15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Veľké papierové kvety vo výzdobe siení

Na slávnostnú sálu sa často používajú papierové kvety z jasného vlnitého papiera. Tento dekor je stále obľúbenejší.

V porovnaní s prírodnými kyticami je výzdoba svadobnej siene papierovými kvetmi dlhý a namáhavý proces. Ale také šperky sú dobré pre svoju jedinečnosť..

Zdobenie haly papierovými kvetmi – 13 nápadov

Papierové kvety nie sú vyrobené za jeden deň a aby ste ich urobili na dovolenku, musíte začať pár mesiacov pred oslavou. Kvety môžu byť použité na ozdobenie stropu, okrajov po stranách pódia na podlahe, slávnostného stolu, stoličiek, oblúkov, stromčekov s peniazmi, ako aj kobercového behúňa, ak je to plánované.

žlté papierové kvety vo výzdobe slávnostnej siene

Elegantná kvetinová dekorácia

modré papierové kvety vo výzdobe siene

Farba papiera vo výzdobe sály

viacfarebné papierové kvety vo fasáde slávnostnej siene

Nástenná dekorácia s farebnými papierovými kvetmi

Vianočné nápady na dekoráciu papierovými kvetmi

  1. Veniec

    Veľmi obľúbený dekor do predsiene alebo altánku. Môžu byť použité na ozdobu kobercov, stoličiek, markíz. Girlandy visiace zo stropu v podobe obrovských kvetov, holubíc, srdiečok premenia miestnosť.

  2. Nádherné papierové pomlázky a loptičky

    Doplňte slávnostnú výzdobu. Pôsobia ľahko a vzdušne. Z niekoľkých pom-poms rôznych veľkostí sa získa vynikajúci veniec. V lete, ak je dovolenka na ulici, sú vetvy stromov ozdobené pomlázkami roztrúsenými na podlahe. Robia zábavné fotografovania..

  3. Papierové kvety origami

    Ďalší typ dekorácie, ktorá navodí správnu atmosféru. Papierové kvety, vtáky, vejáre, lampáše, vlajky a gramofóny nie je ťažké vyrobiť, ale prinesú do interiéru prvky romantiky a rozprávky. modré papierové kvety vo vnútri haly

    Biele a modré papierové kvety v oblúkovej výzdobe

    biele papierové kvety v dizajne slávnostnej siene

    Viacfarebné papierové kvety v dekorácii

  4. Papierové kvety a stuhy

    Oblúky zdobené kvetmi a stuhami vyzerajú skvele. Môžete tiež ozdobiť príbory, stoličky pre hostí a rôzne malé detaily interiéru..

  5. Konfety

    Malé papierové kvety, hviezdy, ktoré je možné rozptýliť po hrsti – to je jasný dotyk, ktorý dotvára obraz dovolenky.

  6. Čísla a písmená vyrobené z papiera

    Na oslavách je zvykom používať figúrky dôležitého dátumu alebo iné nápisy. Maľované kartónové písmená nevyzerajú veľmi esteticky, ale ak ich ozdobíte pomlázkami alebo ružami, ukáže sa to veľmi originálne. Takýto dekor skryje nedostatky nerovnomerne zafarbeného kartónu..

  7. Kytica pre nevestu

    Voliteľne môžete nechať vyzerať ako skutočný, alebo si vyrobiť jeden veľký papierový kvet, ktorý bude na svadobných fotografiách pôsobiť mimoriadne. Pre družičky si vopred pripravte aj originálne papierové kytice, aby na fotografii urobili svadobnú úpravu.. ružové papierové kvety vo výzdobe siene

    Veľké papierové kvety v dekorácii

    červené papierové kvety vo fasáde siene

    Krásna dekorácia s papierovými kvetmi

    modré papierové kvety vo výzdobe slávnostnej siene

    Biele papierové kvety vo výzdobe

  8. Boutonniere pre ženícha

    Ak máme urobiť kompletný look, tak boutonniere pre ženícha by mali byť vyrobené z rovnakého materiálu ako kytice nevesty a jej družičiek..

  9. Látkové pivonky

    Nie všetky dekorácie by mali byť vyrobené iba z papiera. Takéto šperky vyzerajú dobre ako s čerstvými kvetmi, tak s tkaninou. Samotný textil je vynikajúcim materiálom na zdobenie interiérov. Alternatívne veľké svetlé látkové kvety vyzerajú na obrazoch nádherne. Jemné pivonky z organzy ozdobia steny, závesy, slávnostný stôl.

  10. Ruže zo stránok kníh

    Výroba ruží z notových alebo knižných stránok je štýlové riešenie. Môžete okvetné lístky namaľovať akvarelom alebo ich do polovice pokryť farbou. Kompozícia sa získava s nádychom staroveku.

  11. Ruže z kraftového papiera

    Šperky tohto štýlu budú vyzerať vynikajúco v kombinácii s tenkými priehľadnými textíliami. Spálňa, romantické miesto na rande, novomanželská izba bude pokrytá aurou tajomstva a nehy. žlté papierové kvety v dizajne haly

    Biele papierové kvety vo výzdobe siene

    viacfarebné papierové kvety v interiéri slávnostnej siene

    Dekorácia sály papierovými kvetmi

  12. Exotický dekor

    Dodá letné farby a vytvorí slnečnú náladu. Svetlé kytice môžu byť vyrobené z vlnitého papiera a môžu byť použité na ozdobenie stien a akýchkoľvek iných oblastí v miestnosti. Ak je svadba alebo oslava v exotickom štýle, potom vám girlanda z papierových kvetov určite príde vhod..

  13. Veľké volumetrické kvety z vlnitého papiera

    Univerzálna dekorácia interiéru. Hodia sa na podlahu, na stenu, ako girlandy visiace zo stropu. Môžu to byť obrovské ľalie, georgíny alebo pivonky s obrovskými púčikmi. Môžu byť použité na dekoráciu a zábavné hry a vtipné fotografie..

Z vlnitého papiera je možné vyrobiť fantastické predmety všetkých tvarov a veľkostí. Veľká kvetina zaberie celú rolku. Potom však tento dekor môže byť mnohokrát použitý ako ozdoba..

červené papierové kvety v interiéri slávnostnej siene

Oblúky s papierovými kvetmi

modré papierové kvety vo fasáde siene

Krásna papierová ruža

viacfarebné papierové kvety vo výzdobe siene

Veľký papierový kvet na ozdobu

Ako sa vyrábajú papierové kvety na ozdobu siene

Papierové kvety sú vhodnou náhradou za živé. Bohatá predstavivosť a trpezlivé ruky budú schopné vytvárať jedinečné kvetinové dekorácie, ktoré odrážajú náladu dovolenky.

Niekoľko príkladov výroby kvetov vlastnými rukami:

Typ produktu

Materiály

Ako urobiť

Veľké georgíny

Farebný alebo vlnitý papier, lepidlo, nožnice.

Na základňu je vyrezaný kruh a štvorcové listy papiera sú zvinuté do kužeľov. Potom sú všetky kužele prilepené k základni rad po rade. Ukázalo sa, že je to obrovská georgína. Girlanda Dahlia je vhodná do priestrannej miestnosti.

Pom-poms alebo balóny

Vlnitý papier, nožnice, páska, niť alebo drôt, lepidlo

Rolka sa bez odvíjania rozreže na tri časti. Výsledný pás je zložený do akordeónu. V strede je obrobok zviazaný stuhou a všetky okvetné lístky sú narovnané a našuchorená guľa je pripravená. Kvôli kráse sú okraje kvetu zaoblené alebo nabrúsené nožnicami..

Ružová remeselná papierová kytica

Kraftový papier, nožnice, šidlo, lepidlo, lak, trblietky

Odrezal sa dlhý pás. Pozdĺž nej urobte rezy do stredu na jednej strane a potom na druhej strane. Vzdialenosť medzi rezmi závisí od veľkosti budúceho kvetu. Rezy sú na jednej strane prúžku skrútené šitím, aby sa lístky ohnuté v trojuholníku. A na druhej strane sú zlepené v tvare pohára. Potom sa stuha stočí a vytvorí sa ruža. Zhora môže byť kvetina posypaná lakom a posypaná iskrami.

Exotické kvety

Pestrofarebný vlnitý papier, stuha alebo niť.

Niekoľko listov papiera sa zvinie do trubice a rúrky sa vložia do seba. Výsledný zväzok je v spodnej časti zviazaný páskou a každá vrstva je narovnaná. Girlanda z exotických kvetov ozdobí altánok alebo baldachýn.

Origami šperky

Farebný obojstranný papier, nožnice, lepidlo, pravítko, špíz na kebab.

Papier je rozrezaný na 8 štvorcov so stranami 10 cm. Každý štvorec preložte diagonálne tak, aby vyšiel trojuholník. Potom preložte opačné rohy trojuholníka do stredu. Od stredu rozložte okraje smerom von. Po stranách sme dostali tašky. Musia byť dobre vyhladené a vyčnievajúce rohy musia byť zastrčené. Teraz je každé vrecko zložené na polovicu, do akordeónu. Prilepte protiľahlé okraje vrecka.

Pre stonku je špajľa prelepená zelenou farbou. A do stredu vezmite úzky prúžok inej farby, odstrihnite ho pozdĺž jedného okraja a zafixujte ho dokola na stonke. Potom prilepte všetky lístky okolo stredu.

červené papierové kvety vo fasáde slávnostnej siene

Papierové ruže na ozdobu

ružové papierové kvety vo výzdobe siene

Dekorácia papierovými kvetmi interiéru haly

Ako vyzdobiť sálu umelými kvetmi

Dizajnové nápady prichádzajú počas práce. Fantázia vám môže povedať, ako ozdobiť akýkoľvek povrch. Steny, okná, závesy a tyl ako prvé. Potom premýšľajte o najdôležitejšom mieste pre hrdinov tejto príležitosti. A samozrejme, vyberte kvety na strop, pódium, foto zónu, podlahu atď..

Na vrchole sa pozerajú oddelene pripevnené papierové kvety a celé girlandy. Veľké volumetrické dekorácie zavesené na tenkých nenápadných vláknach pôsobia pôsobivo a zdola sa zdá, že sa kývajú vo vetre.

Nasekané malé kvety alebo konfety prídu vhod na podlahu. A pre deti vyrábať nadýchané pomlázky alebo malé kytice.

modré papierové kvety v dizajne slávnostnej siene

Visiace kvety z bieleho papiera vo výzdobe siene

biele papierové kvety v interiéri haly

Veľké červené papierové kvety vo výzdobe

modré papierové kvety vo výzdobe slávnostnej siene

Svetlé papierové kvety vo výzdobe haly

Nástenná dekorácia s umelými kvetmi

Na stenu môžete vytvoriť originálny panel. Vhodný je vlnitý papier, z ktorého sú skrútené malé biele husté kvety. Do nich sú vložené jadrá. Na stenu sa nakreslí čiara a pozdĺž nej sa rozložia kvety, ktoré sa upevnia lepidlom. Veľké papierové kvety rozjasnia jedálenský kút. Hlavnou vecou nie je postaviť ich na výšku a nerobiť ich rovnaké..

kvety žltého papiera vo fasáde slávnostnej siene

Visiace papierové kvety

kvety z bieleho papiera vo výzdobe siene

Kvetinové možnosti

Jednoduché domáce nástenné maľby s prírodnými motívmi prinesú prirodzenú atmosféru v ekologickom štýle. Je ľahké vyrobiť takú dekoráciu na stenu vlastnými rukami. Na plátno je umiestnená vetva, list, divé kvety alebo okvetné lístky. To všetko je pokryté farbou v spreji. Vetva je odstránená, ale obrázok zostáva.

červené papierové kvety vo výzdobe slávnostnej siene

Ružové papierové kvety vo výzdobe siene

modré papierové kvety vo výzdobe siene

Možnosti dizajnu papierových kvetov

ružové papierové kvety vo fasáde siene

Dekorácia s kvetmi

Výzdoba siene nádhernými látkovými kvetmi

Textil dodá miestnosti zvláštne kúzlo. Napríklad organzové pivonky budú na závesoch vyzerať skvele. Na takúto dekoráciu musíte pripraviť list na nanášanie náčrtov a vzorov, korálikov, korálkov, nití, ihiel a iného šijacieho príslušenstva, zápaliek a sviečok..

Výrobný proces:

  • Na list sa nanášajú kruhy rôznych priemerov.
  • Každý okvetný lístok je roztavený so sviečkou okolo okrajov. Malé okvetné lístky sa najlepšie držia pinzetou.
  • Zbierajte kvet, začínajúc od najväčších častí, postupne pridávajte zvyšok. Jadro je ozdobené korálkami alebo korálkami. Aby sa nerozpadli, môžu byť navlečené na tenkom drôte alebo jednoducho prišité. Jemné pivonky sú pripravené.

modré papierové kvety vo výzdobe slávnostnej siene

Krásne biele papierové kvety v interiéri

modré papierové kvety vo vnútri haly

Žlté papierové kvety v dekorácii

Kde inde môžete usporiadať papierové kvety

Naaranžujte pivonky do kytíc na sladký stôl a do fotozóny. Na každý tanier je položený kvet a poďakovanie za návštevu, čo hosťom dodá priaznivú náladu. Objemné kvety ako ozdoba pôsobia na stole veľmi pôsobivo, ak sú v strede rozložené po celej dĺžke stola. Ovocie do tejto kompozície dokonale zapadne..

Nemali by ste sa držať názoru, že čím je dekor ozdobnejší, tým je krajší. Pri návrhu haly musíte dodržať štýl, farby interiéru a tému dovolenky.

Video: Papierové kvety sú novým trendom v zdobení

50 fotografií príkladov papierových kvetov v dekorácii miestnosti:

modré papierové kvety vo výzdobe obrázku slávnostnej siene viacfarebné papierové kvety na fasáde halovej fotografie ružové papierové kvety v interiéri obrázku haly žlté papierové kvety vo výzdobe fotografie slávnostnej siene biele papierové kvety na fotografii dizajnu haly modré papierové kvety v interiéri obrázku slávnostnej siene červené papierové kvety vo výzdobe obrázku slávnostnej siene červené papierové kvety na fotografii dizajnu haly kvety z bieleho papiera vo výzdobe fotografie slávnostnej siene modré papierové kvety na fasáde obrázku haly žlté papierové kvety v dizajne fotografie slávnostnej siene farebné papierové kvety vo výzdobe obrázku slávnostnej siene modré papierové kvety vo výzdobe halovej fotografie farebné papierové kvety na fasáde fotografie slávnostnej siene žlté papierové kvety na fasáde obrázku haly modré papierové kvety vo výzdobe sálového obrázku červené papierové kvety v dizajne fotografie slávnostnej siene ružové papierové kvety vo výzdobe halovej fotografie biele papierové kvety v interiéri obrázku slávnostnej siene modré papierové kvety v dizajne fotografie sviatočnej siene obrázok z červeného papiera v izbe biele papierové kvety na fasáde fotografie slávnostnej siene žlté papierové kvety na fotografii dizajnu haly modré papierové kvety vo výzdobe sálového obrázku ružové papierové kvety vo výzdobe siene foto kvety z červeného papiera vo výzdobe obrázku slávnostnej siene biele papierové kvety v interiéri fotografie haly farebné papierové kvety vo výzdobe obrázku slávnostnej siene modré papierové kvety na fasáde fotografie slávnostnej siene červené papierové kvety v dizajnovom obrázku haly farebné papierové kvety v interiéri obrázku slávnostnej siene žlté papierové kvety vo výzdobe sálového obrázku kvety z bieleho papiera vo výzdobe halovej fotografie ružové papierové kvety v dizajnovom obrázku slávnostnej siene žlté papierové kvety v interiéri obrázku haly červené papierové kvety na fasáde fotografie slávnostnej siene kvety z bieleho papiera v dekorácii obrázku slávnostnej siene viacfarebné papierové kvety vo výzdobe halovej fotografie fotografia modrých papierových kvetov na fasáde haly modré papierové kvety v dizajnovom obrázku slávnostnej siene kvety ružového papiera v interiéri obrázku slávnostnej siene viacfarebné papierové kvety vo výzdobe halovej fotografie ružové papierové kvety v dekore obrázku sviatočnej siene červené papierové kvety na fasáde halovej fotografie modré papierové kvety vo vnútri obrazu haly modré papierové kvety v dizajne fotografie slávnostnej siene žlté papierové kvety vo výzdobe obrázku slávnostnej siene fotografia kvetov bieleho papiera vo fasáde haly kvety z bieleho papiera v dizajne fotografie slávnostnej siene farebné papierové kvety vo výzdobe sálového obrázku

Previous Post
Målat glas i interiören. Hur är dem?
Next Post
Плъзгащи се гардероби в спалнята: красота на снимката, спестяване на разходи