15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Design bucatarie 14 mp m: alegeți interiorul și aspectul

Bucătăria ocupă un loc important în viața fiecărei familii rusești. Aici gătesc mâncare, iau cina, organizează întâlniri, se uită la televizor, comunică și rezolvă probleme. Gospodinele își petrec cea mai mare parte a timpului creând capodopere culinare.

O bucătărie de 14 metri pătrați se găsește în principal în casele vechi și noi. Proprietarii săi sunt cu adevărat norocoși. Ei pot realiza cele mai interesante și mai îndrăznețe idei. Drept urmare, vor primi un design de bucătărie frumos și confortabil de 14 mp..

ideea unui stil luminos de bucătărie de 14 mp

Bucătăriile mici sunt comune în casele vechi și noi.

un exemplu de design ușor de bucătărie de 14 mp

Într-o astfel de cameră, puteți face un design confortabil și frumos.

varianta unui interior neobișnuit de bucătărie 14 mp

Dacă aspectul este realizat corect, rezultatul va fi uimitor.

Atunci când alegeți aspectul și designul interior al unei bucătării 14, trebuie luați în considerare mai mulți factori. Principala este forma camerei. Pentru o sufragerie dreptunghiulară și alungită, un aspect uniform funcționează bine. Un set de bucătărie este instalat de-a lungul unui perete. Are un blat de masă care acționează ca o zonă de lucru. Va fi funcțional și confortabil. Pe cealaltă parte este o măsuță, o canapea sau scaune, așa cum se arată în fotografie.

un exemplu de frumos decor de bucătărie de 14 mp

Puteți pune o canapea într-o astfel de bucătărie.

ideea unui design neobișnuit de bucătărie de 14 mp

De obicei, în astfel de camere, o canapea este plasată vizavi de setul cu cască.

Design bucatarie 14 mp M va avea o vedere minunată dacă echipamentul și zona de lucru sunt așezate pe ambele părți, iar masa de luat masa este instalată lângă peretele final. Va fi un plus imens dacă acesta din urmă se află lângă fereastră. Zona de luat masa va avea lumină naturală bună.

Un design popular este în care mobilierul este instalat de-a lungul a doi pereți. Mai mult, acestea ar trebui să fie în unghi drept și să aibă dimensiuni diferite. Dacă utilizați o canapea extensibilă, puteți obține spațiu suplimentar de dormit, așa cum se arată în fotografie. Această soluție va fi foarte utilă dacă vin oaspeții..

Diferite metode sunt folosite pentru a mări aria camerei. Cea mai eficientă este combinația unei bucătării cu o cameră alăturată. Practic, există o cameră de zi sau un balcon în apropiere. Scoaterea ușii, spațiul va crește semnificativ. Puteți aranja deschiderea sub forma unui arc elegant..

opțiunea unui interior frumos de bucătărie de 14 mp

Uneori bucătăria este combinată cu o cameră alăturată.

opțiunea unui stil de bucătărie luminos de 14 mp

Există o mulțime de opțiuni de aspect, alegerea celei potrivite nu este dificilă

un exemplu de decor ușor de bucătărie de 14 mp

Trebuie să vă gândiți în prealabil la designul bucătăriei

Ce spune moda?

Tendințele modei oferă o mare varietate de mobilier de bucătărie. Aici puteți arăta creativitate, vă puteți realiza visul. Principalul lucru este să te gândești la toate lucrurile în avans până la cel mai mic detaliu. Acest lucru vă va permite să implementați corect ideile..

Bucătăria ar trebui să fie nu numai frumoasă, ci și confortabilă. Acest lucru se aplică mobilierului, amenajării zonelor și disponibilității spațiului liber. Acesta din urmă poate să nu fie mult, dar nimic nu ar trebui să interfereze cu orice mișcare din cameră..

ideea unui interior luminos de bucătărie de 14 mp

Stilul modern în bucătărie arată foarte bine și atractiv

un exemplu de design neobișnuit de bucătărie de 14 mp

Bucătăria ar trebui să fie frumoasă și confortabilă

Stil modern în bucătărie

Cea mai comună tendință din acest an este stilul modern. Este utilizat în amenajarea diferitelor premise. Bucătăria nu face excepție. Direcția propune utilizarea de noi tehnologii și mobilier ergonomic. Simplifică foarte mult munca, plasează compact tot ce aveți nevoie și lăsați spațiu liber. Ca urmare, designul bucătăriei este convenabil, confortabil și nu este aglomerat de lucruri inutile, ceea ce este inerent multor stiluri învechite..

opțiune de decor de bucătărie luminos 14 mp

Stilul modern în bucătărie implică utilizarea de mobilier nou

ideea unui stil frumos de bucătărie de 14 mp

Doar mobilierul cel mai necesar este plasat în bucătărie

ideea unui decor neobișnuit în bucătărie de 14 mp

Bucătăria în stil modern arată foarte frumos și la modă.

Mai multe stiluri moderne

Stil

Particularități

Modern

Combină culori deschise și bogate. Vă permite să utilizați diferite materiale de finisare, să efectuați zonarea. Prezența accentelor luminoase este imperativă. Mobilier de o formă interesantă și non-standard.

Minimalism

Mobilierul este simplu și se potrivește perfect în interior. Tehnologia este în mare parte încorporată. Utilizarea necorespunzătoare a obiectelor mari.

Techno

Preferă numai echipamente noi. Articolele de decor au elemente de abstractizare. Interiorul folosește sticlă, plastic, metal.

Neoclasic

Acest stil a combinat două direcții. Este vorba despre clasici și minimalism. Interiorul trebuie să conțină nu numai antichități, ci și mobilier confortabil, aparate cu diverse funcții. Imaginea de ansamblu este completată cu elemente luminoase.

Designul modern al bucătăriei vă permite să experimentați aspectul. Poate fi o opțiune non-standard. Este instalat mobilier de diferite forme: liniar, colț, insulă, blat de bar, în formă de U.

un exemplu de frumos stil de bucătărie de 14 mp

Designul modern al bucătăriei vă permite să experimentați aspectul

opțiune de design ușor de bucătărie 14 mp

Aspectul într-un stil modern utilizează o formă de U

Cum să decorați în stil rustic, Provence?

Vechile direcții nu sunt uitate de populație. Puțin mai puțin frecvente decât cele moderne, dar sunt încă practicate. Există încă mulți cunoscători de mobilier de bucătărie luxos și elegant. Țara și Provence vor permite să aducă acest lucru la viață. Acestea fac posibilă combinarea competentă a elementelor din interior. Drept urmare, confortul casei sale, atmosfera caldă și ușoară sunt subliniate. Astfel de direcții arată avantajoase în bucătărie..

Pentru a da stilului un aspect antic, ei folosesc covoare, fețe de masă, lămpi tematice. Dacă alegeți mobilier în culori deschise, toate vor arăta armonios. Într-o astfel de bucătărie domnește liniștea și liniștea. Un alt punct important este schema de culori a camerei. Mai bine să dați preferință culorilor deschise. Mobilierul ușor poate fi diluat cu tapet verde. Această bucătărie arată naturală și armonioasă..

un exemplu de interior luminos de bucătărie de 14 mp

Realizarea unei bucătării mici în stiluri vechi este foarte rară.

idee de design ușor de bucătărie 14 mp

Pentru bucătăriile moderne, selectați stilul potrivit

exemplu de frumos interior bucatarie 14 mp

Folosind contorul de bare, puteți face zonarea

Ce stiluri sunt încă în căutare?

Există o serie de stiluri care sunt la modă în orice moment. Desigur, vorbim despre clasici. Și acest lucru nu este surprinzător. Se caracterizează prin confort și funcționalitate, care sunt atât de importante în bucătărie. În plus, clasicii preiau trăsăturile modernității. În același timp, păstrează luciul și luxul.

opțiune pentru un design luminos de bucătărie de 14 mp

Puteți decora bucătăria în orice stil

idee de decor ușor de bucătărie 14 mp

În bucătăriile moderne, stilurile de minimalism, moderne sunt mai des utilizate.

Într-un astfel de interior, este instalat mobilier din specii de lemn masiv. Culoarea sa este închisă, uneori este decorată cu o tăietură în relief. Căștile pot avea inserții din lemn. Tapet lumină în interior.

Un candelabru mare este folosit pentru iluminat. Prezența pietrelor pe ea va sublinia stilul. Puteți echipa un plafon pe două niveluri. În ciuda faptului că acest element este inerent modernității, nu arată contradictoriu în interior, așa cum se arată în fotografie..

ideea interiorului neobișnuit al unei bucătării de 14 mp

Ar trebui să existe suficientă lumină în bucătărie

opțiune pentru un decor neobișnuit în bucătărie de 14 mp

Bucătăria poate fi echipată cu un tavan întins iluminat

o opțiune pentru un design neobișnuit de bucătărie de 14 mp

Este mai bine să nu folosiți perdele în bucătărie.

Ce mobilier să alegi?

Problema alegerii mobilierului nu este mai puțin relevantă decât designul sau amenajarea. Doar confortabil și atractiv va face bucătăria să arate perfect. În ciuda faptului că canapeaua necesită mult spațiu, este adesea instalată în bucătării de 14 metri pătrați. Vă permite să umpleți sala de mese cu o atmosferă confortabilă.

Este mai bine să alegeți culoarea mobilierului în funcție de tonul general al camerei. Se va încadra bine în imaginea generală, nu va ieși în evidență și va atrage o atenție specială. Pentru bucătărie 14 mp m. o cască modulară este perfectă. Are dimensiuni reduse și va face posibilă utilizarea rațională a zonei, așa cum se arată în fotografie..

un exemplu de stil de bucătărie luminos 14 mp

Mobilierul de bucătărie trebuie să fie compact și funcțional

un exemplu de design luminos de bucătărie de 14 mp

De obicei, bucătăriile utilizează un aspect în formă de L.

Mobilierul transparent din sticlă arată interesant. Acesta poate fi blat, masă, blat de bar. Mărește vizual spațiul. În acest scop, se folosește încă o tehnică. Constă în instalarea pieselor de mobilier la diferite înălțimi. Astfel, se va atrage atenția asupra vârfului camerei..

A face o bucătărie confortabilă și frumoasă este ușor. Este suficient să folosiți metode moderne de amenajare. Planificarea competentă, designul și mobilierul corect selectate vor face posibilă obținerea unui loc confortabil în casă. Va fi plăcut să vă relaxați aici, să vă adunați cu familia și prietenii..

Video: Design interior bucătărie

50 de fotografii cu idei de amenajare a bucătăriei 14 mp:

opțiune pentru un decor neobișnuit în bucătărie fotografie de 14 mp un exemplu de design ușor de bucătărie imagine de 14 mp ideea unui frumos stil de bucătărie imagine de 14 mp ideea unui interior luminos de bucătărie fotografie de 14 mp un exemplu de design neobișnuit de bucătărie fotografie de 14 mp versiunea stilului luminos al bucătăriei imagine de 14 mp opțiunea unui frumos decor de bucătărie imagine de 14 mp exemplu de bucătărie în stil ușor imagine de 14 mp un exemplu de frumos design de bucătărie de 14 mp opțiune de decor luminos în bucătărie fotografie de 14 mp ideea imaginii interioare neobișnuite a bucătăriei de 14 mp ideea unui design frumos de bucătărie fotografie de 14 mp exemplu de imagine de bucătărie luminoasă de 14 mp opțiune de decor ușor de bucătărie 14 mp fotografie un exemplu de decor luminos în bucătărie fotografie de 14 mp opțiunea unui stil frumos de bucătărie imagine de 14 mp opțiunea unui interior neobișnuit de bucătărie 14 mp. fotografie idee de design ușor de bucătărie imagine de 14 mp un exemplu de decor ușor de bucătărie 14 mp fotografie ideea unui interior luminos de bucătărie imagine de 14 mp un exemplu de fotografie neobișnuită în stil de bucătărie de 14 mp opțiunea unui frumos design de bucătărie imagine de 14 mp ideea unui design frumos de bucătărie imagine de 14 mp opțiune pentru o bucătărie în stil ușor fotografie 14 mp exemplu de interior luminos al bucătăriei fotografie de 14 mp idee de decor neobișnuit în bucătărie Imagine de 14 mp exemplu de frumos interior de bucătărie 14 mp. fotografie opțiune de decor ușor de bucătărie imagine de 14 mp ideea unui design luminos de bucătărie imagine de 14 mp variantă a stilului neobișnuit al bucătăriei 14 mp. fotografie un exemplu de design neobișnuit de bucătărie Imagine de 14 mp opțiunea unui frumos decor de bucătărie de 14 mp fotografie un exemplu de stil de bucătărie luminos, fotografie de 14 mp idee de decor ușor de bucătărie imagine de 14 mp opțiunea unui design frumos de bucătărie fotografie de 14 mp variantă a unui interior neobișnuit de bucătărie imagine de 14 mp ideea unei bucătării în stil ușor fotografie de 14 mp un exemplu de frumos design de bucătărie imagine de 14 mp ideea unui decor luminos în bucătărie fotografie de 14 mp ideea unui decor luminos de bucătărie imagine de 14 mp exemplu de o bucătărie ușoară de 14 mp fotografie opțiune pentru un design neobișnuit de bucătărie Imagine de 14 mp ideea unui stil luminos de bucătărie imagine de 14 mp idee de decor ușor de bucătărie 14 mp fotografie idee de bucătărie în stil ușor imagine de 14 mp opțiunea unui design luminos de bucătărie imagine de 14 mp un exemplu de frumos decor de bucătărie de 14 mp fotografie un exemplu de frumos stil de bucătărie de 14 mp opțiunea unei frumoase stiluri de bucătărie de 14 mp un exemplu de interior neobișnuit de bucătărie fotografie de 14 mp

Previous Post
Vad kan vara utformningen av ett kök i ett lanthus
Next Post
Дизайн на тясна спалня с прозорец в края