15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Udendørs loungemøbler ideer til en luksuriøs “Al Fresco” oplevelse

Lounge møbel design - Kirv lænestol

Engang var tanken om luksuriøst udendørs liv at sprede et picnic tæppe på græsplænen, slappe af på en lænestol eller være virkelig overbærende og solbade på en sammenklappelig liggestol. Så hvad har ændret sig? Hvad angår vores anmodninger om frisk luft, ingenting. Det er bare det, at i dag vil flere og flere mennesker nyde “Al Fresco” -oplevelsen så meget som muligt. For de uindviede introducerer denne artikel begrebet “Outdoor Lounge”. Dette opsigtsvækkende tilbud Udendørs loungemøbler Ideer ville have været utænkelige for de fleste mennesker for 50 år siden, men udendørs områders stigende popularitet har motiveret mange designere til at komme med deres egen fantasifulde  Udendørs loungemøbler ideer at komme tæt på.

Udemøbler fra PFEIFFER

Lounge møbler fra PFEIFFER

det Udendørs loungemøbler Ideen stammer fra ønsket om at skabe lige så meget komfort udenfor som inde i vores hjem. Den tilgængelige møbelkollektion er udvidet, så vi kan skabe komplet udstyr i frisk luft, på altaner, terrasser eller overdækkede områder. Da hvert udendørs anlæg i det mindste er semi-permanent udendørs, er Idé til udendørs loungemøbler Vær lavet af materialer, der praktisk talt kan modstå elementerne. Enten dette eller beskyttende betræk skal indarbejdes i designet for at holde møblerne sikre mod fugtigt vejr.

Havestole fra Pia Cavalli

Havestole fra IPE Cavalli

Mange moderne materialer er blevet tilpasset til udendørs brug, syntetisk rattan og sukkerrør er altid populære hos designere. Møbler med sæder i vandtæt stof eller let aftagelige er en meget behagelig og luksuriøs mulighed. Træmøbler er robuste, holdbare og traditionelle, kan også opleves med attraktivt og farverigt blødt tilbehør, fantastisk til forandringer, når du føler behov for en hurtig og let stil. Til din Idé til udendørs loungemøbler for at definere, kan du muligvis indarbejde midlertidige skærmvægge for struktur og privatliv. Dette kan let opnås med almindelige haverspalter eller hegnmaterialer. Selvfølgelig kan en mere permanent type havepavillon være et ønskeligt valg, men pas på ikke at blive for lukket, eller du vil afvise ejendommen fra friluftsliv.

Lænestole fra EGO Paris

Lænestol fra EGO Paris

Stilfuld, traditionel, skulpturel, minimalistisk, barok, funky – der er Udendørs møbler for enhver smag. Mange af disse designs kan efterlignes og tilpasses til dit budget. Vær fuld af ideer, vær modig i at skabe dit eget spændende udendørs loungedesign. Lav noget, der passer til din livsstil og smag.

af Jaz

Udendørs sovesofa – Kenneth Cobonpue Design

Udemøbler sovesofa af KENNETH COBONPUE

Lounge seng design – Cane Line

  Udendørs seng - Cane Line

Udemøbelidé – fleksibel solsejl

Udendørs designidee - fleksibel solsejl

Udendørs designideer -justerbar solsejl

Udendørs møbelkollektion – design af MYYOUR

  Udendørs møbler fra MYYOURUdendørs møbeldesign af MYYOUR - detalje

Udendørs loungemøbler fra MYYOUR i hvidt

Udendørs møbeldesign fra MYYOUR - hvid

Previous Post
Design børneværelser – maritim dekoration og møbler fra Caroti
Next Post
Kreativ haveide – plant blomster attraktivt og skab illusioner