15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Særpræget byindretning i Toronto, Canada

Byindretning i Toronto - minimalistisk køkken

Denne moderne “rækkehusblok” er en del af en ny udvikling i Toronto, Canada. Husets interiør er relativt beskedent indeni, men hans byindretning er yderst elegant. Designet af Cecconi Simone med det formål at få mest muligt ud af de beskedne proportioner, har interiøret i dette byhus et poleret og luksuriøst præg. Designeren forklarer, at dette hus var organiseret til at passe til en urban livsstil. Selvom projektet ser enkelt ud på overfladen, skjuler det faktisk en række komplekse funktioner.

Byindretning – minimalistisk køkken

Byindretning i Toronto - minimalistisk køkken

Stilen af byindretning er stort set åben og omfavner det moderne ønske om bevægelsesfrihed. Forskellige områder af liv og arbejde kombineres og identificeres umiddelbart som områder med forskellige funktioner og stemninger. Der er tre klart genkendelige områder inden for boligarealet: til madlavning, spisning og ophold. Dynamiske relationer mellem overflader skabes ved valg af materialer, teksturer og farver. Nogle er mat, og andre er stærkt polerede, nogle er reflekterende, og andre er gennemsigtige eller uigennemsigtige. Lys og mørk bruges også til en dramatisk effekt.

 “Blok rækkehus” designet af Cecconi Simone

Moderne køkken

Inde i dette attraktive byindretning-Områder, der skal være mere indbydende og intime, er dekoreret i mørkebrune toner, mens flere åbne rum nyder godt af hvidt lak. LED -accentbelysning på steder som egetræstrappen tilføjer interesse og dybde.

Byindretning af Cecconi Simone

Moderne køkken

Det indvendige rum er kompakt for at sikre det byindretning bevarer sin elegance. Der tilføjes mange møbler i hele designordningen. Dette sikrer, at den arkitektoniske integritets æstetiske indvirkning ikke bringes i fare. Alt har et formål og et sted. Skydedøre bruges til at skjule elementer, der bryder harmonien i designordningen. Lag af belysning forbedrer hvert enkelt område og tilføjer stemning til forskellige zoner. Dette projekt blev præsenteret som en samlet sammensætning og et, hvor det slanke og elegante interiør skulle være lige så perfekt, som det var på dag ét.

minimalistisk køkken

Hvid køkkenø

Indretning

Design af spisestue møbler

Design af spisestue møbler

Stue design

Stue design

af Jaz

Cecconi Simone

Chic penthouse -lejlighed med tagterrasse – SoHo af SA -DA Architecture

Rustik og luksuriøs maisonette “Iced Winter” af Bo Design

Previous Post
Moderne køkkenindretning til enhver smag