15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Idei de design interior dormitor în 2021

Piața modernă oferă multe soluții diferite pentru decorarea unui dormitor, în acest articol vă puteți familiariza cu opțiunile și noutățile actuale ale designului dormitorului în 2021.

Ce stil să alegi pentru un dormitor în 2021?

În abundența diferitelor stiluri și idei, un începător se poate pierde pur și simplu. Toată lumea poate găsi un stil pe placul lor și în funcție de cerințele sale. În acest articol, vom lua în considerare cele mai potrivite și populare soluții de design pentru un dormitor, precum și fotografii cu idei și noutăți în designul dormitorului în 2021..

Dormitor elegant în nuanțe de albastru

Dormitor elegant în nuanțe de albastru

Eclectism

O soluție pentru cei care preferă o abordare non-standard și nu se tem să experimenteze. Un dormitor eclectic va atrage atât inovatorii, cât și colecționarii, deoarece combină armonios atât noutățile moderne, cât și elementele de decor antice. Un dulap luminos, futurist, poate sta unul lângă altul cu o masă restaurată găsită la o piață de vechituri. Astfel de opțiuni diferite și diferite nu pot fi, de asemenea, armonioase..

Principalul lucru într-un astfel de interior este spațiul și funcționalitatea. Prezența tehnologiei moderne va sublinia interiorul

Un dormitor eclectic va atrage atât inovatorii, cât și colecționarii, deoarece combină armonios atât noutățile moderne, cât și elementele de decor antice.

Modern

Principalul lucru într-un astfel de interior este spațiul și funcționalitatea. Noutățile de înaltă tehnologie au un loc într-un astfel de dormitor: un pat cu un mecanism de ridicare inteligent, gadgeturi care reglează temperatura și umiditatea din cameră vor arăta grozav într-un interior plin de forme geometrice simple.

Principalul lucru într-un astfel de interior este spațiul și funcționalitatea. Iar gadgeturile moderne vor accentua stilul

Principalul lucru într-un astfel de interior este spațiul și funcționalitatea. Iar gadgeturile moderne vor accentua stilul

Minimalism

Acest stil nu este nou și toată lumea știe că tolerează neglijența, la fel ca abundența diferitelor elemente decorative. Cel mai important lucru este simplitatea. Aici cu siguranță nu puteți vedea dantele, volane și așa mai departe. Toate echipamentele funcționale sunt ascunse în nișe speciale, suprafețele sunt practic goale, camera „respiră” cu curățenie și spațiu.

Principalul avantaj al acestui stil este simplitatea.

Principalul avantaj al acestui stil este simplitatea.

Loft

Un design în stil loft se va potrivi celor mai îndrăzneți. Finisaje de suprafață aspră – cărămidă, beton, suprafețe netratate. Lumina domolită și o ușoară senzație de neglijență și slăbiciune, care adaugă doar un farmec aparte.

Stil îndrăzneț. Presupune prezența celor mai neașteptate detalii interioare

Stil îndrăzneț. Presupune prezența celor mai neașteptate detalii interioare

scandinav

Stilul scandinav câștigă din ce în ce mai multă popularitate, iar acest lucru este destul de justificat. Tendința creează o atmosferă confortabilă și confortabilă. Culorile deschise prevalează, iar materialele naturale sunt preferate. Într-o astfel de cameră ar trebui să existe multă culoare, acest lucru necesită ferestre mari cu design minimalist și oglinzi cu lungime completă..

Un dormitor în stil scandinav este pur și simplu impregnat de confort și confort

Un dormitor în stil scandinav este pur și simplu impregnat de confort și confort

Cum să alegeți o culoare pentru un design de dormitor în 2021?

Pentru ca camera să nu pară suprasaturată și înfundată cu o abundență de culori, designerii recomandă utilizarea a două sau trei tonuri. Este mai bine să folosiți culorile deschise ca bază a colorării. Această schemă de culori face vizual spațiul mai larg și arată foarte confortabil. În plus, culoarea bej sau albă utilizată în mod tradițional este ușor de combinat cu orice altă culoare. Tonurile luminoase și întunecate pot fi un accent luminos. Dacă predomină tonurile întunecate, există riscul de a obține iluzia unei camere mici și va trebui să vă gândiți corect la iluminare..

Dormitor confortabil, realizat în culori deschise, cu accente întunecate minore

Dormitor confortabil, realizat în culori deschise, cu accente întunecate minore

În ultimele câteva sezoane, albul a fost deosebit de relevant. Se încadrează armonios în orice interior: high-tech, clasic, scandi. O soluție de design pe scară largă este de a completa culoarea cu detalii de lemn, metal, flori proaspete, accente contrastante: acestea pot fi perne decorative, picturi etc..

Este bine să diluați dormitorul alb cu accente luminoase: perne, elemente de decor

Este bine să diluați dormitorul alb cu accente luminoase: perne, elemente de decor

Dacă proprietarii de apartamente preferă soluții luminoase, atunci nuanțele galbene, violete, roz sunt potrivite. Aceste culori revigorează și energizează pentru întreaga zi..

Înainte de a începe să planificați designul, trebuie să studiați fotografiile cu noi produse și idei pentru culoarea umplerii dormitorului.

Dormitor luminos în nuanțe de galben și maro

Dormitor luminos în nuanțe de galben și maro

Ce materiale să folosiți în interiorul dormitorului?

Diferite finisaje și modele sunt potrivite pentru diferite stiluri. Uneori pot fi combinate, ceea ce va arăta frumos și neobișnuit. Luați în considerare două tipuri principale de materiale.

Natural

Materialele naturale arată întotdeauna nobile și scumpe. Piatra va adăuga rafinament, ideal pentru zona șemineului, dacă există una. Lemnul arată mai ales ca acasă. Mobilierul din stejar natural nu este doar frumos, dar va servi și acasă pentru o lungă perioadă de timp..

Dormitorul în stil ecologic arată scump și lovește de frumusețe

Dormitorul în stil ecologic arată scump și lovește de frumusețe

Texturat

Finisajele texturate și texturate sunt foarte la modă. Ea adaugă puțină rugozitate, ceea ce este valabil mai ales pentru stilul de mansardă. În unele interioare, este acceptabilă piatra brută sau absența tencuielii, care vor fi combinate cu tapet texturat, dacă acest lucru este în concordanță cu ideea proiectantului..

Finisajele texturate și texturate sunt foarte la modă. Ea adaugă puțină asprime și farmec

Finisajele texturate și texturate sunt foarte la modă. Ea adaugă puțină asprime și farmec

2021 Idei de mobilier pentru dormitor

1. Cel mai important element dintr-un interior al dormitorului este patul. Prin urmare, este extrem de important să alegeți o opțiune bună, care să fie atât elegantă, cât și confortabilă. Experții recomandă să acorde preferință modelelor cu o tăblie mare, cu ajutorul acestuia patul va deveni nu numai un element luminos de decor, ci și un loc convenabil pentru citirea sau vizionarea de filme. Dacă stilul camerei permite, puteți lua în considerare opțiuni pentru pat de decor suplimentar sub formă de modele din fier forjat, inserții, baldachin și altele.

Cea mai importantă piesă a interiorului unui dormitor este patul. Prin urmare, este extrem de important să alegeți o opțiune bună, care să fie atât elegantă, cât și confortabilă.

Cea mai importantă piesă a interiorului unui dormitor este patul. Prin urmare, este extrem de important să alegeți o opțiune bună, care să fie atât elegantă, cât și confortabilă..

2. Locul de muncă este adesea amplasat în dormitor. O masă mică este ideală pentru aceasta, unde puteți adăuga confortul aranjând fotografii, lumânări și alte elemente decorative, precum și un fotoliu și un scaun de lucru. În apropiere, puteți plasa o unitate de rafturi pentru biblioteca dvs. de acasă. Pentru un spațiu mic, este mai bine să alegeți o versiune deschisă, fără uși..

Locul de muncă este adesea amplasat în dormitor. O masă mică este ideală pentru aceasta, unde puteți adăuga confortul aranjând fotografii, lumânări și alte elemente decorative, precum și un fotoliu și un scaun de lucru.

Locul de muncă este adesea amplasat în dormitor. Pentru aceasta este ideală o masă mică, la care puteți adăuga confortul aranjând fotografii și alte elemente de decor, precum și un fotoliu sau un scaun de lucru..

Lumina interioară a dormitorului 2021

Pentru a vă gândi corect la iluminare, trebuie să înțelegeți ce rol va juca: poate aveți nevoie de o lumină slabă pentru relaxare sau poate aveți nevoie de surse de lumină puternică pentru un loc de muncă în dormitor.

Un dormitor confortabil și luminos va încânta și va calma întotdeauna

Un dormitor confortabil și luminos va încânta și va calma întotdeauna

1. Lumina ar trebui să ajute la menținerea ritmului natural al vieții. Seara, lumina alfabetizată vă poate face să vă simțiți somnolent. Pentru a vă pregăti pentru culcare, utilizați becuri calde cu o temperatură a culorii de 2700-2800 K. Becurile cu incandescență vor oferi, de asemenea, lumină caldă potrivită pentru relaxare. Pentru cei care preferă surse de lumină moderne și luminoase, sunt potrivite lămpile fluorescente sau cu LED-uri..

LED-urile se vor potrivi perfect în interiorul oricărui dormitor

LED-urile se vor potrivi perfect în interiorul oricărui dormitor

2. Scenariile de iluminare pot varia. Pentru a face acest lucru, trebuie să luați în considerare capacitatea de a schimba gradul de luminozitate al luminii din cameră..

Scenariile de iluminare variază. Pentru a face acest lucru, este necesar să se ia în considerare posibilitatea de a schimba gradul de luminozitate al luminii din cameră.

Scenariile de iluminare variază. Pentru a face acest lucru, trebuie să luați în considerare capacitatea de a schimba gradul de luminozitate al luminii din cameră..

3. Iluminatul nocturn, care vă va ajuta să navigați în spațiu noaptea, nu ar trebui să interfereze cu somnul. Prin urmare, lămpile trebuie să aibă o putere minimă.

Iluminatul nocturn, care vă va ajuta să navigați în spațiu noaptea, nu ar trebui să interfereze cu somnul. Prin urmare, lămpile trebuie să aibă o putere minimă.

Iluminatul nocturn, care vă va ajuta să navigați în spațiu noaptea, nu ar trebui să interfereze cu somnul. Prin urmare, lămpile ar trebui să aibă o putere minimă.

4. Aplica de pat. Ideal pentru citit la culcare. Este necesar să instalați o astfel de lampă la nivelul ochilor unei persoane în partea laterală a patului..

Aplica de pat. Ideal pentru citit la culcare. Este necesar să instalați o astfel de lampă la nivelul ochilor unei persoane în partea laterală a patului.

Aplica de pat. Ideal pentru lectură la culcare. Este necesar să instalați o astfel de lampă la nivelul ochilor unei persoane în partea laterală a patului..

5. Economisiți timp la ambalare cu lumina dulapului. Sursele de lumină punctuale vor funcționa.

Economisiți timp la ambalare cu lumina dulapului. Sursele de lumină punctuale vor funcționa.

Economisiți timp la ambalare cu lumina dulapului. Sursele de lumină punctuale vor funcționa.

Important!

Dacă există o zonă în cameră în care amanta ei va direcționa un marafet, atunci lumina naturală este pur și simplu necesară acolo. Becurile cu halogen sunt ideale.

Accesorii de design dormitor în 2021?

Chiar și stilul cel mai minimalist implică prezența unor accente luminoase la modă. Acestea pot fi diverse elemente de decor și mobilier..

Covoare suplimentare

Această opțiune va adăuga căldura și confortul casei în cameră. Covoarele pot avea o culoare strălucitoare care contrastează cu culoarea principală a dormitorului sau pot avea o nuanță similară. Un produs cu o grămadă mare va arăta mai confortabil, dar așa ceva va aduce unele inconveniente curățării. În mod ideal, textura grămezii va fi în armonie cu alte textile din zona de dormit, creând un singur ansamblu stilistic..

Un covor cu pui de somn pentru a completa decorul dormitorului tău

Un covor cu pui de somn pentru a completa decorul dormitorului tău

Perdele cu lungimea podelei

Perdelele cu lungimea podelei nu numai că pot deveni un decor frumos al ferestrelor, ci și cresc vizual înălțimea camerei. Pentru aceasta, este necesar ca materialul cortinei să nu se termine la marginea cu podeaua, ci să stea pe ea. Astfel de perdele ar trebui să fie minimaliste în decor, modele și imprimeuri..

Perdelele cu lungimea podelei nu numai că pot deveni un decor frumos al ferestrelor, ci și cresc vizual înălțimea camerei.

Perdelele cu lungimea podelei nu numai că pot deveni un decor frumos al ferestrelor, ci și cresc vizual înălțimea camerei.

Cufere vintage

Puteți risca și adăuga un element de decor complet neobișnuit – un lucru de epocă. Pentru a-l face nu numai frumos, ci și funcțional, trebuie să alegeți o opțiune care poate fi utilizată în scopuri practice. De exemplu, un piept. Va deveni un accent luminos în design, nu va trece neobservat și va adăuga dispoziție și, în același timp, poate fi folosit pentru a stoca lucruri..

Pieptul vintage va deveni un accent luminos în design, nu va trece neobservat și va adăuga dispoziție și, în același timp, poate fi folosit și pentru depozitare.

Pieptul vintage va deveni un accent luminos în design, nu va trece neobservat și va adăuga dispoziție și, în același timp, poate fi folosit pentru depozitare.

Interior dormitor 2021: idei și fotografii

Există o mulțime de opțiuni de proiectare a dormitorului. Tendințele din 2021 oferă libertate deplină în alegerea stilurilor și materialelor, astfel încât toată lumea va găsi ceva pe placul lor. Pentru a vă familiariza cu ideile originale de design din acest sezon, puteți studia selecția pe tema „Design dormitor 2021 fotografii noi”.

Previous Post
Mosaik i det inre av moderna rum
Next Post
עיצוב דירת שני חדרים: ייעול שטח באמצעות ייעוד ושיפוץ