15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lav et stænk i dit lille badeværelse med disse designideer

design-idé-til-små-badeværelser

Et lille badeværelse er ikke en ulempe. Med så mange fantastiske Designideer til små badeværelser du kan blive forvirret med valget. Dette er et vigtigt rum i hjemmet, og den lille størrelse på dit lille badeværelse betyder ikke, at det skal negligeres eller ignoreres i din indretningsplanlægning. Gør det til den vigtige del af dit hjem. Dette kreative udvalg af Designideer til små badeværelser hjælper dig med at afdække det skjulte potentiale i dit badeværelse.

Lille badeværelse med et moderne mørkt interiør

moderne-badeværelse-med-mørkt-interiør

Du kan muligvis ikke fysisk ændre størrelsen på dit lille badeværelse, men du kan få mest muligt ud af enhver tilgængelig plads. Det er helt sikkert vigtigt, at du har en illusion af plads i din lille badeværelse kan udvide.

Lille rødt badeværelse med malerier

lille-rød-badeværelse-med-malerier

Overvej først dine vægoverflader og gulv. Disse skal naturligvis vælges på grund af deres vandtætte kvaliteter. Fliser på væg og gulv er de vigtigste beslutninger i denne henseende. For at få følelsen af ​​rum ind Også dit lille badeværelse Forøg, koordiner gulv- og vægfliser for at skabe en følelse af kontinuitet og for at sløre definitionen mellem vandrette og lodrette overflader. Fliseskemaet kan udvides til at omfatte badeværelsespaneler, hvilket skaber en endnu større følelse af plads til at forbedre enheden.

Designidé til små badeværelser

design-idé-til-små-badeværelser

Det oplagte valg til flisefarve og andre malede overflader er hvid eller en meget bleg farve. Dette skaber automatisk den rumlige illusion og følelsen af ​​lys og luftighed i ét lille badeværelse udvidet. Men hvis du er mere tiltrukket af tanken om et mørkt eksotisk badeværelse, så fortvivl ikke. Et velplanlagt mørkt badeværelse kan se meget dramatisk ud, selv i et lille rum. Nøglen er ikke at bryde dine vægge og overflader med for mange sarte ændringer i farve eller kontrast. Dette vil automatisk se fuldt ud, hvilket vil skrumpe illusionen om dybde og plads. Hovedsagelig fordi opmærksomheden henledes på en række separate former og overflader frem for en flydende kontinuitet i rummet. Af samme grund er modige gentagende mønstre ikke blandt de gode Designideer til små badeværelser. De kan have et attraktivt mønster eller to som omdrejningspunkter, men pas på ikke at overdrive det.

Interessant opbevaringssystem til små badeværelser

interessant-opbevaringssystem-til-små-badeværelser

Vær forsigtig med ikke at rode dit lille badeværelse med for mange toiletartikler, håndklæder og andet tilbehør. På trods af fristelsen til at vise alle dine smukke flasker og varer udstillet, kan det skabe et uorganiseret miljø, og dit badeværelse vil krympe som følge heraf. Vælg nogle dejlige ting for at tilføje personlighed til dit badeværelse og skjul resten væk. Integrer strømlinede lagersystemer i Dit lille badeværelse. Hvis du ikke har plads i dit badeværelse til indbyggede skabe og hylder, skal du bare flytte dem til et andet rum.

Dit lille badeværelse kan blive et super-luksusområde i dit hjem, så hvorfor ikke gå efter en stilfuld makeover?

af Jaz

Marmorvæg i det lille badeværelse

marmor-væg-lille-badeværelse

Brusekabine i glas – idé til lille badeværelse

glas-brusebad-skab-moderne-badeværelse-design

Moderne badeværelse med mørk flisefarve

moderne-badeværelse-med-mørkt-design

Organisationsidé til små badeværelser

organisation-ideer-til-små-badeværelser

Stribede vægge

stribede vægge i det lille badeværelse

dekoration-i-det-lille-badeværelse

100 flere ideer til badeværelser

Previous Post
Køkkenindretning – Traditionelt, men med et moderne twist
Next Post
Byg din egen køkkenø – tips og instruktioner