15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Proiectarea unui apartament cu două camere de 50 mp m.

Un apartament cu două camere este o opțiune comună. O cameră este suficientă pentru una sau două persoane, dar când copiii cresc, vor deja să fie separați, astfel încât părinții să aibă și o viață personală. În absența unei a treia camere, a unui living, cei din afară sunt însoțiți la bucătărie. Da, acesta este un fel de centru al casei, există odihnă și divertisment pentru toți membrii familiei și oaspeții. Din moment ce cum să faci un proiect de proiectare competent al unui apartament cu două camere de 50 mp. m, astfel încât să fie confortabil și plăcut să fii în el?

un exemplu de decor frumos al unui apartament de 50 mp

Proiectarea unei bucătării combinate cu camera de zi

opțiunea unui design luminos al unui apartament modern de 50 mp

Combinație excelentă de culori în interiorul camerei de zi

varianta unui interior neobișnuit al unui apartament de 50 mp

Puteți folosi piatra decorativă pentru a crea un perete de accent.

De unde începe înregistrarea locuințelor?

Orice renovare începe cu planificarea – ce ne dorim? Spațiu sau mai multe camere, colțuri și zone separate în care doriți să vă retrageți?

Dacă noua dvs. casă nu are altceva decât pereți din cărămidă, luați în considerare reamenajarea pereților. Da, este dificil și nu ușor să treci prin legalizare. Cu toate acestea, relocarea competentă a pereților transformă apartamentul într-un basm – toate cabinele inutile și nefolosite dispar, iar spațiul pe care îl are găzduiește mai mult mobilier, fără a îngreuna trecerea și fără a pierde stilul! Vă puteți crea propria lume mică, unde totul va fi nou, funcțional, spațios!

un exemplu de decor ușor al unui apartament modern de 50 mp

Lemnul închis la interior adaugă rafinament camerei

un exemplu de design neobișnuit al unui apartament de 50 mp

Designul camerei de zi este realizat într-un stil modern

Ați achiziționat o proprietate rezidențială cu renovări municipale? Aveți linoleum, tapet, chiuvete și toaletă? Este foarte posibil să locuiți într-un astfel de apartament, continuând să plătiți ipoteca și renovând încet casa. Cu economii puternice, puteți lăsa podeaua, adesea arată destul de bine – acum linoleumul uneori costă mai mult decât laminatul, rămânând în același timp cât mai rezistent la apă. Iar interiorul va fi actualizat odată cu achiziționarea de mobilier, dulapuri, seturi de bucătărie, picturi și perdele..

Aveți de gând să faceți reparații în locuințe secundare, unde s-au făcut reparații acum 50 de ani? Da, este destul de posibil să locuiți aici, spre deosebire de noua clădire „goală”, dar totul este saturat de mirosurile antichității. Cel mai probabil, va trebui să schimbați podeaua și să înveliți pereții. Dacă este posibil, merită să faceți o reamenajare – de exemplu, casele vechi erau construite într-un moment în care frigiderele nu erau încă obișnuite în rândul populației și pur și simplu nu exista loc pentru ea în bucătărie. În locuințele moderne cu o cameră, bucătăria poate fi adesea o cameră cu drepturi depline, așezată pe o canapea – și puteți trăi.

opțiunea unui interior frumos al unui apartament modern de 50 mp

Lemnul închis la interiorul apartamentului va arăta foarte frumos

opțiunea unui decor luminos al unui apartament modern de 50 mp

Puteți separa bucătăria cu pereți despărțitori din sticlă.

un exemplu de interior luminos al unui apartament de 50 mp

Puteți evidenția zona de dormit cu perdele

Proiectare apartament 50 mp m. planificare gratuită

Dacă aveți spațiu de planificare nelimitat – fii creativ! Vedeți soluții gata făcute, gândiți-vă la momente convenabile, vedeți mai multe opțiuni, analizați! Este necesar să găsiți linia dintre spațiu și locuri confortabile pentru intimitate. De obicei, ei încearcă să minimizeze holul și coridoarele din cameră, bucătăriile sunt bune, atât mici, cât și mari, iar cele atașate la sufragerie sunt și mai bune. Un apartament cu două camere în brațele confortului și grației va fi cetatea ta, ai o ocazie unică de a-ți crea casa de vis și va fi păcat să greșești în orice lucru mic..

varianta unui design neobișnuit al unui apartament de 50 mp

Zonarea apartamentelor se poate face folosind partiții transparente

un exemplu de interior luminos al unui apartament modern de 50 mp

Design modern de cameră de zi în mov

Finisarea zonei de bucătărie

Bucătărie completă

Bucătăria poate fi completă – o cameră în care se gătește și se mănâncă numai.

Bucătărie mare

O bucătărie mare poate găzdui un spațiu de lucru mic, cu o masă pentru computer sau o canapea – un loc de dormit pliabil.

Bucătărie conectată la camera de zi

Dacă bucătăria este conectată la camera de zi – într-un studio sau când peretele dintre acesta și cameră este demolat, un spațiu mic poate fi separat pentru zona de gătit și de luat masa.

O bucătărie liniară într-o nișă este cea mai avantajoasă opțiune, aici setul este situat într-o singură linie de-a lungul întregului perete, adesea mic. Arată îngrijit și compact, vă permite să evidențiați zona de luat masa din sufragerie, vă puteți gândi la un design fermecător! Adesea, o nișă se formează după reamenajarea sau demolarea partiției dintre bucătărie și cameră – în acest caz, puteți lua masa fie la o masă mică situată lângă canapea sau colț de bucătărie, fie la un set mare de masă, caz în care camera de zi se transformă într-o sală de mese, care este convenabilă pentru a servi gustări ocolind ușile.

un exemplu de decor frumos al unui apartament modern de 50 mp

Designul bucătăriei este realizat în același stil

un exemplu de design ușor al unui apartament de 50 mp

Combinația de alb și negru în bucătărie arată foarte frumoasă

un exemplu de decor luminos al unui apartament de 50 mp

Livingul poate fi combinat cu bucătăria

Cum să limitezi dormitorul din bucătărie?

Perete gol

Cea mai bună opțiune, poate, ar fi un perete gol. La urma urmei, bucătăria este un loc practicabil unde bem ceai cu prietenii și luăm micul dejun cu membrii familiei. Iar dormitorul este un loc de singurătate, liniște, somn. Chiar dacă părinții și un copil mic locuiesc în dormitor și există și o zonă de lucru, aici puteți să vă retrageți și să vă relaxați în timp ce restul bat linguri în farfurii sau se joacă la curent în hol.

Rack

Rafturile vă permit să separați zonele, menținând în același timp trecerea luminii și a aerului. Rafturile sunt adesea căptușite cu cărți, dispozitive utile sau decorative care ascund priveliști nedorite, dar sunetele sunt o astfel de partiție.

opțiunea unui interior luminos al unui apartament modern de 50 mp

Uneori este suficient un candelabru pentru a ilumina întreaga cameră.

un exemplu de interior neobișnuit al unui apartament modern de 50 mp

Puteți face zonarea într-un apartament folosind partiții din sticlă.

opțiune pentru un decor frumos al unui apartament de 50 mp

Culoarea albă se potrivește bine cu lemnul închis

Cum să zonați camera de zi și zona de dormit

Peretele din gips-carton

Un perete din gips-carton poate deveni un element decorativ frumos, mai ales dacă trece ușor într-un tavan cu mai multe niveluri iluminat din spate. Rafturile cu elemente decorative și imagini arată, de asemenea, bine pe partiție. În loc de picturi, puteți aranja plăci decorative cu peisaje urbane – arată elegant.

Perdea

Cortina, dacă este instalată corect, va arăta frumos. Nu, nu un pat cu baldachin, ci o perdea. Cortina poate fi ascunsă în tavanul din gips-carton. Alegeți o culoare – iar patul este separat confortabil prin glisarea perdelei opace.

un exemplu de design luminos al unui apartament de 50 mp

Combinația de culori bej și albastru în interior arată frumoasă și la modă

varianta interiorului luminos al unui apartament modern de 50 mp

Culoarea bej în interiorul camerei de zi va da căldură și bucurie

Design de generație următoare

În zilele noastre, orice renovare este posibilă, de la clasici strălucitori la minimalism, principalul lucru este dorința proprietarului. Prețurile nu sunt principalul indicator – faceți ceva singur, tăiați, orbiți, cumpărați la o vânzare și atingeți.

Apartament cu detalii luminoase și o partiție transparentă

Culorile strălucitoare sunt întotdeauna răcoritoare. Desigur, totul ar trebui să fie moderat – pereții roșii și o canapea portocalie se vor obosi rapid, dar o combinație de tonuri calme de lumină și întuneric cu pete multicolore va fi cea mai confortabilă.

Partiția din sticlă transparentă arată bine în interior – delimitează spațiul și, în același timp, păstrează spațiul. Sticla mată, bronzul sau sticla modelată arată mai bine. Paravanul din cameră nu trebuie să fie întotdeauna din sticlă – poate fi un raft sau o delimitare folosind ramuri. Zonarea arată întotdeauna minunat dacă este bine gândită..

opțiunea de decor ușor a unui apartament de 50 mp

Proiectarea unei camere de zi neobișnuite cu iluminare frumoasă a tavanului

o variantă a frumosului design al unui apartament modern de 50 mp

Lângă pat, puteți crea un perete de accent dintr-un panou 3D

Duo de funcționalism și art deco

Art Deco în interior este o combinație de clasic și modern. Acest stil este greu de descris, trebuie văzut: o canapea clasică bogată pe un fundal de pereți uni, în timp ce, la fel ca în clasici, vedem tapete bogate cu crini heraldici. Un candelabru clasic peste un etaj modern nu pare a fi ceva incongruent, dar multe sunt chiar mai bune decât clasicele tradiționale – acesta din urmă are prea multă pretenție și strălucire, în timp ce în Art Deco detaliile laconice subliniază lucrurile bogate și frumoase. Funcționalismul nu este întotdeauna minimalism – lucrurile frumoase pot fi, de asemenea, utile și îndeplinesc anumite funcții. Acesta este plusul combinației de frumusețe și concizie, utilitate și decorativitate..

o variantă a unui design frumos al unui apartament de 50 mp

Lemnul din interior completează foarte bine interiorul sufrageriei.

un exemplu de decor neobișnuit al unui apartament de 50 mp

Culoarea albă din interiorul sufrageriei arată foarte frumoasă și modernă

un exemplu de interior frumos al unui apartament de 50 mp

În designul dormitorului, puteți combina mai multe nuanțe.

Design high-tech

Hi-tech este cel mai nou stil de interior, care amintește oarecum de lumea viitorului, a navelor spațiale și a planetelor îndepărtate. Minimalismul modern combinat cu detalii originale și elegante transformă orice casă într-o cabină interstelară. Proiectarea unui apartament cu două camere de 50 mp m în acest stil va face casa ta nouă și modernă. Cu toate acestea, lăsând o astfel de frumusețe pe stradă, vom vedea realitatea și nu o altă planetă..

opțiune de proiectare ușoară a unui apartament modern de 50 mp

Rafturile pot fi echipate cu iluminare suplimentară

opțiunea de decor ușor a unui apartament modern de 50 mp

Design cameră de zi în stil modern

Proiectarea „Primele raze care se îneacă în ceața de la începutul dimineții”

Acest nume poate aparține oricărei camere, indiferent de stil. Principalul lucru aici este combinația de culori – alb, bej, gri, maro. Acestea sunt nuanțe plăcute ochilor – liniștitoare. Nimic strălucitor și strălucitor, strălucitor, totul este calm și măsurat, somnoros.

Proiect de proiectare a unui apartament cu două camere de 50 mp m poate fi comandat de la o companie specializată sau realizat independent – pe internet puteți găsi multe programe pentru planificarea volumetrică, iar în magazine puteți găsi materiale de finisare pentru fiecare gust. Principalul lucru este dorința și puțină perseverență..

50 de fotografii cu idei de design pentru un apartament cu două camere de 50 mp:

un exemplu de decor luminos al unui apartament modern de 50 mp fotografie versiunea interiorului luminos al unui apartament de 50 mp. imagine opțiunea unui design frumos al unui apartament de 50 mp fotografie un exemplu de decor neobișnuit al unui apartament modern de 50 mp imagine opțiunea unui interior luminos al unui apartament de 50 mp fotografie un exemplu de design ușor al unui apartament modern de 50 mp imagine opțiunea unui decor frumos al unui apartament modern, imagine de 50 mp un exemplu de design neobișnuit al unui apartament de 50 mp fotografie exemplu de un interior frumos al unui apartament modern de 50 mp imagine varianta unui interior neobișnuit al unui apartament de 50 mp fotografie un exemplu de design luminos al unui apartament de 50 mp fotografie opțiune pentru un decor ușor al unui apartament modern de 50 mp imagine varianta unui decor neobișnuit al unui apartament de 50 mp. imagine exemplu de interior luminos al unui apartament modern de 50 mp fotografie un exemplu de design frumos al unui apartament modern de 50 mp fotografie opțiunea unui interior luminos al unui apartament de 50 mp. imagine opțiunea unui decor luminos al unui apartament de 50 mp fotografie un exemplu de design neobișnuit al unui apartament modern de 50 mp. imagine exemplu de interior luminos al unui apartament de 50 mp. imagine opțiunea unui design frumos al unui apartament modern de 50 mp fotografie opțiunea unui decor luminos al unui apartament cu o imagine de 50 mp versiune a interiorului luminos al unui apartament modern de 50 mp imagine un exemplu de decor neobișnuit al unui apartament de 50 mp fotografie exemplu de interior frumos al unui apartament de 50 mp fotografie opțiunea unui decor luminos al unui apartament modern de 50 mp imagine un exemplu de design ușor al unui apartament de 50 mp fotografie variantă a decorului neobișnuit al unui apartament modern de 50 mp imagine opțiunea unui interior frumos al unui apartament de 50 mp fotografie varianta unui decor neobișnuit al unui apartament de 50 mp fotografie un exemplu de design luminos al unui apartament modern de 50 mp imagine opțiunea unui interior frumos al unui apartament de 50 mp. imagine un exemplu de decor ușor al unui apartament modern de 50 mp fotografie un exemplu de interior neobișnuit al unui apartament modern de 50 mp. imagine opțiunea unui design luminos al unui apartament de 50 mp fotografie un exemplu de interior luminos al unui apartament de 50 mp fotografie opțiunea unui design frumos al unui apartament modern de 50 mp imagine un exemplu de decor ușor al unui apartament modern de 50 mp imagine un exemplu de decor luminos al unui apartament cu o fotografie de 50 mp un exemplu de decor frumos al unui apartament modern de 50 mp imagine varianta unui design neobișnuit al unui apartament de 50 mp fotografie un exemplu de decor luminos al unui apartament modern de 50 mp imagine un exemplu de design ușor al unui apartament modern de 50 mp fotografie varianta unui interior neobișnuit al unui apartament modern de 50 mp. imagine un exemplu de decor neobișnuit al unui apartament modern de 50 mp fotografie un exemplu de design luminos al unui apartament de 50 mp imagine versiunea interiorului luminos al unui apartament modern de 50 mp fotografie un exemplu de decor frumos al unui apartament de 50 mp imagine opțiunea unui design luminos al unui apartament modern cu o fotografie de 50 mp o variantă a unui design neobișnuit al unui apartament de 50 mp. imagine un exemplu de decor luminos al unui apartament de 50 mp. imagine

Previous Post
Culoare „cafea cu lapte” în interior: idei, fotografii
Next Post
تصميم وصورة غرفة نوم بمساحة 10 أمتار مربعة