15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Anglická záhradná úprava: nápady s fotografiami

Anglická záhradná úprava je nevyhnutná pre vytvorenie prirodzeného, ​​tichého a útulného priestoru. Jeho kľúčovou vlastnosťou je prirodzenosť, podnecuje k premýšľaniu a pozýva vás na relaxáciu. Anglický štýl v krajinnom dizajne môže byť stelesnený. Musíte však starostlivo pristupovať k výberu kvetov, materiálov, dekoratívnych prvkov, rastlín a ďalších vecí..

neobvyklý krajinný dizajn letnej chaty v anglickom štýle so stromami

Registrácia letnej chaty v anglickom štýle

elegantná záhradná výzdoba v anglickom štýle s kvetmi

Záhradná výzdoba v anglickom štýle

krásny krajinný dizajn chaty v anglickom štýle so stromami

Anglický štýl v záhradných úpravách

Tradícia a modernosť: anglický štýl v krajinnom dizajne

Anglický štýl v krajinnom dizajne je teraz veľmi bežný. Má aj iný názov – krajina. Do návrhárov sa zamiloval kvôli kombinácii jednoduchosti a elegancie. Už bolo poznamenané, že úhľadné línie a prirodzenosť použitých prvkov sú dôležitým rozlišovacím znakom krajinného dizajnu v anglickom štýle. Pri výbere tohto vzhľadu pre vlastnú záhradu je potrebné vziať do úvahy mnoho detailov. Koniec koncov, anglický krajinný dizajn zahŕňa použitie klasických rastlín pre tento štýl, ktorý je vhodný iba pre určité podnebie a pôdu..

Ďalšou dôležitou vlastnosťou je použitie zámernej asymetrie pri výsadbe rastlín a ovocných plodín. Hlavnou vecou je zabezpečiť plynulé prechody..

krásna krajinná výzdoba nádvoria v anglickom štýle s kvetmi

Prímestská oblasť v anglickom štýle

elegantná úprava záhrady v anglickom štýle so stromami

Krásny krajinný dizajn v anglickom štýle

neobvyklý krajinný dekor prímestskej oblasti v anglickom štýle s kvetmi

Registrácia letnej chaty v anglickom štýle

Terénne úpravy v anglickom štýle pomáhajú posunúť sa do éry starého Anglicka. Vaša záhrada sa môže stať miestom, kde môžu kreatívni ľudia nájsť inšpiráciu. Tichý a útulný ostrov ďaleko od ruchu mesta. Záhrada sa doslova zahalí do harmónie a ponorí sa do pokoja.

Anglický štýl je staromódny a zastaraný. Takáto záhrada bude schopná vymazať všetky hranice medzi divokou prírodou a modernosťou. Vďaka tejto kombinácii je tento vzhľad obľúbený..

elegantná krajinná výzdoba nádvoria v anglickom štýle s kvetmi

Záhradná výzdoba v anglickom štýle

neobvyklý krajinný dekor nádvoria v anglickom štýle s kvetmi

Anglický štýl v záhradných úpravách

neobvyklý krajinný dizajn chaty v anglickom štýle so stromami

Prímestská oblasť v anglickom štýle

Podrobnosti, ktoré potrebujete na vytvorenie správnej atmosféry

Ak chcete, aby bola vaša záhrada v anglickom štýle, sú niektoré detaily nevyhnutné. Položky sú nasledujúce.

Kvetinové steny a nízke živé ploty

To vytvorí vizuálny efekt bludiska, ktorý vytvára pocit tajomstva pri každom pohybe v záhrade. Nemali by sa používať veľmi krivé obrubníky.

Prítomnosť niekoľkých druhov zelene v základni

V anglickom štýle pri vytváraní záhrady nie je dovolené vysádzať, čo chcete. Odporúča sa obmedziť sa maximálne na tri druhy. Pre zmenu zvoľte rôzne tóny. Konečným výsledkom je množstvo farieb, nie druhov..

krásny krajinný dizajn prímestskej oblasti v anglickom štýle so stromami

Krásny krajinný dizajn v anglickom štýle

krásny krajinný dizajn chaty v anglickom štýle s kvetmi

Registrácia letnej chaty v anglickom štýle

elegantná krajinná výzdoba nádvoria v anglickom štýle so stromami

Záhradná výzdoba v anglickom štýle

Použitie rovnakých prvkov pri zdobení domu a všetkého, čo ho obklopuje

Pomôže to spojiť jeho a záhradu, čím sa stanú jedným. V takom prípade sa odporúča zamerať sa na kombináciu textúr, ktoré by mali byť správne vybrané. Záhrada by sa mala stať neoddeliteľnou súčasťou domu a tá by mala zasa vyzerať ako rozšírenie vonkajšieho prostredia..

Silné kvitnutie letničiek

Môžu kvitnúť do 5 mesiacov. Preto by mali byť vysadené v záhrade, najlepšie v centrálnej časti kvetinového záhonu, pozdĺž jeho okrajov, neďaleko chodníkov. Dôležitou vlastnosťou záhrady v anglickom štýle je prítomnosť svetlých, šťavnatých miest a základného pokojného pozadia..

neobvyklý krajinný dizajn záhrady v anglickom štýle s kvetmi

Anglický štýl v záhradných úpravách

elegantný krajinný dekor prímestskej oblasti v anglickom štýle so stromami

Prímestská oblasť v anglickom štýle

krásna krajinná výzdoba chaty v anglickom štýle so stromami

Krásny krajinný dizajn v anglickom štýle

Aké rastliny budú zdobiť anglický krajinný dizajn?

Zmenšenie všetkej zelene vo vrstvách trochu uľahčí. Takéto pristátie spočíva v umiestnení najvyšších výhľadov zozadu, po nich sú stredne veľké a až potom malé. Je dôležité vybrať správnu farebnú schému. Nemôžete kombinovať studené a teplé odtiene. Odporúča sa používať iba jednu skupinu.

Anglický štýl je známy svojimi romantickými, staromódnymi farbami. A ak bude váš web v suchom podnebí, musíte sa vopred postarať o to, aby mal dostatok vody v dostatočnom množstve. Anglický štýl zahŕňa použitie ruží, slezu, pivoniek, náprstníka, dennice.

Na strednej úrovni sú perfektné levanduľa, hosta a kocúrnik. Majú jemnú farbu, aby vytvorili kontrast medzi bohatými letničkami a trvalkami..

Okrem kvetov v anglickom krajinnom dizajne je zvykom vysádzať stromy. Najvhodnejšie sú tis a hrab, oplatí sa vybrať aj východnú tuju. Sú z nich vytvorené topiary figúrky, ktoré sa dobre tvarujú a dajú sa pohodlne strihať..

krásna úprava nádvoria v anglickom štýle so stromami

Registrácia letnej chaty v anglickom štýle

krásna krajinná záhradná výzdoba v anglickom štýle s kvetmi

Záhradná výzdoba v anglickom štýle

neobvyklý krajinný dizajn chaty v anglickom štýle s kvetmi

Anglický štýl v záhradných úpravách

Dekorácia a výzdoba

Anglická záhrada potrebuje špeciálnu výzdobu. Má niekoľko dôležitých vlastností, ktoré musia byť prítomné pri vytváraní takéhoto obrázku. Medzi požadované prvky patria kované mreže, panely z tmavého dreva a umiestnené na stenách. V tabuľke sú uvedené najvýhodnejšie detaily dizajnu anglického štýlu..

elegantný krajinný dizajn letnej chaty v anglickom štýle so stromami

Prímestská oblasť v anglickom štýle

krásny krajinný dekor prímestskej oblasti v anglickom štýle so stromami

Krásny krajinný dizajn v anglickom štýle

elegantná krajinná výzdoba chaty v anglickom štýle s kvetmi

Registrácia letnej chaty v anglickom štýle

Dizajn a dekor s anglickými vplyvmi

Použitý materiál

Dekoratívne prvky

Odtiene

Tehla, vápenec. Použiť je možné slamu a dlažbu.

Lavice, prútené ploty, okrúhle koše pripomínajúce roj včiel, veterány.

Sivá v jemných tónoch, jemná ružová, olivová, akékoľvek tóny zelenej, svetlo krémovej.

neobvyklá úprava nádvoria v anglickom štýle so stromami

Záhradná výzdoba v anglickom štýle

neobvyklý krajinný dekor chaty v anglickom štýle s kvetmi

Anglický štýl v záhradných úpravách

Už bolo poznamenané, že je dôležité vytvoriť miesto, ktoré by bolo úplným odrazom prírodnej prírody. Preto sa v dekorácii odporúča používať prírodné materiály. Ak plánujete umiestniť plot, urobte ho maximálne 1 meter vysokým a postavte ho z vŕbových konárov. Koše, ktoré vyzerajú ako včelie úle, dodávajú webu trochu rustikálnej chuti. Sú celkom praktické a priestorné..

Briti sa neradi zbavujú starých vecí. Často ich obnovujú a nachádzajú pre nich nový účel, aktívne ich používajú na dizajn a dekoráciu. Auto starej babičky dokonale zapadne do anglického štýlu. Môžete si vziať veľké plechovky a obnoviť ich, čím pridáte staroveku. Používajú sa namiesto kvetináčov, vysádzajú sa do nich rastliny a umiestňujú sa po obvode..

krásna záhradná záhrada v anglickom štýle s kvetmi

Prímestská oblasť v anglickom štýle

krásny krajinný dizajn prímestskej oblasti v anglickom štýle s kvetmi

Krásny krajinný dizajn v anglickom štýle

Ako vytvoriť záhradu v anglickom štýle vlastnými rukami

Aby ste na svojom webe stelesnili anglický štýl, musíte postupovať podľa niekoľkých jednoduchých krokov..

  1. Vysádzať by sa nemali viac ako 3 druhy rastlín. Vyššie bolo uvedené, že by ste nemali sadiť všetky kvety v rade. Je lepšie vybrať niektoré odrody a pridať objem k obvodu kvôli ich počtu, a nie kvôli rozmanitosti druhov..
  2. Kombinujte kontrastné odtiene. Pre anglický krajinný dizajn je dôležité správne kombinovať a používať farebné schémy. Skombinujte červené pivonky s ružovými náprstníkmi. Daylilies žltých a citrónových odtieňov sú skvelé s fialovými a purpurovými alliumami.
  3. Stanovte hranice. K inštalácii živého plotu zelene a výstavbe chodníkov stojí za to pridať kŕmidlá pre vtáky umiestnené po obvode a domy pre holuby. Vďaka nim bude kompozícia úplná a dokonale zapadne do celkového dizajnu stránky. Ak ho chcete rozdeliť na samostatné časti, použite kované mreže, ktoré nebudú blokovať celý výhľad, ale zároveň si s úlohou poradia..
  4. Vyberte nábytok. Na vytvorenie anglického štýlu na webe sa navrhuje opustiť používanie obvyklých zelených a sivých odtieňov. Je lepšie prefarbiť všetok nábytok v jasných farbách. To dodá záhrade pozitívny a radostný vzhľad, aj keď rastliny nekvitnú. Je dôležité, aby bol nábytok na mieste zariadený v starožitnom štýle. Čím staršia bude, tým lepšie..
  5. Osobitná pozornosť sa venuje interiéru. Ak sa na mieste nachádzajú stĺpy a stĺpy, je nevyhnutné okolo nich splietať popínavé rastliny. Týmto spôsobom môžete dosiahnuť efekt, že sa stavby vznášajú nad zemou. Krajinný dizajn na tomto obrázku zahŕňa použitie sôch a štylizovaných ruín. Je potrebné ich umiestniť na celom webe.
  6. Kombinácia slnka a tieňa. Takto štylizovaný pozemok dokáže kombinovať hortenziu, ktorá je teplomilná, a preto by mala byť vysadená v blízkosti severnej steny a sukulentov, ktoré zbožňujú slnečné svetlo. Na mieste si tak môžete vytvoriť útulný priestor na občerstvenie a relaxačný odpočinok..

50 fotografií myšlienok krajinného dizajnu v anglickom štýle:

neobvyklá krajinná výzdoba nádvoria v anglickom štýle s fotografiou kvetov krásny záhradný dizajn v anglickom štýle s obrázkom stromov elegantný krajinný dizajn chát v anglickom štýle s fotografiou kvetov neobvyklý krajinný dekor prímestskej oblasti v anglickom štýle s obrázkom stromov elegantný krajinný dizajn chát v anglickom štýle s obrázkom stromov krásna záhradná výzdoba v anglickom štýle s fotografiou kvetov elegantný krajinný dekor prímestskej oblasti v anglickom štýle s obrázkom kvetov neobvyklý krajinný dizajn nádvoria v anglickom štýle s fotografiou stromov krásny krajinný dizajn záhrady v anglickom štýle s fotografiou stromov krásna krajinná výzdoba chaty v anglickom štýle s obrázkom kvetov krásna úprava nádvoria v anglickom štýle s fotografiou stromov neobvyklý krajinný dekor prímestskej oblasti v anglickom štýle s obrázkom kvetov elegantný krajinný dizajn letného domu v anglickom štýle s fotografiou stromov krásna záhradná výzdoba v anglickom štýle s obrázkom kvetov elegantný krajinný dizajn záhrady v anglickom štýle s obrázkom stromov elegantná krajinná výzdoba chaty v anglickom štýle s fotografiou stromov neobvyklý krajinný dizajn letnej chaty v anglickom štýle s obrázkom kvetov krásny krajinný dizajn prímestskej oblasti v anglickom štýle s fotografiou kvetov krásna krajinná výzdoba nádvoria v anglickom štýle s obrázkom stromov elegantná krajinná záhradná výzdoba v anglickom štýle s fotografiou stromov neobvyklý krajinný dizajn chát v anglickom štýle s obrázkom kvetov neobvyklý krajinný dizajn záhrady v anglickom štýle s fotografiou kvetov elegantný krajinný dizajn letnej chaty v anglickom štýle s obrázkom kvetov neobvyklý krajinný záhradný dekor v anglickom štýle s obrázkom stromov krásna úprava nádvoria v anglickom štýle s fotografiou kvetov krásna krajinná výzdoba prímestskej oblasti v anglickom štýle s fotografiou stromov elegantný krajinný dizajn chát v anglickom štýle s obrázkom kvetov krásny krajinný dizajn chát v anglickom štýle s obrázkom stromov neobvyklý krajinný dizajn letnej chaty v anglickom štýle s fotografiou kvetov elegantná krajinná záhradná výzdoba v anglickom štýle s obrázkom stromov neobvyklý krajinný dekor prímestskej oblasti v anglickom štýle s fotografiou stromov elegantná terénna úprava nádvoria v anglickom štýle s obrázkom kvetov elegantná terénna úprava nádvoria v anglickom štýle s obrázkom kvetov krásny záhradný dizajn v anglickom štýle s obrázkom kvetov krásna krajinná výzdoba chaty v anglickom štýle s fotografiou stromov neobvyklá krajinná výzdoba nádvoria v anglickom štýle s fotografiou stromov elegantný krajinný dizajn záhrady v anglickom štýle s obrázkom kvetov neobvyklý krajinný dekor chaty v anglickom štýle s obrázkom stromov elegantný krajinný dizajn letnej chaty v anglickom štýle s fotografiou kvetov elegantný krajinný dizajn letnej chaty v anglickom štýle s fotografiou kvetov krásny krajinný dizajn letnej chaty v anglickom štýle s obrázkom kvetov neobvyklý krajinný dekor chaty v anglickom štýle s fotografiou stromov elegantný krajinný dizajn záhrady v anglickom štýle s fotografiou kvetov neobvyklý krajinný dekor nádvoria v anglickom štýle s obrázkom stromov krásny krajinný dizajn chát v anglickom štýle s fotografiou kvetov elegantný krajinný dizajn letnej chaty v anglickom štýle s obrázkom stromov neobvyklý dekor krajinnej záhrady v anglickom štýle s fotografiou kvetov elegantná krajinná výzdoba nádvoria v anglickom štýle s fotografiou stromov neobvyklý krajinný dekor chaty v anglickom štýle s obrázkom kvetov elegantná úprava záhrady v anglickom štýle s fotografiou stromov

Previous Post
Lägenhetsdesign P-44T enligt alla kanoner i modern design
Next Post
Luomme pullojen sisustuksen langalla omin käsin