15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Decorarea sălii de nuntă DIY: idei foto

Decorul pitoresc și special al sălii de nuntă cu propriile mâini este o parte indivizibilă în organizarea atmosferei sărbătorii. Subliniați și exprimați pe deplin tema sărbătorii nunții folosind tehnici tradiționale.

1

În același timp, fără a utiliza serviciile profesioniștilor, a căror muncă merită multe investiții. Cum să faci o sărbătoare pentru o familie tânără excepțională și să plasezi cu precizie toate accentele. Este foarte posibil să o faci singur..

Recomandări generale

  • Alegerea stilului de decorare. Decorarea sălii pentru nuntă trebuie făcută într-un singur concept și să servească drept fundal integral pentru decorarea miresei. În caz contrar, compozițiile prost concepute vor crea pete și camera va semăna mai degrabă cu un loc de joacă pentru un matineu pentru copii.decorarea unei săli mici cu bile
  • Alegerea tonului. Decorarea sălii necesită definirea tonurilor de bază, completate de culori care sunt în armonie cu acestea. Eleganța are nevoie de moderație și concizie. Elementele luminoase care însuflețesc decorul elegant al sălii pot fi aranjate folosind buchete de flori sau baloane colorate.
  • Alegerea culorilor. Care este decorul sălii fără utilizarea florilor proaspete. Florile ofilite nu trebuie folosite, ele vor strica doar frumusețea și impresia generală. Cele mai potrivite pentru aceste scopuri, de exemplu, trandafir, crizantemă sau garoafe, deoarece aceste soiuri își păstrează prospețimea mult timp..inimile cu baloane vor fi un mare plus
  • Alegerea țesăturii. Decorarea unei săli de nuntă cu propriile mâini implică și utilizarea textilelor. Nu merită să economisiți acest lucru – mesele și scaunele elegante vor crea un farmec și o rafinament deosebit.

2

Alegerea unui stil

  • Decorarea unei săli de nuntă ar trebui să înceapă cu alegerea unui stil – acest lucru îi va permite să arate ca un singur spațiu întreg, inspirând viață în el.
  • Majoritatea cuplurilor tinere preferă clasicele, această tendință salută o cantitate imensă de textile scumpe, țesături, articole decorative, modele florale înalte.combinația de culori ar trebui să fie armonioasă

Culorile dominante ale acestui stil sunt bej, lăptos, argintiu și auriu. Elementele luminoase nu sunt interzise, ​​dimpotrivă, vor înzestra spațiul cu energie..

  • Decorarea unei săli de nuntă cu propriile mâini în stil vintage. Culorile dominante sunt culorile pastelate, încântătoare de tandrețe. Utilizarea țesăturilor este, de asemenea, relevantă, doar că în acest caz vorbim despre ajurat, dantelă, mătase ușoară.

Utilizarea aurului este inacceptabilă, punctul culminant al acestui stil este perlele. Utilizarea decorului greu și bogat este, de asemenea, exclusă, aici accentul fiind pus exclusiv pe eleganță.

bile roșii și albe

  • Decorarea sălii în stilul ecologic acum la modă cu propriile mâini poate fi realizată folosind natura: flori sălbatice, tonuri naturale. Toate acestea combinate creează o atmosferă blândă și romantică..

3

Pașii principali

În mod convențional, procesul de decorare este împărțit în următoarele etape:

  • Planul general. Elaborarea unui plan este obligatorie, deoarece rezultatul final va depinde de acesta..
  • Indiferent dacă masa pentru tineri va avea un design special sau dacă întregul spațiu al sălii va fi decorat într-un stil general, cum și unde, vor fi amplasate fotografii sau afișe, dacă este nevoie de iluminat suplimentar, ghirlande, o masă pentru cadouri, si asa mai departe. Este mai bine să ne gândim la toate aceste subtilități în avans..nu sunt niciodată suficiente mingi
  • Alegerea culorilor pentru decor și buchete de flori.
  • Decorare scaune, mese. Arcurile, trenurile, pelerinele vor crea o dispoziție festivă.
  • Decorare cu aranjamente florale, baloane, ghirlande și alte atribute de nuntă.
  • Etapa finală este aranjarea buchetelor de flori pe mese pentru oaspeți, accesorii de nuntă decorative și cărți de banchet.

4

Pentru a termina totul, este oferit un material video pe tema: cum să decorați o sală pentru o nuntă cu propriile mâini.

Idei originale pentru decorarea sălii

O opțiune interesantă pentru decorul sălii – decor în funcție de anotimpuri.

  • În toamnă, sala poate fi decorată cu frunze colorate combinate cu ciorchini de serbal. Decorați scaunele și mesele cu textile în carouri.
  • Primăvara și vara folosind diferite flori naturale.
  • Iarna – cu crenguțe acoperite cu zăpadă, mărgele și panglici.bilele în formă de inimi pot fi decorate cu inscripții

Petale de trandafir

Această decorație este realizată simplu:

  • petalele de trandafir sunt înșirate pe un fir transparent;
  • firele rezultate sunt atașate la tavan;

Fluxul de aer îi va influența în mod fantastic, creând o dispoziție festivă. Vezi fotografia de mai jos.

Afise de nuntă

bile roșii și albe

Diverse postere cu tematică de nuntă nu au fost considerate cu mult timp în urmă un atribut esențial. Le puteți folosi acum. Dar ar trebui să fie mari, cu un minim de cuvinte, în plus, literele ar trebui să fie mari și colorate. Nu ar trebui să te lași prea mult cu ei. Așa se vor încadra armonios în imaginea decorului de nuntă al sălii de nuntă. Afișele pot fi cumpărate gata făcute sau realizate manual. Fotografia prezintă idei de poster pentru o nuntă

Ghirlande cu becuri

inimile din bile mici

Ghirlandele festive de Anul Nou și becurile pot fi folosite pentru decorarea sălii. Plasați-le în locuri mai semnificative ale sărbătorii, faceți un fel de perdea din ele pe ringul de dans. O astfel de decorare va adăuga originalitate sălii de nuntă..

Fotografie folosind ghirlande de Crăciun în decor

Decor de perete pentru sală de banchet

în decorul nunții nu ar trebui să existe multe flori

La decorarea sălii de banchet, se acordă multă atenție peretelui în fața căruia se află noii căsătoriți. Ar trebui să fie cea mai frumoasă și mai specială. Peretele poate fi decorat cu draperii, simboluri de nuntă sub formă de inimi, porumbei ca simbol al unei vieți fericite de familie. Puteți, ca opțiune, să o decorați cu o ghirlandă de hârtie lucrată manual. Puteți atașa un afiș sau un prosop imens cu ornamente sau broderii. Există multe fantezii – principalul lucru este că acest perete este luminos și atractiv, dar în același timp, completează armonios decorul întregului spațiu..

5

Ghirlande de casă

Ghirlandele DIY pot fi folosite pentru decorarea pereților, a tavanului sau a deschiderii unei ferestre. Pot fi realizate din aproape orice material: panglici și arcuri, benzi de țesături sau margele. Ghirlandele de casă din folie, țesăturile lucioase arată frumos. Arată deosebit de impresionant la intrarea în sala de banchet. În fotografia de mai jos puteți vedea cum să le faceți singuri.

inițialele numelor noilor căsătoriți se vor încadra frumos în fundal

Baloane cu aer

Aproape nici o nuntă nu este completă fără baloane. Varietatea culorilor și formelor lor este izbitoare ca număr. Cu o combinație abilă și o combinație a acestora, puteți construi arce, lebede și chiar coloane. Culorile dominante ale nunții sunt albul și rozul. Puteți aranja orice cu ei. De exemplu, baloanele cu gel arată bine pe tavan, mai ales cu șiruri colorate atârnate în jos. Un astfel de design îi va încânta nu numai pe cei proaspăt căsătoriți, ci oaspeții invitați vor aprecia strălucirea acestei decorațiuni..

roșu și alb este sfat da iubire

Puteți crea o inimă mare din bile strălucitoare, cum să faceți acest lucru, mai jos este un tutorial video.

Flori naturale

Florile sunt considerate clasice ale nunții; acestea ar trebui să fie prezente atât în ​​fața tinerilor, cât și la mesele festive ale oaspeților invitați. Florile pot fi folosite pentru a face buchete și compoziții. Crinii, trandafirii și alte soiuri pot fi așezate în vaze cretate. Puteți tăia petalele de pe ele, le puteți pune în vase plate cu apă și așezați lumânări plutitoare deasupra lor. Florile trebuie cumpărate în avans și așezate pe mese în vaze înainte de începerea sărbătorii..

Decorăm scaune și mese

6

Proiectarea unei săli de banchet pentru o nuntă implică, de asemenea, o abordare specială, o atitudine reverentă față de mese:

  • Este mai bine să alegeți fețe de masă în crem, lăptos sau auriu. Aceste culori sunt perfect combinate cu aproape orice serviciu de masă, arată armonios cu orice decor al sălii de banchet. Experimentați cu alte culori cu extremă prudență. Este mai bine dacă un specialist vă ajută cu sfaturi și consultări. Elementele decorative sunt atașate la fețele de masă cu draperie: arcuri, panglici, dantelă și așa mai departe..ghirlanda și inelele din fundal se vor potrivi perfect
  • Decorul sălii pentru nuntă include și șervețele de pânză frumos așezate pe mese. Animalele făcute din șervețele, de exemplu, lebede sau inimi, arată spectaculos.ghirlanda dă puțină magie
  • Cărți poștale pentru masa festivă. Numele oaspeților sunt scrise pe ele, apoi sunt atașate la spătarele scaunelor, pe ochelari sau pur și simplu așezate într-o formă decorativă.arcurile cu baloane arată foarte frumos
  • Flori naturale. Fără acest atribut, decorul sălii nu va arăta complet. Sunt așezate pe fiecare masă festivă la fiecare 1,5-2 metri. Buchetul de pe masa noilor căsătoriți necesită o atenție specială, ar trebui să fie în mod avantajos diferit de restul buchetelor. De asemenea, puteți folosi un aranjament floral șic în loc de buchet..puteți adăuga o fotografie cu flori proaspete pe fundal
  • Huse sunt puse pe scaune – acest lucru este important mai ales dacă mobilierul din hol este vechi sau zgâriat. Țesătura este aleasă în armonie cu șervețelele și fețele de masă. Iar arcurile cu panglici și flori legate pe spate le fac mai solemne..

7

Tabelul pentru tortul de nuntă trebuie evidențiat separat. Dimensiunile sale sunt întotdeauna mari, prin urmare, printre alte delicii, nu se potrivește pe masa nunții. Îl puteți decora într-un mod original, scufundându-l într-un cadru de flori cu o ghirlandă multicoloră cu bile. Masa în sine poate fi decorată cu o „fustă” din țesătură care curge ușor.

mingea în minge este un alt cip

Cum să aranjați o sală de nunți ieftin cu propriile mâini

combinație de bile cu fluturi și flori de hârtie

Cel mai simplu și mai ieftin mod de a decora o sală de banchet la un buget este să o decorați cu baloane. Mai mult, varietatea de culori, forme vă permite să construiți compoziții întregi din ele. Sau ca elemente separate plasate la intrare, tavan, ferestre. Un arc de aer sau o inimă uriașă poate necesita mai mult timp și efort, dar rezultatul va fi uimitor. În plus față de bile, puteți folosi flori proaspete, ghirlande de casă, panglici, arcuri, țesături și alte materiale la îndemână ca decor.

Decorare DIY pentru sală de nunți: 40 de fotografii

Previous Post
3D -paneler i interiören: foto, installation, fördelar och nackdelar
Next Post
ديكور صندوق مجوهرات DIY: اختيار المعدات والمواد