15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Trendy miljøvenlige møbler fra Desiree

moderne-stue-miljøvenlige-møbler

Smuk miljøvenlige møbler er alle raseri i disse dage. De kommer på markedet i originale former og med elegante farveskemaer og er en ønsket tilføjelse til interiøret. Sidst men ikke mindst bør man overveje miljøbeskyttelse og det ansvar, som både møbelproducenten og kunden påtager sig.

Miljøvenlige møbler til hjemmet fra Desiree

hvid stue gul vægdekoration

Desiree er en relativt ny italiensk virksomhed, der tilbyder en fantastisk portefølje og til deres miljøvenlige møbler er kendt. Det bæredygtige design har sikret producenten en førende position på markedet. Produktionsomfanget af Desiree Divani – under hvilket firmaet stadig er kendt – imponerer med høj kvalitet, moderne udseende og forskellige modeller. Det italienske team har specialiseret sig i polstrede møbler og tilbyder sofaer, komfortable senge, lænestole, liggestole, sovesofaer og fascinerende taburetter. Træ og rustfrit stål er fremstillet med specifikke typer polyurethaner, der ikke skader miljøet.

Komfortabel lænestol – miljøvenlige møbler

lilla overdådig lænestol

Velkommen til en verden af ​​komfort, bekvemmelighed og glamour. Her kan du let nyde de komfortable lænestole fra det italienske firma Desiree – de kombinerer klassiske trends med innovative teknologier, excentriske linjer og luksusdesign. Men fokus for samlingen er utvivlsomt sofaen. Læder foretrækkes som hovedmateriale. Sofa i japansk stil – lav model står i kontrast til de traditionelle sofadesign til stuen. Lænestolene byder på en klassisk fusion mellem elegance og komfort. Retro -looket er til miljøvenlige møbler Design en god balance til den moderne minimalistiske idé. Kompakt, holdbar og stabil-men også med en avantgarde-eftersmag, er disse modeller iøjnefaldende.

Kreative ideer til soveværelset – sengedesign

Læderseng-brun-italiensk-møbler

Desirees kreative ideer til sengedesign er meget forskellige fra de soveværelser, vi er vant til. Praktisk miljøvenlige møbler – Sovesofaer tilbyder en funktionel løsning til små lejligheder. Der er også et udvalg af tæpper og elegante stoffer som dekoration i rummet.

Praktisk og behagelig, med et fantastisk udseende og omsorg for naturen – samlingen af Desiree.

Fra Abigail

Stofstole i italiensk design

Stofstole italiensk design

Moderne italiensk bord

moderne-italiensk-bord-hylde-Desiree

Blå lænestol og skammel

Lænestol-skammel-blå

Lædersofasæt-hvid

Lædersofasæt-hvid-blank

Elegant behagelig italiensk seng

elegant-komfortabel-italiensk-seng

Brun sovesofa i stuen

brun sovesofa stue

Elegant sort og hvidt tæppe

Chach tæppe sort og hvidt

Previous Post
Møbleridéer til siddeområder i køkkenet – pladsbesparende og hyggeligt
Next Post
Byg selv en hems med Ikea -møbler – designs af senge med opbevaringsplads