15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Massive træmøbler – designideer fra Frankrig

hyggeligt siddeområde polstret lænestol

Vi præsenterer dig designideer til massiv Træmøbler fra Frankrig. Fine linjer, smukke ornamenter og overraskende nye produktionsteknikker definerer disse fremragende designs, der præsenterer forskellige interiørideer og påvirkninger fra hele verden. Træmøbler er altid trendy. Træmaterialet ligner ingen andre, så det er ikke let at præsentere interessante og innovative modeller, men Grange har formået at bringe fascinerende samlinger på markedet.

Massive træmøbler til stuen

blå-accenter-stue-ornamenteret-tæppe

Virksomheden blev grundlagt for mere end hundrede år siden og er kendt for sine sarte stoffer, interessante farvekombinationer og fremstilling i høj kvalitet. Siden 1904 har Grange baseret sin produktion i Monts du Lyonnais, Frankrig. Massive træmøbler kræver meget tidskrævende arbejde og kan først produceres efter en lang træning. Virksomhedens professionelle medarbejdere skaber så smukke designs, at de fascinerer mennesker fra hele verden. Grange har sine egne produktionsregler, som er en virksomhedshemmelighed, og som du altid kan genkende dine møbler. Det perfekte interiør ser ensartet ud, og møblerne skal supplere hinanden, så der i sidste ende er harmoni i rummet. Dekoration skal være i overensstemmelse med resten af ​​møblerne. Derfor har Grange skabt et stilfuldt og smukt interiør i alle rum og rum.

Massive træmøbler til soveværelset

Lysestage af soveværelsesmøbler i træ

Intet kan skabe en hjemlig og hyggelig atmosfære som massive træmøbler. Efter hvert produktionsstadium – konstruktion og produktion – blev møblerne trin for trin omdannet til et kunstværk. Produktionen af ​​træmøbler tager normalt længere tid end andre møbler, men det er værd at vente – for de tidløst elegante designs, der dukker op bagefter, kan være med dig hele livet. Stofferne, som møblerne er betrukket med, er nøje udvalgt, så de er i harmoni med interiøret og skaber smukke accenter. Blandingen af ​​det traditionelle og det moderne er simpelthen fremragende og er kendetegnende for møbelproducenten Grange.

Lilla tæppe og massivt træbord i spisestuen

lilla-spisestue-rundt-træbord

Klassisk køkken med orange accenter

Flisekøkkener i træ

Pladsbesparende idé – Kabinet

Kontormøbler Skab Hjem

Rustikt soveværelse med orange træmøbler

rustikke-soveværelse-orange-træmøbler

Naturstenmur og træmøbler i spisestuen

Natursten væg-spisestue-træ bord-spisestue stole

Previous Post
Moderne køkkenindretning til enhver smag