15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Idéer til efterårsborddekoration – let at pille ved

Solsikke buket havebord dekoration

Efteråret er allerede her og fortryller med lyse farver. Vi kiggede rundt efter friske ideer og nogle spændende forslag til Efterårsborddekoration samlet – de er lette at bruge til kunsthåndværk og kan tjene som dekoration i løbet af dagen eller om aftenen. Lad dig inspirere og skab en indbydende og hyggelig atmosfære derhjemme!

Efterårsbordpynt – vælg den rigtige dug og fade

Borddekoration efterårets krysantemum

Når du venter gæster, eller bare har en hyggelig atmosfære Efterårsborddekoration start med bordet. For at dekorationen kan komme til sin ret og opnå den rigtige effekt, skal du designe bordet i overensstemmelse hermed. Hvis du har et moderne interiør med hvide, moderne møbler, er der to varianter at vælge imellem – du kan dække hele bordet med en dug i hyggelige efterårsfarver. Den anden mulighed for at dekorere det ultramoderne bord er at undvære dugen og dekorere med guld- og sølvgræskar i stedet. Hvis du har et træbord, kan du lade det stå uden en dug – dette får efterårets borddekoration til at se mere naturlig ud.

Efterårsborddekoration – farveskemaer

Gladiolus efterårsblomst havebord dekoration

Hvis Efterårsborddekoration, som du vil lægge på den senere er farverig / masser af blomster i forskellige farver / vælg en almindelig dug i en neutral, naturlig farve som lys beige eller grøn. Servietterne kan være i en kontrastfarve og endda i form af efterårsblade. Og omvendt – hvis du har en farverig dug, kan du dekorere den med enkle, ensfarvede græskar. Vi har en interessant variant at tilbyde her – dugen er dekoreret med solsikke motiver og bordet er blevet dekoreret med en buket solsikker.

Efterårsborddekorationer – vælg de rigtige blomster og stearinlys

grøn-frisk-efterår-borddekoration

Så det er frisk Efterårsborddekoration du har brug for hvide mini græskar, mos og hvide stearinlys – til en grøn dekoration, og efterårsblade og efterårsblomster med stearinlys i orange farve til en munter dekoration. Efterårsblomster som anemoner, krysantemum eller gladioli ser godt ud, men en utraditionel kombination af hvide roser og æbler vil helt sikkert vende hovedet. Små græskar kan tjene som lysestager, eventuelt kan du købe en lanterne for mere charme og romantik. Arranger stearinlysene i forskellige højder, så der skabes en magisk atmosfære om aftenen.

Vi håber du nyder at lave din Efterårsborddekoration !

Friske hvide blomster på bordet

hvide roser efterårsbord

Lanterne og lys som bordpynt

Lanterne lys efterårsbord dekoration

Græskar på bordet som efterårsdekoration

Græskar bord efterår dekoration

Gyldne græskar som bordpynt

gyldne græskar borddekoration

Elegant bordpynt med efterårsmotiver

elegant borddekoration efterårsmotiver

Efterårsbordpynt

Efterårsborddekoration æble

Previous Post
Gør-det-selv smykkestativ-skab plads til dine øreringe
Next Post
Optimering af din løbebånds fitness – 9 metoder til mere sjov under træning