15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Skandinavisk stil plantskola – en ny trend inom mode

Den skandinaviska stilen – en stil som bär den strama skönheten i vidden i de avlägsna nordliga länderna, som inte accepterar lyx – kommer osannolikt att gå obemärkt förbi. Genom att kombinera enkelhet, lätthet och naturlighet med naturliga, naturliga material, fönster i full längd och många ytterligare ljuskällor skapar det en mysig och varm atmosfär – så här är det – barn, avrättade i skandinavisk stil.

Vad är den här stilen, dess funktioner:

17

17

 • De dominerande färgerna är vita och mjölkiga;
 • Främst naturmaterial används;
 • Etniska, folkliga motiv och tryck används;
 • Massor av fönster och solljus genom dem;
 • Användningen av ljusa element i inredningen (böcker, teckningar, affischer);
 • Praktisk och mångsidig design som kan “växa” med barnet;
 • Inga större investeringar krävs och enkel genomförande.

Skandinavisk stil plantskola - en ny trend inom mode

Skandinavisk stil plantskola

Nordiska grunder

Barnrummet i skandinavisk stil är praktiskt och är på grund av sin minimalism helt säkert även för ett barn. Det ger fantasi och utvecklar kreativt tänkande.

Golv

16

16

För golvet används naturligt trä av ljusa färger här: golv eller parkettbräda. Ett budgetalternativ är linoleum eller laminat av hög kvalitet, som inte är naturmaterial, men liknar dem. Färglösningar, liksom hela interiören i rummet, måste hållas i ljusa färger. Färgen på känslig mynta är lämplig – barn älskar nyanser av grönt.

15

15

Designerrekommendation: När du väljer laminat eller parkettgolv, leta efter enkelremsor med fasade kanter. När den är korrekt bearbetad och serverad kommer den att se ut som en dyr golvbräda..

Tak

Huvuddelen av interiören – taket – kan bara vara helt platt och vitt, målad med färg eller täckt med kalk. Detta expanderar rummet visuellt, ökar dess höjd och storlek och gör det mer rymligt. Den skandinaviska stilen följer minimalismen och tolererar inte överdrifter, därför utesluter vi omedelbart dekorationer, stuckaturer och eventuella dekorativa element.

Nordiska grunder

Huvuddelen av interiören – taket – kan bara vara helt platt och vitt, målad med färg eller täckt med kalk.

Väggar

Om du kan tänka på någonting medan du uppfyller ljuset och upprätthåller svårigheten i den skandinaviska interiören golv och tak, då är väggarna ett tillfälle att visa din individualitet och fantasi..

fjorton

fjorton

Ljusa färger expanderar visuellt barnrummet, gör det ljusare och fungerar också som en bra bakgrund för ljusa dekorativa element. Det skulle vara mest lämpligt att helt enkelt måla väggarna med vit eller mjölkaktig färg, täcka med ljus monokromatisk tapet eller mantel med träpaneler. Detta är en stilklassiker, men barnslig, inte en plats för tråkiga toner. Bli kreativ, experimentera, lägg till nyanser och texturer.

13

13

Vattentät färg är inte rädd för smuts – den tvättas med varmt vatten och pulver.

Träpaneler och tapeter skapar en viss mysighet.

Dessa beslut förklaras av det hårda klimatet och typiska bostäder med trånga lägenheter där människor måste krypa ihop..

12

12

Designerrekommendation: Ovävda barn tapeter, så populära i världen, kommer från Sverige. De produceras för barn i alla åldrar: flickor, pojkar. Hantverkare kombinerar flera färger och får interiörfläckar: vanliga, neutrala färger, tapeter späds ut med ljusa bilder eller geometriska former. Krittapeter, som just kommer på mode, gör att ditt barn och du kan visa konstnärliga förmågor. Materialet låter dig rita med krita utan att det påverkar interiören och sedan radera tråkiga gamla ritningar.

Väggar

Trendig skandinavisk stil för barnkammaren

möbel

Ger en inredning i skandinavisk stil – möblerna är funktionella och lakoniska med känsliga sniderier, kalligrafiska inskriptioner eller smidda element.

elva

elva

Eftersom möblerna ska vara funktionella, inte störa utrymmet (kom ihåg att det finns lite utrymme i rummet), innehåller den modulära eller vikbara element med ett stort antal lådor och dekorativa lådor.

Istället för skrymmande mönster som är mer bekanta för oss, används byråer med öppna hyllor i denna stil. Böcker, leksaker och souvenirer läggs på dem. Små föremål förvaras i korgar, kistor eller färgglada väggpaneler med många fickor, vävda av naturligt halm.

möbel

möbler – funktionella och lakoniska med eleganta sniderier, kalligrafiska inskriptioner eller smidda element

I de skandinaviska länderna är barnmöbler, formade som ett hus, populära. Det här kan vara en säng, en garderob eller ett leksaksställ..

Designerrekommendation: Var särskilt uppmärksam på möbler i barnkammaren – de ska vara multifunktionella och naturligtvis hållbara. Eftersom barn växer upp snabbt är det nödvändigt att möblerna “växer” med dem och inte kräver att de byts ut ofta. För att göra detta, välj praktiska möbler av naturligt trä: tall, bok, gran.

tio

tio

De viktigaste accenterna i inredningen

En särskild plats tilldelas etnos i skandinavisk stil. Det kommer att betona rummets ovanliga interiör, hjälpa till att förkroppsliga djärva och ovanliga idéer..

Oavsett hur tråkigt barnkammaren är – för att dekorera väggarna, applicering av ljusa bilder och placering av klistermärken av moln, regndroppar, fisk används. Samtidigt förvandlas ett vanligt rum betydligt och ser lätt och roligt ut. Låt ditt barn fylla och färga sitt rum själv.

nio

nio

Designerrekommendation: Interiören kommer att fyllas med sängkläder, ovanliga kuddar, en matta med etniska mönster eller en ljus matta med geometriska former. Spridda ljusa leksaker kommer att komplettera det inre av rummet väl. Placera dem överallt: på hyllan, golvet och fönsterbrädan – och det kommer att bli ett riktigt firande av färg mot bakgrunden av de viktigaste neutralerna. Barn bygger hus av allt som kommer under deras händer: filtar, kuddar och stolar. Bygg en wigwam av pinnar, materia – låt det vara ägarens stolthet. Visa fyndighet och fantasi, hitta på dess design och design själv.

De viktigaste accenterna i inredningen

Oavsett vad barnkammaren blir tråkig – att dekorera väggarna, applicera ljusa bilder och placera klistermärken av moln, regndroppar, fisk

Belysning är huvudet för allt

Den viktigaste betydelsen för barnets rum ges till belysning. Som planerat: fönstren är gjorda av trä, matchar golvets ton, måste ha stora skärmar och inte hindra passage av ljus och värme. Fönstergardiner är inte hängda.

åtta

åtta

Inuti ser vaser, speglar i olika former och storlekar fördelaktiga ut, placerade i den enda rätta vinkeln för att reflektera strålarna från den sällsynta solen i dessa delar och belysa rummet med olika färger.

Ett rum är vanligtvis utrustat med flera typer av belysning, förutom det huvudsakliga. En separat ljuskälla placeras i varje zon: ovanför sängen, ovanför skrivbordet, i lekhörnet och i läshörnan. Det finns också flera bärbara lampor – för att belysa enskilda oupplysta områden. För att följa rummets allmänna stil är lampor och ljuskronor, liksom allt som rör skandinaverna, lakoniska och oansenliga.

Belysning är huvudet för allt

Den viktigaste betydelsen för barnets rum ges till belysning..

Skandinaviska mattor

1

1

Eftersom alla barn älskar att leka på golvet är en bra lösning ljusa mattor och ett gäng kuddar i olika former utspridda på golvet med ljusa smycken eller bilder av sagofigurer och djur. Mattan, enligt de etablerade stilreglerna, kan smälta samman med den allmänna interiören eller framstå som en ljuspunkt. Men här måste du veta när du ska sluta. Du kan inte överdriva det, annars kommer ett mysigt barnrum, från ett upplopp av färger, att upphöra att vara sådant. Använd mjuka nyanser av grönt, blått och rött.

7

7

Mattan kan också vara med en lång hög. Det är mer praktiskt och lämpligt för långvarig närvaro och lek för barnet på golvet..

Textil

2

2

Som nämnts tidigare kanske det inte finns några gardiner i barnkammaren. Men om du inte kan föreställa dig komfort utan dem, bör tyget vara naturligt, neutralt i färgen eller tvärtom en ljuspunkt..

Textil

Som nämnts tidigare kanske det inte finns gardiner i barnkammaren.

För att bädda en säng på ett skandinaviskt sätt – välj enkla, monokromatiska textilier, men med olika texturer, eller ljusa, kontrasterande med fantastiska motiv. En bra lösning för den nordliga stilen, till exempel, skulle vara ett quiltat överkast eller en tjock stickad filt. Och kuddar kommer att komplettera interiören i rummet och skapa ytterligare smak..

6

6

Dessutom är en tygkåpa, en wigwam och naturligtvis leksaker väl lämpade. Var är utan dem i barnkammaren? Det är här du kan bli kreativ och gå igenom färgerna. Ljust färgade leksaker, rätt placerade, kommer att locka uppmärksamhet och dölja några fläckar och röror..

3

3

Tillbehör

Färgglada dekorationer – flaggor, bilder och affischer, familjefoton i speciella ramar, dekorativa hus, rådjur och andra djur – kommer att komplettera kompositionen perfekt. Och var inte rädd, det är svårt att överdriva det här. Dessa kommer att vara ovanliga små saker som passar in i den allmänna skandinaviska stilen som kommer att glädja dig och ditt barn..

Tillbehör

Färgglada dekorationer kompletterar kompositionen perfekt – flaggor, bilder och affischer, familjefoton i speciella ramar, dekorativa hus, rådjurhuvuden och andra djur.

Låt oss nu prata om hur du inte ska upprepa dig själv

För att undvika likheten i barnets rum med andra barns rum och, viktigast av allt, med butikens utställning använder mödrar följande knep:

5

5

 • Den främsta källan till skandinavisk stil för landet är IKEA. För att få en ny trend, och inte vara som andra – späd uppsättningen av detta företag med en annan – snidade, genombrutna möbler. Kombinera dem.
 • Lägg till variation i standardmodellerna. Byt handtag i en vanlig garderob, vad inte. Måla, mönster på hyllan, förbättra designen. Klistra på ett dekal, knyta ett band eller måla med kritor. Låt dem bli annorlunda än andra.

  4

  4

Elegant enkelhet har alltid hög aktning, varför den hårda vikingastilen blir allt populärare bland föräldrar. Denna stil är lämplig för ett barns rum – den har allt för barnets utveckling, mycket utrymme för utomhusspel och ljusa färger har en gynnsam effekt på hans tillstånd och ger förtroende för säkerhet, lugn och ro. Möbler av naturmaterial kan inte se tråkiga och opersonliga ut. Interiören andas med vänlighet, lätthet och ett barns skratt passar perfekt in i det.

Barnrum i skandinavisk stil

https://youtu.be/qNzwEZjl_RU

Skandinavisk stil plantskola 39 fotoidéer:

Previous Post
DIY träsnitt för inredningen
Next Post
مثل هذا النمط السوفياتي الداخلي المختلف