15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak deaktivuji agenta Symantec WSS?

Shrnutí článku:

V tomto článku budeme diskutovat o tom, jak deaktivovat agenta Symantec WSS a odpovídat na některé často kladené otázky týkající se Symantec WSS a souvisejících témat.

1. K čemu se používá agent Symantec WSS?

Symantec WSS (Web Security Service) je řešení dodávané cloudem, které chrání uživatele před kybernetickými riziky při procházení internetu. Ochrana před malwarem, kryptoware, phishingové útoky a vynucuje zásady přístupu k webu.

2. Co je proxy Symantec WSS?

Symantec Web Security Service používá pokročilou proxy architekturu k ochraně organizací před kybernetickými útoky. Může ukončit, kontrolovat a ovládat velké objemy webu a cloudového provozu, i když je šifrováno SSL/TLS.

3. Jak deaktivuji agenta Symantec Management Agent?

Chcete -li deaktivovat agenta správy Symantec, odinstalujte všechny agenty Altiris nalezených v sekci Add/Remove Programy. Odstraňte všechny kopie souboru aexagentutil.exe a odstraňte klíče registru, kde jsou nalezeny cesty starých agentů.

4. Mohu zakázat ochranu koncového bodu Symantec?

Ano, můžete zakázat ochranu koncového bodu Symantec navigací do nabídky Start a spustit příkaz “SMC -stop” v nabídce běhu. Tím se deaktivuje ochrana koncového bodu Symantec.

5. Jak deaktivuji Symantec Secure Communications?

Chcete -li zakázat zabezpečenou komunikaci Symantec, zrušte zaškrtnutí možnosti „Povolte zabezpečenou komunikaci mezi serverem správy a klienty pomocí digitálních certifikátů pro ověření“ na kartě Nastavení zabezpečení “.

6. Jak odstranit ochranu koncového bodu Symantec před serverem Windows?

Chcete -li odinstalovat klienta Symantec Endpoint Protection Client pro Windows, otevřete nabídku startu, přejděte na Nastavení, vyberte aplikace, vyhledejte a vyberte ochranu koncového bodu Symantec ze seznamu aplikací a klikněte na odinstalaci.

7. Jaký je příkaz pro deaktivaci symantec?

Chcete -li zakázat ochranu koncového bodu Symantec, přejděte do nabídky Start, otevřete nabídku běhu, zadejte „SMC -stop“ a klikněte na OK. Tím se deaktivuje ochrana koncového bodu Symantec.

8. Kde se nachází agent správy Symantec?

Na instalační stránce Symantec Management Agent je nalezena pod uzlem stromu „Nastavení> agentů/plug-ins> Symantec Management Agent> Nastavení“. To je místo, kde mohou uživatelé spustit instalaci agenta Altiris na počítač.

9. Jak zakázat ochranu koncového bodu Symantec bez práv správce?

Chcete -li zakázat ochranu koncového bodu Symantec bez práv administrátora, zastavte službu „Symantec Endpoint Protection“ (SEP) spuštěním příkazu „SMC -stop“ v spuštění programu. Může se však objevit výzva k heslem a pokud nemáte heslo, možná nebudete moci pokračovat.

10. Jak odstraním ochranu koncového bodu Symantec z mého firewallu?

Chcete -li odstranit ochranu koncového bodu Symantec z firewallu, deaktivujte Windows Firewall kliknutím na zásady v konzole, výběrem zásad brány firewall a výběrem možnosti deaktivace brány Windows Firewall.

11. Jak zastavím agent koncového bodu?

Chcete -li zastavit agenta koncového bodu, přejděte na stránku Management> Users and Endpoints. Vyberte koncový bod ze seznamu a zvolte zakázat ovládání aplikací z nabídky Enable/Deaktivace rozbalovací nabídky.

Jak deaktivuji agenta Symantec WSS?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] K čemu se používá agent Symantec WSS

Symantec WSS je cloudové řešení, které chrání vaše zaměstnance před kybernetickými riziky při používání internetu. Umožňuje uživateli přístup k webovým zdrojům a být chráněn před kybernetickými riziky, jako je malware, kryptoware, phishingové útoky, a také prosazování zásad o tom, jak mají zaměstnanci přístup k webu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je proxy Symantec WSS

Služba Symantec Web Security Service chrání vaši organizaci před kybernetickými útoky pomocí pokročilé architektury proxy, která ukončuje, kontroluje a ovládá velké objemy webu a cloudového provozu, i když je šifrována SSL/TLS.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak deaktivuji agenta Symantec Management Agent

ResolutionUninstall všechny agenti Altiris nalezených v programech ADD/Remove.Najděte všechny kopie souboru aexagentutil.exe a z každého místa.Otevřený registr Najděte klíče, kde jsou nalezeny cesty starých agentů, a smažte tyto klíče registru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu zakázat ochranu koncového bodu Symantec

Deaktivace ochrany koncového bodu Symantec

Přejděte do nabídky Start. V nabídce běhu zadejte "SMC -stop" A klikněte na OK. Ochrana koncového bodu Symantec by měla být nyní deaktivována.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak deaktivuji Symantec Secure Communications

Na kartě Nastavení zabezpečení zrušte zaškrtnutí zaškrtnutí zabezpečené komunikace mezi serverem správy a klienty pomocí digitálních certifikátů pro ověření a poté klikněte na OK.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odstranit ochranu koncového bodu Symantec před serverem Windows

K odinstalaci klienta Symantec Endpoint Protection Client pro WindowsSuse klíč nebo ikonu Windows pro otevření nabídky Start.Přejděte na Nastavení (ikona vypadá jako zařízení). (Vyberte aplikace.Vyhledejte a vyberte ochranu koncových bodů Symantec v seznamu aplikací.Vyberte odinstalace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je příkaz pro deaktivaci symantec

Deaktivace ochrany koncového bodu Symantec

Přejděte do nabídky Start. V nabídce běhu zadejte "SMC -stop" A klikněte na OK. Ochrana koncového bodu Symantec by měla být nyní deaktivována.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je agent správy Symantec

Stránka instalace agenta Symantec Management Agent, umístěná pod uzlem stromu "Nastavení > Agenti/plug-ins > Agent Symantec Management Agent > Nastavení", je místo, kde uživatelé mohou spustit instalaci agenta Altiris na počítač.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zakázat ochranu koncového bodu Symantec bez práv správce

Zastavte službu Symantec Endpoint Protection (SEP)

Spusťte program spuštěn a spusťte příkaz SMC -stop pro deaktivaci služby. Zobrazí se zpráva o rychlém hesle. Nemáme heslo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odstraním ochranu koncového bodu Symantec z mého firewallu

Deaktivaci systému Windows Firewallto Zakáže firewall Windows.V konzole klikněte. Opatření. .Pod. Opatření. , klikněte.Proveďte jeden z následujících úkolů: Vytvořte novou politiku brány firewall. V.Pod. Politika firewall. , klikněte.V. Zakázat firewall Windows.V. Zpráva pro deaktivované Windows Firewall.Klikněte. OK.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zastavím agent koncového bodu

Přejít na správu > Stránka uživatelů a koncových bodů. Vyberte koncový bod ze seznamu a klikněte na nabídku Enable/DisableDropdown. Zvolte Zakázat ovládání aplikací pro deaktivaci AC agenta.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak deaktivuji agenta koncového bodu

Přejít na správu > Stránka uživatelů a koncových bodů. Vyberte koncový bod ze seznamu a klikněte na nabídku Enable/DisableDropdown. Zvolte Zakázat ovládání aplikací pro deaktivaci AC agenta.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete odstranit ochranu koncového bodu Symantec

1, Otevřete uživatelské rozhraní klienta a poté klikněte na ochranu koncového bodu Symantec > Odinstalovat ochranu koncového bodu Symantec.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odinstaluji agenta Symantec

Chcete -li odinstalovat linux agenturu v Linuxu, otevřete okno aplikace terminálu.Přejděte do následujícího adresáře:/usr/lib/symantec/spusťte následující vestavěný skript pro odinstalaci agenta Symantec pro Linux: restartujte počítač poté.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zakázat ochranu koncového bodu Microsoft

Jak mohu vypnout Microsoft Endpoint ProtectorOpen Microsoft System Center Configuration Manager.V konzole klikněte na aktiva a dodržování předpisů.Rozšiřte ochranu koncových bodů a klikněte na politiku antimalwaru.V okně výchozího klienta antimalware klikněte na ochranu v reálném čase v levé nabídce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dočasně deaktivuji zabezpečení koncového bodu

Ve vaší nabídce Start je ikona nebo je ikona dolů po hodinách. Ikona vypadá jako červené štít. Klikněte na Zakázat zabezpečení koncového bodu Firewall. Pokud již máte deaktivovaný firewall, neuvidíte tuto možnost.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odinstaluji agenta koncového bodu Symantec

K odinstalaci klienta Symantec Endpoint Protection Client pro WindowsSuse klíč nebo ikonu Windows pro otevření nabídky Start.Přejděte na Nastavení (ikona vypadá jako zařízení). (Vyberte aplikace.Vyhledejte a vyberte ochranu koncových bodů Symantec v seznamu aplikací.Vyberte odinstalace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dočasně deaktivuji zabezpečení koncového bodu

Ve vaší nabídce Start je ikona nebo je ikona dolů po hodinách. Ikona vypadá jako červené štít. Klikněte na Zakázat zabezpečení koncového bodu Firewall. Pokud již máte deaktivovaný firewall, neuvidíte tuto možnost.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu ručně odinstalovat bezpečnostní agent

Otevřete příkazový řád pomocí oprávnění správce a proveďte následující příkazy jeden po druhém: pro 32bitový: regsvr32 /u /s "C: \ Program Files \ Trend Micro \ Security Agent \ tmdshell. dll" TaskKill /F /IM Průzkumník.exe.Pro 64bitový: regsvr32 /u /s "C: \ Programové soubory (x86) \ Trend Micro \ Security Agent \ tmdshell_64x. dll"

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak deaktivuji agenta Symantec Management Agent

ResolutionUninstall všechny agenti Altiris nalezených v programech ADD/Remove.Najděte všechny kopie souboru aexagentutil.exe a z každého místa.Otevřený registr Najděte klíče, kde jsou nalezeny cesty starých agentů, a smažte tyto klíče registru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odinstaluji agenta Symantec

Chcete -li odinstalovat linux agenturu v Linuxu, otevřete okno aplikace terminálu.Přejděte do následujícího adresáře:/usr/lib/symantec/spusťte následující vestavěný skript pro odinstalaci agenta Symantec pro Linux: restartujte počítač poté.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak deaktivuji agenta Windows

Přihlaste se do spravovaného počítače s účtem, který je členem bezpečnostní skupiny správců pro počítač. Na ovládacím panelu vyberte Odinstalovat program. V programech a funkcích vyberte agenta Monitorování Microsoft, vyberte Odebrat a poté vyberte ANO.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vynutit deaktivaci služeb Windows

Klikněte na nabídku Start.Klikněte na spuštění nebo ve službách typu vyhledávacího řádku.MSc.stiskněte Enter.Podívejte se na službu a zkontrolujte vlastnosti a identifikujte název služby.Jakmile je nalezen, otevřete příkazový řádek. Typ SC QueryEx [ServiceName].stiskněte Enter.Identifikujte PID.Ve stejném typu příkazového řádku TaskKill /PID [číslo PID] /F.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu deaktivovat bezpečnostní službu Windows

Zakázat službu zabezpečení Windows Security Center z ovládacího panelu

Přejděte na systém a zabezpečení > Zabezpečení a údržba > Změnit nastavení zabezpečení. V okně Nastavení zabezpečení klikněte na službu Security Center Windows Security Center Service ¡± a poté na tlačítko OK uložte změny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je příkaz pro deaktivaci služby Windows

Chcete -li deaktivovat službu pomocí příkazového řádku, použijte tyto kroky: Otevřete start.Vyhledejte příkazový řádek, klepněte pravým tlačítkem myši na nejvyšší výsledek a vyberte běh jako možnost správce.Zadejte následující příkaz pro deaktivaci služby a stiskněte klávesu Enter: SC Config "NÁZEV SLUŽBY" start = deaktivovaný.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué significa SSL??
Next Post
Jak zapnu svůj Bluetooth, když je můj telefon uzamčen?