15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Vad kan vara utformningen av ett kök i ett lanthus

Köket är en plats som är viktig för varje person. De ägnar mycket tid åt arrangemanget och försöker göra denna plats inte bara bekväm, utan också vacker. När den utrustas i en lägenhet är en person begränsad av ett litet utrymme, en viss layout. Processen måste utföras så snabbt som möjligt, eftersom grannarna kategoriskt motsätter sig buller. Köksdesignen i ett lanthus kan vara vad som helst, ingenting begränsar en person. Han förkroppsligar alla sina fantasier, men det är nödvändigt att ta hänsyn till särdragen.

alternativ för en ljus köksdesign i ett lanthus

De ägnar mycket tid åt arrangemanget av köket.

idé om en ljus kökstil i ett lanthus

Genom att skapa ett kök i ett lanthus kan du ge din fantasi fullständig frihet.

ett exempel på en ovanlig köksinredning i ett hus på landet

När du utrustar ett kök i ett lanthus är det nödvändigt att ta hänsyn till några funktioner

Vad som påverkar interiören?

Utseendet måste vara genomtänkt i förväg. Det finns tre faktorer som har en betydande inverkan på det.

 1. Folks önskemål. Tänk på varje människas livsstil, deras preferenser. Husdjur spelar en stor roll.
 2. En viss stil. Ta hänsyn till hela rummet och kökets riktning separat. Delar är inredda annorlunda än hela rummet.
 3. Storleken. Om du har ett stort rum, från 30 kvadratmeter, är det lämpligt att kombinera med matsalen. Om den är liten, spara plats för matsalen. Det viktigaste är att göra det bekvämt att laga mat: placera diskbänken, spisen och kylskåpet korrekt – “fungerande triangel”.

alternativ för en vacker köksinredning i ett lanthus

Köksdesign måste tänkas ut i förväg

idé om en ovanlig köksinredning i ett hus på landet

Tänk på några faktorer när du utrustar köket

Med ett litet rum, spara inte för mycket utrymme. Kom ihåg att du måste röra dig fritt, göra det så bekvämt som möjligt. Utrymme kan rädda en köksö, som kan innehålla spis, handfat, huvudyta och olika små skåp på en gång..

ett exempel på en vacker köksdesign i ett lanthus

Köket ska vara fritt och bekvämt

alternativ för ljus köksinredning i ett lanthus

För att göra köket bekvämt och vackert kan du hyra en designer

ett exempel på en ljus kökinredning i ett lanthus

Funktionella möbler kan användas för att spara utrymme.

Val av layout

Ett hus på landet har en enorm fördel jämfört med en lägenhet – ett brett utbud av layouter. Var och en har sina egna egenskaper som du definitivt borde känna till..

 • Öppen plan. I detta fall kännetecknas utformningen av köket i ett lanthus genom uppdelningen av ett rum i flera zoner: matlagning, vardagsrum och vila. Du kan dela zonerna med hjälp av en bardisk (både ett vackert och praktiskt sätt), en skiljevägg eller en slags köksö. Layouten är idealisk om du vill kombinera köket med matsalen eller vardagsrummet.
 • Smalt långt rum. Det är nödvändigt att använda ett headset upp till 40 centimeter, vilket tar minst ett utrymme. Det är bättre att använda ljusa färger, de ger visuellt mer utrymme. Möbellayout väljs som enradig eller dubbelradig. Placera ett stort fönster nära matsalen. ett exempel på ett ljust kök i ett hus på landet

  Layouten på köket måste vara genomtänkt i förväg.

  tanken på en vacker köksinredning i ett hus på landet

  Tänk på familjens livsstil när du skapar din kökslayout

 • Kontrollstation. Det måste finnas minst flera ingångar / utgångar. Om en av dem öppnar ut mot verandan, ställ ett kylskåp i närheten så att du kan ta med dig något. När du lagar mat, med ett sådant arrangemang av möbler, kommer ingen att störa dig. När du lagar mat kommer du att njuta av en vacker utsikt om du ansluter verandan till köket.
 • Fyrkantigt alternativ. Detta är en klassiker, perfekt för ett litet utrymme. Du kan placera en ö med ett handfat i mitten, sätt ett kylskåp i hörnet. I denna form, använd flera fönster- och dörröppningar samtidigt, arrangemanget blir mer komplicerat än i de tidigare typerna.

Var uppmärksam på den öppna typen av rymdlayout. När du väljer det, tänk på förhand hur du kommer att avgränsa funktionsområdena. För en lantstuga är bardiskar eller öar med handfat och spis idealiska. Det ser väldigt trevligt ut och det kommer att vara bekvämt att laga..

alternativ för en ovanlig köksdesign i ett lanthus

Zoning i köket är ett viktigt steg.

ett exempel på en ovanlig köksdesign i ett lanthus

Om rummet är tillräckligt stort kan du göra en sittgrupp.

alternativ för ett ljust kök i ett lanthus

Bardiskar passar perfekt in i kökens inre

Stilval

Kök är väldigt olika. Valfrihet gör det svårt för ägarna att ordna bostäder. Kom ihåg att varje riktning har sina egna nyanser, så valet är begränsat. Inredningen i köket i ett lanthus kan vara i följande stilar.

Fokus

Särdrag

Klassisk

Det är ofta valt att dekorera hela hemmet, så köket passar bra med andra rum, inklusive matsalen. De väljer naturmaterial för dekoration: trä, sten och andra.

Land

Det är mer och mer populärt i vårt land. Landsbygdens fokus är perfekt för en lantstuga. Endast nödvändiga möbler, köksutrustning används, tillbehör och accenter i landsbygdens riktning läggs nödvändigtvis till.

Rustik

En relativt ny art, som anses vara den mest naturliga. Träet används rått, det finns mycket sten och grova ytor. Rustik är så nära landet som möjligt, men mer lämpligt för älskare av natur och jakt. Används inte: lyxiga redskap, ljusa färger, prydnader.

Provence

En av de mysigaste vyerna. Det väljs ofta för att skapa bekväma familjebostäder. Lämplig för stora och ljusa rum. Används: ljusa färger, textilelement, en liten mängd köksutrustning behövs och så vidare.

Minimalism

Gör att du kan skapa ett bekvämt utrymme med endast de nödvändiga möblerna. Använd belysning på flera nivåer, mycket vitt, utspätt med svart och grått, minimal inredning på fönster och väggar.

Bjälkarna är lämpliga för inredningen i köket. De är lämpliga för alla orienteringar, bara innan de behöver dekoreras.

tanken på en ljus köksdesign i ett lanthus

Välj en stil baserad på personliga preferenser

alternativ för en ovanlig köksinredning i ett lanthus

Den klassiska stilen väljs oftast

Rustikt kök

Har ett annat namn – land. Perfekt för en träbyggnad, eftersom den är stiliserad enligt traditioner hos olika folk. I denna form säljs många köksöar till och med för att skapa en inredning och dela upp ett rum i flera zoner..

Viktig! Landet har flera variationer samtidigt. Om du bestämmer dig för att kombinera med vardagsrummet, dekorera hela rummet i denna stil så att det inte blir någon dissonans..

alternativ för en ljus kökinredning i ett lanthus

Använd naturmaterial när du inreder ditt kök

tanken på en ljus kökinredning i ett lanthus

Lantlig design är mer lämplig för trähus

Nyligen har det blivit modernt att utföra köksdesign i ett lanthus i amerikansk lantlig stil. Följ dessa regler för att göra detta:

 • det ska inte finnas några utsmyckningar;
 • mycket naturligt trä;
 • användning av olika stenar;
 • väggarnas färger är så nära naturliga som möjligt;
 • med träbjälkar kan de dekoreras.

ett exempel på en vacker köksinredning i ett hus på landet

Använd så lite utsmyckningar som möjligt

idé om en ovanlig köksstil i ett lanthus

Lantlig stil är perfekt för ett kök i ett lanthus

ett exempel på en vacker köksstil i ett hus på landet

I lantlig stil rekommenderas att använda naturligt trä

Om du har många fönster, ordna i ryska riktningen. Det liknar land med mycket trä och textilier. Färgerna som används är ljusröda och vita. Du måste vara försiktig med vitt, eftersom du kommer att förbereda mat, och det är väldigt lätt att bli smutsig på väggarna under denna process. Fläckar med svart färg kommer inte att skada, men det borde inte vara mycket av det. Du kan lägga till föremål i rysk folkstil, till exempel en samovar eller keramik och annan köksutrustning..

alternativ för en ljus köksdesign i ett lanthus

Det är inte svårt att skapa en lantlig design

tanken på ett ljust kök i ett lanthus

Försök att vara försiktig med att använda vitt i köket, väggarna kan lätt bli smutsiga

Vilka nyanser behöver beaktas?

Du har lärt dig nästan allt du behöver för att dekorera en köksinredning. Det återstår bara att lära sig om designens nyanser:

 • Använda träbjälkar. Se till att använda balkar som ser bra ut i taket för köket. De är också bra om du vill separera ditt kök och vardagsrum. Naturlig konsistens kan lägga till sofistikering.
 • Belysning. Ett stort antal fönster eliminerar problem med naturligt ljus. Om du vill använda extra ljus är ett starkt ljus lämpligt för matlagningsområdet, ett svagt för matsalen..

ett exempel på en ljus köksinredning i ett hus på landet

Det ska vara tillräckligt med ljus i köket

tanken på en ljus köksinredning i ett lanthus

För matsalen kan du använda mjukt ljus och för arbetsområdet ljus

alternativ för en ljus kökstil i ett lanthus

Designa ditt kök utifrån personliga preferenser

Det är nödvändigt att dekorera köket beroende på din smak. Använd valfri orientering och layout. Det är intressant att lägga till mycket inredning, se bara till att det inte kommer i vägen. I artikeln lärde du dig om många idéer, det återstår bara att använda informationen som tas emot korrekt..

Video: Kökinredning. Perfekt köksarrangemang

50 foton av köksdesignidéer i ett lanthus:

alternativ för en vacker köksstil i en lantlig bild idé om ljus köksinredning i ett lanthusfoto ett exempel på en ovanlig köksinredning i ett lantligt foto alternativ för en ljus köksdesign i en lanthusbild ett exempel på en vacker köksdesign i ett lantligt foto idé om en ljus kökstil i en lanthusbild ett exempel på en ljus köksinredning i ett lanthusfoto alternativ för en ovanlig köksinredning i en lantlig bild tanken på en ljus köksinredning i en lanthusbild tanken på en vacker köksinredning i ett lanthusfoto ett exempel på en ljus köksdesign i ett lanthusfoto alternativ för en ovanlig kökstil i en lanthusbild ett exempel på en ljus köksinredning i en lanthusbild tanken på en ljus köksdesign i ett lanthusfoto version av den ljusa interiören i köket i ett lantligt foto ett exempel på en ovanlig köksstil i en lanthusbild alternativ för en vacker köksinredning i ett lanthusfoto tanken på en ljus köksdesign i en lanthusbild ett exempel på en ljus köksinredning i ett lanthusfoto idé om en ovanlig köksstil i ett lanthusfoto ett exempel på en ljus köksdesign i en lanthusbild alternativ för en ljus köksinredning i en lanthusbild exempel på en vacker köksinredning i ett lantligt foto idén om en vacker köksinredning i en lanthusbild alternativ för en ovanlig kökstil i ett lantligt foto alternativ för en ljus köksdesign i en lanthusbild ett exempel på en ljus kökinredning i ett lanthusfoto idé om en vacker köksstil i ett lantligt foto alternativ för en ovanlig köksdesign i en lanthusbild ett exempel på en ljus kökinredning i en lanthusbild ett exempel på en ljus köksdesign i en lanthusbild idé om en ovanlig köksinredning i ett lanthusfoto alternativ för en ljus köksinredning i ett lanthusfoto exempel på en vacker köksstil i ett lanthusfoto ett exempel på en ljus köksinredning i ett lanthusfoto alternativ för en ovanlig kökinredning i en lanthusbild tanken på en ljus köksinredning i en lanthusbild exempel på en ljus kökstil i ett lanthusfoto tanken på ovanlig köksdesign i en lanthusbild alternativ för en ljus kökinredning i ett lanthusfoto tanken på en vacker köksdesign i en lanthusbild ett exempel på ett ljust kök i ett lantligt foto ett exempel på en ovanlig köksinredning i ett lantligt foto alternativ för ett ljust kök i en lanthusbild ett exempel på en ljus kökinredning i en lanthusbild idé om ovanlig köksinredning i ett lanthusfoto tanken på en ljus köksinredning i ett lanthusfoto alternativ för en ljus köksdesign i ett lanthusfoto ett exempel på en vacker köksinredning i en lanthusbild alternativ för en vacker köksdesign i en lanthusbild

Previous Post
Sarokkanapé a konyhában hálószobával. Hogyan kell helyesen választani és elhelyezni a konyhában
Next Post
ديكور الأثاث: دكبج ، الشيخوخة ، الطلاء ، استبدال الألواح