15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Skulpturelle havestole af Fabio Novembre

skulpturelle-have-stole-Italien

Super stilfuld, disse moderne Havestole vil skabe stemning i hver have eller terrasse. Det fabelagtige design kommer fra pennen til Fabio Novembre og er specielt designet til det eksklusive firma – Driade. Disse kunstværker er lige så moderne som praktiske. I begyndelsen af ​​deres katalog forklarer lederne af virksomheden “Driade” deres hovedmål – ” Driade er et æstetisk værksted, der arbejder med innovative designere fra begyndelsen. Det giver en ny filosofi – at den moderne livsstil skal være baseret på eklekticisme, kulturel collage, nysgerrighed og overraskelse.

Moderne havestole – italiensk design

skulpturelt spændende udvendigt design

Disse moderne stole er eklektiske i design og passer godt til enhver have. Stil af disse Havestole er flydende, organisk, buet og eksotisk. Samlingen kaldes 36St. Og 56 St..

Interessant designidé fra Italien – havestole

innovativt interessant havedesign

Designet af 36St. ligner en moderne trone, med et let buet sæde og høj ryg. Konstruktionen af ​​aluminiumsrammen øger siddekomforten. Disse Havestole er beklædt med plast for styrke. De moderne møbler fås i to farver – hvid og lyseblå kombination eller hvidgrå version. Stolen 56St. blev også lavet af de samme materialer og fås i tre farveskemaer – hver passer perfekt til de 36St stole.

Den skulpturelle form for dette Havestole sikrer, at de er i fokus i hver have. De tiltrækker alles opmærksomhed og tilbyder samtidig komfort.

Fra Jaz

Italienske elegante havemøbler

elegant havedesign - stol

skulpturelle stole til haven

Previous Post
To-etagers loftslejlighed i Kina
Next Post
Volkswagen imponerer med sin nye, aggressive VW Golf R Evo 2014