15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Den højeste statue i verden – Indien afslører officielt statuen af ​​enhed

verdens højeste statue projekt ø luftfoto monument monument museum klipper flodbro

I øjeblikket er den højeste statue i verden Enhedsstatuen i Indien, som er en kolossal statue af den indiske statsmand og grundlægger Sardar Vallabhbhai Patel. Monumentet ligger på en flodø i Narmada -distriktet i Gujarat. Samarbejdet med Michael Graves Architecture & Design resulterede i, at den højeste statue i verden nåede 182 meter, næsten dobbelt så høj som New Yorks frihedsgudinde.

Imponerende arkitektur for den højeste statue i verden

verdens højeste statue projekt ø luftfoto mindesmærke monument museum stålkonstruktion 3d plantegning

Monumentet repræsenterer Sardar Patel, som var en leder og uafhængighedskæmper, der forenede de forskellige stater i landet for at oprette en republik. Patel, der døde i 1950, omtales almindeligvis som arkitekten i det uafhængige Indien. Statuen og dens omgivelser fylder mere end 2 hektar og er omgivet af en kunstig sø på 12 kvadratkilometer.

verdens højeste statue projekt ø luftfoto monument monument museum stål struktur beton struktur stål fugle udsigt

Monumentet blev skabt af Larsens bygherrer & Toubro, der modtog cirka 420 millioner dollars til planlægning, konstruktion og vedligeholdelse i oktober 2014. Byggeriet begyndte den 31. oktober 2014, og det store arkitektprojekt blev afsluttet på mindre end fem år.

verdens højeste statue projekt ø luftfoto monument monument museum bjergkæder flod ø

Den højeste statue i verden består af to halvforbundne, cylindriske dele af beton, som er understøttet af en stålkonstruktion. Dette bærer også den ydre beklædning. Et galleri med udsigt i 152 meters højde giver udsigt over Sardar Sarovar -dæmningen og de nærliggende bjergkæder. Faciliteterne på stedet omfatter også et besøgscenter og en have, og arkitekterne har også designet gader, der forbinder stedet med det omgivende samfund.

verdens højeste statue projekt besøgscenter premierminister narendra modi ceremoni afsløring af vanhelligelse

“Statuen vil ikke kun stå høj i fødder og fødder, men meget mere hvad angår videnskabelige, historiske, nationale og åndelige værdier,” sagde premierminister Narendra Modi. “Min vision er at udvikle stedet som inspirationskilde i de kommende århundreder.”

Realisering af projektet

Selvfølgelig var øen teknisk set endnu ikke en naturlig forekomst. Som du kan forestille dig, krævede den fantastiske statue en vanskelig teknik og kompleks forstærkning for at bygge et sådant fundament på bare en pseudo-ø eller som MGA & D dette beskriver understøttelse af en afsats i midten af ​​Naramada -flodlejet. Det var først efter at en stald blev bygget nedstrøms (og vandstanden var steget med 6 meter), at flodlejet blev sænket.

verdens højeste statue projekt besøgscenter museum blå himmel

Ud over konstruktionen af ​​statuer har arkitektkontoret også designet gader og frem for alt et fuldt besat besøgscenter, der fremhæver lederens figur og viser minderne om hans livsværk som social person.

verdens højeste statue projekt ø luftfoto monument monument museum stål struktur del af byggeprocessen

Patels kamp for Indiens uafhængighed og hans evne til at forme verden fik premierminister Narendra Modi til at genoplive statsmandens lighed. Det, der startede som en stenet pseudo-ø, er mere blevet et tilflugtssted for den højeste statue i verden.

verdens højeste statue projekt besøgscenter premierminister narendra modes ceremoni afsløring af tribune fødder tæer

Statuen blev officielt indviet af den indiske premierminister Naredra Modi, og detaljen på billedet ovenfor viser strukturens utrolige omfang. Det tog 56 måneder at fuldføre – 15 måneder til planlægning, 40 måneder til byggeri og to måneder til konsortiumoverdragelse. De nødvendige materialer var 75.000 kubikmeter beton, 5.700 tons stålkonstruktion og 20.400 tons andre stålelementer.

Den højeste statue i verden – problemer

verdens højeste statue projekt ø luftfoto mindesmærke monument museum planter blomster sidebillede

Lokale stammefolk fra Tadvi -stammen nægtede at købe jord til udvikling af turistinfrastrukturen omkring statuen. De blev tilbudt kontanter og landkompensation, og der blev tilbudt job. Aktivister som Medha Patkar og Gladson Dungdung har også talt imod projektet. De hævdede også, at Sadhu Bet oprindeligt hed Varata Bawa Tekri, efter en lokal guddom, og dermed var et sted af religiøs betydning.

verdens højeste statue projekt ø luftfoto mindesmærke monument museum stålkonstruktion betonkonstruktion

Miljøaktivister har også skrevet et brev til centralregeringen om, at projektimplementering er startet uden godkendelse fra miljøministeriet. Beboerne i Kevadia, Kothi, Waghodia, Limbdi, Navagam og Gora modstod opførelsen af ​​statuen og krævede tilbagelevering af jordrettigheder til 375 hektar jord, der tidligere var erhvervet til dæmningen og dannelsen af ​​et nyt underområde i Garudeshwar.

verdens højeste statue projekt ø luftfoto mindesmærke monument museum stålkonstruktion fundament

De nægtede også at etablere Kevadia Area Development Authority (KADA) og bygge Garudeshwar Weir Cumeway Project. Gujarat -regeringen accepterede deres krav.

Previous Post
50 eksempler på professionelt designede køkkener med ø
Next Post
Lav Fluffy Slime selv – 3 opskriftsideer med kunstig sne og svamp i enhjørningsfarver