15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu resetovat své heslo Avast?




Článek AVAST PASTER

Souhrn:

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co mám dělat, když jsem zapomněl své heslo Avast?

Chcete -li odemknout svůj účet AVAST, musíte resetovat své heslo: Přejděte do své doručené pošty e -mailem a e -mail otevřete z e -mailů s oznámením@e -maily.avast.com s předmětem: Resetujeme vaše heslo pro ochranu vašeho účtu. Klikněte na tlačítko Aktualizovat moje heslo. Zadejte své nové heslo a poté klikněte na Pokračovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu resetovat svůj antivirus Avast?

Klepněte pravým tlačítkem myši na Avast Antivirus a vyberte Restart z rozbalovací nabídky. To bylo prokázáno v návodovém programu How-to Tech.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přistupovat ke svému účtu Avast?

Přihlaste se ke svému účtu AVAST pomocí tohoto odkazu: https: // id.avast.com/přihlášení/

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je můj správce hesel Avast?

Otevřete Avast Antivirus a přejděte do nabídky a poté klikněte na Nastavení. Přejděte na soukromí a klikněte na správce hesel. Pokud nevidíte možnost Správce hesel, ujistěte se, že váš antivirus Avast je aktuální. Po aktualizaci Avast Antivirus možná budete také muset restartovat počítač.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je to hlavní heslo?

Hlavní heslo je jediné heslo, které si musíte zapamatovat, abyste získali přístup k trezoru hesla, které obsahuje všechna vaše hesla uložená ve správci hesla.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje heslo Avast nefunguje?

Pokud vaše přístavba Avast Správce hesel nefunguje správně, zkuste jej odinstalovat a znovu nainstalovat v obchodě vašeho prohlížeče. To může vyřešit jakékoli problémy způsobené zkorumpovaným nebo poškozeným prodloužením.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stalo s Avastem?

Nortonlifelock získal Avast za více než 8 miliard dolarů. Společnost se nyní zaměřuje na prodej bezpečnosti a služeb ochrany osobních údajů na trhu 5 miliard uživatelů internetu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stalo s Avast Antivirus?

Prodloužení online bezpečnostního prohlížeče AVAST bylo v prosinci 2019 odstraněno z Mozilla, Chrome a operních trhů kvůli nárokům na shromažďování nadměrných uživatelských dat. Tato data zahrnovala historii prohlížení webových stránek, umístění uživatele, historii vyhledávání, věk, pohlaví, identity sociálních médií a osobní údaje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak kontaktuji avast zákaznický servis?

Chcete -li kontaktovat podporu AVAST, navštivte jejich podporu Webform a vyberte typ dotazu. Poskytněte všechny požadované informace a tolik dalších informací, jak se domníváte, že je nutné.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Avast stále správce hesel?

Ano, stále můžete používat bezplatnou nebo placenou verzi hesel Avast, pokud je již na instalaci na vašem zařízení. Pokud máte aktivní předplatné hesla Avast, můžete jej i nadále obnovit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké je moje heslo?

Tip hesla je připomínkou toho, jak bylo odvozeno heslo. Některé přihlašovací systémy umožňují uživatelům zadat nápovědy, které se zobrazují pokaždé, když je heslo požadováno. Například nápověda může být jméno osoby, pokud heslo obsahuje datum narozenin.

[/WPRemark]


Jak mohu resetovat své heslo AVAST?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co mám dělat, když jsem zapomněl své heslo Avast

Chcete -li odemknout svůj účet AVAST, musíte resetovat své heslo: Přejděte do své doručené pošty e -mailem a e -mail otevřete z e -mailů s oznámením@e -maily.avast.com s předmětem: Resetujeme vaše heslo pro ochranu vašeho účtu.Klikněte na tlačítko Aktualizovat moje heslo.Zadejte své nové heslo a poté klikněte na Pokračovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu resetovat svůj antivirus Avast

Seznam klikněte pravým tlačítkem na Avast Antivirus. A v rozbalovací nabídce zvolte Restart. Zanechte komentáře a pošlete své dotazy na náš e -mail, to byl výukový program Tech TV.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přistupovat ke svému účtu Avast

Přihlaste se ke svému účtu AVAST pomocí odkazu níže: https: // id.avast.com/přihlášení/

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je můj správce hesel Avast

Otevřete Avast Antivirus a přejděte do nabídky ☰ Nastavení. Klikněte na soukromí ▸ Správce hesel. Poznámka: Pokud nevidíte možnost Správce hesel, ujistěte se, že váš antivirus Avast je aktuální. V některých případech možná budete muset restartovat počítač po aktualizaci Avast Antivirus, aby se objevila možnost Správce hesel.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké je vaše hlavní heslo

Co je to hlavní heslo Hlavní heslo je jediné heslo, které si musíte zapamatovat, abyste získali přístup k trezoru hesla, které obsahuje všechna vaše hesla uložená ve správci hesla.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje heslo Avast nefunguje

Odinstalovat a přeinstalovat rozšíření správce hesel Avast

Poškozené/poškozené rozšíření správce hesel Avast může způsobit nestabilní chování doplňku a může dokonce narazit v různých intervalech. V takovém případě může odinstalovat a znovu nainstalovat prodloužení v obchodě prohlížeče problém vyřešit problém.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stalo s Avastem

Nortonlifelock zaplatil přes 8 miliard dolarů na získání Avastu, který sídlí v České republice. Nově vytvořená společnost se nyní zaměřuje na prodej bezpečnosti a služeb ochrany osobních údajů na trhu 5 miliard uživatelů internetu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stalo s Avast Antivirus

Prodloužení AVAST Online Security Prohlídka byla vymazána z Mozilla, Chrome a Opera Marketplaces v prosinci 2019 poté, co tvrdí, že shromažďuje podezřelé množství uživatelských dat – nejen každý navštívený web, ale také umístění uživatele, historie vyhledávání, věk, pohlaví, Identity sociálních médií a dokonce i osobní …

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak kontaktuji avast zákaznický servis

Kontaktujte Avast SupportGo na podporu AVAST Webform.Vyberte typ dotazu a klikněte na Další.Na základě vašeho výběru poskytněte požadované informace a tolik dalších informací, jak se domníváte, že je nutné.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Avast stále správce hesel

Získejte podporu pro hesla Avast

Pokud je již na instalaci na vašem zařízení, můžete i nadále používat bezplatnou nebo placenou verzi hesel Avast. Pokud máte aktivní předplatné hesla Avast, můžete jej stále obnovit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké je moje heslo

Připomínka toho, jak bylo odvozeno heslo. Aby se zaběhla paměť uživatele, některé přihlašovací systémy umožňují zadat nápovědu, která se zobrazí pokaždé, když je heslo požadováno. Například, pokud heslo obsahuje datum někoho narozenin, lze vstoupit do názvu osoby jako nápovědu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak často byste měli změnit své hlavní heslo

každé tři měsíce

Jak často byste však měli vytvářet nová hesla odborníci na kybernetickou bezpečnost doporučují změnit heslo každé tři měsíce. Mohou dokonce existovat situace, kdy byste měli své heslo okamžitě změnit, zejména pokud má kybernetický zločinec přístup k vašemu účtu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj počítač nepřijímá mé heslo

Když Windows 10 nepřijme vaše heslo nebo neustále ukazuje nesprávné chyby hesla, první věcí je zkontrolovat, zda vaše klávesnice a myš fungují správně. Odpojte se poté a znovu je připojte, pokud pracujete na ploše. Pokud máte stále potíže s přihlášením do Windows 10, můžete použít klávesnici na obrazovce k přihlášení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Lidé stále používají Avast

Avast je populární volba, kterou používá více než 435 milionů aktivních uživatelů po celém světě k ochraně svých chytrých telefonů a počítačů před malwarem a dalšími hrozbami online.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu kontaktovat Avast

Kontaktujte Avast SupportGo na podporu AVAST Webform.Vyberte typ dotazu a klikněte na Další.Na základě vašeho výběru poskytněte požadované informace a tolik dalších informací, jak se domníváte, že je nutné.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je ve vlastnictví Ruska

AVAST Premium Antivirus je řešení kybernetické bezpečnosti vyvinuté společností Avast, které má sídlo v Praze, České republice.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak si mohu povídat s Avastem

Kontaktujte Avast SupportGo na podporu AVAST Webform.Vyberte typ dotazu a klikněte na Další.Na základě vašeho výběru poskytněte požadované informace a tolik dalších informací, jak se domníváte, že je nutné.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete mi ukázat všechna moje hesla

Vaše hesla jsou uložena na vašem účtu Google. Chcete -li zobrazit seznam účtů s uloženými hesla, přejděte na hesla.Google.comorview your heslasin chrome. Chcete -li zobrazit hesla, musíte se znovu přihlásit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde vidím hesla

Přejděte na nastavení v Chrome nebo Androidu a poté vyberte hesla.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Pokud změníte své hlavní heslo

I když změníte uložená hesla, je stále důležité změnit své hlavní heslo. Pokud tak neučiníte, počítačoví zločinci se mohou pokusit přistupovat k vašemu aktivnímu trezoru pomocí svého hlavního hesla, což jim poskytne přístup k jakýmkoli nově změněným heslům pro vaše jednotlivé účty.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zlepšuje změna hesla zabezpečení

PIM doporučuje měnit hesla každých 90 dní (asi 3 měsíce). Podle Thytoctic zahrnuje 80% všech útoků kybernetické bezpečnosti slabé nebo odcizené heslo. Změna hesla čtvrtletně snižuje riziko expozice a vyhýbá se řadě IT bezpečnostních nebezpečí. Bohužel jsou hesla často zanedbávána.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč mi říká můj notebook, moje heslo je nesprávné

Několik tipů k vyřešení "špatné heslo" problém

Chcete -li se ujistit, že můžete své heslo přesně zadat, měli byste se ujistit, že zámek čepic na klávesnici není zapnutý, ujistěte se, že zámek čísla je zapnutý, a ujistěte se, že používáte správný jazyk, pokud vaše klávesnice podporuje více jazyků.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč to říká, že moje uživatelské jméno nebo heslo je nesprávné

"Uživatelské jméno nebo heslo je nesprávné" je chyba, která se objeví na přihlašovací obrazovce. I když se tato chyba může objevit v určitých situacích, nejčastěji se objevuje po aktualizaci Windows, protože-použijte mé přihlášení k automatickému dokončení nastavení mého zařízení po aktualizaci nebo restartu-je povoleno.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje lepší antivirus než avast

TotalAv je nejlepší alternativa Avast. Pro začátek nabízí antivirus výjimečnou ochranu před kybernetickými hrozbami a má výsledky testů, které jej zálohují. V testu 2022 podle AV-testu má Totav 100% míru detekce malwaru a blokuje 97% útoků na malware s nulovým dnem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Avast zákaznickou podporu

Avast Premium Tech Support je placená služba technické podpory, která vám poskytuje podporu 24/7 pro všechny problémy s počítačem a softwarem. Máme více možností plánu podpory, které vás spojí přímo s našimi vyškolenými a kvalifikovanými technickými odborníky, kteří jsou zde, aby udrželi vaši technologii v provozu – a chránili se.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo cancelo mi suscripción segura de VPN??
Next Post
Jak mohu odstranit heslo z PDF bez Adobe Pro?