15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Størrelsen på 2-sengetøy og euro er av stor betydning

Eksempel på 2-sengs sengetøy

Original beige sengetøy

Soverommet er et lite hjørne av huset vårt, som skal være koselig og rolig. Interiøret i rommet vårt avhenger i stor grad av valg av sengetøy, innredningen er ønskelig for å matche fargevalget på soverommet og leiligheten som helhet. Du kan bestille sengetøy online via nettbutikken. I dette tilfellet bør du ikke bare stole på bildet, men også på dimensjonene i beskrivelsen. Det er en regel, i leiligheten bør det tildeles en viss bredde for rekreasjonsområdet. Det bør ikke være lite for å sikre en avslappende og sunn søvn. Før du kjøper, bør du prøve madrassen med en pute og et teppe og sammenligne de resulterende dataene med produktets egenskaper..

System av standarder

Dimensjonene avhenger direkte av møblene, hvis produsenter dikterer deres standarder. Sengestørrelse klassifisering:

  •  singel (80 – 90);
  •  en og en halv (110 – 150);
  •  dobbel (190 – to meter);
  •  ikke-standard.

Hver av gruppene krever valg av bestemte sett og madrasser. 1. januar 2007 introduserte myndighetene i Den russiske føderasjonen en endring av internasjonale standarder for sengetøy. Sovetilbehør må produseres i henhold til GOST 31307-2005. Det ble gjort å regne med ektepar. Standardsettet inkluderer et laken, putetrekk (antall på to) og et dynetrekk. Det er bare to typer målinger i verden. Amerikanske produsenter bruker engelsk, mens europeiske produsenter bruker metriske. Amerikas firmaer bruker fot og tommer for å måle dimensjoner, europeiske produsenter bruker centimeter og meter. Følgelig bruker Russland målesystemet. Basert på dette faktum er det innført en viss gruppering av alt sengetøy:

  •  Euro;
  •  en og en halv;
  •  dobbelt;
  •  familie;
  •  baby.

Eksempel på sengetøy i Euro -størrelse

Sengetøy i euro -størrelse

Halvannet sengetøy

Halvannet sengetøy i nautisk stil

Eksempel på 2-sengs sengetøy

Dobbelt sengetøy

Familie sengetøy

Familie sengetøy

Babysengetøy

Babysengetøy

Du bør ikke bare stole på denne klassifiseringen når du velger sengetøy. Før du kjøper, er det bedre å studere emballasjen og dimensjonene på den nøye..

Sengetøy euro

Den har sin egen klassifisering:

– full betegnelse er dobbelt lin, som er mer enn den europeiske standarden med omtrent fem centimeter;

-halvannet undertøy har betegnelsen ekstra lang singel, det har en litt større størrelse enn standard;

– singel betegner et enkelt sett, er ikke utbredt, men eksisterer;

-king-size er en betegnelse på en forstørret dobbeltsuite, den regnes som en king-size;

– familie – her snakker navnet for seg selv. Familie dobbelt sengetøy.

Du kan se annen terminologi: 1-seng, 1,5-seng, to-seng og barn. Dette er et enkelt, ett og et halvt soverom, dobbeltrom og barn. Eurosettet er ca 10 cm større. For eiere av ikke-standard senger, er det en annen vei ut. Du kan sy sengetøyet med egne hender og bruke innredningen i henhold til dine preferanser. Dette vil understreke interiøret ikke bare på soverommet, men også i selve leiligheten, noe som gir det glede og individualitet. Hvis du ikke har nok tid til å gjøre det selv, kan du legge inn en bestilling for produksjon av et ikke-standard sengetøy.

Et eksempel på moderne sengetøy i euro

Moderne sengetøy i Euro -størrelse

Fullt sengetøy i euro

Full euro sengetøy er et dobbelt sengetøy som er omtrent fem centimeter større enn den europeiske standarden.

Sengetøy i euro størrelse ekstra lang singel

Halvannet undertøy har betegnelsen ekstra lang singel, det har en litt større størrelse enn standard

Sengetøy i enkeltseng i euro

Singel angir et enkelt sett, ikke mye brukt, men eksisterer

Euro king size -sengetøy

King-size er betegnelsen for en forstørret dobbeltsuite, den regnes som en king-size

Familie euro sengetøy

Familie dobbelt sengetøy

Når du kjøper sengetøy i euro, bør du ikke bare ta hensyn til settets utsøkte innredning, men også til selve emballasjen. Den må inneholde all informasjon om produsenten, sammensetningen, settets størrelse. Hvis det er ufullstendige data, er det bedre å ikke kjøpe dette produktet, du kan kjøpe en falsk. Merking kan være et annet bedrag. Det er angitt, for eksempel dobbelt, men i virkeligheten viser det seg å være mindre.

Valg av sett

Riktig valg av et sett med tøy er avhengig av to verdier. Du må måle bredden på sengen og dynen. Laken skal være 100 cm bredere enn madrassen. Dynetrekket er omtrent fem centimeter større enn dynen rundt hele omkretsen. Vanlige putetrekk 70 * 70 er egnet for firkantede puter, rektangulære – 50 * 70. For en seng som er bredere enn 140 cm med en stor madrass, er et familiesett perfekt, der et laken er 240 cm, og dynetrekk er 150 cm. Du kan erstatte to tepper med ett, for dette er det bedre å velge et sett med dobbel eller euro standard. Med dine egne hender kan interiøret på soverommet gjøres mer moderne hvis du kjøper et ark med elastikk, der det er en unik innredning. Den vil ikke være liten, egnet for en seng på 140 cm bred og vil se stilig og pen ut.

Eksempel på hvitt sengetøy i euro

Hvitt sengetøy

Euro sengetøy med korallrev

Sengetøy i korallrev

Eksempel på originalt sengetøy i Euro -størrelse

Originalt sengetøy

Hvitt sengetøy med kronblad

Hvitt sengetøy med kronblad

Eksempel på sengetøy i euro -størrelse med roser

Vakkert sengetøy med roser

Alle som ønsker å gjøre soverommet sitt til en kongelig, hvis interiør kan sees på bilder av blanke blader, kan kjøpe en stor seng. For en dobbeltseng brukes to madrasser oftest. Det er vanskelig å vaske et dobbelt sett med egne hender, det er lettere å vaske to og et halvt.

Dynens bredde bestemmer også typen sengetøy. Teppe 140 cm – halvannet, under to tepper, hvis størrelse er 140, er et familiesett egnet, hvis 180 cm, så er et dobbelt, mer enn 190 cm en euro, et teppe bredere enn 210 cm for et euro maxi sett. Det er lettere med putevar, størrelser varierer i lengde 40-80 cm, bredde 30-50 cm.

Eksempel på sengetøy i beige euro

Beige sengetøy

Kvaliteten på sengetøy bør være av høy standard. Naturmateriale – fremmer god søvn, kvalitet på skreddersøm, slitestyrke – lin vil ha lang levetid, vedvarende farging gir en lys farge gjennom hele levetiden.

Klassifisering av materialet som brukes

Oftest er sengetøy laget av sateng. Ideell for folk som lager estetisk ryddige små soverom på 10 kvm. m. Den har en spesiell styrke, bomullsfibre har en unik vev. Det ser attraktivt ut. Egenskapene bidrar til sunn søvn. Stoffet er svært pustende og beholder varmen. Prisen kjennetegnes også ved aksept. Kits laget av dette materialet er de bestselgerne.

Et eksempel på sengetøy i sateng i euro

Sengetøy i sateng

Sengetøy den kjennetegnes ved sin naturlighet, noe som bidrar til utmerket kvalitet. Den eneste ulempen med en slik seng er skjørhet. I sin rene form brukes lin praktisk talt ikke; syntetiske fibre tilsettes oftest. Dette svekker ikke minst kvaliteten, men gir høy styrke og termoregulering. Sengetøy i sengetøy er etterspurt blant kjøpere.

Eksempel på sengetøy i euro -størrelse

Sengetøy i sengetøy

Silke Er virkelig kongelig materiale. Perfekt for folk som ønsker å skape et sofistikert soverominteriør. Innredning med slikt sengetøy i en leilighet, til og med en liten 44 kvm. m vil gjøre det spesielt. Gjør det selv et ubeskrivelig rom på 8 kvm. m kan gjøres eksklusiv. Slike undertøy har en høy pris, men det er slitesterkt og av høy kvalitet. Sengetøy i silke har en analog som har en rimeligere pris – det er kunstig silke. Dette materialet har noen ulemper. Den har en glatt overflate og et ganske sårbart materiale som krever forsiktig håndtering. Ulempene kompenseres av fordelene. Det er veldig holdbart, har utmerket termoregulering og er allergivennlig. Særtrekk er den spesielle mykheten. Det bidrar til en positiv effekt på menneskekroppen.

Kjøp av billig sengetøy kan ikke bare påvirke utseendet til en liten leilighet på 35 kvm. m., dens design, men også på en persons velvære, har kjemi aldri vært gunstig.

Linens rolle i interiøret

Soverommet er et hvilested, fullstendig avslapning, komfort og fred. Noen ganger vil du forandre deg. For raskt å endre den deprimerende situasjonen i et lite rom på 11 kvm. m., bør du bytte ut sengesettet med et sett med et annet design. For å forstå hvilken farge som mangler for stemningen, kan du ta et bilde av rommet og mentalt velge et sett. Sengemarkedet tilbyr et bredt utvalg av sengetøy. Du kan kjøpe i byen din, bestille på Internett. Nettbutikker gir ikke bare et bilde av produktet, men også den detaljerte beskrivelsen. Nytt sengetøy kan forvandle en 50 kvm. m. uten anerkjennelse.

Et eksempel på moderne sengetøy i euro

Nytt sengetøy kan forvandle en 50 kvm. m. uten anerkjennelse

Eksempel på sengetøy i euro -størrelse med trykk

Originalt trykt sengetøy

Sengetøy i beige mønster

Sengetøy i beige mønster

Et eksempel på et romantisk sengetøy i euro

Romantisk sengetøy

Du kan plukke opp hvilket som helst stoff. Velg en tekstur eller utskrift. Det kan være geometrisk, abstrakt. Delikat floristisk er ideell for unge damer, arkitektonisk vil appellere til en liten byggherre. En rekke tekstiler lar deg oppfylle kravene til enhver designløsning eller legge til dine egne farger i interiøret.

Du kan hente billig grov calico, silke, som vil gi et dyrebart utseende til en leilighet på 44 kvm. m. vil skinne med høye kostnader. Tett sateng vil tilføre raffinement og modernitet. I et moderne interiør er det hovedsakelig en kombinasjon av forskjellige stoffer med originale trykk og ornamenter. Det viktigste er ikke å forstyrre harmonien i kombinasjon.

Prispolitikk

Det er viktig å velge en seng som ikke er basert på pris. Når du kjøper et billig produkt, kaster du penger i avløpet. Kvalitet spiller en rolle her. Billig lin vil ikke vare lenge, det vil være vanskelig å sove på det, for etter den første vasken kan pellets dukke opp, de kan ikke rengjøres manuelt. I løpet av ett år må du kjøpe omtrent tre sett med undertøy av lav kvalitet. Ett sett med en dyr seng kan vare mer enn to år, forutsatt at den blir behandlet forsiktig. Fargen på et billig sett kan være borte på så lite som en uke. Et sett av høy kvalitet gleder seg over sin fargerikhet i lang tid.

Et eksempel på kvalitetssengetøy i euro

Et sett av høy kvalitet gleder seg over sin fargerikhet i lang tid

Før du kjøper et produkt, er det tilrådelig å utvide det. Det kan være forskjeller i ornamentet fra emballasjen som vises på bildet, dette skjer ofte med 3d -utskrifter. Liten leilighet på 45 kvm. m. å ha en spesiell stil, vil miste sin særegenhet med et billig sett med sengetøy. Å velge nøye vil eliminere skuffelse. Godt undertøy bidrar til godt humør for hele dagen, utmerket velvære og en sprek kropp. Ved å spare på sengetøy sparer en person på seg selv og sine nærmeste. Du bør være spesielt forsiktig når du velger babysett og sett til en nyfødt..

Sengetøy 41 bilder:

Previous Post
Požiadavky na interiér kúpeľa
Next Post
Design kuchyně s oknem: originální techniky a racionální řešení