15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderne rundt køkkendesign af Pedini

kompakt køkkendesign i sort og hvid

Vi præsenterer dig for en af ​​de mest stilfulde minimalister Køkken design fra det italienske tegnestue Pedini. Samlingen repræsenterer a moderne rundt køkkendesign, skabt til at passe til den moderne husholderske livsstil. Dens kompakte minimalistiske koncept tilbyder maksimal effektivitet med minimal plads og viser et stort aktiv for moderne husdesign.

kompakt moderne køkkendesign

kompakt moderne køkken

At rundt moderne køkkendesign Artika kan tilpasses dit eget køkken. Det tilbyder flere muligheder – et køkken med separate dele og et enkelt sammenhængende køkken. Den første består af en fritstående U-formet tæller og en ekstra sektion til køleskab og opbevaringsplads. Denne slags moderne rundt køkkendesign er velegnet til et lille boligareal, eller hvis du nyder helt åben konstruktion. Den anden mulighed er et mere klassisk køkken, der har en traditionel del kombineret med en rund bordplade. Det danner en U-form igen, men ikke helt denne gang. Denne mulighed er også åben og giver plads til et livligt og kommunikativt miljø.

funktionelt køkken

funktionelt køkken

Moderne rundt køkkendesign Artika er også kendetegnet ved sit udvalg af farver og materialer. Den fås med naturligt træfinish eller med en topmoderne glanslak med forskellige farveindstillinger. Der er klassiske hvide og sorte versioner til det perfekte minimalistiske look eller en fed, lys rød version til dem, der foretrækker et udtryksfuldt design. Køkkenbunden og bordpladen fås også i forskellige muligheder, hvilket giver frihed til at vælge, hvad der passer til din egen smag. Kombiner de farver og materialer, du kan lide, og skab det moderne runde køkkendesign, der ville fungere bedst i dit rum. Artika -kollektionen bringer den stil, elegance og komfort, der er nødvendig i det travleste hjemmelokale.

af K.H. Christova

kompakt køkkendesign i mørkt træ

kompakt køkkendesign i mørkt træ

moderne køkkendesign – hvid

kompakt køkkendesign i hvidt

Futuristisk køkkendesign af Pedini

futuristisk moderne køkken

kompakt køkken

Previous Post
Moderne køkkenindretning til enhver smag