15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lille altan: ideer til hyggelige loungeområder med en stilfuld dekoration

En lille altan er en stor udfordring. Men med disse tips kan du gøre selv smalle udendørs rum smukke. Med den rigtige dekoration, passende udvalgte altanplanter og belysning, kan du give dem en opgradering.

Lille altan: dekorationsideer i middelhavsstil

Små altaner til dekoration af fliser og vægplanter

En muret sidevæg ser ofte nøgen og ubehagelig ud. Vægfliser i blå og hvid skjuler med succes den mørke og bare væg og får dig til at drømme om havet og sommeren. Et trægulv i sandfarve sikrer komfort på varme sommerdage. Perfekt til dette: Læn et klapbord mod væggen, og tilføj to klapstole med polstring af naturmaterialer. Eksotiske planter i lerkrukker giver privatliv og tilføjer prikken over i’et til interiøret.

Tip: For at spare plads kan du arrangere alle møblerne i træk.

Ideer til små altaner: hvad man skal gøre med en loggia?

Lav ideer til små altaner hyggeligt med mosaikfliser og vægdekorationer

Loggia er et vigtigt arkitektonisk element i den italienske arkitektoniske stil. I princippet er det en vindbeskyttet altan med to sidevægge, hvor du kan skabe din grønne oase. Det siger sig selv, at planterne er en vigtig del af designet, men hvilke planter er velegnede til en loggia? Det afhænger selvfølgelig af kompassets retning. Grundlæggende føles Middelhavet og eksotiske planter særligt behagelige i en solrig beliggenhed. Bunddække og nogle prydgræsser er velegnede til skyggefulde områder.

Tip: Hold møblerne nede til det væsentlige. Møbler med et enkelt designsprog og naturlig farve passer på den lille altan. Sæt af træ med en mat overflade er bedst.

Altan med et lille opholdsområde

Som planter til små altaner og pallemøbler

Lav lounge møbler er malplaceret på balkonen? Faktisk ikke sandt. En sofa i gulvniveau er ideel, hvis udsigten ikke er særlig flot, eller hvis du ikke kan afskærme det ydre område fra nysgerrige øjne (for eksempel fordi bygningen overfor er meget tæt). I stedet for at se på naboerne, kan du oprette din egen personlige oase med de rigtige dekorationer og planter. Forskøn sofaen med masser af puder, sæt en lanterne med et LED -stearinlys på den ene side og flere potteplanter på den anden og voilà! Det hyggelige loungehjørne er klar.

Tip: Du kan selv bygge en havesofa og et sofabord af paller.

Balkon lounge for to

Hvad der passer på en 3 kvm altan Ideer til dekoration og design

Mange altaner har en niche på deres smalle side. Dette er et passende sted at skabe et hyggeligt loungeområde for to. En dyb bænk med et højt ryglæn, et par bløde polstrede hynder og flere farverige pyntepuder udgør sammen med et lille sofabord en behagelig duo. Der kan du drikke et glas vin med din partner om aftenen og slappe af med en bog i hånden i løbet af dagen.

Tip: Et udendørs tæppe indrammer siddeområdet særligt pænt. Hængende dekorationer som fuglebure og vindklokker er et pladsbesparende alternativ til bord- og vægdekorationer.

Idéer til små altaner: Opstil med en hængekøje

Hvad der passer på en 3 kvm altan smal hængekøje

Hvis balkonen virkelig er meget smal, kræves kreativitet i designet. En på tværs hængende hængekøje sparer plads og kan med succes erstatte loungegruppen. Det har en anden afgørende fordel: når den ikke er i brug, kan den opbevares i et skab og fylder ikke på altanen.

Hvad der passer på en 3 kvm altan med ruder

Hængekøjer er også velegnede til altaner med ruder. Du kan derefter hænge den højere op end normalt og nyde udsigten fra balkonen. Vær dog forsigtig, når du hænger den op.

Tip: Den rigtige dekoration som planter, skaller og figurer lavet af drivved omdanner altanen derhjemme til en eksotisk ø. Et tæppe giver stemningen en hjemlig karakter og skaber en problemfri overgang mellem interiøret og den glaserede altan.

Hvilke planter til en lille altan?

Hvordan kan jeg forskønne min altan med planter?

Selvom du ikke har en grøn tommelfinger, kan du gøre altanen til et grønt paradis. Høje potteplanter yder også beskyttelse af privatlivets fred for balkonen, mens lavt bunddække får altanhaven til at se naturlig ud. Urter og krydderier afgiver en behagelig duft, tiltrækker bier og holder myg og fluer væk. En altanhave har også den fordel, at den tilbyder naturligt privatliv og solbeskyttelse.

Hvordan kan du gøre en lille altan smuk? Det hele afhænger af den rigtige dekoration

Gør-det-selv ideer til små altaner

En lille altan, der kun er et par timer om dagen i solen, er svær at sætte op. Stol på møbler i dristige farver: orange, gul og grøn bringer den feriefølelse ud på balkonen. Du kan også skabe en glad stemning med dekorationer. Hynder med blomstermønstre og eksotiske motiver giver variation. Lanterne i et gammelt look i metalliske farver afspejler lyset og har en meget dekorativ effekt.

Opstil en smal altan og plant vægidéer

Alternativt kan du også plante en sidevæg. Så du vil nyde din helt egen personlige grønne oase midt i storbyen. En væg med planter har flere fordele: Den har fremragende isolerende egenskaber, giver privatliv og sparer plads. Dette giver dig mere ledig plads til møbler på balkonen.

Ideer til små og smalle altaner med bænk og krukker på væggen

Hvis du opsætter en smal altan, kan du spare plads med en bænk. Afhængigt af længden tilbyder den plads til 4 til 6 personer. Der er plads under bænken til haventilbehør, lanterner og pyntegenstande. Så du kan kun lægge de ting, du har brug for på bordet og have alt andet inden for rækkevidde.

Hvordan kan jeg forskønne min altan? Maritim dekoration

Lille tagterrasse opsætter ideer til døren og til planter

Gad vide, hvordan du kan forskønne din lille altan? Vælg derefter et maritimt tema. Mal altandøren blå, hæng middelhavsplanter i urtepotter og pynt altanen med reb.

lille og smal altan, hvilke møbler og hvordan man kombinerer

For en eksotisk udseende altan skal du stole på palmer, bregner og eksotiske prydblade. Balkonmøbler af mørkt træ eller smedejern og puder med farverige mønstre vil effektivt fuldende udseendet.

Opsætning af minibaren på den smalle altan Ideer til en sommeroase

Lille men pæn. Du kan få en funktionel, men stilfuld altan ved at indrette den sparsomt. To barstole i træ, flere eksotiske potteplanter og et trægulv fra Bangkirai bringer et strejf af det eksotiske til altanen.

Opstil en smal altan med solbeskyttelse og en klapstol

Hvis du vil sidde på balkonen med venner, kan foldestole af træ (matchende gulvet) og linnedstof give yderligere siddepladser.

som planter til små altaner eksotiske bregner og græsser

Du kan også flise gulvet på en smal altan. Vælg jordfarvede fliser, himmelblå møbler og planter med mørkegrønne blade for at efterligne det hip jungle-look.

Lille balkon komfortabelt indrettet med en hængestol

Hvis du helt glasiserer altanen, kan du undvære vejrbestandige møbler. Stol i stedet på en smal havebænk af massivt træ og en hængestol, som du kan hænge på taget. Dekorer altanen med stilfulde glas- og metallygter.

opsætning af en smal altan tips til møbler

Har du kæledyr? Så har du helt sikkert et sikkerhedsnet. For at distrahere dit blik kan du læne en træstige op ad en væg og arrangere forskellige potteplanter på den.

Previous Post
Dekoideen im eigenen Zuhause
Next Post
Corona masker efter brug – mere medicinsk affald under pandemien