15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Alegerea unui design de pardoseală

Proiectarea podelelor ocupă pe bună dreptate o poziție de lider în proiectarea caselor și apartamentelor. Nu-i de mirare. Pardoseala oferă sprijin sub picioare, acționează ca izolație și ocupă, de asemenea, cea mai mare parte a casei. Prin urmare, cerințele pentru aceasta sunt speciale. În plus față de indicatorii de calitate, conductivitatea termică, există caracteristici vizuale, decorative.

Etaj în scândură într-un living luminos, cu o canapea albă

Alegerea pardoselii ar trebui să fie deliberată, deoarece redecorarea pardoselii este destul de problematică.

În prezent, podeaua apartamentului poate fi realizată în aproape orice format: de la zidăria obișnuită a punții până la modele complicate. Să ne uităm la cele mai interesante metode de instalare.

Parchet

Arborele a fost apreciat tot timpul. Conform caracteristicilor sale, lemnul este un material unic de construcție, asemănător cu care nu veți găsi în alte produse. Calitățile conductoare de căldură, combinate cu un aspect prestigios, creează posibilități infinite pentru proiectarea pardoselii într-un apartament..

Câine pe parchet din panouri modulare

Parchet – podeaua este scumpă, dar arată solid și foarte reprezentativ

Pentru început, luați în considerare metodele de așezare a celui mai obișnuit parchet:

  1. Punte.
  2. Copac francez.
  3. Modular.
  4. Artă.

Metoda punții este cea mai ușor de instalat, ceea ce o face mai obișnuită. Scândurile sunt stivuite de la un capăt la altul. Amplasarea în cameră poate fi fie paralelă cu unul dintre pereți, fie la un unghi de 45 de grade.

Punerea podelelor de parchet natural

Stilul punții arată neutru și nu atrage atenția nejustificată, prin urmare, se potrivește bine cu o varietate de opțiuni de proiectare a încăperilor

Pat gri pe parchetul dormitorului

Un desen interesant poate fi creat dacă utilizați matrițe nesortate.

Arborele francez este mult mai intensiv în muncă, dar arată minunat. Plăcile sunt situate între ele la un unghi de 45 de grade cu capete scurte.

Așezarea parchetului sub formă de șanț francez

O tăietură oblică a capătului unei benzi pentru un pom de Crăciun francez necesită o precizie mai mare a geometriei produselor

Intinderea parchetului cu o herghelie maghiara

În scheletul clasic, matrițele cu capete drepte sunt situate la un unghi de 90 de grade unul față de celălalt. Această metodă de montare se mai numește și herghelie maghiară.

Instalarea modulară implică achiziționarea de blocuri gata lipite, cu un anumit model pe ele. Acestea sunt instalate simplu: module pătrate, mai puțin deseori dreptunghiulare, sunt aduse în capete. La produsele mai moderne există o limbă / canelură de tip blocare.

Fotografie de parchet modular pe podeaua camerei de zi

Parchetul modular arată elegant și este ușor de instalat

Zidăria artistică implică o abordare individuală. Înainte de a începe lucrul, maestrul întocmește un proiect care reflectă desenul și alte caracteristici. Această metodă oferă o libertate completă de exprimare, dar este cea mai scumpă..

Sala unei case private cu parchet artistic

Luxul parchetului artistic se realizează prin utilizarea matrițelor de diferite forme, realizate din lemn de diferite specii.

Selectarea diferitelor tipuri de lemn, nuanțele sale, structura, designul podelei este foarte diversă. Combinațiile de modele creează un model unic, de natură inimitabilă.

Așezarea scândurilor de parchet pe podeaua sufrageriei

Placa de parchet, făcută tot din lemn natural, este mai accesibilă decât parchetul.

Dacă este nevoie să economisiți bani, atunci acordați atenție plăcii de parchet. În aparență, nu este diferit de parchet. Diferența constă în metoda de producție. Este fabricat din specii de lemn scumpe precum stejar, frasin, fag, cireș. Stratul superior al produsului este format doar din aceste specii valoroase. Dar fundul este placajul. Acest lucru vă va economisi o mulțime de bani. Alegerea plăcilor de parchet este prezentată în numeroase opțiuni. Textura și paleta sunt extinse.

Placă ceramică

Datorită învelișului artificial de pe plăci, designul pardoselii are orice textură. Anterior, acum 10-15 ani, plăcile erau așezate exclusiv în băi, toalete și, de asemenea, pentru holuri. În zilele noastre, astfel de pardoseli se fac peste tot, pentru toate camerele. Instalarea încălzirii prin pardoseală folosind apă caldă sau echipamente electrice elimină complet efectul secundar al unei suprafețe reci. Desigur, această plăcere merită mulți bani, dar frumusețea ei nu poate fi comparată cu nimic.

Pardoseală ceramică în designul camerei de zi

Plăcile ceramice combină practicitatea, fiabilitatea și aspectul atractiv

Plăcile ceramice sunt produse în orice format, dimensiune, culoare, textură, deci nu este dificil să creați orice design interior. Achiziționând o serie specială, ai ocazia să devii singur un adevărat designer al casei tale. Alegeți o altă formă de produse sau o paletă largă de nuanțe de culoare. Creați un strop curcubeu în apartamentul dvs. Durabilitatea plăcii va achita orice investiție mare. Nu te zgârci pe propria ta bunăstare.

Vezi fotografiile de mai jos. Pe ele, am arătat modele de camere interesante cu plăci care nu vă vor lăsa indiferenți..

Suprafața lucioasă a pardoselii ceramice din holul unei case private

Pardoseli ceramice lucioase în sufragerie

Podea ceramică cu suprafață mată

Gresie ceramică mată pe podeaua bucătăriei

Interior de coridor lung cu pardoseală ceramică

Pardoseală ceramică într-un coridor îngust

Interiorul băii într-o casă de bușteni

Pardoseli ceramice în baia unei case din lemn

Laminat

Pardoseala laminată este a doua doar după ceramică. Acest lucru nu o face pe a doua. Cu ajutorul acestui material, puteți alege stilul de pardoseală pentru orice interior. Bogăția paletei vă va permite să completați perfect o cameră clasică, modernă modernă sau high-tech high-tech. Laminatul este potrivit chiar și pentru baie și toaletă. Acum este produs pe o bază rezistentă la umiditate, ceea ce nu permite deteriorarea sub influența unor cantități mari de apă..

Laminat în interiorul unui living spațios

Laminatul imită perfect orice fel de lemn, piatră sau țiglă

Laminat ușor în interiorul dormitorului

Materialul va fi o alternativă excelentă la parchet cu un buget limitat

Asigurați-vă întregul spațiu de acasă cu parchet laminat. Pragurile nu ar fi adecvate aici. Creați un covor solid. Această metodă vă va permite să pregătiți micul dejun în pat pentru persoana iubită și să îl livrați pe o tavă frumoasă pentru roabe.

Laminatul este la vânzare în diferite modele. Formele panoului, gama, textura – totul este produs într-o gamă extinsă. Metodele de styling sunt variate. Punte, șiret și chiar un mod artistic este ideal pentru un astfel de material..

Canapea roșie pe podea laminată

Pardoseala laminată poate fi selectată pentru finisarea pardoselii unei camere în orice stil

Mobilier tapițat gri pe podea laminată ușoară

Combinație de laminat ușor cu mobilier întunecat

Marele avantaj când se folosește laminatul este relativul său ieftin și disponibil. Acest lucru vă creează o oportunitate unică de a crea un design unic al camerei: frumusețe care nu necesită sacrificiu!

Linoleum

Avantajele linoleumului includ ușurința instalării, precum și rezistența la umiditate. Varietatea texturilor prezentate face posibilă organizarea designului podelelor de o frumusețe uimitoare. Tu însuți, cu propriile mâini, vei putea pune o astfel de acoperire de podea fără a depune eforturi nejustificate..

Linoleum gri în designul podelei sufrageriei

Linoleum nu a ieșit din modă timp de multe decenii la rând și, odată cu dezvoltarea tehnologiilor de producție, și-a sporit calitatea în mod semnificativ

Masă de luat masa pe podea din linoleum

Linoleum se distinge prin grosime, strat protector și susceptibilitate la abraziune, împărțit în trei categorii – de uz casnic, comercial și semi-comercial

Linoleum într-o cușcă din interiorul unui dormitor pentru copii

Categoria linoleum este selectată în funcție de scopul camerei – este necesar un material mai gros pe holuri, linoleum cu rezistență mai mică la uzură este potrivit pentru dormitoare

Culorile prezentate se vor încadra organic în orice stil de decor interior.

Marmoleum

O nouă tendință este introducerea marmoleumului pe rafturile magazinelor. În aparență, este similar cu linoleum, dar este un produs realizat în întregime din compuși organici. Datorită acestui fapt, este netoxic, ecologic.

Marmoleum în interiorul camerei de zi

Marmoleum este în esență același linoleum, numai natural

Marmoleum galben în interiorul camerei de zi

Materialul nu se teme de lucruri precum tocurile femeilor, roțile de mobilier sau ghearele pentru animale de companie

La vânzare, se găsește cel mai adesea în execuția ruloului. Există, de asemenea, plăci și plăci. Produsele întregi (laminate) arată cel mai frumos. Tipurile de desen marmoleum sunt extinse. Este realizat în orice culoare și stil. În ceea ce privește calitatea operației, nu este în niciun fel inferior linoleumului.

Principalul avantaj al unei astfel de pardoseli este costul redus, ușurința instalării, durabilitatea în utilizare. De asemenea, include o bună izolare termică și fonică, rezistență la umiditate.

Folosirea marmoleumului ca podea pentru o cameră pentru copii

Marmoleum este potrivit pentru orice local, chiar și pentru copii și medicale

Fotoliu maro pe marmoleum dungat

Marmoleul natural este la fel de bun atât pentru spațiile publice, cât și pentru casele private.

Acest produs este utilizat pe scară largă în amenajarea interioară a locuințelor. Modelele de suprafață pot fi găsite pentru toate gusturile. Prin urmare, marmoleul se va încadra în fiecare stil de spațiu..

Video: Linoleum sau laminat, ceea ce este mai bun?

Fotografii cu pardoseli în interiorul diferitelor camere

Parchet cu heringbone într-un living clasic Pardoseală albă în interiorul holului Gresie din plută pe podeaua camerei de zi cu șemineu Pardoseală ceramică în sufrageria unei case de țară Șemineu în camera de zi cu placare de piatră Masa rotunda cu picior cret Laminat alb în bucătărie-sufragerie Interiorul bucătăriei-sufragerie într-o casă cadru Dungi de pardoseală alb-negru în bucătărie Placă de parchet în interiorul bucătăriei în stil scandinav Mobilier alb pe podea laminată Cânepă în loc de măsuțe de cafea Canapea roșie pe parchet modular Pardoseala sufrageriei din parchet modular Masuta de cafea joasa din lemn natural Lemn în interiorul unei case private Podea ușoară din lemn natural Design cameră de zi cu ferestre panoramice Decorarea holului în stil clasic Pardoseli laminate maro închis Podea ceramică cu o suprafață lucioasă Canapea albă pe podea întunecată din sufragerie Dulapuri încorporate din lemn pentru depozitarea cărților Zona de luat masa în stil contemporan Scaune verzi pe podea din lemn Interiorul camerei de zi în stilul minimalismului Proiectarea unei camere pentru copii pentru un băiat Canapea neagră pe laminat maro închis Instalarea diagonală a laminatului într-un coridor îngust Linoleum cu modele florale pe podeaua sufrageriei Suprafața podelei din lemn lăcuit Gresie maro pe podeaua bucătăriei Pardoseală din gresie ceramică Podea de marmoleum în camera copiilor pentru o fată Cadă albă pe pardoseală din gresie porțelanată Designul băii într-un stil modern Camera de zi a unei case private cu uși spre grădină Pardoseli de marmoleum cu dungi Pictură pe parchet cu așezare eșalonată Așezarea parchetului cu un șiret englezesc Șevalet cu o pictură pe parchet Suprafața oglinzii a podelei lustruite Covor gri pe podea din lemn Covor alb pe parchet laminat Lampă decorativă în formă de bilă Masuta de cafea pe picioare forjate Instalarea rombică a plăcilor în alb și negru Parchet artistic în designul sufrageriei Gresie ceramică pe podeaua holului unei case private Placi ceramice în gri

Previous Post
Hnedé záclony v interiéri: pravidlá pre používanie farby
Next Post
Wir dekorieren die Flasche bis zum 23. Februar mit unseren eigenen Händen
Immediate Momentum