15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Det nye soveværelse -look fra Flou

lys-pink-soveværelse-flou

Flou er din nye bedste ven, når det kommer til det Soveværelse udseende er muligt – hvad enten tilbehør, møbler eller hele konceptet – de tilbyder alt, så du kan føle dig godt tilpas og nyde din nattesøvn. Så kom et skridt tættere på den smukke verden i Flou.

Nyt soveværelseslook fra Flou

hvidt luksuriøst soveværelse design

Det store udvalg af designs, der tilbydes af Flou, vil helt sikkert give dig masser af ideer til at lave dine egne Soveværelse udseende kan finde. Find din stil – klassisk eller eklektisk – designerne på Flou giver hvert værelse et moderne look og vælger et passende farveskema, så alle elementer i sidste ende er i harmoni, og alle har et rum med hvile og afslapning.

Skift dit soveværelse udseende med elegante farveskemaer

moderne-seng-rød-farve-soveværelse-look

Så din Soveværelse udseende ser moderne ud, du behøver ikke bare en trendy farve på væggene. Det er vigtigt, at farvekombinationerne matcher, og at smagfulde farve accenter er indstillet. De gammeldags lyse soveværelser træder tilbage og erstattes af bløde pastelfarver. Blå, romantisk rød eller sølv og lilla tjener som en kontrast til det neutrale farveskema.

Nyt soveværelse look til vuggestuen

Børneværelse-sjov-farvet-væg-dekoration

Flere interessante designs tilbydes også til børnene, der kombinerer komfortable senge med sjove dekorationer. Dette skaber et rum, hvor børnene føler sig godt tilpas og er omgivet af lyse, sjove farver, der vækker deres fantasi. Retro accenter i dekorationen vil minde forældre om deres egen barndom.

Søde drømme med det fashionable nye soveværelseslook fra Flou

Børneværelse-drenge-sjovt-gul-tæppe

De andre møbler, uden hvilke ingen soveværelser er komplette, er garderoben og natbordet. De er meget vedholdende og komplimenterer resten af ​​interiøret. Den nye Soveværelse udseende kan suppleres med komfortable madrasser og dyner fra Flou. Og hvad soveværelsesdesign af Flou kan lide dig bedst?

Abigail

Naturlige træmøbler i soveværelset

naturligt træ-møbler-soveværelse-lilla-sengetæppe

Kraftig lilla farve – skab i soveværelset

naturligt træmøbler soveværelse

Blå og hvidt børneværelse

blå-hvidt-soveværelse-børn

Previous Post
“Dream” – seng i massivt træ af Ign.Design
Next Post
20 moderne julepynt ideer til et godt humør