15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

“Abbraccio” – bøjningsseng fra Europeo

Europeos seng -

Hvorfor skulle Europeo sengen “Abbraccio” at navngive? Når du ser på det på den måde, giver det ingen mening, især hvis du ikke ved meget om denne fantastiske Bøjning seng Hvid. Det italienske ord “abbraccio” betyder kram. Navnet er perfekt til denne Bøjning seng valgt af Europeo. Denne seng er designet til afslapning. Det er skabt for at give dig den bekvemmelighed, nydelse, som du fortjener. Med sine unikke kurver vil den tilfredsstille alle dine behov. Kurverne passer perfekt til dine kropslinjer. Dette er en af ​​de mange unikke træk ved Europeos “Abbraccio“Seng.

Funktionalitet og futuristisk design fra Europeos “Abbraccio“Seng

Europeo seng -

Du undrer dig sikkert over, hvor den udbredte effekt kommer fra. Sengen har en særlig mekanisme, der perfekt tilpasser hovedgærdet og fodbrættets form til din kropsform. Sengens ender kan foldes eller bues efter behov. Det ender ikke her. Sengen overrasker os med sin funktionalitet og futuristiske design. “Abbraccio”Har også et indbygget lyssystem, der giver dig mulighed for at læse behageligt om natten eller chatte i sengen, når du vågner ved midnat.

 “Abbraccio“- Bøjningsseng fra Europeo

Europeos bøjningsseng - Abbraccio

Dette er fantastisk “Abbraccio” Seng giver dig ikke kun glæden ved en god nats søvn, den fanger også øjet. Sengens stil er meget moderne og også meget praktisk. Dens unikke kurver og fantastiske stil passer til ethvert soveværelse. Du kan finde den i mange forskellige farver – hvid, sort, grå, brun og beige. Det passer perfekt til luksuriøse og moderne møbler.

“Abbraccio” bøjningsseng – moderne design

Bøjning seng -

Disse seje senge blev et hit med deres unikke, ekstraordinære design. Europeo forstår at skabe ren komfort og fornøjelse i henhold til alle dine funktionelle krav. Du kan sige dette Bøjning seng fra Europeo er ikke kun en perfekt seng til perfekt afslapning, det er en absolut drømmeseng. Føl dig fri med Abbraccio at drømme.

Previous Post
Køkkenindretning – Traditionelt, men med et moderne twist
Next Post
Byg din egen køkkenø – tips og instruktioner