15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

“Bagigio” – modulært udstyrssystem fra Myyour

“Bagigio” af Myyour er en ubegrænset løsning, der repræsenterer Myyours -sloganet – “Italienernes forskellige koncept”. “Bagigio” er bestemt et andet koncept. Ved at læse denne artikel finder du ud af hvorfor.

En af de mange interessante træk ved denne unikke facilitet er, at den er skabt af et helt specielt modulelement. Dette modulære element er en tredimensionel kopi af symbolet på uendelighed og en repræsentation af det rumlige makrobillede af et bipolært atomforbindelse. Der er ingen grænser for, hvordan man indretter det for at opnå et moderne indretning.

“Bagigio” – modulært udstyrssystem fra Myyour

Disse stykker er til det moderne, futuristiske indretning. Du kan lade din fantasi være fri og omdanne den til ethvert interiør. At “Bagigio” Systemet kan være en stor tæller, sofabord, rumdeler eller enhver anden løsning til dit hjem eller kontor. Sofabordsløsningen er virkelig interessant og unik. Rumdeleren kan være så bred, som du vil have den, og disken kan være så stor, som du vil have den. Du behøver ikke at måle alt i rummet for at finde ud af, hvad der kan passe. “Bagigio”passer overalt. Brikkerne kan forbindes på forskellige måder, så de passer ind i ethvert rum eller område. Bagigio er en kompatibel, fleksibel løsning til enhver form for moderne interiør.

Disse elementer tilbydes i forskellige farver i tre typer finish – blank, præget og med indbyggede lamper. Når du er fuld af ideer, har dette system ubegrænset tilpasningsevne. Du kan have det sjovt med de forskellige farver, eller du kan blande enheder i et par farver efter din smag. “Bagigio” passer til ethvert værelse og enhver idé. Derfor er dette indretningssystem så revolutionerende og så specielt. Det giver dig uendelige muligheder for indretning.

modulært udstyrssystem fra Myyour - Tischlein

modulært udstyrssystem fra Myyour - lysende elementer

Design : Min din

Previous Post
Køkkenindretning – Traditionelt, men med et moderne twist
Next Post
Byg din egen køkkenø – tips og instruktioner