15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Culoare „cafea cu lapte” în interior: idei, fotografii

Nimic nu evocă senzația de confort acasă ca o ceașcă de cafea aromată cu spumă de lapte. Un truc obișnuit de proiectare este de a utiliza combinații de culori care să amintească unei persoane de mâncăruri delicioase. Culoarea cafelei cu lapte este cea mai des utilizată în interior, care arată avantajos în orice cameră. Pentru ca combinația să fie strălucitoare și să nu fie enervantă, este important să puteți combina diferite nuanțe. La urma urmei, cafeaua este o gamă bogată de la maro închis la crem.

Deseori oamenii conservatori aleg interiorul culorii cafelei cu lapte. Această combinație discretă nu iese din modă, servește ca fundal bun pentru întruchiparea ideilor de design. Într-o astfel de cameră, puteți plasa obiecte de artă, picturi, fotografii. Cafeneaua poate conduce la proiectarea camerei sau poate servi drept fundal. Într-un living mic, este mai bine să-l folosiți pentru a decora un perete, iar într-un dormitor spațios, poate juca rolul principal..

frumos design de apartament în culoarea cafelei cu lapte

Proiectarea unei camere în culoarea cafelei cu lapte

stilul ușor al holului în culoarea cafelei cu lapte

Bucătărie frumoasă în culoarea cafelei cu lapte

decor luminos al sufrageriei în culoarea cafelei cu lapte

Design frumos al sufrageriei în culoarea cafelei cu lapte

Subtilități ale soluțiilor de proiectare

Nuanțele de cafea vor înmuia interiorul, permițându-vă să vă concentrați asupra muncii sau a studiului. Selecția perdelelor joacă un rol important în decor. Schimbând singur perdelele, puteți schimba radical percepția spațiului. Când pereții sunt albi în interior și ferestrele sunt orientate spre sud, cortina de cafea vă va permite să vă închideți de la soarele arzător și să adăugați un accent de culoare.

O nuanță de cafea înnobilează orice cameră. Pentru a crea o atmosferă de lux, este important să adăugați accesoriile adecvate. Acestea pot fi lămpi, figurine, șeminee decorative sau mobilier de epocă. Textile vă vor ajuta să simțiți căldura vetrei – perne brodate, covoare, perdele grele cu franjuri.

Pe fundalul laptelui și cafelei, o imagine avangardistă va arăta frumoasă, inclusiv pete de roșu și albastru. Acesta va adăuga dinamism, dar nu va adăuga o sarcină semantică inutilă. Este mai bine să alegeți accesorii în culori pure, este recomandabil să evitați movul și galbenul. Aceste culori vor face interiorul să arate greu..

interior de bucatarie cochet in culoarea cafelei cu lapte

Design cameră de zi în culoarea cafelei cu lapte

dormitor luminos interior în culoarea cafelei cu lapte

Interiorul camerei în culoarea cafelei cu lapte

Ce spun psihologii?

Nuanțele de cafea sunt utilizate în mod tradițional în designul interior de orice orientare. Psihologii cred că culoarea cafelei calmează nervii, creează o atmosferă de confort și dispune de comunicare. Interiorul cafelei nu are o cantitate abundentă de culori reci, cum ar fi albastru și albastru deschis. Prin urmare, chiar și iarna, o cameră în culori calde nu va pune presiune pe psihic..

Informații interesante. Adesea, interioarele antice sunt decorate în tonuri de cafea, în stil clasic sau englezesc..

stilul ușor al bucătăriei în culoarea cafelei cu lapte

Dormitor luminos în culoarea cafelei cu lapte

decor chic al sufrageriei în culoarea cafelei cu lapte

Proiectarea unei camere în culoarea cafelei cu lapte

design luminos al holului în culoarea cafelei cu lapte

Design luminos al camerei în culoarea cafelei cu lapte

Cum să se încadreze în interior?

În cazul în care camera a fost deja decorată și nu sunt planificate reparații cosmetice majore, puteți înlocui setul de mobilier sau vopsi unul dintre pereți. Opțiunea actuală este utilizarea nuanțelor naturale și a texturii lemnului. Un astfel de interior va fi ușor și, în același timp, va crea un sentiment de pace..

Nu toată lumea îndrăznește să picteze suprafața cu o schemă de culori maro. Dar este foarte posibil să folosiți panouri de perete din lemn de culoare cafea. Lemnul natural poate fi înlocuit cu imitație de PAL sau MDF. Sunt potrivite următoarele tipuri de lemn:

  • stejar mlaștină
  • cireașă
  • wenge
  • nuca
  • frasin
  • mahon
  • zada

Informatii utile. În funcție de metoda de prelucrare, nuanța lemnului unei anumite specii poate varia. Semnificativ diferit ca aspect este un lemn impregnat cu o pată dintr-un lac colorat sau tratat termic.

dormitor luminos interior în culoarea cafelei cu lapte

Design cameră de zi în culoarea cafelei cu lapte

decor frumos al holului în culoarea cafelei cu lapte

Design întunecat al camerei în culoarea cafelei cu lapte

Principalele nuanțe utilizate în design

Cel mai adesea, culorile deschise sunt folosite pentru decorarea pereților, iar cele întunecate pentru fațadele mobilierului. Astfel, tapetul slab atrage atenția asupra mobilierului aristocratic, care se remarcă efectiv pe un fundal deschis. Nu puteți folosi doar nuanțe întunecate sau, dimpotrivă, neutre, altfel camera va fi anostă sau mohorâtă.

Culoarea la modă a cafelei cu lapte este cel mai adesea diferite variante de maro și crem. Puteți adăuga prospețime folosind pete de albastru sau turcoaz. Roșii și portocale bogate vor contribui la dinamism. O modalitate bună de a crea o oază de confort în mijlocul unei metropole este de a adăuga elemente de verde.

Sfat. Nuanțele deschise sunt potrivite pentru o cameră mică, iar maro închis va arăta bine într-o cameră mare..

stil chic al sufrageriei în culoarea cafelei cu lapte

Design bucătărie în culoarea cafelei cu lapte

design de apartament luminos în culoarea cafelei cu lapte

Interiorul camerei în culoarea cafelei cu lapte

stil de dormitor frumos în culoarea cafelei cu lapte

Proiectarea unei camere în culoarea cafelei cu lapte

Bucătărie de culoare cafea în luciu: cele mai bune combinații

Pe vremuri, culoarea cafelei era adesea folosită în bucătărie, amintind de boabele unei băuturi revigorante. Atunci mobilierul nu a fost vopsit, așa că a păstrat o nuanță nobilă maroniu. Acum cafeaua poate fi „potrivită” în interiorul de înaltă tehnologie dacă le adăugați accesorii metalice. Acestea pot fi clanțe pentru ușă, suporturi pentru linguri și oale, sau blaturi. Acum mulți oameni aleg mobilier lucios, deoarece arată modern și mărește vizual spațiul..

Raportul optim de culoare trebuie selectat pe baza efectului pe care doriți să îl obțineți. Bucătăria poate fi romantică, luxoasă, austeră, rustică și așa mai departe. Alegând o cască lucioasă, puteți utiliza următoarele combinații.

interior ușor de bucătărie în culoarea cafelei cu lapte

Camera de zi în culoarea cafelei cu lapte

interior luminos al apartamentului în culoarea cafelei cu lapte

Design dormitor în culoarea cafelei cu lapte

  1. Dulapuri de perete albe și dulapuri întunecate – excelent dacă doriți mai multă lumină în bucătărie.
  2. Dulapuri alternative cu uși maro și roșii – această combinație crește pofta de mâncare.
  3. Fitinguri de aur – bucătăria va deveni luxoasă, o soluție excelentă pentru stilul rococo sau bizantin.
  4. Lemn maro și uși cu sticlă mată – o opțiune potrivită pentru crearea unui interior modern.
  5. Multe doamne vor adora combinația de ciocolată cu lapte cu roz pal.

Puteți alege culoarea cafelei pentru a decora o țiglă lucioasă sau o canapea de colț. Dar, în acest caz, este necesar să adăugați nuanțe de lumină contrastante. Pentru ca bucătăria să fie fără colțuri întunecate, este necesar să folosiți iluminatul..

Sfat. Bucătăria va deveni mai expresivă dacă așezați un panou cu o fotografie cu boabe de cafea sau o ceașcă de băutură aromată pe unul dintre pereți..

design chic al holului în culoarea cafelei cu lapte

Dormitor în culoarea cafelei cu lapte

decor ușor de bucătărie în culoarea cafelei cu lapte

Design dormitor în culoarea cafelei cu lapte

decor chic al apartamentului în culoarea cafelei cu lapte

Design bucătărie în culoarea cafelei cu lapte

Aplicație în interiorul tapetului de cafea

Cel mai simplu mod de a adăuga ceva nou în interior este lipirea tapetelor frumoase. Desenul pânzelor este selectat în funcție de scopul camerei:

Bucătărie – un desen cu căni de cafea, mese într-o cafenea și alte motive îmbucurătoare va arăta grozav.

Combinațiile contrastante sunt potrivite pentru camera de zi. Puteți utiliza întregul arsenal – panouri, chenare, ornamente. Nu vă limitați la un tip de tapet.

În dormitor, culoarea cafelei poate fi prezentă doar pe tăblie sau poate ocupa întregul perete. Desenele florale și vârtejurile sunt aplicabile aici..

frumos design bucătărie în culoarea cafelei cu lapte

Culoarea cafelei cu lapte din interiorul bucătăriei

stilul ușor al sufrageriei în culoarea cafelei cu lapte

Design bucătărie în culoarea cafelei cu lapte

Birou – alternarea mai multor tipuri de tapet va arăta spectaculos – partea de jos este întunecată, partea superioară este lăptoasă sau cu dungi verticale. La joncțiunea pânzelor, puteți așeza o margine decorativă.

Holul este o cameră destul de înghesuită, deci este mai bine să folosiți un cappuccino ușor, care va contrasta cu mobilierul din lemn..

Coridor – Puteți amesteca diferite băuturi și puteți crea un cocktail. În aceste scopuri, este adecvat tapetul cu modele și nuanțe de culori. Evitarea tonurilor întunecate este importantă.

Dacă unul dintre pereți nu este umplut cu nimic și strică întreaga impresie, puteți lipi peste acesta cu tapet foto, pe care domină culoarea cafelei. Ele pot fi descrise ca natură moartă, hartă veche sau gravură. Pentru un stil industrial informal, puteți alege tapet cu imitație de zidărie sau scânduri din lemn.

interior luminos al holului în culoarea cafelei cu lapte

Interiorul dormitorului în culoarea cafelei cu lapte

stil chic de bucătărie în culoarea cafelei cu lapte

Design cameră de zi în culoarea cafelei cu lapte

design frumos al sufrageriei în culoarea cafelei cu lapte

Interiorul bucătăriei în culoarea cafelei cu lapte

Ce altceva trebuie luat în considerare?

În cazul nuanțelor de maro, nu trebuie să vă „deranjați” cu achiziționarea de accesorii. Puteți pune la vedere suveniruri din ultima călătorie, cărți preferate, feluri de mâncare. Când nu doriți să schimbați radical decorul, pur și simplu puneți o măsuță de cafea nouă, decorați camera cu vaze sau așezați un poster luminos pe perete.

decor ușor al dormitorului în culoarea cafelei cu lapte

Camera de zi în culoarea cafelei cu lapte

stil luminos al holului în culoarea cafelei cu lapte

Bucătărie în culoarea cafelei cu lapte

Designerii recomandă utilizarea nuanțelor băuturii preferate de cafea. Cappuccino, latte, cafea neagră sau cu lapte – toate aceste băuturi au propria lor schemă de culori. Culoarea ta preferată se va potrivi ca accent, apoi bucătăria sau sufrageria vor străluci cu culori noi.

Multe restaurante folosesc culoarea cafelei pentru pereți sau mobilier. Prin urmare, vizitatorii au un sentiment de confort acasă, iar pofta lor de mâncare crește. Nuanțele de cafea sunt neutre, este ușor să le alegi singur, fără a recurge la serviciile unui designer.

Video: Problemă privind locuințele. Culoarea cafelei cu lapte în interior

50 de fotografii cu idei de design de apartamente în culoarea cafelei cu lapte:

stil luminos al sufrageriei în culoarea cafelei cu lapte foto design elegant de dormitor în culoarea cafelei cu poză de lapte interior luminos de bucătărie în culoarea cafelei cu poză de lapte frumos decor de apartament în culoarea cafelei cu lapte fotografie stil luminos al holului în culoarea cafelei cu fotografie de lapte design ușor de bucătărie în culoarea cafelei cu imagine de lapte frumos decor de sufragerie în culoarea cafelei cu poză cu lapte interior elegant al holului în culoarea cafelei cu fotografie de lapte interior luminos al apartamentului în culoarea cafelei cu poză de lapte frumos decor dormitor în culoarea cafelei cu lapte fotografie design elegant al holului în culoarea cafelei cu tablou de lapte decor luminos al dormitorului în culoarea cafelei cu fotografie de lapte design de apartament ușor în culoarea cafelei cu imagine de lapte frumos stil bucătărie în culoarea cafelei cu lapte fotografie interior elegant al apartamentului în culoarea cafelei cu poză de lapte decor frumos pe hol în culoarea cafelei cu poză cu lapte stil luminos al dormitorului în culoarea cafelei cu lapte fotografie design elegant al camerei de zi în culoarea cafelei cu fotografie de lapte frumos stil apartament în culoarea cafelei cu lapte fotografie design de bucătărie luminos în culoarea cafelei cu imagine de lapte decor elegant de dormitor în culoarea cafelei cu fotografie de lapte decor ușor al holului în culoarea cafelei cu tablou de lapte frumos stil dormitor în culoarea cafelei cu lapte fotografie interior elegant de sufragerie în culoarea cafelei cu fotografie de lapte design luminos al holului în culoarea cafelei cu imagine de lapte decor frumos de apartament în culoarea cafelei cu poză cu lapte stil luminos de bucătărie în culoarea cafelei cu lapte foto frumos design dormitor în culoarea cafelei cu poză de lapte interior luminos de bucătărie în culoarea cafelei cu lapte fotografie sufragerie în stil șic în culoarea cafelei cu poză cu lapte decor ușor de bucătărie în culoarea cafelei cu lapte fotografie decor chic al camerei de zi în culoarea cafelei cu fotografie de lapte frumos design de apartament în culoarea cafelei cu poză de lapte stilul ușor al holului în culoarea cafelei cu fotografie de lapte interior luminos al dormitorului în culoarea cafelei cu poză de lapte interior ușor de bucătărie în culoarea cafelei cu lapte fotografie design de apartament luminos în culoarea cafelei cu poză de lapte stil chic al holului în culoarea cafelei cu poză cu lapte frumos decor de sufragerie în culoarea cafelei cu fotografie de lapte design elegant apartament în culoarea cafelei cu poză de lapte frumos decor bucătărie în culoarea cafelei cu lapte fotografie interior luminos al holului în culoarea cafelei cu fotografie de lapte design șic al camerei de zi în culoarea cafelei cu imagine de lapte stil luminos al apartamentului în culoarea cafelei cu fotografie de lapte decor frumos de bucătărie în culoarea cafelei cu poză cu lapte decor chic al holului în culoarea cafelei cu fotografie de lapte design luminos al dormitorului în culoarea cafelei cu imagine de lapte sufragerie în stil frumos în culoarea cafelei cu poză cu lapte interior luminos al apartamentului în culoarea cafelei cu fotografie de lapte stil frumos al holului în culoarea cafelei cu lapte foto

Previous Post
Funktionell köksdesign med soffa
Next Post
Как да украсите интериора на домашна библиотека?