15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Design baie 2021: culori, alegeri sanitare

Toată lumea își începe dimineața cu o excursie la baie. Prin urmare, camera în cauză ar trebui să fie confortabilă, funcțională și modernă. Piața materialelor de construcție și finisare vă permite să creați un design la modă pentru baie în orice stil. În 2021, tendința este soluțiile de culoare strălucitoare și îndrăznețe, care se potrivesc bine cu instalațiile creative..

opțiune pentru un design frumos de baie 2020

Designul băii în culoarea ciocolată va evoca doar emoții pozitive

idee de stil luminos pentru baie 2020

Combinația de alb și negru va arăta foarte frumos în interiorul băii.

idee pentru un interior neobișnuit de baie 2020

Imitația lemnului în interiorul băii arată foarte frumos

Direcții de design la modă

Înainte de a continua cu renovarea băii, merită în primul rând să studiați cele mai noi tendințe în interiorul la modă. În 2021, designerii au dezvoltat multe idei îndrăznețe și ingenioase.

Profesioniștii în design interior identifică patru factori principali care trebuie luați în considerare la decorarea unei băi:

  • protecţie;
  • energie;
  • îmbogăţire;
  • reîncărcați din natură.

Mediul general după renovare trebuie să fie neapărat confortabil și confortabil, să încarce rezidenții casei cu energie pozitivă și să ofere un sentiment de securitate.

opțiune modernă de proiectare baie 2020

Plăcile mozaice sunt perfecte pentru decorarea pereților din baie

opțiune modernă stil baie 2020

Puteți pune o imagine în baie, va transforma ușor interiorul

În același timp, designerii recomandă să nu vă fie frică de experimentele de decorare, materiale contrastante și idei îndrăznețe în alegerea unui stil. Și nu contează dacă este selectat un mozaic mic, o țiglă mare, o imitație a unei pietre sau un material natural. Prezența nuanțelor naturale și a motivelor ecologice rămâne la modă..

La proiectarea unei băi în 2021, ar trebui acordată mai multă atenție iluminării spațiului. Cu cât sunt instalate mai multe surse de lumină corecte, cu atât va fi mai eficient mediul în ansamblu. Puteți folosi spoturi unice sau modele moderne mai complexe pentru decorare. Amplasarea corectă a oglinzilor sau a inserțiilor reflectorizante va contribui la îmbunătățirea iluminării..

ideea unui interior luminos pentru baie 2020

Iluminarea suplimentară din baie va crea o atmosferă specială

idee pentru un stil neobișnuit de baie 2020

Culoarea cremă din interiorul băii arată foarte frumoasă.

opțiune pentru un interior neobișnuit de baie 2020

Design baie în alb cu decorațiuni de perete din gresie porțelanată

Selectarea culorii

Desigur, nu veți putea crește sau micșora drastic spațiul atunci când proiectați o baie cu ajutorul oricărui stil. Dar cu alegerea corectă a combinațiilor de culori, a materialelor, a obiectelor de interior, chiar și cea mai mică baie poate fi făcută elegantă și funcțională, mărind vizual zona.

Designerii recomandă alegerea nuanțelor pastelate deschise pentru suprafețele de perete, podea și tavan, pentru a crește spațiul. În 2021, utilizarea combinațiilor de alb cu cafea, verde, nisip și stacojiu este din nou la modă. Și ca accente, ar trebui să adăugați culori contrastante mai saturate. Elementele de dale, rame de oglinzi, covoare, rafturi sau suporturi pot fi luminoase..

idee de design luminos pentru baie 2020

Designul băii în culoare ciocolată cu imitație de lemn arată foarte frumos

idee frumoasă stil baie 2020

Pereții din baie sunt finisați cu plăci de gresie porțelanată cu imitație de piatră

Principala regulă atunci când alegeți: umbra tavanului și a podelei nu trebuie să coincidă în niciun caz. Va exista senzația unui spațiu închis, care amintește de o sală de operații, mai ales dacă tonul selectat este alb sau gri.

Atunci când alegeți mobilierul în sine, trebuie avut în vedere faptul că o baie întunecată, o chiuvetă într-o culoare închisă sunt potrivite exclusiv pentru spații mari. Și pentru spațiile de dimensiuni mici (mai puțin de 8 mp), ar trebui să selectați mobilier pentru interior în culori deschise.

opțiune modernă pentru baie 2020

Design mare pentru baie în culoarea ciocolată

opțiune pentru un stil de baie frumos 2020

Gresia porțelanată cu imitație de rugină arată foarte frumoasă și neobișnuită

ideea unui interior neobișnuit pentru baie 2020

Decorarea pereților în baie este realizată din plăci ceramice

Cele mai frecvente tendințe în designul modern al băilor la modă în 2021 sunt prezentate în tabel:

Nume

Descriere

Culori primare

Clasic

Nuanțele deschise sunt ideale pentru designul băilor și se amestecă organic cu orice culoare. Spațiul va crește vizual. În viitor, doar o schimbare de decor este suficientă pentru ca designul să rămână la modă mult timp..

alb

Colorarea cerească

Una dintre cele mai populare combinații de culori. Baia arată proaspătă și curată. Este necesar să folosiți tonurile deschise de albastru, pentru a nu crea o senzație de răceală..

Alb, albastru deschis, albastru

Soluție eco

Verde este întotdeauna asociat cu natura deschisă. Ideal pentru cei cărora le place să facă o baie fierbinte după o zi grea. Culoarea calmează și relaxează. Este mai bine să-l combinați cu alb sau gri cald, puteți adăuga elemente portocalii.

Toate nuanțele de verde

În contrast

Cea mai faimoasă combinație este alb-negru. Combinația de contrast trebuie tratată cu atenție și cu atenție pentru a nu obține un mediu ridicol în loc de un design la modă pentru baie. Trebuie avut în vedere faptul că predominanța unei culori deschise va mări vizual camera, iar una întunecată va reduce.

Orice culori contrastante

Stare de soare

Cea mai strălucitoare și mai veselă combinație de nuanțe. Principalul avantaj nu este dependența de dimensiunea camerei. Culoarea este capabilă să vă încarce cu un pozitiv, să vă înveseliți, să ușurați emoțiile negative. Cel mai bine se asociază cu portocaliu, verde deschis.

Galben

opțiune modernă de proiectare baie 2020

Combinația de alb și gri în interiorul băii arată foarte frumos

idee de design luminos pentru baie 2020

Designul băii într-un stil ușor

Reguli pentru alegerea culorilor

Când începeți să determinați culorile primare, ar trebui să vă familiarizați inițial cu câteva reguli importante:

  1. Numărul de tonuri. Pentru a face spațiul din baie să arate elegant și armonios, pentru a nu irita vederea cu pestrițe, nu este recomandat să folosiți mai mult de trei culori sau cinci nuanțe. În majoritatea cazurilor, puteți face cu două culori potrivite. Dacă nu există dorința de a crea contrast, atunci puteți alege 2-3 tonuri de aceeași culoare pentru a decora suprafețele. Principalul lucru este că subliniază cele mai importante detalii ale interiorului..
  2. Luminozitate. Atunci când decideți despre saturație, mai întâi de toate, trebuie să vă amintiți despre zona băii. După cum sa menționat mai sus, culorile întunecate reduc vizual spațiul, în timp ce culorile deschise cresc. Nu uitați că tonurile suculente vă vor ajuta să vă treziți mai repede dimineața, iar cele calme vă ajută să vă relaxați și să vă distrageți atenția..
  3. Valoarea culorii. Fiecare nuanță are propriul său efect psihologic asupra conștiinței umane. Aceste informații trebuie luate în considerare la proiectarea unei băi. Starea de spirit va depinde în mare măsură de schema de culori..

opțiune pentru un stil neobișnuit de baie 2020

În băile mici, este mai bine să folosiți dușuri, ocupă puțin spațiu

ideea unui interior de baie frumos 2020

Amenajarea băii în culoarea ciocolată și decorarea pereților cu plăci de gresie porțelanată

ideea unui interior de baie frumos 2020

Designul băii este realizat într-un stil modern, cu decorațiuni de pereți din granit ceramic cu imitație de lemn

Instalatii sanitare moderne

Interiorul elegant nu este doar culorile potrivite, ci și instalațiile moderne de înaltă calitate. Aceste articole includ, de asemenea, mixere, accesorii. În prezent, producătorii folosesc o mare varietate de tehnologii și materiale, inclusiv inovatoare.

Datorită celor mai noi tehnici moderne de prelucrare, ceramica a devenit foarte maleabilă și în același timp rezistentă. Din acest motiv, noile colecții sunt literalmente o operă de artă. Materialele permit designerilor să creeze mobilier de baie de orice formă.

Noutățile de designer pentru baie sunt perfect combinate cu scheme de culori contrastante. Instalarea albă ca zăpada pare deosebit de avantajoasă; se potrivește bine cu orice nuanță saturată strălucitoare. Puteți ridica mobilier mat cu un finisaj sidefat. Plăcile închise (maro bogat, verde închis sau chiar negru) sunt de asemenea potrivite pentru astfel de instalații sanitare. Dacă pereții și podelele sunt ușoare, atunci nu ar trebui să vă fie frică să cumpărați mobilier de culoare neagră, bronz, ciocolată. Arată deosebit de bine cu finisaje aurii sau argintii..

opțiune pentru un design de baie luminos 2020

Design baie cu duș combinat

opțiune pentru un stil neobișnuit de baie 2020

Imitația de piatră în interiorul unei băi ușoare arată foarte frumoasă și neobișnuită

În 2021, spațiile deschise au intrat în vogă fără a adăuga margini. Dușurile fără paleți se încadrează perfect în această tendință. Nu vă lăsați intimidați de o astfel de idee. Sistemele de drenaj sunt instalate direct în podea. Drept urmare, dușul nu ocupă mult spațiu și se potrivește perfect în interior. O astfel de instalație sanitară este foarte ușor de întreținut, potrivită pentru utilizarea copiilor și a persoanelor în vârstă sau a persoanelor cu dizabilități..

Dacă doriți să creați ceva special și unic, atunci o structură 3D modernă ar fi o opțiune excelentă. În funcție de tema aleasă, baia capătă un stil unic. Motivele volumetrice pot transforma chiar și cele mai simple articole sanitare.

Când lucrați la un concept de interior, trebuie amintit că ideea ar trebui să sublinieze preferințele și caracterul proprietarului băii. Și cel mai important, ar trebui să existe o oportunitate de a transforma atmosfera, de a adăuga ceva nou și proaspăt. La urma urmei, moda se schimbă în mod constant, iar repararea în fiecare an este foarte dificilă..

idee modernă de proiectare baie 2020

Design de baie mică în stil modern

opțiune pentru un interior neobișnuit de baie 2020

Imitația lemnului în interiorul băii arată foarte frumos

opțiune pentru un stil de baie luminos 2020

Design modern de baie cu duș

Podea, tavan, pereți

Designerii anul acesta evidențiază câteva tendințe pentru decorarea suprafeței tavanului în baie. Printre ei:

  • tavane întinse lucioase;
  • acoperiri mate;
  • vitralii transparente;
  • oglinzi care vă permit să măriți vizual spațiul.

Pentru pereți, se recomandă selectarea plăcilor mari. Este posibilă prezența mozaicurilor sau ornamentelor moderne. Principalul avantaj este minimul cusăturilor de perete și maximul culorii selectate. Și diverse inserții pot crea un accent benefic pe pereți. Dar nu uitați că piatra naturală este încă prezentă în trend. Este foarte posibil să faceți un panou elegant din acesta pe unul dintre pereți..

De asemenea, designerii cred că adăugarea unui ornament sau mozaic este mai dificilă. Suprafețele moderne ale pereților băii ar trebui să aibă, în general, un ton neted, uniform, cu excepția inserțiilor. Nu ar trebui să fie amplasat într-un singur loc, ar trebui să fie mai multe zone combinate. Dar acest lucru se aplică numai spațiilor de peste 8 mp..

idee modernă de baie interioară 2020

Plăcile mozaicului din interiorul băii vor arăta foarte frumos

opțiunea unui interior luminos pentru baie 2020

Designul băii este realizat în culoarea ciocolată din plăci de mozaic

Articolele de interior sau de decor realizate în stilul lemnului rămân relevante în designul băii 2021. Sunt capabili să aducă confortul și căldura în atmosferă, sunt perfect combinați cu orice paletă de culori. Lemnul poate fi realizat, de exemplu, un dulap sub chiuvetă sau un blat lângă el..

Baia este camera în care vor merge toți membrii familiei în fiecare zi și de mai multe ori. Și dacă considerați că reparațiile se fac aici o dată la câțiva ani, atunci materialele pentru finisarea suprafeței trebuie să fie de înaltă calitate, moderne și fiabile. Indiferent de decizia luată, stilul ar trebui combinat cu designul general al apartamentului sau casei..

50 de fotografii cu idei de design pentru baie 2021:

opțiunea unui interior modern de baie 2017 fotografie ideea unei imagini frumoase 2017 stil baie opțiune pentru un design de baie luminos 2017 imagine ideea unei fotografii 2017 neobișnuite în stilul băii opțiunea unui interior modern de baie 2017 fotografie ideea unei frumoase imagini de design pentru baie 2017 ideea unui design de baie luminos 2017 imagine opțiune pentru o fotografie neobișnuită în interiorul băii 2017 versiune a stilului neobișnuit de baie 2017 imagine ideea unei fotografii frumoase 2017 stil baie ideea unui interior luminos pentru baie 2017 imagine opțiune modernă de proiectare baie 2017 foto opțiune modernă de proiectare baie 2017 poză ideea unei fotografii 2017 neobișnuite pentru interiorul băii ideea unei imagini de baie luminoase 2017 imagine opțiunea unei frumoase interioare de baie 2017 fotografie versiune a stilului modern al băii 2017 fotografie ideea unui design de baie luminos 2017 imagine ideea unei frumoase interioare de baie 2017 fotografie opțiune pentru un design neobișnuit de baie 2017 imagine opțiune pentru o fotografie neobișnuită în interiorul băii 2017 ideea unei frumoase imagini de design pentru baie 2017 versiunea stilului modern al băii 2017 fotografie ideea unei frumoase imagini din interiorul băii 2017 idee de design neobișnuit de baie 2017 fotografie versiunea stilului luminos al băii 2017 imagine opțiunea unei fotografii luminoase pentru interiorul băii 2017 idee modernă de design baie 2017 poză opțiunea unei frumoase design de baie 2017 fotografie ideea stilului neobișnuit al imaginii din baie 2017 versiune a unei frumoase imagini de design pentru baie 2017 ideea unui stil luminos de baie 2017 fotografie versiune a interiorului băii moderne 2017 imagine opțiunea unei frumoase design de baie 2017 fotografie ideea unui interior luminos pentru baie 2017 imagine ideea unei fotografii luminoase pentru interiorul băii 2017 versiunea stilului modern al băii 2017 imagine versiunea unei imagini frumoase 2017 stil baie opțiunea unei frumoase interioare de baie 2017 fotografie opțiune modernă de proiectare baie 2017 imagine ideea unui stil neobișnuit de baie 2017 fotografie idee de design neobișnuit de baie 2017 fotografie versiunea stilului luminos al băii 2017 imagine versiunea unui frumos interior de baie 2017 imagine ideea unui interior modern de baie 2017 fotografie opțiunea unei fotografii luminoase în stil 2017 pentru baie idee de o imagine neobișnuită pentru baie 2017 imagine ideea unei fotografii luminoase în stil 2017 de baie versiune a frumosului stil de baie 2017 imagine ideea unei imagini frumoase 2017 stil baie

Previous Post
Hur man korrekt dekorerar en hall i modern stil
Next Post
Dekorativní omítka v interiéru pro neomezené možnosti designu