15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu odstranit heslo z PDF bez Adobe Pro?

Jak odstranit heslo z PDF bez Adobe Pro

1. Jak mohu odebrat heslo z Adobe PDF?

Chcete -li odebrat heslo z Adobe PDF, otevřete PDF v Acrobat a použijte nástroj „odemknout“. Přejděte na “Nástroje”> “chránit”> “šifrovat”> “Odebrat zabezpečení.”

2. Lze odstranit heslo PDF?

Ano, hesla PDF lze odstranit. Chcete -li odstranit heslo z PDF, otevřete PDF v Acrobat Pro a přejděte na “Nástroje”> “Encrypt”> “Odebrat zabezpečení.„Pokud má dokument otevřené heslo dokumentu, odstraňte jej kliknutím na OK. Pokud má heslo pro oprávnění, zadejte správné heslo do pole Enter Password a klikněte na OK.

3. Jak mohu zdarma odemknout PDF?

Chcete -li odemknout PDF zdarma, použijte odstraňovač hesla PDF. Přetáhněte dokument do nástroje pro odstraňování hesla PDF, potvrďte, že máte právo na soubor, a klikněte na “Odemknout PDF!”. Proces dešifrování začne a poté můžete upravit odemčený PDF nebo jej stáhnout.

4. Jak mohu upravit uzamčený PDF bez hesla?

Pokud jste zapomněli na dokument nebo oprávnění hesla uzamčeného PDF, můžete jej stále upravit. Otevřete PDF v Acrobat, přejděte do souboru> Tisk (nebo klikněte na ikonu tiskárny), vyberte jako tiskárnu Adobe PDF a klikněte na Print. Zadejte název souboru a klikněte na Uložit. PDF bude vytvořen a otevřen v Acrobat a nyní jej můžete upravit.

5. Jak mohu odemknout PDF v náhledu?

V aplikaci náhledu na Mac Otevřete PDF nebo obrázek. Přesuňte ukazatel vedle názvu dokumentu v názvu, klikněte na šipku, která se objeví, a poté vyberte nebo zrušte výběr zaškrtaného políčka.

6. Proč můj PDF žádá o heslo?

PDF jsou chráněny heslem, aby byla zajištěna bezpečnost vašich dat. Soubory, jako jsou bankovní výpisy nebo účty za telefon, jsou běžně chráněny heslem, protože obsahují soukromé a citlivé informace, které vyžadují ochranu hesla.

7. Jaké aplikace mohou odstranit hesla z PDFS?

Existují různé aplikace, které mohou odstranit hesla z PDFS. Jednou z takových aplikací je mobilní. Nainstalujte ji z obchodu Google Play, otevřete aplikaci, klikněte na ikonu „odemknout“, vyberte možnost Nahrát a vyberte soubor PDF ze zařízení, disk Google nebo Dropbox.

8. Jak odstraním své heslo?

Chcete -li odstranit heslo pro uzamčení obrazovky na telefonu Android, přejděte na Nastavení> Zabezpečení> Zámek zařízení> ScreenLock. Pokud je výzva, zadejte svůj aktuální kód obrazovky zámku, vyberte „Žádný“ a klikněte na „Odstranit“.”

9. Jaký je nástroj pro odemknutí PDF?

Nástroj pro odemknutí PDF umožňuje odstranit heslo vlastníka ze souboru PDF. Vytváří samostatný soubor PDF bez jakýchkoli omezení, zabezpečení nebo hesla při zachování dat dokumentu. Má bezpečné a uživatelsky přívětivé rozhraní pro odemknutí souborů PDF.

10. Jak změníte zabezpečený PDF na nezajištěné?

V Adobe Acrobat Pro X vyberte zabezpečenou rozbalovací nabídku, vyberte „Odebrat zabezpečení“ a poté vyberte rozbalovací nabídku souboru a vyberte „Uložit jako“, abyste uložili dokument v místě, kde můžete nahrát svůj efilingový dokument.

11. Jak mohu upravit dokument chráněný heslem?

Chcete-li upravit dokument chráněný heslem, odemkněte jej tak, že přejdete na kartu Review Word, ve skupině Protect, klikněte na „Omezení úpravy“ a v podokně Omezení úpravy úloh klikněte na „Stop Protection.„Pokud je výzva, zadejte heslo.

Jak mohu odstranit heslo z PDF bez Adobe Pro?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu odebrat heslo z Adobe PDF

Otevřete PDF v Acrobat. Použijte nástroj „odemknout“: Vyberte „Nástroje“ > “Chránit” > „Encrypt“ > “Odstraňte zabezpečení.”.“
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Lze odstranit heslo PDF

Jak odstranit hesla PDF.Otevřete PDF v Acrobat Pro na Windows nebo Mac.Zvolte nástroje ›Encrypt› Odstraňte zabezpečení.Pokud má dokument otevřené heslo dokumentu, odstraňte jej kliknutím na OK.Pokud má dokument heslo oprávnění, zadejte správné heslo do pole Enter a poté klikněte na OK.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zdarma odemknout PDF

Jak odstranit heslo ze souborů PDF: Přetáhněte svůj dokument do odstraňování hesla PDF.Potvrďte, že máte právo na soubor a klikněte na ‘odemknout PDF!’.Proces dešifrování by měl začít hned.Dále upravte svůj PDF nebo kliknutím na „Stáhnout soubor“ uložte odemčený PDF.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu upravit uzamčený PDF bez hesla

Zapomněli jste dokument nebo oprávnění heslem PDF v Acrobat.Přejít do souboru > Vytiskněte nebo klikněte na ikonu tiskárny na panelu nástrojů.V dialogovém okně tisku vyberte jako tiskárnu Adobe PDF a klikněte na Print.Zadejte název pro svůj soubor a klikněte na Uložit. PDF je vytvořen a otevírá se v Acrobat. Nyní můžete upravit PDF.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu odemknout PDF v náhledu

V aplikaci náhledu na vašem Mac otevřete PDF nebo obrázek. Přesuňte ukazatel vedle názvu dokumentu v názvu, klikněte na šipku, která se objeví, poté vyberte nebo zrušte zaškrtnutí políčka.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj PDF žádá o heslo

PDF jsou chráněny heslem tak, aby vaše data zůstala bezpečná. Pokud jste někdy měli bankovní výpis nebo telefonní účet jako soubor PDF, víte, že většina z nich je chráněna heslem. Je to proto, že tyto soubory PDF obsahují soukromé a citlivé informace, které potřebují ochranu hesla.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké aplikace odstraňují heslo z PDF

1.1. Odebrat heslo z PDF na Androidstep 1: Nainstalujte mobil Ilovepdf z obchodu Google Play na vašem zařízení Android.Krok 2: Nyní klikněte na "Odemknout" ikona na vaší aplikační domovské stránce.Krok 3: Poté vyberte možnost Nahrát a poté můžete nahrát soubor PDF ze svého zařízení, Disku Google nebo Dropbox.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odstraním své heslo

Jak odstranit zámek obrazovky v nastavení Android PhoneTap > Bezpečnostní > Zámek zařízení > Zámek obrazovky.Pokud je vyzván, zadejte svůj aktuální kód zámku > Žádný > Vymazat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nástroj pro odemknutí PDF

Umožňuje odstranit heslo vlastníka ze souboru PDF. Nástroj PDF Heslo Unlocker vytváří samostatný soubor PDF bez omezení, zabezpečení nebo hesla bezpečným způsobem bez změny dat dokumentu. Je to bezpečné řešení s interaktivním a snadno použitelným rozhraním pro odemknutí souborů PDF pro pozdější použití.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak změníte PDF ze zabezpečeného na nezajištěné

Adobe Acrobat Pro X)

Zvolte zabezpečené rozbalovací nabídky • Vyberte Odebrat zabezpečení Strana 2 • Vyberte rozbalovací nabídku souboru a vyberte Uložit, abyste uložili dokument v místě, kde můžete nahrát svůj efilingový dokument.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu upravit dokument chráněný heslem

Odemkněte chráněnou dokumentaci Karta pro kontrolu ve skupině Protect, klikněte na Omezení úpravy.V podokně omezení úprav úlohy klikněte na Stop Protection.Pokud jste vyzváni k poskytnutí hesla, zadejte heslo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odemknu čtení pouze PDF v Acrobat

Klepněte pravým tlačítkem myši na soubor a vyberte Vlastnosti. Zrušte zaškrtnutí políčka pro pouze pro čtení a klikněte na OK. Použijte online nebo offline převodníky PDF ke změně PDF na upravitelné formáty souborů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu změnit nastavení zabezpečení na PDF v náhledu

Vyberte soubor > Upravit oprávnění a poté proveďte některá z následujících: Nastavte heslo pro otevření PDF: Vyberte Vyžadovat heslo pro otevření dokumentu. Zadejte heslo a poté jej ověřte. Vyberte, které funkce vyžadují heslo: Zrušte výběr zaškrtávacího políčka, aby vyžadoval heslo pro vlastníka pro tisk nebo jiné akce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Adobe stále žádá o mé heslo

Pokud jste Adobe Acrobat už nějakou dobu neaktualizovali, program vás bude stále žádat, abyste se přihlásili po spuštění. Takový problém se také objeví, když uvedete aktualizaci svých Windows nebo MacOS na nejnovější verzi a zapomenete nainstalovat nejnovější vydání programů nainstalovaných v příslušném systému.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete otevřít heslo chráněné PDF

Jednoduše otevřete dokument PDF a zadejte heslo, když vás vaše zařízení Android vyzve. Jakékoli mobilní čtečky PDF stojí za jejich hesla podpory soli a mohou soubory odemknout. Pokud používáte Acrobat Reader, můžete postupovat podle těchto kroků a otevřít soubory PDF chráněné heslem: Otevřete aplikaci Adobe Acrobat Reader App.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je aplikace, která odstraňuje hesla

ImyFone Lockwiper (Android)

Odstraňování obrazovky Lockwiper (Android) je nástroj pro odemknutí zařízení pro Android Android vyvinutý týmem IMYFONE, který uživatelům Android pomáhá odemknout jejich zařízení z jakéhokoli druhu zámku obrazovky. Toto je spolehlivý nástroj, který dnes mnoho lidí používá k překročení problémů s odemknutí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odstraním heslo z PDF na Disku Google

Krok 2: Přejděte do nabídky nástrojů, poté klikněte na ochranu, poté zašifrujte a poté klikněte na Odebrat Security. Krok 3: Pokud má PDF heslo pro otevření dokumentu, uživatelé budou muset před odstraněním zadat heslo. Pokud má heslo pro oprávnění, budou muset znovu zadat a dvakrát kliknout na OK, aby se odebrala heslo PDF.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Která aplikace může odebrat heslo

ImyFone Lockwiper (Android)

Odstraňování obrazovky Lockwiper (Android) je nástroj pro odemknutí zařízení pro Android Android vyvinutý týmem IMYFONE, který uživatelům Android pomáhá odemknout jejich zařízení z jakéhokoli druhu zámku obrazovky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odstraním heslo uložené Windows 10

Chcete -li odstranit pověření uživatele z správce pověření: klikněte na Start > Kontrolní panel > Uživatelské účty > Správce pověření.Vyberte možnost Přihlašovací údaje Windows.Poté klikněte na Odebrat z trezoru (v závislosti na tom, která verze oken spustíte).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu odemknout uzamčeného PDF v Acrobat

Otevřete PDF. Klikněte na ikonu „Lock“ v levém dolním rohu stránky. Klikněte na odkaz označený: Podrobnosti o povolení. V "Metoda zabezpečení ‘rozbalení, vyberte: Žádná zabezpečení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký software odstraňuje omezení PDF

Adobe Reader DC

Adobe Acrobat DC je populární nástroj na trhu, který vám může pomoci se vším na PDF. Je plná řady nových funkcí pro moderní, bezpapírovou kancelář. Software nabízí šifrovací nástroj, který vám může pomoci odstranit omezení aplikovaná na soubor PDF.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete nezabezpečit zabezpečený soubor PDF

Kroky k odstranění zabezpečení hesla

Otevřete PDF v Acrobat. Vyberte nástroje > Chránit > Šifrování > Odstraňte zabezpečení. Vaše možnosti se liší v závislosti na typu zabezpečení hesla připojeného k dokumentu: Pokud má dokument otevřené heslo, odstraňte jej z dokumentu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu změnit bezpečnostní oprávnění na PDF

Jak přidat hesla a oprávnění do souborů PDF: Otevřete soubor v Acrobat a vyberte „Nástroje“ > “Chránit.„Vyberte, zda chcete omezit úpravy pomocí hesla nebo šifrovat soubor s certifikátem nebo heslem.Nastavte heslo nebo metodu zabezpečení podle potřeby.Klikněte na „OK“ a poté klikněte na „Uložit.“

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu změnit zabezpečený PDF na normální

Kroky k odstranění zabezpečení hesla PDF v Acrobat.Vyberte nástroje > Chránit > Šifrování > Odstraňte zabezpečení.Vaše možnosti se liší v závislosti na typu zabezpečení hesla připojeného k dokumentu: Pokud má dokument otevřené heslo, odstraňte jej z dokumentu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zdarma upravit chráněný PDF

Jak upravit zabezpečený PDFDrop váš chráněný PDF do našeho odemknutí PDF nástroje.Při výzvě zadejte heslo.Počkejte, až se odemkne PDF, poté vyberte „Upravit PDF“ a spusťte úpravu souboru.Po dokončení úpravy dokumentu kliknutím na tlačítko Stáhnout a uložte nově upravené PDF.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo reinicio mi contraseña de avast??
Next Post
Jak zjistím, jestli mám stráž prohlížeče malwarebytes?