15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Caracteristici de proiectare și alegerea materialelor. Ce altceva să mai ai în vedere atunci când alegi un design de verandă?

șir (0) "" șir (0) ""

Când echipați o casă privată, trebuie să aveți grijă nu numai de ceea ce este în interior, ci și de exterior. Înainte de a intra în el, trebuie să treci prin verandă. Un astfel de site este furnizat în orice clădire. Designul pridvorului unei case private subliniază frumusețea și integritatea casei. Tendințele modei fac posibilă realizarea celor mai interesante și originale idei de design, ținând cont de preferințele gustative ale proprietarilor. Drept urmare, se va obține o intrare frumoasă, practică și funcțională în locuință..

design pridvor frontal

Pridvorul este o parte integrantă a fațadei unei case private.

Un astfel de site este o parte integrantă a unei case private. Aspectul general al fațadei clădirii depinde de modul în care este decorată. Pentru a-l face atractiv, este necesar să echipați armonios și frumos toate părțile sale. Pentru aceasta, se utilizează diferite materiale – beton, lemn, cărămidă. Acestea vă permit să aduceți la viață diferite opțiuni de design..

pridvor din lemn realizat din scânduri

Pridvor elegant al casei, realizat într-un stil minimalist.

Această parte a casei este prezentată sub forma unei extensii, care se află în fața intrării. Designul său poate varia așa cum se arată în fotografie. Dacă este necesar, este echipat cu o scară mică, formată din trepte. În acest caz, veți avea nevoie de o vizieră care să o protejeze de intemperii și să arate durata de viață a structurii. Partea finală a treptelor este o platformă care se învecinează cu ușa din față a casei..

design pridvor din lemn

Pridvor elegant, original – semnul distinctiv al casei tale.

Un alt element important îl reprezintă balustradele. Acestea sunt prevăzute în structuri cu o înălțime de până la doi metri. Gardul servește ca o funcție practică. Pe o verandă joasă, acționează ca un element decorativ, așa cum se arată în fotografie.

pridvorul unei case din cărămidă

În casele moderne, veranda poate funcționa ca o zonă de relaxare..

Proiectarea exteriorului clădirii și a pridvorului: cum sunt interconectate?

Realizarea unui pridvor este un proces interesant, în timpul căruia este necesar să se ia în considerare nu numai gustul proprietarilor, ci și caracteristicile structurale. Intrarea poate avea un design și aspect diferit. Ideea de design depinde direct de stilul de amenajare a casei. Ele trebuie combinate armonios pentru a face clădirea atractivă și originală..

pridvor din beton al unei case private

Pridvorul ar trebui să completeze armonios caracteristicile arhitecturale ale clădirii.

Un stil modern este potrivit pentru amenajarea site-ului. Aceasta implică utilizarea produselor din plastic, sticlă și metal cromat. Astfel de materiale conferă verandei un aspect modern și original. Stilul clasic se bazează pe utilizarea plăcilor decorative. Îl puteți completa cu forjare.

decor pridvor casă

În Europa, de regulă, dacă există un pridvor în casă, atunci este scăzut și îngrijit.

Dacă casa este făcută în stil rustic, atunci o scară din lemn sculptat va funcționa bine. Arată frumos și interesant în fața clădirii. Dacă arborele este tratat cu ulei transparent, structura naturală a materialului va fi păstrată.. 

design pridvor din lemn

O scară în alb se potrivește mai bine unei case, cu un design în stil Provence..

Opțiuni de amenajare interesante

Proiectarea pridvorului unei case private vă permite să utilizați cele mai originale soluții de proiectare. Mai multe materiale sunt perfect combinate simultan: lemn și piatră. În plus, pot fi instalate felinare moderne. Vor face fațada neobișnuit de frumoasă, îi vor sublinia naturalețea, așa cum se arată în fotografie.

felinare pe veranda casei

Dimensiunea și forma verandei către casă, de regulă, sunt dictate de caracteristicile arhitecturale și de dimensiunea clădirii în sine..

Scara stradală din beton arată original. Are un aspect grațios și auster. Accentul principal nu este pus pe balustrade sau alte delicii care sunt folosite pentru decorare, ci pe arhitectură. Acesta din urmă presupune prezența unor grade de formă neobișnuită.

pridvor și scări din beton

Mai des puteți vedea pridvorul, repetând elementele de decor și paleta de culori, întreaga structură a unei case private.

Puteți face decorarea pridvorului, atât independent, cât și să cereți ajutor specialiștilor. Acesta din urmă va face treaba rapid și eficient. Drept urmare, va fi obținut un site frumos și de încredere, care va dura mulți ani..

design pridvor

Utilizarea materialelor naturale este mai populară ca niciodată, mai ales în construcția și decorarea caselor de țară.

Ce stil să alegi?

Arhitectura clădirii și a pridvorului ar trebui să fie în armonie. Acest lucru trebuie reținut atunci când alegeți materialul pentru proiectarea extensiei. Pașii de beton sunt nepotrivi lângă o casă din lemn. Este puțin probabil ca balustradele din fier forjat să se potrivească unei structuri în stil clasic.

pridvor din lemn spre casă

Dacă zona site-ului din fața ușii de intrare permite, atunci puteți organiza o terasă deschisă în fața intrării principale.

Cum să decorați o verandă? Această întrebare apare de la mulți proprietari de case private. Și acest lucru nu este surprinzător. Vor să aibă cazare frumoasă și confortabilă în interior și în exterior. Diferite stiluri vă vor ajuta să decorați intrarea. Fiecare are propriile sale argumente pro și contra..

pridvor în culori deschise

Metoda de finisare practică și fiabilă va dura mulți ani și va arăta ca ziua în care a fost construită.

Versiunea clasică a amenajării implică o verandă frontală și balustrade cizelate. Balustradele rotunde sunt folosite ca decor. Numărul acestora din urmă ar trebui să fie moderat. Acest lucru va sublinia consistența și rigoarea stilului..

design clasic de verandă

Este imperativ să faci un pridvor într-o casă de țară la nivelul etajului întâi al locuinței.

O puteți aranja în tradiția rusă. Această idee de design este perfectă pentru o structură din lemn. Pentru decorare se folosesc elemente sculptate cu modele ornate. Puteți completa interiorul cu ghivece cu flori proaspete, așa cum se arată în fotografie. O astfel de compoziție va da fațadei un aspect rafinat..

design pridvor în stil rusesc

Balustrada pridvorului este una dintre condițiile importante pentru funcționalitatea prelungirii..

Dacă utilizați o piatră naturală decorată, atunci o astfel de decorare va semăna cu o cetate. Construcția masivă este completată de lămpi asemănătoare torței și mobilier din fier forjat. Florile care decorează intrarea din față vor ajuta la obținerea unui contrast colorat. Trandafirii, azaleele și petuniile sunt perfecte. Vor umple interiorul cu tandrețe, grație și o aromă plăcută..

pridvor din fier forjat

Balustradele pot îndeplini atât funcții decorative, cât și funcții aplicate.

Recent, atunci când decorează pridvorul unei case, aleg adesea direcția europeană. Se caracterizează prin forme regulate și linii reținute în interior. Structura în sine este joasă și îngrijită, treptele sunt realizate din piatră și țiglă. Elementele decorative sunt figurile animalelor, ghivece cu flori proaspete.

amenajare pridvor cu verandă

Pridvor mic din beton al casei, decorat cu ghivece.

Separat, merită subliniat stilul francez al designului pridvorului unei case private. Principala sa caracteristică este că ușa de intrare este din sticlă și este încadrată cu o rețea, care are un aspect ajurat. Puteți decora o astfel de fațadă cu mobilier din răchită și flori suspendate de vizor..

design pridvor francez

Pridvor pentru o casă din lemn cu un design original.

Caracteristicile extensiei

Intrarea unei case de țară este de diferite tipuri.

Vedere la pridvor Particularități
Deschis Aceasta este cea mai populară opțiune de design a pridvorului. Este echipat cu baldachin și balustrade. Decorațiunile care sunt folosite pentru decor sunt îndepărtate pentru iarnă..
Închis Este prezentat sub forma unei structuri cu pereți transparenți, care sunt din sticlă, policarbonat sau decorate cu o plasă de țânțari. Pe un astfel de pridvor, vă puteți relaxa în orice perioadă a anului, puteți stoca lucruri, puteți folosi ca hol
Articulat Seamănă cu un balcon în aparență. Există în principal în case private, unde este prevăzut un subsol
Terasă Un astfel de pridvor are o suprafață destul de mare. Va fi un loc minunat de ședere

pridvorul casei

Deoarece pridvorul trebuie să fie în armonie cu stilul clădirii principale, designul pridvorului va depinde de aceasta..

În ceea ce privește forma, se disting două: rotunde și dreptunghiulare. Este necesar să o alegeți pe baza arhitecturii unei case private. Cel mai popular material folosit pentru decor este betonul. Dispune de servicii fiabile și durabile. Dacă este necesar, poate fi vopsit, finisat cu alt material: gresie, lemn.

Pridvor din lemn – frumos și ecologic

Cea mai comună opțiune pentru amenajarea pridvorului unei case de țară este utilizarea pardoselilor din lemn. Acestea sunt atașate la o bază pregătită anterior din beton, cărămidă sau metal. Nu toate speciile de arbori sunt potrivite pentru decorare. Cea mai bună opțiune este pinul. Este convenabil și ieftin să lucrați cu..

O astfel de intrare în casă necesită o manipulare adecvată..

Acesta constă în sigilarea, lăcuirea și vopsirea acoperirii. Acest lucru va permite extensiei să-și mențină aspectul impecabil timp de mulți ani..

Pridvor din beton – fiabil și original

Datorită costului redus și a versatilității sale, betonul este utilizat pe scară largă în construcții. Destul de des este utilizat la fabricarea unui pridvor. Acest design este monolitic, deci nu se slăbește în timpul funcționării. Dacă este necesar, puteți tăia cu alt material, dați orice formă. Timpul de implementare a unui astfel de proiect este scurt.

pridvor din beton

Plăcile ceramice sunt utilizate în principal pentru decorarea unui pridvor din beton..

În unele cazuri, piatră sau vopsea. Opțiunile moderne de design sugerează lăsarea suprafeței de beton fără finisare. Acest lucru vă permite să subliniați culoarea și textura clădirii, amestecându-vă armonios cu mediul..

Pridvor din cărămidă

Costul unui astfel de design este puțin mai mare decât altele. În ciuda acestui fapt, este destul de solicitat. Un astfel de pridvor este atractiv și fiabil. Nu necesită îngrijire specială.

pridvor din cărămidă

Pridvor al unei case moderne din cărămidă.

Instalarea necesită mult timp și efort. Din moment ce trebuie mai întâi să echipezi baza. Este realizat din beton sau cărămidă. După aceea, se efectuează finisarea decorativă a intrării, așa cum se arată în fotografie..

Piatra în decor

Utilizarea pietrei naturale este un clasic. Acest material nu este doar durabil și fiabil, ci vă permite să obțineți o platformă frumoasă. La aranjare, se folosesc diferite tipuri de piatră. Unele sunt destinate creării bazei, altele pentru finisarea lucrărilor, așa cum se arată în fotografie.

pridvor din piatră

Piatra este rezistentă la condițiile meteorologice nefavorabile.

După instalare, nu va mai avea nevoie de întreținere în curând.

O vizoră originală și frumoasă

Când echipați un pridvor, va trebui să acordați atenție tuturor părților sale. Acest lucru va oferi un design coerent și atractiv. Baldachinul din policarbonat arată original. Puteți adăuga bucle falsificate. Astfel, aspectul său va fi mai puțin strict, va dobândi atractivitate..

pridvor de piatră cu copertină

Forjarea este adecvată atunci când decorați balustradele. Poate fi abstract sau sub formă de tulpini, ramuri de copaci.

Forjarea este excelentă chiar și pentru copertinele simple realizate din siding. Ca decor suplimentar pentru un astfel de pridvor, puteți folosi felinare moderne sau ghivece de flori. Sunt atârnate cu cârlige..

pridvor cu balustradă din fier forjat

Pridvorul este un element important al unei case de țară.

Aspectul general al clădirii depinde de calitatea designului. Prin urmare, abordează soluția problemei cât mai responsabil posibil. Ideile moderne de design vor fi un asistent excelent în acest proces. Vă vor permite să obțineți o verandă frumoasă, elegantă și originală.

pridvor casă la țară

Nu vă fie teamă să experimentați, întruchipați cele mai incredibile idei de design.

Opinia expertului Alina Kvileva.

VIDEO: Proiectarea pridvorului unei case private.

Opțiuni de proiectare a pridvorului – 50 de idei de fotografii:

fotografie pridvor casă decor casa pridvor decorare idei foto idei de amenajare a pridvorului casei placarea pridvorului decorarea pridvorului din beton faianta pridvorului verandă deschisă cu gresie pridvor cu ornamente de piatră pridvor metalic pridvor din piatră pridvor design modern pridvor într-o casă modernă pridvor în stilul minimalismului amenajare decor pridvor acasă amenajare amenajare pridvor acasă decor pridvor casă decor pridvor casă pridvor neobișnuit din beton pridvor de beton articulat pridvor cu copertină pridvor cu podea din lemn pridvor metalic pridvor metalic pridvor mic de cărămidă policarbonat pridvor pridvor din lemn pridvor din lemn țiglă de verandă pridvor din cărămidă piatră de pridvor și plăci pridvor din piatră pridvor casă privată pridvor cu acoperiș pridvor casă privată pridvor din beton fotografie pridvor pridvor casă la țară idei pridvor casă la țară pridvor cu plăci de clincher pridvorul unei case de țară fotografie pridvor frumos din lemn amenajare pridvor casă de țară pridvor din fier forjat amenajare pridvor casă de țară pridvor din cărămidă cu balustrade pridvor casă la țară pridvor din cărămidă cu beton pridvor din cărămidă pridvor din lemn cu baldachin

Previous Post
Vad ska vara utformningen av en vattenpipa
Next Post
نمط خمر في التصميم الداخلي
Immediate Momentum