15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jarná výzdoba: tipy, nápady, fotografie

Keď sa blíži koniec zimy, keď sa prvé listy zazelenajú a vtáky budú šťastne štebotať, naozaj chcem do svojho života priniesť niečo nové a svetlé. Duša vyžaduje zmeny a srdce sa už teší na vzburu farieb, ktorá prinesie blížiace sa teplo. Prečo teda čakať, keď sa môžete obklopiť dlho očakávanou jarnou atmosférou vlastnými rukami? Nabite sa fantáziou a inšpiráciou a pustite sa do tvorenia!

svetlý jarný dekor v interiéri spálne

Kvetinová dekorácia v jarnom dekore

krásny jarný dekor v dizajne chodby

Kvety v jarnom dekore

svetlý jarný dekor v kuchynskom prevedení

Jarná dekorácia

Hra svetla

Jar je vždy priestor, sviežosť a jasné slnko. Použitie týchto asociácií pomôže vytvoriť jarný dekor aj v najnudnejšom interiéri..

Rozšírenie priestoru

  • Prvá vec, ktorú musíte urobiť, ak chcete zmeniť svoj byt, je upratovanie. Odstráňte prach a nečistoty, zbavte sa nepotrebných usadenín a výsledok na seba nenechá dlho čakať! Okamžite pocítite, že aktualizácie sa už začali.
  • Pre väčšiu presvedčivosť môžete urobiť malé preskupenie výmenou nábytku a uvoľnením ďalšieho priestoru a pokúsiť sa usporiadať nábytok pozdĺž stien..
  • Použite malý dizajnový trik: do vzdialeného rohu umiestnite jasný predmet, ktorý upúta pozornosť. Perspektíva sa teda vizuálne zvýši a miestnosť sa rozšíri..
  • Ak chcete zvýšiť hlasitosť, pohrajte sa s úrovňou stropov. Urobte to vyššie ako v predchádzajúcej miestnosti – táto technika vám tiež získa priestor..
  • Používajte iba svetlé záclony a rolety svetlých farieb. Nedoporučuje sa zatvárať okná ťažšími závesmi..

ľahký jarný dekor v kuchynskom štýle

Krásna dekorácia miestnosti s jarným dekorom

ľahký jarný dekor v dizajne chodby

Jarná výzdoba v interiéri

Pridajte svetlo

  • Jarný dekor sa perfektne hodí do svetlých, priestranných miestností, preto zvoľte kompaktný nábytok so svetlým čalúnením.
  • Zrkadlá, odrážajúce svetlo, ho znásobia a miestnosť opticky zväčšia.
  • Na vytvorenie jarného interiéru sa odporúča použiť biele a podobné odtiene na maľovanie stien, stropov, ako aj pri výbere nábytku.
  • Samotné osvetlenie hrá obrovskú úlohu. Strop môžete vizuálne zdvihnúť pomocou LED osvetlenia umiestneného pozdĺž obvodu a nástenné svietidlá dodajú pocit pohodlia..

krásny jarný dekor v interiéri obývačky

Visiace kvety v jarnom dekore

jasný jarný dekor v štýle škôlky

Dekorácia miestnosti s kvetmi

Výber farby

  • Vybrať správnu farebnú schému je polovica úspechu. Uprednostnite jemné pastelové farby: biela, béžová, svetlo modrá a svetlo ružová.
  • Upokojujúca zeleň je predzvesťou jari. Pridajte do interiéru rastliny alebo jednoducho umiestnite farebné akcenty.
  • Žlté, oranžové a broskyňové tóny dokonale zapadnú do jarného dekoru a urobia ho veselším a optimistickejším..
  • Oprávnený bude aj vzhľad v farebnej palete odtieňov modrej spojený so šibalskými prúdmi a dlho očakávaným poklesom. Tieto farby prinesú do interiéru trochu sviežosti..
  • Pri vytváraní jarného dekoru je dôležité, aby ste to nepreháňali s jasom. Svetlá farba by mala zostať hlavnou a nasýtenejšie odtiene sa používajú iba na akcenty a neobvyklé detaily..

ľahký jarný dekor v kuchynskom prevedení

Kvety v jarnom dekore

jasný jarný dekor v štýle chodby

Jarná dekorácia

Jarný vintage a ošumelý šik

Jarná nálada je v prvom rade romantika, neha a láska. Takúto náročnú atmosféru je možné sprostredkovať pomocou vintage alebo shabby chic štýlu, ktorý perfektne „zapadne“ do interiéru domu neobvyklých starých alebo umelo zostarnutých predmetov.

Efektné starožitnosti sú pre vytváranie jarných dekorácií neprijateľné. Odevy s účinkom staroveku tu pôsobia veľmi ležérne a prirodzene..

Vynikajúcim doplnkom budú priehľadné nádoby neobvyklých tvarov s čistou vodou a živými zelenými rastlinami. Takáto kompozícia je spojená s prebúdzaním prírody, topiacim sa snehom a so vznikom prvej zelene..

krásny jarný dekor v interiéri chodby

Konáre stromov v jarnej výzdobe

svetlý jarný dekor v dizajne spálne

Kvetinová dekorácia v jarnom dekore

krásny jarný dekor v dizajne škôlky

Kvety v interiéri

Shabby chic nevyžaduje výrazné finančné investície, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať. V skutočnosti všetko, čo nájdete v podkroví a medziposchodiach, poslúži na domácu výzdobu. Okrem toho existuje mnoho myšlienok a metód umelého starnutia, vykonávaných rôznymi technikami. Najpopulárnejšou z nich je technika decoupage, pomocou ktorej si môžete vyrobiť svoj vlastný jarný dekor..

Shabby chic a vintage sú si navzájom veľmi podobné, majú však určité rozdiely:

Vintage

Ošumelý šik

Bohatý, šik

Jednoduché, sofistikované

Domýšľavosť

Mierne „vymazaný“ luxus

Symetria a úhľadnosť

Ľahká nedbalosť

Povolené sú tmavé tóny

Svetlé pastelové farby

Drahé vázy, zrkadlá v luxusných rámoch, kované predmety

Figúrky anjelov, bábiky, škatule, výšivky

jasný jarný dekor v dizajne chodby

Konáre stromov v jarnej výzdobe

krásny jarný dekor v štýle chodby

Jarná dekorácia

Pozor na detaily

Pridajte žiarivé farby do jarnej výzdoby sviežimi kvetmi. Môžete ich nájsť kedykoľvek počas roka a vybrať si akúkoľvek farbu a veľkosť. Takáto nádherná dekorácia sa môže stať centrom akéhokoľvek interiéru, pretože vždy priťahuje pozornosť..

Môžete pridať rozmanitosť a ukázať originalitu majiteľov pomocou neobvyklých kvetináčov rôznych tvarov a farieb. Takýto jarný detail interiéru ozdobí dom aj vtedy, keď rastliny v týchto kvetináčoch nekvitnú..

Ďalšou myšlienkou je použitie kvetinových motívov a tieto kvety môžu byť úplne akékoľvek a čím neobvyklejšie, tým zaujímavejšie. Nechajte vo vašej výzdobe rozkvitnúť nielen kráľovské ruže, ale aj šibalské púpavy, tulipány a konvalinky.

ľahký jarný dekor v interiéri kuchyne

Tulipány v jarnom dekore

svetlý jarný dekor v štýle spálne

Rôzne kvety v jarnom dekore

Mnoho dizajnérov sa tiež ujíma vedenia pri vytváraní jarného štýlu pre vtáky a ponúka mnoho nápadov na ich použitie v interiéri. Pripomínať ich môžu kresby na textil alebo obrazy, neobvyklé dekoratívne položky. Bunky vyzerajú zaujímavo, aj keď sú prázdne. Tí najtrúfalejší majitelia môžu vlastnými rukami vyrábať papierové modely vtákov a dopĺňať nimi dizajn bytu..

Ďalšími jasnými predstaviteľmi jari sú samozrejme motýle. Tieto roztomilé stvorenia sú tiež schopné vyzdobiť akýkoľvek interiér a dajú sa použiť mnohými spôsobmi. Umiestnite ich na steny, pod strop, okolo predmetu alebo nimi ozdobte rastliny. Je možné ich vyrobiť zo šrotových materiálov: papier, vinyl, tkanina, plast alebo dokonca farby s farbami..

krásny jarný dekor v dizajne obývačky

Jarná výzdoba v interiéri

ľahký jarný dekor v interiéri škôlky

Kvety v jarnom dekore

Ručne vyrobené do interiéru v jarnom štýle

Aby ste mohli vpustiť jar do svojho domova, je nevyhnutné mať vynikajúce dizajnérske schopnosti a špeciálne nadanie. Niekoľko jednoduchých ručne vyrobených nápadov vám pomôže dosiahnuť požadovaný výsledok, aj keď je dizajn domu v jarnom štýle vašim prvým projektom..

Konáre stromu

Najjednoduchší spôsob, ako ozdobiť steny alebo nábytok, sú vinylové obtisky. Nie je nič jednoduchšie, ako vybrať správny vzor, ​​odstrániť ochrannú fóliu a umiestniť vzor na správne miesto..

Vynikajúcou možnosťou sú kvitnúce vetvy sakury, ktoré vyzerajú nezvyčajne a veľmi štýlovo. Ak lepíte dizajn na nábytok otváracími dverami alebo doskami, nezabudnite nalepiť nálepku na správnych miestach, pretože po nalepení to bude oveľa ťažšie..

ľahký jarný dekor v interiéri škôlky

Kvety v jarnom dekore

svetlá jarná výzdoba spálne

Konáre stromov v jarnej výzdobe

Čerstvé kvety a vetvičky rastlín sú nádherné, ale nie trvanlivé. Aby výzdobu nebolo potrebné neustále meniť, môžete si ju vyrobiť sami. Na to budete potrebovať drôt, papier alebo látku. Vystrihnite listy, pripevnite ich na vetvičky drôtu, dajte potrebný ohyb a vložte ich do nádhernej vázy.

Umelecký talent môže jednoducho nakresliť strom na stenu alebo skriňu, znázorniť jeho povrchnú siluetu alebo starostlivo sledovať každý detail..

jasný jarný dekor v dizajne škôlky

Visiace kvety ako prvok jarnej výzdoby

svetlý jarný dekor v interiéri kuchyne

Jarná dekorácia

Alternatíva k starým kvetináčom

Pri správnom prístupe sa aj ten najjednoduchší predmet, ako napríklad kvetináč, môže stať skutočným umeleckým dielom a pýchou vášho jarného interiéru..

Bežné kvetináče môžu dostať úplne iný vzhľad tým, že ich zabalia do farebného papiera alebo ozdobia stužkami..

Zástancovia odvážnejších myšlienok môžu v tejto téme zhmotniť akúkoľvek svoju fantáziu. Niekedy sa zdá, že dizajnéri môžu na pestovanie kvetín použiť úplne všetko, čo im príde pod ruku: staré lustre, plechovky, čižmy, klobúky a rôzne koše. Hrnce sú umiestnené jednotlivo alebo umiestnené v niekoľkých poschodiach. Môžu zdobiť police alebo steny, dom alebo letnú chatu..

Rastliny v špeciálnych škatuliach vyzerajú dobre na balkónoch a často sa používajú umelé kvety, ktoré teraz vyzerajú veľmi prirodzene a okrem toho nevyblednú na slnku a nestratia svoj vzhľad..

krásna dekorácia v štýle jarnej chodby

Jarná dekorácia

ľahký jarný dekor v dizajne chodby

Kvety v jarnom dekore

Umelecké predmety v kuchyni

Kuchyňa alebo jedáleň môže byť tiež skvelým miestom na rozprestretie vašej jarnej výzdoby. Každý z nás známych kuchynských potrieb sa môže stať úžasným umeleckým predmetom..

Takmer každý má nadrozmerné nádoby na korenie alebo čaj. V krajnom prípade postačia aj obyčajné cínové alebo priehľadné sklenené nádoby. Naplňte ich zeminou, zasaďte rastlinu a odvážne ju dajte na poličku alebo parapet. Skombinujte plechovky rôznych veľkostí a tvarov pre zaujímavé a originálne zloženie.

Ignorované nebudú ani nudné steny v kuchyni. Vytvorenie zaujímavého dekoru na tému jari vlastnými rukami je oveľa jednoduchšie, ako si myslíte. Na obyčajnú svetlú stenu nalepíme papierovú pásku, natrieme ju a keď farba zaschne, pásy odlepíme. V dôsledku toho sme dostali originálny geometrický vzor na jasnom jarnom pozadí..

ľahký jarný dekor v štýle škôlky

Možnosť dekorácie miestnosti s jarným dekorom

jasný jarný dekor v dizajne spálne

Jarná dekorácia

A nakoniec

Vytvorenie jarnej výzdoby vo vašom dome je úlohou, ktorú chce každý, kto to naozaj chce. Kvapka predstavivosti a pár užitočných rád pomôže zútulniť byt, dodať mu jasné farby a dodať všetkým členom domácnosti zvláštnu jarnú náladu..

Video: Dekor jarnej miestnosti

50 fotografií nápadov na výzdobu jarnej miestnosti:

svetlý jarný dekor v interiéri obrázku spálne krásny jarný dekor v prevedení chodbovej fotky jasný jarný dekor v štýle chodbovej fotografie jasný jarný dekor v interiéri detského obrázku krásny jarný dekor v obrázku kuchynského dizajnu svetlý jarný dekor v štýle fotografie z obývačky jasný jarný dekor v dizajne obrázku spálne krásny jarný dekor v interiéri detského obrázku jasný jarný dekor v interiéri fotografie chodby ľahký jarný dekor v štýle kuchynskej fotografie krásny jarný dekor v dizajne obrazu chodby krásny obraz dekorácie spálne v jarnom štýle jasný jarný dekor v interiéri detskej fotografie svetlý jarný dekor v dizajne obrázku do obývačky jasný jarný dekor v dizajne chodbovej fotografie svetlý jarný dekor v interiéri fotografie chodby krásny obrázok dekorácie v štýle jarnej kuchyne jasný jarný dekor v dizajne obrazu chodby krásny jarný dekor v interiéri fotografie chodby svetlý jarný dekor v obývacej izbe krásny jarný dekor v interiéri kuchyne foto ľahký jarný dekor v štýle detskej fotografie svetlý jarný štýl dekorácie spálne jasný jarný dekor v interiéri fotografie z obývačky krásny jarný dekor v dizajne obrázku chodby svetlý jarný dekor v štýle chodbovej fotky krásny jarný dekor na fotografii kuchynského dizajnu svetlý jarný dekor v štýle chodbovej fotky jasný jarný dekor v interiéri obrázku obývačky krásny jarný dekor v dizajne fotky spálne ľahký jarný dekor v štýle obrázku na chodbe svetlý jarný dekor na fotografii kuchynského dizajnu jasný jarný dekor v štýle obrázku na chodbe krásny jarný dekor v dizajne detského obrázku krásny jarný dekor v štýle spálne svetlý jarný dekor v interiéri obrázku obývačky svetlý jarný dekor v dizajne fotografie chodby jasný jarný dekor v interiéri obrazu na chodbe krásny jarný dekor v štýle detského obrázku krásny jarný dekor v dizajne obrázku do obývačky ľahký jarný dekor v štýle spálne krásny jarný dekor v interiéri obrazu chodby svetlý jarný dekor v štýle spálne krásny jarný dekor v interiéri obrazu na chodbe jasný jarný dekor v štýle detského obrázku krásny jarný dekor v dizajne fotky do obývačky svetlý jarný dekor v interiéri kuchynského obrázku svetlý jarný dekor v dizajne fotky spálne krásny jarný dekor v štýle chodbovej fotky krásny jarný dekor v dizajne škôlky Kvety v interiéri

Previous Post
Hur man vackert dekorerar en vägg med fotografier
Next Post
Текстурирана мазилка в интериора на коридори: снимки на най -добрите варианти