15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderne og luksuriøs køkkendesignidé fra Brummel

hvid luksus køkken design brummel

Vi præsenterer dig moderne luksus Køkken design Ideer fra Brummel – det er alt, hvad du kan bede om. Luksus, stil, klasse og simpelthen perfekt fremstilling til dem, der ønsker det bedste i livet. Designet kombinerer funktionalitet og æstetik i et køkken i høj kvalitet med en køkkenbord i rustfrit stål. Konklusionen er fascinerende. Farver og materialer er specielt udvalgt til hver model, så de matcher alle rum.

Brummels køkkendesignidé understreger stil og komfort

hvidt køkken krystal lysekrone spisebord

Ledemotivet og hovedideen bag konceptet for Køkken design er at designe et fleksibelt modulært køkken, der passer til ethvert rum. Alt, hvad der kommer fra dette utrolige firma, lægger stor vægt på den italienske tradition og især på den unikke stil fra Venedig. Men det betyder ikke, at dette køkken ser gammeldags ud, men præcis det modsatte – den tidløse elegance af hele kollektionen efterlader et varigt positivt indtryk.

Glamourøst køkkendesign af Brummel

sort-køkken-glas-skab-blå-dekoration

Bambus træ italiensk køkken

Siden virksomheden blev grundlagt, er Brummel hurtigt blevet verdensberømt som en innovativ og kreativ møbelproducent. I dag er virksomheden til Køkken design fokuseret på at udvide og fastholde sine markedsledende positioner. Mange forskellige projekter er et bevis på, at hårdt arbejde og opmærksomhed på detaljer kan betale sig. Træ, rustfrit stål, krystal og glas er de mest populære materialer, som virksomheden har fokuseret på. Farveskemaerne er forskellige – sort og hvid skal naturligvis ikke mangle, men de er opdateret og redesignet med blå og røde accenter. Lilla og koral er alle raseri lige nu og bruges som dekorationer selv i mere traditionelle omgivelser. Der blev valgt et behageligt spisebord til de mindre køkkener og en bænk til de større.

Italiensk køkkendesign kombinerer tradition og modernitet

Luksus lilla køkkenø italiensk design

moderne-hvide-køkken-eksotiske-planter

Påvirket af den italienske tradition og de nyeste trends inden for indretning tilbyder Brummel udsøgt Køkken design, som kombineres med krystalkroner, farvede glasdekorationer, blomster eller interessante tæpper. Det er netop mangfoldigheden af ​​designs og farver, der gør det muligt at tilbyde det rigtige for hver kunde.

moderne-luksus-køkken-Brummel-bænk-træbord

Køkken design i fransk stil

Køkken design idé fransk stil

Moderne rund hvid køkkenø

moderne-rund-hvid-køkken-ø

Luksuriøse køkkenmøbler med interessante detaljer

håndlavede køkkenmøbler detaljer

Elegant hvidt italiensk køkken

fransk stil-hvidt-lille-køkken

Sort køkken med røde accenter

sort-klassisk-køkken-rød-lysekrone

www.brummelcucine.it

Previous Post
Luksuriøs Hästens seng – tradition og innovation
Next Post
Rika pillefyr med et moderne design