15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Spektakulær belysning til hele La Murrina -hjemmet

venetiansk sort lysekrone

Glasshuset er et moderne koncept til spektakulær belysning for hele huset, lejligheden eller studiet. Der findes mange designs, der passer til enhver indretning, værelse eller terrasse. Elegant og interessant, kreativ, men aldrig for futuristisk, disse glaslamper og lamper er simpelthen fascinerende.

Spektakulær belysning fra La Murrina

futuristisk bordlampe fuglevinger

Mere end et århundrede er en gruppe italienske mestre fra Murrina gået sammen og kombineret deres kunstneriske færdigheder og designideer. De startede som en lille boligindretningsbutik, men i midten af ​​det 20. århundrede besluttede designerne på La Murrina at fokusere deres produktion på belysning. I årenes løb har designerne og medarbejderne i det italienske firma etableret sig takket være deres unikke lysekroner og er blevet populære i hele landet og i Europa. I de sidste par år har de haft deres over hele verden spektakulær belysning succesfuldt lanceret på markedet.

Spektakulær belysning – lysekroner med et unikt design og kvalitet

Glaspendellampe caracalla

Det brede udvalg af flotte vedhængslamper, lysekroner og gulvlamper kan næsten ikke opsummeres i en artikel. Kollektionerne er tematisk opdelt i klassiske, moderne, venetianske og nyklassiske designs. Mange interessante modeller i kreative farver som orange eller lyseblå, gyldne ornamenter og elegante små krystalelementer gør opmærksom på designene. La Murrina præsenterer hundredvis af nye modeller hvert år og er altid på trend. Den spektakulære belysning er frem for alt kendetegnet ved den kvalitative fremstilling og de mange detaljer.

Fantastisk belysning til kontoret og hjemmet

moderne orange pendel

det spektakulær belysning fra La Murrina er velegnet til det indre af dit hjem såvel som til konferencelokaler og foyes. Restauranter og hoteller vil være i stand til at sætte flotte accenter. De moderne pendellamper passer meget godt til det minimalistiske indretning, mens klassiske lysekroner passer godt til lurvet chikt interiør. De kan tjene som en attraktiv dekoration i spisestuen eller blot bruges som praktisk belysning i biblioteket. Bliv inspireret af disse modeller, og skab en luksuriøs og stilfuld stemning derhjemme.

Fra Abigail

Pendel i blåt guld

Væglampe-blå-guld-glas

Interessant flerfarvet lampe

interessant flerfarvet lampe

Orange lysekrone-La Murrina

orange-lysekrone-La-Murrina

Moderne lampe-La Murrina

moderne-lampe-La-Murrina

Futuristisk designlampe Medusa

futuristisk-design-lampe-Medusa

Klassisk gylden pendel

klassisk gylden pendel

Elegant gulvlampe-La Murrina

elegant-gulvlampe-La-Murrina

Previous Post
35 moderne køkkendesignideer fra Valcucine
Next Post
15 ideer til haveborddesign fra forskellige materialer