15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Vi skapar en originalinredning av ett hus i byn

Ett rustikt hus kommer att tilltala nästan alla. Till och med kombinationen av ord drar värme, mysighet och sprakande ved i en rysk spis, bredvid det är trevligt att tillbringa en kväll i lugn och ro. Det kommer inte att vara svårt för ägare av förortsfastigheter att skapa inredningen i ett hus i rustik stil. Sådan dekoration liknar att återvända till rötterna, till folkkulturens ursprung. Kanske är det därför landsbygdsinredning ger en sådan känsla av lugn som man bara kan få i barndomen. Av samma anledning är de så populära bland invånare i stadslägenheter..

alternativ för en ljus design av ett sommarhus i byn

Det kommer att bli ett nöje att laga mat i ett sådant kök.

tanken på den ovanliga interiören i ett hus i byn

Husets inredning är gjord i Provence -stil

idé om den ursprungliga stilen för ett hus i byn

Ett hus av trä kommer att se vackert ut både inne och inne

Fördelar med träbyggnader

Moderna arkitekter och designers använder en mängd olika material för konstruktion och dekoration. Fördelarna med ett träd är:

  • speciell estetik och praktik;

  • utmärkt ljudisolering, så att du kan lyssna på musik eller titta på TV högt, samla bullriga företag utan att störa dina grannar;

  • utmärkt värmeisolering. Trä behåller värmen under lång tid, sådana väggar och tak kommer att bibehålla en behaglig inomhustemperatur under kall vinter;

  • bibehåller samma luftfuktighet.

alternativ för en vacker stil av sommarstugor i byn

Trä är grunden för den rustika stilen

variant av den ursprungliga designen av ett sommarhus i byn

Eldstaden i vardagsrummet håller dig varm under de kallaste dagarna

Vad avgör valet av inredning?

Interiören i ett byhus har en viss specificitet som skiljer det från utformningen av stadslägenheter..

Kännetecken för landsbygdens inre

möbel

Antik eller med imitation av antiken (stor byrå eller byrå), det enklaste.

Efterbehandling

Brist på krusiduller, enkelhet, grovhet

Material (redigera)

Naturligt är att föredra: sten eller trä

Detaljer, inredningselement

Ett överflöd av olika saker gjorda av ägarnas eller hantverkarnas egna händer

Textil

Broderade dukar, servetter, grytlappar med etniska mönster, gardiner av naturliga tyger: linne eller bomull

När man inreder ett hus i rustik stil används ofta vinstockmöbler och inslag av konstnärligt smide..

tanken på en vacker inredning av ett hus i en by

Ett ljust vardagsrum kommer att vara ett bra ställe att koppla av.

tanken på en ljus design av ett hus i byn

Du kan göra en vedspis i köket

variant av en ovanlig inredning av ett sommarhus i byn

Trädet passar bra med interiören

De viktigaste riktningarna inom design

Designen av ett lanthus inuti bör uppfylla huvudmålet – att skapa en atmosfär av lugn och äkta komfort, så du bör inte dekorera din dacha, till exempel i stil med minimalism. Vanligtvis är utformningen av ett hus i en by gjord utifrån ett kulturellt särdrag hos ett visst folk. Samtidigt kan du välja vilken etnisk riktning som helst: ett trähus i Provence-stil vid Volgas strand kommer att se lika lämpligt ut som i den franska provinsen.

Så de mest populära riktningarna för att dekorera en lantgård:

  • Land;

  • provence;

  • Engelsk by;

  • Rysk by.

idé om en ovanlig stil av sommarstugor i byn

Den blå soffan sticker ut i inredningen

alternativ för en ljus stil av ett hus i byn

Rustik stil är perfekt för att ge

Lantliga designfunktioner

Countrymusik skapar en varm och lugn country house -atmosfär. Använd pastellfärger: olivolja, lavendel, sand och andra, undvik skarpa kontraster. Eftersom textilier är ett oumbärligt attribut för dekoration, dekorera vardagsrummet med servetter, gardiner i en stor bur, lägg en duk med handbroderi. Välj tyger som inte är syntetiska, utan bomull, linne eller chintz.

Naturlig och dekorativ sten eller tegel är perfekt för väggdekoration, du kan måla dem i en enda färg. Möbler, fat och dekorativa föremål bör vara gjorda av naturmaterial: glas, trä, sten eller papper. Klädsel med små blommor är acceptabelt för soffor och fåtöljer..

alternativ för en vacker design av ett sommarhus i byn

Husets inredning är gjord i rustik stil

idé om den ursprungliga inredningen av ett hus i byn

Detta vardagsrum kommer att bli din favoritplats för avkoppling.

tanken på den ursprungliga designen av ett sommarhus i byn

En stor modulvägg passar perfekt in i vardagsrummet

Inredning av en lantgård i stil med Provence

Ett annat namn för stilen är “franskt land”, sådana interiörer är bra för människor som är trötta på stadens liv och drömmer om att fördjupa sig i atmosfären i ett lugnt landsbygdsliv. Väggarna är oftast vitkalkade eller målade med vit färg, dekorerade med målningar och naturliga eller konstgjorda blommor. Alla textiltillbehör ska vara gjorda av ljusa tyger med blommönster. Utsökta, känsliga smidda element används aktivt. Golvet ska vara av plankor och målat i en ljus färg eller dekorerat med stenplattor..

Ett särdrag är de stora fönstren, som inte är typiska för andra liknande stilar på grund av särdragen i klimatförhållanden. Av samma anledning, i de flesta Ryssland, rekommenderas inte en sådan lösning, eftersom byggnaden kommer att svalna för mycket på vintern..

en variant av den ovanliga stilen i ett hus i byn

Heminredning kan dekoreras med vackra gardiner

idé om en ljus inredning av ett hus i en by

Ett hus av trä kommer att hålla mycket länge

Rysk lantlig stil

Ett historiskt utvecklat karakteristiskt drag i riktningen är aktiv användning av trämaterial. Väggarna, taket och golvet är täckta med plankor, möblerna är gjorda av samma material. Kistor med traditionella mönster används ofta. I den moderna versionen av stilen krävs spärrar och balkar..

Ett oumbärligt element är en rysk spis eller stilisering för det; kakelugnar görs ofta, som tidigare var karakteristiska för utformningen av palats och slott, men harmoniskt passade in i ett byhus. För att dekorera rummet kan du använda handdukar, stickade leksaker, trasdockor, grytlappar (helst handgjorda).

alternativ för en vacker interiör i ett sommarhus i byn

En öppen spis i huset skulle vara en bra idé.

tanken på en ovanlig design av ett sommarhus i byn

Huset i trä ser väldigt praktiskt ut

variant av husets ursprungliga stil i byn

Ett litet hus kan göras till ett vardagsrum

Rustik kökinredning

När du avslutar och dekorerar bör du komma ihåg att köket tidigare var den centrala platsen där de flesta familjeevenemang ägde rum. Resten av rummen var för att sova. Därför bör man vid designen ägna stor uppmärksamhet åt köksutrymmet..

Om storleken på rummet tillåter, placera ett trähörn och ett matbord av samma material.

Köket måste göras ljust: vitkalka taket med kalk eller vattenbaserad färg, täck väggarna med vanlig ljus tapet (blommig prydnad är möjlig), det rekommenderas att lägga mattor på golvet. Dekorera rummet med herbarier eller halmfigurer; servetter, gardiner och grytlappar av naturliga tyger, handbroderi kommer att vara en underbar touch.

en variant av en vacker stil av ett hus i byn

Sovrummet ska vara ljust

tanken på den ljusa interiören i ett sommarhus i byn

Du kan göra en öppen spis i huset och värma upp medan du sitter i vardagsrummet.

Rustikt vardagsrum

Vardagsrummets design ligger i allmänhet nära kökets inredning: vitkalkat tak, ljus tapeter. Vaser eller stora blomkrukor placeras ofta på fönstren, så gardinerna ska vara upp till mitten av fönstret. En intressant lösning skulle vara fönster med interna fönsterluckor. Ett viktigt element i inredningen i vardagsrummet är eldstaden..

Eftersom det viktigaste villkoret för inredningen är naturmaterial, bör stoppade möbler täckas med vävt tyg. Stickade servetter kan placeras på sängbord och bord, en matta eller matta på golvet.

alternativ för en vacker interiör i ett hus i byn

Ett hus av trä kommer att vara mycket hållbart

alternativ för en ljus design av ett hus i byn

Kombinationen av trä och kakel i huset

idé om en ljus stil av ett hus i byn

Det inre av ett hus i en by ser oftast ut så här

Sovrumsdekoration

Det centrala designelementet kring vilket rummets sammansättning är samlad är en stor säng i trä eller smidesjärn med en naturlig madrass (ett idealiskt alternativ är en fjäderbädd) och ett stort antal kuddar i olika storlekar. För textilier bör lin eller grov pastellfärger med eller utan medelstort mönster föredras. Små mattor eller trasmattor placeras på golvet.

Det är bättre att välja sängbord, garderober, stolar, en massiv byrå eller ett imponerande bröst, dekorerat med sniderier. Det viktigaste villkoret är bra belysning, helst naturligt, så det borde finnas många fönster i rummet.

variant av en ovanlig inredning av ett hus i en by

En vägg av trä håller sig varm i de mest allvarliga frost

tanken på den ursprungliga inredningen i ett sommarhus i byn

Träväggar ser väldigt vackra ut

Att skapa en rustik stil är en spännande process där du kan visa all din kreativitet. Alla färdigheter kommer till nytta. Möjligheten att sy, sticka och brodera hjälper dig att skapa designer servetter, dukar och gardiner. Efter att ha lärt sig träsnideriet kan du göra unika möbler och inredning även från gamla saker. Handgjorda tillbehör i denna design är mer relevanta än i någon annan stilistisk riktning. Bli kreativ, kom ihåg dina barndomshobbys och resultatet är ett lanthus som helt speglar din personlighet..

50 foton av idéer för inredningen i ett hus i byn:

en variant av en ovanlig inredning av ett hus i en bybild idé om den ursprungliga designen av ett sommarhus i byns foto tanken på ett hus i ljus stil i bybilden alternativ för en vacker design av ett sommarhus i byns foto tanken på den ursprungliga stilen på ett sommarresidens i bybilden alternativ för en ljus inredning i ett hus i byns foto alternativ för en vacker design av ett hus i byn foto tanken på den ovanliga interiören i ett sommarhus i byns bild idé om en ljus stil av stugor i byns foto version av den ursprungliga interiören i ett hus i byns bild idé om en ovanlig design av ett sommarhus i byfotot version av husets vackra stil i bybilden idé om en ovanlig stil av ett hus i ett byfoto version av den ursprungliga inredningen av ett sommarhus i bybilden tanken på en vacker design av ett sommarhus i byns foto alternativ för en ljus design av ett hus i bybilden alternativ för en vacker stil av ett hus i byn foto idé om en ljus stil av ett hus i byns foto alternativ för en vacker inredning i ett sommarhus i bybilden alternativ för en ovanlig design av ett sommarhus i byns foto tanken på den ursprungliga inredningen av ett hus i bybilden version av den vackra stilen på ett sommarresidens i bybilden idé om en ljus inredning av ett hus i ett byfoto version av den ljusa stilen av ett sommarresidens i bybilden idé om den ursprungliga designen av ett hus i byns foto idén om ett vackert stilhus i bybilden version av den ovanliga interiören i ett sommarhus i bybilden idé om den ursprungliga stilen för ett hus i byns foto tanken på en ljus inredning av ett sommarhus i bybilden idé om en vacker stil av ett sommarresidens i byns foto tanken på en ljus husdesign i bybilden version av den ursprungliga interiören i stugan i byns foto alternativ för en ljus design av ett sommarhus i byns foto tanken på husets ursprungliga stil i bybilden tanken på den ovanliga designen av ett sommarhus i bybilden alternativ för en vacker interiör i ett sommarhus i byns foto tanken på ovanlig design av ett hus i byns bild version av den ursprungliga stilen för ett sommarresidens i byns foto tanken på en ljus inredning av ett hus i bybilden tanken på den ovanliga interiören i ett sommarhus i byns foto alternativ för en vacker design av ett sommarhus i bybilden idé om en vacker inredning av ett hus i ett byfoto version av den ovanliga interiören i ett sommarhus i byns foto idé om den ursprungliga stilen på ett sommarresidens i byfotot idé om en vacker design av ett hus i byns foto tanken på den ursprungliga inredningen av ett sommarhus i bybilden variant av husets ovanliga stil i byfotot alternativ för en vacker inredning av ett hus i en bybild version av den ljusa stilen av ett hus i byns bild version av den ovanliga stilen på ett sommarresidens i bybilden

Previous Post
Všetka zábava s dekorom dverí
Next Post
تصميم المطبخ 13 متر مربع. م – كبيرة في الصغيرة