15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hur man dekorerar en plantskola med egna händer så att barnet gillar det

Barn är livets blommor. Jag vill att de alltid ska förbli små, men vi vet att detta är omöjligt. I det här fallet måste du göra deras första år väldigt ljusa och minnesvärda. Miljön spelar en stor roll i detta. Försök att omge ditt barn med vackra saker och skapa en mysig och bekväm atmosfär. Och vi kommer att visa dig hur du dekorerar barnrummet med dina egna händer.

Pappersfjärilar på väggen i barnkammaren

Barnrummet ska vara mysigt och vackert

Generella regler

För att komma igång måste du ta hänsyn till flera viktiga faktorer för att ordna en mysig och vacker plantskola.

  • Ålder. Barndomen varar mer än ett år. Preferenser och intressen förändras med tiden. Inredningen bör vara lämplig för barnets ålder och nuvarande preferenser. Förresten, det rekommenderas att byta inredning minst vartannat år..
  • Personliga preferenser. Kanske upp till ett år kommer barnet att hålla med om ditt val, eftersom det inte spelar någon roll vilken vagga du ska ligga i, om det bara är bekvämt. Men vid 1-2 års ålder är han ganska kapabel att välja sina favoritsmycken, färg, tecknade hjältar och andra missbruk. Naturligtvis finns det fortfarande ingen tydligt bildade åsikter vid denna ålder, men barnet kan beskriva personliga preferenser. Ignorera inte denna faktor, och var noga med att prata med din baby innan du fattar beslut om ytterligare åtgärder..
  • Material. Välj endast allergivänliga material som inte orsakar negativa hälsoeffekter. Dessutom måste alla komponenter i inredningen vara av hög kvalitet..
  • Mått. Kom ihåg att skrymmande och för ljusa dekorationer inte är lämpliga för ett litet rum. Välj dekorationer på ett sådant sätt att de ser harmoniska ut och inte överbelastar utrymmet.
  • Bekvämlighet. Ibland måste skönhet offras för denna faktor. Glöm inte att miljön först och främst ska vara bekväm för både föräldrar och deras barn..

Träbädd i marin stil för barn

Interiörens färgpalett påverkar barnets tillstånd

Dekorativa ugglor på hyllorna i barnrummet

Dekorationer ska harmoniskt passa in i rummets atmosfär och inte sätta press på barnets psyke

Nu kan vi börja välja område och dekorationsmetod.

Välj ett lämpligt område

Du kan dekorera en plantskola på olika sätt. Valet av metod beror till stor del på zonen. Oftast dekorerar de väggar, tak och möbler. Vi kommer att analysera alternativen för deras design:

Område Sätt
möbel Klistermärken, platta figurer av tyg eller papper
Väggar Inramade ritningar, illustrationer, klistermärken från olika material, kompositioner
Tak LED eller vanliga klistermärken, kransar, volymetriska pappersfigurer

Låt oss titta närmare på våra möjligheter.

Ritade vass med dina favoritfamiljfoton

Rumsväggen är ofta dekorerad med ett släktträd. Varför inte placera familjefoton på en annan växt, till exempel på vass?

möbel

Att dekorera din säng är en bra idé. Låt oss börja enkelt. Du kan tänka på olika tyg- eller pappersdekorationer och hänga dem över din säng. En vanlig variant är karusellen skramlar. Men de är bara lämpliga för de minsta. För äldre barn måste du ändra designen.

Dekor av barnmöbler med vackra klistermärken

Ett enkelt sätt att dekorera möbler – ljusa klistermärken med barnberättelser

Vaggan ersätts av en säng för den yngre förskoleåldern, förändringar förväntas i landskapet. Nu kan du täcka sängen och garderoben med olika klistermärken som passar din barns smak. För tjejer kan du göra pomponger eller göra andra hängande dekorationer..

DIY möbeldekoration i barnkammaren

Möbler kan dekoreras med decoupage -teknik

Dekorera möbler med genomskinligt tyg

En liten fashionista kommer definitivt att älska dessa flerfärgade tyllsmycken.

Ett bra alternativ när sängen i sig blir en inredning. I butiken hittar du en mängd olika modeller av barnsängar: i form av en raket, ett flygplan, ett slott, etc. Barn kommer definitivt att uppskatta en sådan idé, och rummet kommer att bli ett riktigt konstverk med sådana en säng..

Hemmagjord spjälsäng i form av en bil

Du kan göra en original säng med dina egna händer

Väggar

Detta är det mest omfattande området för kreativitet. Här kan du använda alla dina färdigheter och dekorera barnkammaren med egna händer, utan att behöva ta hjälp utifrån. Ull, linne, filt, wellpapp eller färgat papper, kartong, gamla CD -skivor och mycket mer – allt detta kommer att användas.

Tonårspojkrumsinredning i gråtoner

Väggen kan “berätta” mycket om ägaren av rummet

Klistermärken i form av miniatyrbilder på väggen i ett flickrum

Förbjud inte barnet att lägga till det han själv vill

Tak

Det finns lite färre möjligheter här, men de finns där. Olika kransar är väl lämpade för taket. I detta fall krävs papper. Här kan du limma pom-poms, hängen från stjärnor, snöflingor och andra former.

Dekor med bollar av ett vitt tak i barnkammaren

Ljusa ballonger kommer att se bra ut på ett ljust tak.

Dessutom är taket ofta dekorerat med klistermärken. Ett bra alternativ är LED -klistermärken. De hjälper din baby att somna bättre och hantera rädslan för mörkret, om någon. Sorterat med zoner, nu mer om intressanta idéer.

Interiören i barnkammaren i rosa

Barnrum för en flicka med volymetriska fjärilar i taket

Ursprungliga idéer

Vi föreslår att du tittar närmare på vad du kan bygga med egna händer, hur man gör ett rum fantastiskt vackert och mysigt. Här kan du inte klara dig utan fantasi. Anslut den därför, så väntar vi på din entusiasm..

Orange färg i det inre av barnrummet

Icke-standardkomposition som flyter från vägg till tak

Ritningar används

Ett bra sätt att uppmuntra ditt barn att utvecklas i en kreativ riktning och ingjuta i honom en kärlek till konst är att visa honom att han kan skapa. I det här fallet kommer det att vara användbart att dekorera barnkammaren med ritningar gjorda av barnets händer..

Dekorera väggarna i barnkammaren med ritningar i ramen

Hemutställning av barns kreativitet

Plocka upp vackra ramar, skapa intressanta kompositioner, lägg till bilder eller egna teckningar om det behövs. Spela barns kreativitet på ett intressant sätt, och barnet kommer att tro på sig själv. Om du fortfarande visar gästerna dina barns kreativa tester kommer han definitivt att tro på sig själv. Men överdriv inte, var sanningsenlig och släng smicker.

Bilder kommer att skapa mys

För att hålla vackra stunder i ditt minne längre är det värt att fånga dem i fotografier. Och låt dem inte ligga i datorns mappar – gör ett collage. Denna idé kommer att hjälpa dig att återkalla underbara stunder från livet, samt ge tröst och ömhet åt atmosfären..

Väggdekor med foton

För att placera ett foto på väggen kan du göra en “lång ram” av tunna lameller

Dekorera väggen ovanför sänggavel på en barnsäng

Eller fäst snören och häng upp bilder på klädnypor

För att organisera ett collage behöver du ett Whatman -ark, lim, sax, fotografier. Lagra också på olika dekorationer. Dessa kan vara tidningsurklipp, målarbok, utskrifter, tredimensionella eller platta figurer och andra dekorationer efter eget val. Se intressanta idéer för att lägga upp foton och sätt igång.

Skapa direkt på väggarna

Nu dekorerar vi barnkammaren med ritningar applicerade direkt på väggen. Du kan göra det själv eller bjuda in en specialist. Du kan också anförtro penseln för din son eller dotter och skapa tillsammans. Men i det senare fallet måste du ha talang och fantasi för att förvandla olämpliga försök att skriva till ett riktigt mästerverk..

Ritningar av dina favoritblommor på väggen i barnrummet

Med hjälp av väggmålningar skapas en liten värld i rummet.

Ett bra alternativ är akvarell eller vattenbaserad färg. Ta en pensel, färgen du behöver och bli kreativ.

Viktig! Akvarellväggen ska vara putsad, men inte pappersbelagd.

Trä med trähyllor på vägg i barnkammaren

En intressant idé är att rita ett träd först och sedan fixa hyllorna för vackra dekorationer.

Om dina konstnärliga färdigheter inte tillåter dig att skapa på en tom duk, använd stenciler eller en projektor för att tillämpa den teckning du gillar..

Papper dekorationer

Detta är ett mångsidigt alternativ. Den är lämplig för att dekorera vilken yta som helst. För att skapa en inredning med egna händer är vilket papper som helst: korrugerad, färgad två- eller ensidig. Med henne kommer du att kunna förkroppsliga många idéer..

Rosa väggdekoration med röda hjärtan

Barnet kommer utan tvekan att vilja göra och klistra enkla dekorationer på egen hand.

Ett bra alternativ är ett släktträd. Skär silhuetten av ett träd ur kartong och fäst den på väggen. Du kan lägga till en krona eller lämna applikationen i silhuett. Lägg nu foton av familjemedlemmar på grenarna och signera kompositionen. Det finns många sorter av detta träd. Ta vår idé som grund, och gör gärna ändringar.

Gör alla typer av applikationer tillsammans: klipp, lim, skapa skönhet. Cirkla händerna på ett papper, klipp ut deras silhuetter och bilda kompositionen genom att lägga till lämpliga inskriptioner och dekorationer till pennorna.

Hemmagjord papperskrans för barnrumsinredning

Ett fönster eller en taklist kan dekoreras med en krans av färgglada papperslökar

Tematiska dekorationer

Förutom den befintliga designen skulle det vara trevligt att dekorera rummet på ett speciellt sätt för semestern. Vi kommer att visa dig några intressanta idéer.

Dekorera ett barnrum med stjärnor för semestern

Väggar och möbler kan dekoreras med kransar av volymetriska stjärnor.

Födelsedagsdekor

Födelsedag är en speciell helgdag för ett barn. Du försöker göra det minnesvärt och vackert. Landskapet hjälper till med detta. Köp specialdekaler och häng dem på väggar och tak. Du kan skapa liknande inskriptioner med dina egna händer..

Flerfärgade fläktar på väggen i barnrummet

Ge ditt barn en riktig semester

Grattis på födelsedagen baby hälsningar på ballonger

Bokstäver kan göras direkt på ballonger

Häng upp semesterdekorationer också. Dessa kan vara sammansättningar av bollar, pommes frites eller andra former. Bilda en krans av foton och matchande födelsedagsmeddelanden. Detta kommer att ge gästerna en festlig stämning..

Firar nyår

Vi råder dig att dessutom sätta en liten julgran i barnrummet. Semesterets huvudattribut måste pryda detta rum. Du kan lägga konstgjorda gåvor under trädet och närmare semestern – riktiga. Häng dina egna snöflingor. Jul hemlagade kransar och teman leksaker ser bra ut.

Dras julgran på väggen i barnrummet

Om det finns en skiffer i rummet kan du avbilda nyårsteckningar på den.

Använd kottar, grangrenar och andra naturmaterial för att skapa alla slags kompositioner. Nyårsleksaker, glitter, fotografier, godis och även mandariner kommer att användas. Allt detta kommer att bidra till att få en nyårsstämning i huset..

Dekorera väggen i barnrummet med snöflingor

Giant white paper snöflingor kommer att se bra ut på en vanlig vägg.

Dekorationer i barnkammaren är av särskild vikt och måste gillas av barnet. Rådgör med honom och använd all din fantasi.

50 fler fotoidéer för inredning av ett barnrum

En enorm och snäll björn på väggen i barnrummet Bakgrundsbelysta moln på grön vägg Samling av barnritningar på rosa vägg Väggdekor ovanför skrivbordet på en ung skolflicka Väggdekoration med ett barns händer Ritade ramar på väggen i barnrummet Samling av babyritningar över en spjälsäng för en nyfödd Vita björkar på en lila vägg Barnteckningar i tunna ramar Ritningar av björkträd i pojkrummet Vackra bilder i träramar Måla väggen med akvareller över en barnsäng Tecknad flygplan på väggen i sonens rum Vackra ramar för barnritningar Barns teckning av ett lejon på en tegelvägg Fantastisk applikation av färgat papper Skiffervägg i barnrummet Väggdekor över soffan i barnkammaren Dotters teckningar i gula ramar Krans av triangulära flaggor över dotterns säng Grön matta på golvet i en plantskola med två sängar Rosa moln på en grå vägg Träjärnväg i barnrummet Spegel i form av ett fönster på vägg i barnkammaren Mjuk blå puff Ljus vägg med mörka prickar Dekorativ kudde på madrassen i barnrummet Rosa fjärilar i ett vitt barnrum Nisch med hyllor inuti barnkammaren Barnmöbler i ett ljust rum Två rosa ballonger under ett vitt tak Interiör i ett rum för två barn i olika åldrar Design av en plantskola på vinden med balkong Fyrkantiga hyllor på väggen i barnrummet Djurklistermärken på vit vägg Sagoslott på väggen i flickans rum Icke-standardiserade hyllor i ett litet pojkrum Pappersbollar i inredningen i barnrummet Måla hängande skåp med egna händer Babyrumsinredning Stege mot en grå vägg Gult paraply på fototapeten i barnkammaren Leksakssving på taket i barnkammaren Ett leksakshus i ett förskolepojkrum Gör-det-själv-hylla med en giraff Gladlynt huvud av en nyckelpiga över huvudet på en barnsäng Väggdekor för barnkammare med målade fjärilar Färgglada ballonger över barnsängen Dekorera en plantskola med mjuka leksaker Gråvit randig matta

Previous Post
Interiér a dizajn obývačky v štýle minimalizmu
Next Post
Tapete im Flur unter dunklen Türen: Grundregeln zum Auswählen und Kombinieren