15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Rustik træsofa fra Riva fra Italien

moderne møbler fra Italien

Hvilken interessant og ekstraordinær kombination. Denne “Utah” sofa præsenterer en moderne og kreativ brug af genbrugsteknologi. Denne meget moderne træ, rustik sofa imponerer ikke kun med sin æstetik, men også med sin historie. Træelementerne i denne sofa er faktisk genbrugstømmer fra lagunerne i Venedig.

Den moderne rustikke sofa af Riva fra Italien

moderne brun lædersofa

Disse træplader kaldes briccole og bruges som markør gennem lagunerne. Briccolen skal udskiftes med nye hvert 10. år. Det gamle tømmer ser unikt og skulpturelt ud på grund af den lange tid i vandet – et naturkunstværk. Træet forarbejdes og kombineres derefter med læder – sådan skabes det moderne træ rustik sofa.

En rustik sofa lavet af genbrugstræ

innovative møbler - sofa

Blandingen mellem gammelt og nyt materiale ser spændende og elegant ud. Normalt passer en rustik sofa ikke ind i alle rum, men dette design kan også let kombineres med moderne møbler. Dette er særligt velegnet rustik sofa for et minimalistisk indretning.

Læderets varme og træets patina er indbydende og hyggelig. Stilen er vovet, men alligevel blid og behagelig. Riva er et italiensk firma med speciale i produktion af håndlavede træmøbler. Eller som designerne selv forklarer, “Genbrug er vigtigt. I dette vigtige historiske øjeblik ønsker vi at genbruge træ, genfinde det og skabe et design til fremtidige generationer “

stilfuld lædersofa

Previous Post
Moderne køkkenindretning til enhver smag