15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Sov godt og få søde drømme i en skal seng!

unik-skal-seng-pink

Leder du efter en virkelig usædvanlig seng til dit hjem? Vi tilbyder en løsning til dig, et nyt møbel fra Italien. Den unikke seng er ikke kun en del af en række sengekollektioner. Det er endnu mere usædvanligt. Dens form er som en skal. Ja, vi anbefaler dig i en hyggelig Skalseng for at sove, kan du være en skalperle. Det her seng med formen af ​​en skal fuldstændig kan transformere dit soveværelse og skabe en meget behagelig atmosfære. Næppe nogen har sådanne møbler, der kan være omdrejningspunkter i interiøret.

luksuriøs seng som skal med gulddesign

luksuriøst muslingeseng guld design

Stadig, ser godt ud er ikke den eneste fordel ved dette Skalseng. Det er også et højteknologisk produkt. Den er udstyret med en fjernbetjening til nem håndtering af åbning og lukning. Dette er et meget praktisk forslag til dit soveværelse, især hvis du ikke vil rydde op i sengen om morgenen, med bare en knap på fjernbetjeningen kan du skjule rodet på sengen for dine øjne. Ikke kun havfruen Ariel fra børnenes historier kan være i ét Skalseng søvn.

luksuriøs lyserød skal

luksuriøs-pink-farvet-skal-seng

Nu er muslingebeden en chance for alle. Føl dig som en prinsesse af havet. Hvis du er fascineret af havtemaet i indretningen, kan dette være Skalseng Hjælp dig med at opnå harmoni i dit indretning.

eventyrhvid seng i form af en wr skal

eventyr-skal-seng

luksuriøst soveværelse med seng skal

luksus-soveværelse-med-skal-seng

Previous Post
De rustikke møbler af egetræ er meget trendy
Next Post
Fedt tøj til damerne denne sommer