15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Inspiration til sort og hvidt badeværelsesdesign

sort og hvidt badeværelsesdesign

Badeværelset blev skabt for at imødekomme vores hygiejniske behov og er blevet en integreret del af moderne boligdesign. Det begyndte at vokse i størrelse, når folk indså, hvordan et værelse kan påvirke humøret. EN Badeværelse design spiller en stor rolle i vores daglige liv og repræsenterer et rum, der besøges ofte og i kort tid. I løbet af den tid, vi tilbringer der, bør vi omfavnes af en atmosfære, der skaber maksimal komfort og afslapning.

Badeværelsesmøbler skal stå i kontrast til væggen

Skakstil i sort og hvidt badeværelsesdesign

Sort og hvidt badeværelsesdesign har normalt en enkel, ren og udtryksfuld karakter. Der er mange variationer i måden, hvorpå de to farver kan kombineres i denne koncise palet. Badeværelset kan være helt hvidt med visse sorte detaljer, eller det kan domineres af sort. Til gulvet er det almindeligt at bruge fliser i sort og hvid skakstil eller en enkelt farve. Væggene er normalt helt eller delvis dækket af fliser, men de kan også males. At sort og hvidt badeværelsesdesign bruger møbler designet med farver, der står i kontrast til væggen. På denne måde tiltrækker de øjeblikkeligt opmærksomhed som den vigtigste del af rummet. Hvis du foretrækker et rent design, kan du vælge rummets struktur og møblerne i samme farve, men med forskellige overflader til individuelle elementer og kun få kontraststykker til variation. Et luksuriøst udseende opnås ofte ved brug af blanke overflader og stilfulde minimalistiske møbler. Belysning og spejle er en integreret del af helheden Badeværelse design. Spejlet går med enten sort eller hvid maling og hænger over vasken. Den kan indrammes i en kontrastfarve for at understrege dens vigtige rolle. Belysning kan udover den, der belyser hele pladsen, også tjene som et stykke moderne dekoration og et fremhævningselement.

Luksuriøs idé til sort og hvidt badeværelsesdesign

moderne sort og hvidt badeværelsesdesign

Det sort / hvide badeværelsesdesign har mange forskellige ansigter og kan forvandle dit badeværelse til et udtryksfuldt moderne rum. Hvis du leder efter enkelhed og neutralitet, der også har en stærk karakter, bør du overveje nogle af de ideer, vi præsenterer for dig. Få inspiration til at lave nogle renoveringsopgaver.

Fra K.H. Hristova

minimalistisk design i det sort / hvide badeværelse

minimalistisk badeværelsesdesign i sort og hvid

minimalistisk badeværelsesdesign med glasvægge

minimalistisk badeværelsesdesign i sort og hvid

Farvede accenter i et sort og hvidt badeværelsesdesign

Idé til badeværelsesdesign i sort og hvid

Hvide badeværelsesmøbler …

sort og hvidt minimalistisk badeværelsesdesign

… eller sorte badeværelsesmøbler

lille badeværelsesdesign - sorte badeværelsesmøbler

Sort vægdekoration og striber i sort / hvidt badeværelsesdesign

Badeværelsesdesign - vægstriber i sort og hvid

moderne badeværelsesdesign -sorte og hvide vægstriber

Previous Post
Enfamiliehus med glasfacade – arkitektur inspireret af 60’erne
Next Post
Fokus hængende pejs med lav miljøpåvirkning