15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Základné pravidlá pre zdobenie narodenín detí

Narodeniny dieťaťa sú jedným z najvýznamnejších sviatkov v roku, pretože mu naozaj chcete dať rozprávku, kým nevyrastie a neprestane veriť na zázraky. Slávnostná výzdoba bytu sa najlepšie vyrovná s vytvorením slávnostnej atmosféry..

Zdobenie sladkých jedál k narodeninám dieťaťa

Svetlá dekorácia detskej párty sa stane pre vaše dieťa nezabudnuteľnou spomienkou

Kľúčové zásady

Existuje niekoľko jednoduchých zásad pre správnu výzdobu dovolenky..

Zamerajte sa na vek dieťaťa

Pre malé deti je lepšie držať sa svetlých pastelových odtieňov, ktoré nedráždia oči, a jednoduchej témy bez zbytočnej náročnosti a náročnosti..

Héliové balóny na ozdobu narodenín dieťaťa

Dieťa bude milovať neobvyklé priehľadné balóny

Staršie deti budú milovať tematický dizajn v duchu svojich obľúbených karikatúr, rozprávok alebo počítačových hier. Nezdržujte svoju predstavivosť, používajte najjasnejšie farby a stelesňujte tie najtrúfalejšie nápady.

Detská torta v štýle Medvedíka Pú k narodeninám dieťaťa

Detská dekorácia stolu podľa Medvedíka Pú

Na druhej strane, pri tínedžeroch musíte byť vo svojich predstavách opatrní. Táto kategória narodeninových hostí nebude chcieť hosťom pripadať ako deti a výzdoba narodenín by mala byť zdržanlivejšia. Obmedzte sa len na pekné gule a klasické dekorácie. Na tematickú párty sú prijateľné športové, hudobné a filmové témy.

Rozdeľte miestnosť na zóny

Hlavnú výzdobu sústreďte do oblasti jedálenského stola, kde deti strávia podstatnú časť celého času osláv..

DIY dekorácia slávnostného stola k narodeninám detí

Príklad dizajnu slávnostného stola

V druhej zóne nechajte dostatok voľného miesta, ktoré sa stane ihriskom pre hrdinu príležitosti a jeho priateľov. Odstráňte odtiaľto všetky nepotrebné položky, ako dekoračné prvky použite hernú chatu a mnoho vankúšov.

Ďalším skvelým nápadom je zorganizovať špeciálnu fotografickú zónu. Tento sviatok teda zostane nielen vo vašich srdciach, ale aj na nádherných fotografiách..

Zapojte svoje dieťa do dizajnu

Prekvapenie je samozrejme úžasné, ale pre staršie deti bude veľmi zaujímavé zúčastniť sa na výzdobe prázdnin samy, cítiť sa ako plnohodnotný hostiteľ sviatku a organizátor slávnostného podujatia.

DIY dekorácia detskej izby k narodeninám dieťaťa

Deti sa radi zúčastňujú zdobenia miestnosti na prázdniny

Alternatívnou možnosťou je vyzdobiť miestnosť iba čiastočne, čo pre dieťa predstavuje prekvapenie, a potom pokračujte vo zvyšnej výzdobe s dieťaťom..

Dekorácia na stenu a strop

Slávnostná výzdoba, ktorá vytvára jedinečnú atmosféru osláv, je zárukou jasných a nezabudnuteľných narodenín vášho dieťaťa. A aby ho bolo možné vytvoriť, je potrebné transformovať byt na nepoznanie. Odporúčame začať stropom a stenami..

Vzduchové balóny

Viacfarebné loptičky sú univerzálnym riešením, ktoré vyzerá výhodne, ale zároveň sa netrafí do peňaženky. Na ozdobenie stropu použite balóniky s héliom a čím ich bude viac, tým lepšie.

Balónková dekorácia na detskú narodeninovú oslavu

Balóny vytvárajú sviatočnú atmosféru a dajú sa použiť aj na ozdobenie darčekov a prekvapení

Héliové balóniky s girlandami na ozdobu detských narodenín

Vertikálne girlandy je možné uviazať na héliové balóny

Steny môžu byť ozdobené obyčajnými guľami, čím sa z nich vytvoria zaujímavé kompozície. Skladacie oblúky, figúrky zvierat a kúzelné hrady z loptičiek nie sú dané každému, takže ak máte pochybnosti o svojich vlastných schopnostiach, môžete si objednať v spoločnosti, ktorá sa zaoberá slávnostným dekorom.

Jedálenskú časť môžete ozdobiť aj balónmi. Za týmto účelom ich jednoducho priviažte o stoličky, čím upútate ďalšiu pozornosť na elegantný jedálenský stôl..

DIY dekorácia stropu v detskej izbe s balónikmi a stuhami

Strop môže byť ozdobený viacfarebnými stuhami, ktoré ich nasmerujú z lustra na steny

Girlandy

Na ozdobenie stropu a stien môžete použiť rôzne možnosti pre girlandy kúpené v obchode alebo vyrobené ručne:

  • papier;
  • tkanina;
  • girlandy zo sladkostí;
  • s pom-poms;
  • Japonské girlandy z okrúhlych lampášov;
  • elektrické.

Posledná možnosť je vhodnejšia pre akcie organizované večer. Z rovnakých elektrických girlandov môžete pridať gratulačný nápis, ktorý dieťa tiež príjemne prekvapí..

Elektrické girlandy perfektne doplnia diskoguľu pod stropom, z ktorej budú mať radosť malé deti aj starší chalani.

Papierová girlanda na komode v detskej izbe

Na ozdobu nábytku je možné použiť aj girlandy z papierových vlajok.

DIY dekorácia na stenu

Na ozvláštnenie narodenín detí nemusíte kupovať všetko z regálov obchodu s dekoráciami na prázdniny. Vyzdobiť svoju narodeninovú izbu vlastnými rukami je skutočne také jednoduché ako lúskanie hrušiek.

Dekorácia dievčenskej izby s papierovými kvetmi k narodeninám

Na ozdobu dovolenky dievčat sú vhodné papierové kvety.

Akčný plán je nasledujúci.

  1. Vystrihnite kvety, motýle, autá z farebného papiera – čokoľvek chcete, ak sa to páči len vášmu dieťaťu. Obrázky môžete tlačiť a tiež orezávať. Prilepte to všetko na steny obojstrannou páskou..
  2. Nájdite fotografie, ktoré vám pripomenú najlepšie chvíle detstva vášho batoľaťa. Vyberte si z nich tie, ktoré má oslávenec rád, inak sa môže hnevať, že máte bleskové fotografie, ktorých je hanblivý. Teraz pripevnite všetky fotografie na jednu alebo viac šnúr pomocou malých štipcov na bielizeň a tiež sa rozvešajte po miestnosti..
  3. Nakreslite plagát s gratuláciou alebo sa natiahnite vlastnou rukou. Pripojte výsledok svojej kreativity na najnápadnejšie miesto v byte.

Koláž z fotografií dieťaťa vo výzdobe narodeninovej miestnosti

Báječný vlak z fotografií

Môžete tiež zabezpečiť, aby mali hostia možnosť zanechať svoje želania na pamiatku. Nechajte na svojom plagáte nejaké miesto alebo pre nich vytvorte samostatný papier Whatman. Táto kreatívna akcia zaberie nielen deti, ale aj dospelých..

Slávnostný stôl

Stôl s maškrtami je nepostrádateľným hosťom akýchkoľvek detských narodenín. Je dôležité, aby jeho obsah bol nielen chutný, ale aj krásne navrhnutý. Aby ste to urobili, musíte sa najskôr rozhodnúť o farebnej schéme. Nemalo by to byť nudné, ale ani príliš farebné. Tematický dizajn jedálenského kúta by sa mal prekrývať so všeobecnou myšlienkou dekoru.

Ovocné jednohubky na slávnostný stôl k narodeninám dieťaťa

Deti budú milovať lahodné ovocné jednohubky

Pri návrhu stola by ste mali dodržiavať aj pravidlo rovnováhy: pre jasný obrus vyberte neutrálne jedlá, obyčajný ľahký obrus zrieďte chytľavým príslušenstvom.

Nielen krásne poháre, taniere a vázy môžete využiť ako dekoráciu jedálenského stola. Túto úlohu môže hrať aj jedlo: mastichové koláče, viacfarebné košíčky, šaláty usporiadané vo forme zvierat zdobia stôl nie horšie ako služba starej babičky.

Prestieranie sladkého stolu k narodeninám dieťaťa

Pri príprave koláčov a pečiva ich robte v duchu obľúbených postáv svojho dieťaťa

Riad na narodeniny detí môže byť vôbec jednorazový, na tom nie je nič zlé. Navyše v obchodoch nájdete roztomilé jednorazové sady s obľúbenými postavičkami vášho dieťaťa..

Jednorazový riad pre deti s výtlačkami k narodeninám dieťaťa

Na prestieranie je vhodné používať jednorazový riad, nerozbije sa a nemusí sa umývať

Aby tabuľka vyzerala dobre, môžete teda použiť:

Nejedlé dekorácie           Jedlé dekorácie
Kvetinové úpravy Zábavné cukríky, sušienky a košíčky
Malé hračky Ovocie a bobule v poleve
Mašle Čokoládová fontána
Krásne jedlá Krásne zdobené šaláty
Karty s menami hostí Masticový koláč
Papierové figúrky Tematické košíčky a kľúčenky

Zdobenie torty obrázkami k narodeninám dieťaťa

Vytlačte malé viacfarebné obrázky a pripevnite ich na tyčinky

Tematický dizajn

Slávnostná dekorácia, ktorá zvýrazní záujmy vášho dieťaťa – perfektná dekorácia pre narodeniny dieťaťa. Bez ohľadu na tému, ktorú si vyberiete, jedna kompozícia bude riešením pre všetky strany..

Pre mladého vedca

Dieťa zaujímajúce sa o vedu treba podporovať už od útleho veku, aby tento záujem časom nevyprchal. Sviatočná výzdoba v duchu fantastického laboratória bude vyzerať veľmi originálne a zaujímavo.

Torta pre mladého chemika k narodeninám vášho dieťaťa

Ozdobou sviatku bude koláč pre budúceho chemika

Pripojte periodickú tabuľku k stene, ozdobte ju loptičkami alebo girlandami. Zaveste obrázky do celej miestnosti s obrázkami kužeľov, magnetov, žiaroviek a mikroskopov, štruktúr atómov a molekúl.

Farebná schéma by mala byť neutrálna so živými zelenými, žltými, červenými a modrými farbami..

Dekorácia slávnostného stola k narodeninám mladého chemika

Na slávnostný stôl mladého chemika sú potrebné jedlá, ktoré pripomínajú banky a skúmavky

Vyberte okuliare tak, aby tvarom pripomínali banky. Zalejte ich viacfarebnými šťavami bez dužiny, podobne ako v chemickom roztoku. Ostatné pamlsky sú tiež najlepšie podávané v priehľadných sklenených nádobách, zatiaľ čo sladkosti a sušienky sú najlepšie umiestnené v sklenených nádobách..

Čerešňa na torte bude pozvánkou na oslavu animátora, ktorý ukazuje vedecké experimenty. Malú milovníčku vedy určite poteší..

Pre superhrdinu

Téma superhrdinu je tiež veľmi zaujímavá a rozsiahla. Batman, Superman, Spider-Man a mnoho ďalších postáv z komiksov sa už dlho stávajú obľúbenými najodvážnejšími a najodvážnejšími chlapcami, ktorí snívajú o skutočných výkonoch..

Detská párty dekorácia so superhrdinskou tematikou

Malý superhrdina bude milovať narodeniny v štýle Batmana

Detskú narodeninovú výzdobu je možné vykonať vo všeobecnom duchu superhrdinov alebo môže byť venovaná samostatnej postave.

Zaujímavým nápadom je vystrihnúť blahoželania z komiksových stránok a ozdobiť nimi stenu. Nezabudnite si špeciálne kúpiť pár časopisov na tento účel a v žiadnom prípade si ich nepožičajte zo zbierky svojho syna..

Dekorácia narodeninovej oslavy dieťaťa s témou Spidermana

Zdobenie párty stolu Spider-Man

Hostia môžu pri vchode dostať masky. Objednajte si ich online alebo to urobte sami.

Zdobenie miestnosti je v jednej farebnej schéme, kde sú popísané prvky značky superhrdinov.

Super hrdina Farebné spektrum Symbolika
Batman Čierna, žltá Netopier
Pavúčí muž Červená, modrá, čierna, biela Pavúk, pavučina
Superman Modrá, červená, žltá Listy”
Blesk Červená Žltá Blesk

Papierová girlanda superhrdinu

Girlanda na dekoráciu miestnosti v štýle superhrdinov

Na prázdniny môžete pozvať aqua vizážistu, ktorý pomôže deťom úplne sa ponoriť do sveta zázrakov a dobrodružstiev..

Pre čarodejníkov a čarodejnice

Chlapca, ktorý prežil, milovali všetci, mladí i starí, a teraz deti na celom svete snívajú o milovanom liste z Bradavíc. Vy, samozrejme, nie ste Albus Dumbledore, ale na jeden deň môžete svoje dieťa ponoriť do čarodejníckeho sveta..

Detská narodeninová dekorácia v štýle Harryho Pottera

Sovy sú nevyhnutnosťou pre narodeninovú oslavu s témou Harryho Pottera

Akákoľvek dovolenka sa začína pozvánkou. Už v tejto fáze sa môžete zamerať na tému oslavy. Napíšte ich na papier, umelo zostarnutý pomocou zvárania, obálku prilepte plastelínou a prilepte na ňu pečiatku, podobne ako bradavický erb. Nie je potrebné posielať list so sovou, môžete použiť tradičnejšie metódy.

Vytváranie pozvánok na narodeniny detí vlastnými rukami

Špeciálny papier s účinkami starnutia je skvelý na pozvánky.

Bude skvelé, ak sa stanete aj stylistom pre svojich hostí. Na oslávenca si dajte okrúhle okuliare, na čelo nakreslite zips. Všetkým pozvaným vydajte župany, klobúky a prútiky vyrobené z bežných plastových ukazovateľov.

Hostia môžu byť prekvapení hneď od dverí. Zaveste kúsok tehlovej tapety alebo handričky priamo pred dvere. Vytvorte v nich štrbinu. Každý si ním bude musieť prejsť, aby sa dostal na vašu dovolenku. Približne takto sa kedysi sám Harry Potter dostal do sveta mágie..

Harry Potter k narodeninám

Harry Potter perník cookie

Na stole podávajte dobroty uvedené v knihách o slávnom čarodejníkovi:

  • čokoládové žaby;
  • tekvicové sušienky;
  • sladkosti s najneobvyklejšími chuťami;
  • pečivo s melasou.

Chlieb je možné nahradiť chlebovými tyčinkami v tvare kúzelných. Na okuliare napíšte názvy rôznych lektvarov.

Sladká pochúťka na slávnostný stôl k narodeninám detí

Na ozdobu slávnostného stola môžete vyrábať čokoládové žaby.

Zdobenie detskej izby vlastnými rukami v štýle Alenky v ríši divov

Dekorácia detskej izby podľa filmu „Alica v krajine zázrakov“

A nezabúdajte: akúkoľvek dekoráciu si vyberiete, hlavnou vecou na dovolenke je úsmev vášho dieťaťa. Nebuďte preto nervózni a vyzdobte si svoj domov ľahko a s potešením..

Video: nápady na zdobenie dovolenky vlastnými rukami

Galéria: výber fotografií s ukážkami detskej narodeninovej výzdoby

Slávnostná výzdoba miestnosti k výročiu dieťaťa Zdobenie papierovými girlandami škôlky vlastnými rukami na narodeniny dieťaťa Registrácia narodenín dieťaťa v športovej téme Báječné víly v interiéri detskej izby k narodeninám Slávnostné prestieranie k narodeninám detí Girlanda z loptičiek na stenu detskej izby Kreslená téma v dekorácii detských narodenín DIY masky na narodeniny detí Narodeninová torta s dinosaurami na detský stôl Zdobenie sladkého stola k narodeninám dieťaťa Narodeninová torta pre deti Vešanie hračiek do izbičky batoľaťa Narodeninová torta pre dieťa Výzdoba miestnosti k narodeninám dieťaťa Slávnostné prestieranie k narodeninám Sladké dezerty na detský stôl Zdobenie stropu detskej izby héliovými balónikmi Slávnostný stôl k narodeninám dievčaťa Svetlé dekorácie k narodeninám dcéry Zdobenie detskej izby k narodeninám dievčaťa Helium balóny a fotografie vo výzdobe miestnosti k narodeninám Svetlé balóniky k detským narodeninám Dekorácia na narodeninovú oslavu s dcérou Girlanda z ružového balóna Téma superhrdinu v dizajne detských narodenín Slávnostný stôl k narodeninám syna Balóny vo forme hračiek k narodeninám dieťaťa Zdobíme miestnosť s dieťaťom na jeho narodeniny Krásna dekorácia k narodeninám detí Zdobenie škôlky podľa karikatúr k narodeninám Sladkosti k detským narodeninám Všetko najlepšie k narodeninám na stene detskej izby Prestieranie k narodeninovému stolu dieťaťa Sladký stôl k narodeninám dievčaťa Krásne papierové kvety pre domácich majstrov k narodeninám dieťaťa Návrh detskej izby pre narodeniny Izba oslávenkyne Počet balónov k narodeninám dieťaťa Zdobenie škôlky balónikmi Farebné héliové balóniky vo výzdobe slávnostného stolu k narodeninám dieťaťa Jednoduché papierové girlandy v detskej izbe k narodeninám Sladkosti na stole k narodeninám dieťaťa Výzdoba chlapčenského narodeninového stolu Modré a žlté balóniky vo výzdobe narodeninovej miestnosti Izbu na narodeniny dieťaťa zdobíme vlastnými rukami Balónový klaun k narodeninám dieťaťa Sladký stôl k narodeninám dieťaťa Biele a čierne balóniky v dekorácii miestnosti k narodeninám syna Veniec pre domácich majstrov k narodeninám dieťaťa Zdobenie detského stolu vlastnými rukami na narodeniny

Previous Post
Väggdekor: de mest intressanta idéerna
Next Post
Mitä virheitä talvipuutarhan suunnittelussa ja tyylin valinnassa tulisi välttää?