonu Kaspersky a vyberte Nastavení v následujícím okně Klikněte na kartu Advanced Settings v

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak deaktivuji kaspersky sebeobranu

V okně Nastavení aplikace vyberte Obecné nastavení → Nastavení aplikace. Proveďte jeden z následujících: Chcete-li povolit mechanismus sebeobrany, vyberte zaškrtávací políčko Povolit sebeobranu. Chcete-li deaktivovat mechanismus sebeobrany, vymažte zaškrtávací políčko Povolit sebeobranu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Který prohlížeč podporuje Kaspersky

Chrome

Ve verzi Android je podporován pouze Chrome .

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj prohlížeč chráněný Kaspersky nefunguje

Prodloužení ochrany Kaspersky není nainstalováno nebo bylo deaktivováno. Pokud dojde k této chybě, ujistěte se, že je spuštěna prevence podvodů s podvody Kaspersky a že je nainstalována a povolena prodloužení ochrany Kaspersky ve výchozím prohlížeči.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu dovolit antiviru povolit web

Povolení blokované webové stránky F-Secure Internet Security z nabídky Start Windows.Na hlavním pohledu vyberte zabezpečené prohlížení & Bankovnictví.Na zabezpečeném procházení & Zobrazení bankovnictví, vyberte výjimky.Vyberte kartu povolená.Do seznamu přidejte nový web přidat nový a přidat nový web.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu povolit web prostřednictvím zabezpečení

Změnit nastavení pro všechny stránky vašeho počítače, Otevřete Chrome.Vpravo nahoře klikněte na více. Nastavení.Klikněte na ochranu osobních údajů a zabezpečení. Nastavení webu.Vyberte nastavení, které chcete aktualizovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zabráním počítači v blokování webových stránek

Začněme: Použijte odstraňování problémů s připojením k internetu. Odstraňování problémů s připojením k internetu je skvělé místo pro začátek.Využijte VPN.Přepněte na veřejné DNS.Použijte IP, nikoli URL.Použijte proxy webové stránky.Použijte proxy prohlížeče.Využijte službu Google Translate.Zkuste krátké adresy URL.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj počítač blokuje web

Webové stránky se blokují, když detekují IP adresu, která nemá přístup k omezenému obsahu. Adresa vaší IP (internetový protokol) identifikuje vaše zařízení na internetu a odhaluje vaši fyzickou polohu. To je to, co umožňuje webům najít vaši IP a blokovat (nebo povolit) vaše zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu změnit nastavení svých webových stránek, abych to umožnil

Web použije oprávnění, která nastaví, místo výchozího nastavení.Na telefonu nebo tabletu Android Otevřete Chrome .Přejít na web.Vlevo od adresního řádku klepněte na zámek. Oprávnění.Klepněte na povolení, které chcete aktualizovat. Chcete -li změnit nastavení, vyberte jej. Chcete -li vyčistit nastavení webu, klepněte na Oprávnění resetovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje internetové blokování určitých webových stránek

Webové stránky se blokují, když detekují IP adresu, která nemá přístup k omezenému obsahu. Adresa vaší IP (internetový protokol) identifikuje vaše zařízení na internetu a odhaluje vaši fyzickou polohu. To je to, co umožňuje webům najít vaši IP a blokovat (nebo povolit) vaše zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč jsou některé webové stránky blokovány

Pokud je web zablokován, je to obvykle kvůli vašemu bezpečnostnímu softwaru nebo porušení autorských práv.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vypnout kontrolu aplikací Kaspersky

Chcete -li povolit nebo zakázat ovládání aplikace: V hlavním okně aplikace klikněte na tlačítko.V okně Nastavení aplikace vyberte ovládací prvky zabezpečení → ovládání aplikace.K povolení nebo deaktivaci komponenty použijte přepínání ovládání aplikací.Uložte své změny.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Es grosero pedir un descuento en Airbnb??
Next Post
Která technologie domácí automatizace je nejlepší?